Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi 2014

sevgiliye yılbaşı hediyeleri
Sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır? 
Sevgilinize yılbaşında ne hediye alacağınız konusunda, henüz kafanızda kesinleşmiş bir hediye düşüncesi yoksa, inanıyoruz ki bu yazımızı okuduktan sonra daha net hediye fikirlerine sahip olabileceksiniz! Gerçekten de sevgiliye hediye seçmek, hayatınızdaki diğer insanlara hediye seçmekten kimi zaman çok daha zor olabiliyor. Çünkü söz konusu olan kişi, size sevgisini veren ve kalbini açan çok özel bir kişi, yani sizin sevgiliniz! Hal böyle olunca, çok da özel hediye arayışları içerisine koyuluyor insan! Bu yazımızda yılbaşı konseptine uygun, sevgilinizin kalbini okşayacak, gönlünü fethedecek, birbirinden kaliteli, romantik yılbaşı hediyeleri bulabileceksiniz. Sevgiliye yılbaşı hediyesi yazımızı oluştururken, erkek sevgilinin bayan sevgiliye alabileceği yılbaşı hediyeleri ile, bayan sevgiliden erkek sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyelerini ayrı ayrı seçenekler halinde oluşturmaya çalıştık. Umarız yazımızı ve burada yer alan hediye ürünleri beğenirsiniz.
Sevgiliye yılbaşı hediyeleri fikirlerimize geçeceğiz geçmesine de, size minik bir hatırlatma yapmayı da ihmal etmeyelim! Bu yıl yılbaşı gecesi 31 Aralık 2013 Salı günü. Bu özel akşamda sevgiliniz ile baş başa belki bir yemek yiyecek, belki de özel bir mekanda arkadaşlarınız ile birlikte bir kutlamaya katılacaksınız! Nasıl bir gece geçirmeyi planlıyorsanız, daha bugünden gerekli rezervasyonları yapmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü nasıl olsa zaman daha var dersiniz, son dakikada evdeki hesap çarşıya uymaz! Bu yüzden istemediğiniz bir şekilde ve istemediğiniz bir yerde yılbaşı kutlaması yapmak zorunda da kalabilirsiniz. Sevgilinizin veya eşinizin bir yıl boyunca başınızın etini yemesini istemiyorsanız, bu sözümüze kulak vermelisiniz:)

Sevgiliye Yılbaşı Hediye Seçenekleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi & Kişiye Özel Kristal Kalp

Kişiye Özel Kristal Kalp

Sevgilinize özel yılbaşı hediyesi almak için, göstermiş olduğunuz tüm çabalarınıza bu hediye ürün, gerçek anlamı ile karşılık verecek! O hediye sitesi, bu hediyesi sitesi, günlerdir sevgiliye hediye seçme telaşı yaşadınız ama artık Kişiye Özel Kristal Kalp ile bu son bulacak! Sevgiliye yılbaşı hediye listemizin birinci sırasına Kişiye Özel Kristal Kalp ürününü eklemek istiyoruz. Kişiye Özel Kristal Kalp ile sevgilinizi kendinize bir kez daha aşık etmek an meselesi! Yeni yıl hediyesi olarak O’na üzerinde kendi özel cümlelerinizden yılbaşı hediyesi hazırlayın! Kristalin parlaklığı ve son derece dekoratif görünümlü Kişiye Özel Kristal Kalp, kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz çok estetik ve şık bir yılbaşı hediyesi!

Erkek Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi & Kişiye Özel Kredi Kartlık

Kişiye Özel Kredi Kartlık
Son 10 yılda özellikle insanlar ceplerinde çok fazla nakit para ile dolaşmıyorlar! Nakit para yerine, farklı bankalardan alınmış kredi kartları kullanılıyor. Bunun çeşitli nedenleri vardır. Mesela; Güvenlik nedenlerinden dolayı insanlar kredi kartı tercih edebiliyor. Çünkü, nakit para taşımak beraberinde hırsızlık gibi çeşitli güvenlik sorunları da getiriyor. Diğer bir neden ise, kredi kartlarından taksit yapabilme imkanı veya borç öteleme imkanı! Sonuçta şurası bir gerçek ki, kredi kartları günümüzün en vazgeçilmez ödeme araçlarından. Hemen hemen herkesin cebinde mutlaka 2-3 adet kredi kartı bulunuyor. Bu durum bize, harika bir yılbaşı hediyesi fikri verebilir. Görmekte olduğunuz ürün, gerçek deriden yapılmış son derece kullanışlı ve kaliteli bir Kredi Kartlık! Bu ürünü erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi, “Detaylı Bilgi & Satın Al” tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz.

 

Erkek Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

Kişiye Özel Gömlek
Erkek sevgiliniz ,için düşünülebilecek en kullanışlı ve özel hediyelerden biri de hediye gömlek! Yalnız, bu gömleği klasik ve sıradan gömleklerden ayıran çok önemli bir özelliği var! Ne mi? Görmekte olduğunuz gömlek, kişiye özel olarak hazırlanıyor! Yani gömleğin yakasına, cep ve manşet kısmına nakış ,ile yazı yazdırabiliyorsunuz! Bu da hediye edeceğiniz gömleği daha özel ve anlamlı kılıyor! Özel siyah derisi içerisinde satışa sunulan ve kaliteli dokusu ile erkeklerin çok beğeneceği bir ürün!  Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirlerimiz içerisinde, kişiye özel gömlek özellikle önereceğimiz hediyelerden biri.

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Kız arkadaşınıza, 2014 yılbaşı için, yeni yılın ruhuna uygun bir hediye ister misiniz? Görmekte olduğunuz hediye sepeti içerisinde, masa üzerinde konulabilen mini bir çam ağacı ve 365 gün için birbirinden romantik aşk mesajları yer alıyor. Ayırca, hediye sepeti içerisine yapay kar serpiştirilmiş ve oldukça şık bir hale gelmiş! Son derece romantik sayılabilecek kırmızı deri hediye kutusu, sevgiliniz tarafından uzun yıllar saklanabilecek sağlamlıktadır. Ayrıca hediye sepeti üzerinde yine yılbaşını sembolize eden bir çam ağacı figürü de yer almaktadır. “Kız arkadaşa romantik yılbaşı hediyesi ne alınır?” derseniz, bu ürünü sizlere tavsiye ederiz.

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Hediye Sepeti

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi
Sevgiliye Özel Fotoğraflı Hediye Sepeti içerisinde; 365 adet kalp şeklinde hazırlanmış olan kırmızı kağıtlara yazılmış çok romantik aşk sözcükleri. Yine, üzerinde I love you yazılı kalp figürleri ile süslenmiş havlu. Kalp süs aşık magnet
var! Bu özel hediye sepeti üzerine sizin seçeceğiniz 1 adet fotoğraf
eklenmekte. Yılbaşında eşinize bu romantik
hediye kutusunu armağan edebilirsiniz.

 

Bayan Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınabilir?

yılbaşı hediyesi
Hayatımıza yepyeni umutlarla dolu bir yılı daha katmanın heyecanını yaşıyoruz. Hoş geldin 2014. Yeni bir yıl demek, aynı zamanda bir yaş daha büyüdüğümüzün habercisi. Bugüne kadar kimler geldi, kimler geçti hayatımızdan. Kimileri iz bıraktı, kimileri ise kaybolup silinip gitti. Güzel hatırlar ile iz bırakanları tebessüm ederek andık! Bizleri üzenleri ise, belki affettik, belki de çoktan unuttuk! Gerçek olan şu ki, hayat küsmeye ve üzülmeye değmeyecek kadar kısa! Bir yaşımıza daha basıyoruz öyle değil mi? Bu yüzden zamanın ve anın kıymetini bilmek gerek! Şimdi gelelim yeni yıl için tavsiye edeceğimiz o özel armağana! Yılbaşı Dekor hediyesi ile, ister sevgilinizin, isterseniz dost ve arkadaşlarınızın yılbaşını çok özel şekilde kutlayabilirsiniz. Yıllarca değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek bu dekor, tıpkı kristal gibi parlak ve saydam! Üzerine istediğiniz özel kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz Yılbaşı Dekor hediyesi, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Akrilik cam dekor üzerinde Noel ağacı figürü, mesajınız, tarih ve isim soy ad yazılıyor. Lazer işleme yöntemi ile yazılan yazılar asla silinmez! Kalıcı, anlamlı ve yıllarca unutulmayacak bir yılbaşı hediyesi için bu ürünü de sizlere öneriyoruz.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınabilir?

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınabilir?
Son derece zarif 925 Ayar Gümüş Kolye üzerine 12 harfe kadar isim veya iki isim baş harfleri yazdırmak ister misiniz? Muhteşem parlaklıkta olan 925 Ayar İsim baş Harf Kolye, sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak armağan edebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri. Kız arkadaşınızın takı kutusunda bu kolyenin diğer aksesuarlarına göre yeri her zaman bambaşka ve özel bir olacak! Özel bir baskı tekniği (Pantograf) ile yazılan yazılar çok şık ve göz alıcı duruyor. Siparişiniz esnasında sevgilinizin ismini veya isim baş harflerini belirtmeyi unutmayınız!

Sevgili için Romantik Yılbaşı Hediye Sepeti

Sevgiliye yılbaşı hediyesi
Yeni yıla daha mutlu girmeniz için, kendinizi daha iyi hissetmeniz için çok özel bir hediye sepeti tasarlandı. Siyah hasır sepet içerisinde hem romantik, hem de ağzınızı tatlandıracak ürünler var! Hemen saymaya başlayalım! Deri kutusu içerisinde, sevgilinize tam 365 gün yetecek kadar aşk mesajı var! Bir yıl boyunca sarılıp sizi hatırlasın diye kalp şeklinde tasarlanmış olan bir yastık var. Ve son olarak da o eşi ve benzeri olmayan 1 Kavanoz Nutella lezzeti ve Noel kurabiyeleri var. Bana katılır mısınız bilmem ama Çikolatalar içerisinde Nutella’yı tek geçerim. O nasıl tat öyle Allah’ım. Gerçekten muhteşem bir çikolata lezzeti. Yılbaşı akşamı, eşiniz veya sevgiliniz ile bir elinizde noel kurabiyeleri, diğer elinizde Nutella kavanozu! Bir kere ağzınızın tatlanacağını garanti ediyorum:) Diğer taraftan büyk bir romantizm sunan aşk mesajları ile mutlu bir yılbaşı akşamı yaşanacak!

Bayan Sevgiliye Yılbaşı Hediye Fikirleri

yılbaşı hediyesi

Yeni yılda cüzdanınız hiç boş olmasın ve ağzında kadar dolsun taşsın! “Amin” dediğinizi duyar gibiyim! Yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza kullanışlı ve en önemli de kendi ismine özel bu şık deri cüzdanı armağan edebilirsiniz. Sevgiliniz kendi ismine özel bu cüzdanı çantasından gururla çıkartacak Kişiye Özel Hazırlanan Gerçek Deri Bayan Cüzdanın kırmızı, siyah ve taba renk seçenekleri bulunuyor. Zevkinize ve daha da önemlisi sevgilinizin beğenilerine hitap eden cüdan rengi seçip, kız arkadaşınız çok kullanışlı bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Burada unutulmaması gereken en önemli şey, siparişiniz sırasında isim ve soy isim belirtmeyi unutmamak! Son derece kaliteli olan bu deri cüzdanlar uzun yıllar deforme olmadan rahatlıkla kullanılabilir.

Oyuncaklardan Hoşlanan Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Noel Baba Peluş Ayıcık Oyuncak
Bazı bayanların peluş oyuncaklara olan ilgisini ve merakını bildiğim için, yılbaşına uygun hediyelik sevimli bir oyuncak eklemenin yerinde olacağını düşündüm! Noel Baba Sevimli Peluş Ayıcık Oyuncak, tüm yeni yıla dair iyi dileklerinizi sevdiklerinize ulaştıracak! Noel Baba kostüm ile son derece sevimli olan Ayıcık Oyuncak, kız arkadaşınızın yatak odasında her zaman baş köşede duracak! Ürün, kimyasal madde içermediğinden sağlık açısından hiçbir zararı bulunmaz. İçeriğindeki kaliteli dolgu malzemeleri ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Oyuncaklara karşı özel bir ilgisi olan kız arkadaşınıza bu sevimli ayıcığı yılbaşı hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

 

Yılbaşı Kutlama Mesajınız Kartpostal Yastık Üzerinde

yılbaşı hediyeleri
Bayramlarda ve diğer özel günlerde insanlar artık işin kolay yolunu buldular. Tüm kutlama ve tebrikler için, Cep telefonu SMS’leri, İnternet üzerinde gönderilen E-Mail’ler kullanılıyor artık. Eskiden böyle miydi? Kim ne derse desin, eskiden yılbaşı kutlamak için sevdiklerimize gönderdiğimiz kartpostalların yerini hala hiçbir şey dolduramıyor. Şimdi size bir kartpostallardan bahsetmeyeceğim ama, yılbaşında adeta kartpostal gibi sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabileceğiniz özel bir üründen bahsedeceğim. İsme özel düzenlenen ve üzerinde yılbaşı kutlama notunuzu yazdırabileceğiniz şık bir Yastık! Kartpostal Yastık ile, hem sevdiklerinizin yeni yılını kutlayın, hem de Onlara unutamayacakları özel bir yılbaşı hediyesi verin! İster sevdiklerinize, ister sevgilinize özel Kartpostal Yastık hazırlatabilirsiniz. Sevgilinize yılbaşında bu harika ürün ile sürpriz bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Üzerinde yeni yıl için, sevgilinize sevgi mesajınızı içerek Kartpostal Yastık yıllarca unutulmayacak romantik bir hediye!

925 Ayar Gümüş İçine Fotoğraf Konulan Kalp Kolye

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri
Kalbinizin kapılarını sadece sevgilinize veya evliyseniz eşiniz ile birlikte çocuklarınıza açarsınız! Çünkü oraya girmek öyle kolay değil. Kalbinizde birinin yer alması için çok çok değerli olması gerekiyor! Yeni yılda kalbinizin en değerli kişisine 925 Ayar Gümüş İçine Foto Konulan Kalp Kolye hediye etmek ister misiniz? Üstelik içerisinde kendi fotoğrafınızı ve sevgilinizin fotoğrafını ekleterek! Göz kamaştıran güzellikteki 925 Ayar Gümüş İçine Foto Konulan Kalp Kolye siparişiniz özel kadife kutusu içerisinde ve gümüş kolye zinciri ile birlikte gönderilir.

Yılbaşı Hediyesi Bayan için & Mesajlı Çikolata

Erkek Hediyeleri
Hayatınıza anlam katan bayan arkadaşınıza aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz kalıyorsa, o zaman bir de mesajınızı iletmeyi, Mesajlı Çikolatalara bırakın. “Seni Çok Seviyorum”, “İyi ki Doğdun” “Aşkımsın” gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz çok mutlu olacak çok! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünenlerdenseniz, o zaman bu çikolatalar tam size göre olacak. 2,5×2,5 cm lik harfler içeren bu Mesajlı Çikolatalar ile, bayan sevgilinize sevgi ve aşk mesajlarınızı vermek çok romantik olacak. Verdiğim linkten, sepete at butonunun üstünde istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Modellerin yanında yazan 1 X 11: Mesajın 1 satır olduğunu ve çikolatanın 11 çikolata harfi içerdiğini belirtir, 2×11 ise, mesajın 2 satır olduğunu ve çikolatanın 22 çikolata harfi içerdiğini belirtmektedir. Mesajlı çikolatanız özel kırmızı paketinde jelatinli ve kurdeleli olarak şık bir şekilde gönderilmektedir.

Kalp İçerisinde Baş Harflerimiz 14 Ayar Altın Kaplama Yüzük

Kalp İçerisinde Baş Harflerimiz Yüzük
Hediye seçenekleri arttıkça, insanın karar vermesi de bir o kadar zorlaşıyor! Ama şurasını da unutmamak lazım; iyi ki, seçme özgürlüğümüz var! Diğer türlü hayat ne kadar sıkıcı ve tek düze yaşanırdı. Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak önerebileceğim bir diğer özel hediye, Kalp İçerisinde Baş Harflerimiz Yüzük! Kalp şeklinde tasarlanmış olan ve ortasında isim baş harflerinden oluşan son derece romantik bir yüzük! Kız arkadaşınız inanıyorum ki, böylesine anlamlı ve değerli bir yüzüğü parmaklarından asla çıkartmak istemeyecektir. Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak önermesi bizden, seçmesi sizden!

Kalp Anahtarlık Fotoğraf ve Aşk Mesajı Baskılı

Sevgiliye ucuz yılbaşı hediyesi

Fotoğraf ve Aşk Mesajı Baskılı Kalp Anahtarlığı gördüğünüzde diğer anahtarlıklar gözünüze çok sıradan gelecek! Çünkü bu anahtarlığın üzerinde buram buram aşk var! Sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz en özel fotoğraf karesi bu anahtarlık üzerine işleniyor. Ayrıca, yine sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınız anahtarlığın arka yüzüne işleniyor! Sevgiliye ucuz yılbaşı hediyesi olarak Kalp Anahtarlık düşünülebilir.

Lazer Fotoğraf İşlemeli Kristal Kalp Kolye

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Sevgilinizi yeni yılda bu hediye ile çok mutlu edeceksiniz! Bu ürün için, son derece orijinal bir yılbaşı hediye düşüncesi diyebilirim. Lazer işleme metodu ile, fotoğraflarınız Kristal Kalp Kolye içerisine işleniyor! Lazer yöntemi ile işlenen fotoğraflar kristal kalp içerisinde sonsuza kadar güvende! Herhangi bir çizilmeye, sürtünmeye karşı son derece dayanıklı bir kolye! Kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz ve üzerinden uzun yıllar geçse de asla değerinden bir şey kaybetmeyecek çok özel bir yeni yıl armağanı!

Bayan Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi & Kişiye Özel Harf Yüzük

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sevgiliniz parmağında Kişiye Özel Harf Yüzük ile kendisini daha önce belki de hiç hissetmediği kadar özel ve değerli hissedecek! Çünkü bu anlamlı yüzük, sevgilinizin isminin baş harflerine özel olarak üretiliyor! 14 Ayar altın kaplama ve özel hediye kutusu içerisinde satışı yapılan Kişiye Özel Harf Yüzük, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en havalı hediyelerden biri! Kişiye özel hediyeler her zaman benim favori hediyelerimin başında gelir! Sevgilinize kendisine özel olarak hazırlanmış böyle anlamlı bir armağanı gördüğünde, kesinlikle size bir kez daha aşık olacaktır.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi & Sevgiliye Özel Ahşap Çerçeve

Sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevgilimiz ile her an çok özel ve değerlidir! Özel anlarımızı unutumamak, gelecekte daha iyi hatırlamak için fotoğraf çekmeye ihtiyaç duyarız! Hele bir de sevgiliniz ile hayatınızı birleştirirseniz, ileride çoluk çocuğunuza sevgili olduğunuz döneme ait anlatacağınız çok şeyiniz var demektir! Özel anlarınızı fotoğraflamak sizin için bir tutku ve bir merak ise, şimdi bu kıymetli fotoğrafları iyi bir çerçeve içerisinde sunmanın zamanı geldi! Sevgilinize yılbaşında ikinize ait bu özel fotoğraflar ile güzel bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. üzerinde kendi isimlerinizin yer alacağı ve etrafı kalpler ile süslenip romantik bir kıvama getirilmiş Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve ile aşkınızın belgesini yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza armağan edin!

 

Yılbaşında Aşkınızı Sevgilinize İlan Edin – Kişiye Özel Ferman

Sevgiliye Romantik Yılbaşı Hediyesi
Aşkın kuru sözlere artık karnı tok! İçinizdeki aşkı en şah şalı şekilde ilan etmenin zamanı çoktan geldi! Yeni yılda bayan sevgilinize, aşkınızı özel bir ferman ile ilan etmek ister misiniz? Bu bence inanılmaz orijinal bir hareket olacaktır! İster üzerine sevgiliniz için hazırladığınız özel şiirinizi bastırın, ister sevgilinizin yeni yılını bu ferman ile kutlayın! Her şekilde kız arkadaşınıza çok sürpriz bir yılbaşı hediyesi armağan etmiş olacaksınız! Kişiye Özel Mesajlı Lazer İşleme Ferman, tamamen sizin düşünceleriniz ile hazırlanıyor! Ferman üzerine ne yazılmasını istiyorsanız o yazılıyor! Ürün, gerçek deriden olup, orijinal gözükmesi açısından Tuğra ve motif baskısı bulunmaktadır! Yılbaşı akşamı cebinizden kendi hazırladığınız bu özel ve çok romantik fermanı çıkartıp kız arkadaşınıza uzatın! Göreceksiniz ki, kız arkadaşınız bu jestinize hem hayran kalacak, hem de bayılacak!

 

Sevgiliye En Güzel Hediyeleri & Seni Seviyorum Kupası

 hediyeleri
Yılbaşı için, sevgilinize hem romantik, hem de esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Bence harika bir fikir! Sevgiliniz, Yılbaşı için almış olduğunuz bu şık ve sevimli porselen kupalara bayılacak. Kupalardan birinde, ki bu hediyeyi siz alacağınıza göre, bu sözü size ait olacak;, “Seni seviyorum” yazarken, diğer kupada sevgilinizin size cavabı; “Biliyorum.” Yılbaşı geçtikten sonra da, sevgiliniz ile alın çay kahve kupalarınızı ve gittiğiniz her yerde, her ortamda Seni seviyorum porselen kupalardan çayınızı yudumlayın. Yılbaşı için , sevgilinize alınabilecek romantik ve güzel bir hediye.

Kişiye Özel Şirin Aşıklar Duvar Saatleri

Sevgiliye yılbaşı hediyesi
Bu duvar saati, sizin ruhunuzun bir yansıması olarak sevgilinizi size daha fazla aşık etmek için türlü türlü şirinlikler yapıyor! Kişiye Özel Şirin Aşıklar Duvar Saatleri ile sevgilinize uzun yıllar hiç unutamayacağı çok romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz! Mükemmel şirinlikte tasarlanmış olan Kişiye Özel Şirin Aşıklar Duvar Saatleri üzerinde, sizi ve sevgilinizi temsilen suratlarında aşk gülümsemesi bulunan çizgi adam ve çizgi bayan yer alıyor! Saatin üzerinde ise, kız arkadaşınızı ne kadar çok sevdiğinizi ifade edebileceğiniz özel mesajınız yer alıyor. Kişiye Özel Şirin Aşıklar Duvar Saatleri, sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak kesinlikle kaçırılmaması gereken çok özel bir armağan!

Hediye Seçenekleri & İsim yazılı Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü

 Hediyeleri
Yılbaşının gerçek yıldızı kim? Pek tabi ki sevgiliniz! Yeni yılda sevgilinizin kendini bir Holywood yıldızı gibi hissetmesini sağlayın. Nasıl mı? Kişiye özel yıldız ödülü ile! Sevgilinizin isminin ve sizin isminizin yazılı olduğu bu özel kristal ödüle, bir de sizin için anlam ifade eden o değerli ilk buluşmanızın veya nişan tarihinizin ya da evlilik yıl dönümünüzün tarihini ekletin. Yılbaşı için alınabilecek en güzel hediye diyebilirim. Özellikle evli çiftler için bu hediyeyi öneriyorum. hediyeniz, erkek sevgilinizin, ya da eşinizin en değerli masaüstü, aynı zamanda dekoratif eşyası olacaktır.

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevgilinize, O’nu ne kadar çok sevdiğinizi söylemekten hiç bıkabilir misiniz? Elbette ki cevabınız hayır olacaktır! 2014 Yılbaşı akşamı “Seni Seviyorum” cümlesini sevgilinize 100 kez söylemek ister misiniz peki? Cevabınız evet ise, 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, yeni yılda bu sözcüğü çay/kahve eşliğinde sizin yerinize O’na iletiyor! Tam 100 değişik dilde “Seni Seviyorum” sözleri bu kupa üzerinde yer alıyor! 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardağın ortasında ise, sevgilinizin ismi ve soy ismi yazılacak şekilde kişiye özel hazırlanıyor!

Sevgiliye Romantik ve Etkileyici Yılbaşı Hediyeleri

Sevgiliye özel yılbaşı hediyesi
Aşk ne kadar etkili ve tuhaf bir duygu! Düşünebiliyor musunuz, yeryüzünde milyarlarca insan yaşıyor, ancak kalbiniz milyarlarca kişi içerisinden sadece bir tanesine “Evet” diyor! Eğer ayran gönüllü değilseniz sizce de bunda bir gariplik yok mu? İşte o bir kişi, kalbinizi en fazla dolduran, en fazla mutlu eden kişisi oluyor! Milyonlarca kişi içerisindeki o özel kişi sevgiliniz oluyor ve adeta bir “İnci tanesi” gibi değerli oluyor! Sevgilinize Yılbaşı Hediyesi olarak, çok değerli olduğunu gösterecek, özel bir hediye almayı istiyorsanız, İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye bunun için mükemmel bir hediye seçeneği!Ürün ile ilgili olarak detaylı bilgiyi “Satın Al” tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi Aşk Dolu Yılbaşı Arabası

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi
Aşık olmak çok özel bir duygudur ancak, aşık olduğunuz kişiye sevginizi hissettirmek ve aşkınızın derecesini göstermek pek de kolay değildir! Kelimeler aşkı tarif etmek için bazen çok aciz kalabiliyor! Aşkınızı sevgilinize hissettirmek için soyut tanımlamalar yerine, somut objelere yönelmek bazen en güzelidir! Sevgiliniz için özel hazırlanmış olan hediyeler de işte bu somut ifadelerden bazılarıdır! Yılbaşı için sevgilinize aşkınızı en yalın hali ile gösterebileceğiniz, Aşk Dolu Yılbaşı Arabası, fiyatı ile de son derece ucuz ve romantik hediyelerden biridir. Ürün özellikleri şöyledir; Mini araba şeklindeki hediye sepeti içerisinde yılbaşı çiçeği var. Aşk dolu çok sevimli ayıcık maskot var! “Love” yazılı kırmızı havlu, Noel Baba baskılı parmak
çikolata bulunuyor. Siparişiniz halinde hediye sepeti kırmızı tüle sarılarak mini hediye şekline getiriliyor ve bu şekilde kargo yapılıyor.

 

En Güzel Yılbaşı Hediyeleri & Kelebek Pano

 Hediyeleri
Kelebekler ve çiçekler Dünya’nın en güzel ve özel varlıkları. Hatta o kadar güzeller ki, şiirlerde, romanlarda, sevgilinin ne kadar güzel biri olduğunu tasvir etmek için yazarlar bu canlılar ile sevgilinin güzelliğini anlatmaya çalışırlar. Bizler de eşimize veya sevgilimize iltifatlar yapılırken çiçek ve kelebek yakıştırmaları yaparız. Kelebeklerden ve çiçeklerden bahsetmişken gelelim tavsiye edeceğim hediyeye; Size, Yılbaşı için sevgilinize alabileceğiniz ve İçerisinde kelebeklerin yer aldığı, şık bir panodan bahsedeceğim. Gördüğünüz bu ahşap çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebek aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz şık bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu bilirsiniz, şimdi bunların yerini cıvıl cıvıl kelebekli pano renklendirmeye geliyor. Sevgilinizin hatırlamak istediği notları bu güzel kelebeklere teslim edecek. Aslında bir nevi Tablo! Sevgiliniz için değişik ve sıra dışı Yılbaşı hediyeleri bakıyorsanız, tavsiye edebileceğim değişik hediyelerden biri.

Yılbaşı Hediyeleri & Resim Çerçeveli Duvar Saati

 Hediyeleri
Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde en güzel anlarınızdan oluşan, en çok değer verdiğiniz ve hayatta sizin için önceliği olan kişilerden oluşan 12 adet fotoğraf olsun, ve saati öğrenmek için ne zaman gözünüz o duvar saatine ilişirse o sevdiklerinizi hatırlaya bilesiniz. Bu şekilde bir duvar saati, bence hem kullanım açısından, hem de üzerindeki özel ve kıymetli kişilere ait fotoğrafları taşıması açısından kesinlikle özel bir saat olacaktır. Yılbaşı için sevgilinize özel bir hediye olarak tavsiye ederim. Sizinde sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin vazgeçilmezleri arasında mı? Boş bulduğunuz duvar sehpa üstlerine çerçevelerle süslemek en büyük zevkiniz mi? O halde Çerçeveli saatler tam size göre üzerine 8-12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat. Sizin için önem sırasına göre 1den 12 ye kadar sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirebileceğiniz çerçevelere dilerseniz sizin için en önemli olan kişinin fotoğrafını da koyabilirsiniz. Çerçeveli Saatlere her baktığınız an, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anılarınızı hatırlayacaksınız. Seçtiğiniz modeldeki Çerçeve Saatleri ister evinize ister ofisinizde kullanın veya sevdiklerinize hediye edin onlar çerçeveye sizin fotoğraflarınızı yerleştirsin.

Yılbaşı Hediyesi & Kalp Şeklinde Su Küresi

 Hediyeleri
Size sevginizi veya aşkınızı şekille anlatın desem, sanırım bir çoğunuz benim de düşündüğüm gibi kalp şekli çizer. Bilmiyorum siz başka nasıl simgeler veya şekiller hayal edebilirsiniz. Çiçek veya elinde ok olan klişe bir melek şeklinde bir figür veya şekil mi çizilir? Neyse konumuza dönecek olursak, sevgilinizle birlikte en güzel fotoğraf karesini kalpten bir küre içerisine koysak ve içerisinde su koysak ve yine bu suyun her çalkalanışında, fotoğrafın üzerine küçük küçük yağan karlar gibi kırmızı kalpler serpiştirsek nasıl olur? Çok romantik ve özel bir ürün olur değil mi? Efendim gördüğünüz bu ürün böyle bir ürün işte. Küreyi hafif salladığınızda, fotoğrafların üzerine kalpler yağacak. Sevgilinize uygun fiyatlı ve özel bir hediye arıyorsanız, tavsiye ederim.

Sevgiliye Özel Hediye & Sıcak Kalpler Sevimli Ayıcık

 Hediyesi
Yılbaşında hediyeniz, hem şirin olsun, hem sıcak olsun, hem de güzel koksun! Tüm bu özellikler yukarıda gördüğünüz sevimli ayıcıklarda… Detaylarına bakmak istiyorsanız aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz… Sürekli aynı hediyeleri almaktan sıkıldıysanız bence Yılbaşı için ideal bir hediye. Kullanım için, ürünle beraber gelen kırmızı kalbi mikrodalga fırında, ürün üzerinde yer alan talimatlara uygun olarak ısıtın. Kalbi, ayıcıkların göbeğinde yer alan iç keseye yerleştirin… şimdi kucaklayabilirsiniz! Kahverengi ve krem rengi olmak üzere 2 farklı model seçeneği ile sizlere sunuluyor… Isıtırken Dikkat!

Sevgiliye Romantik Hediye & Mesajlı Kalp Kutusu

 Hediyeleri
Erotik Kalp kutusu, ilişkisine heyecan arayan sevgili olan çiftlere yönelik unutulmayacak romantik anlar yaşatmak için, 100’den fazla görevle karşınızda. İlişkilerindeki heyecanlarını yitirmiş olan ve hep aynı şeyleri deneyen kısacası rutinleşmiş ilişkilere tutku ve yenilik getirecek olan bu oyunu, oynamak çok kolay. Tek yapılması gereken Erotik Kalp kutusundan özel cımbızını alıp, kutunun içinden görevinizi seçmek. “5 dakikalığına sevgilinizin emrinde olun ve o sizden ne isterse itaatkar bir şekilde yerine getirin” gibi masum mesajların yanı sıra sadece siz ve sevgilinizin arasında kalacak çok daha özel görevler de içeren Erotik Kalp kutusu ile, bu heyecana kalpler dayanmayacak! Erotik Kalp kutusunda birbirinden farklı 100’den fazla mesaj bulunmaktadır ve kutunun içerisine mesaj kağıtları özel olarak yerleştirilmiştir. Kağıtları almak için özel cımbız paketin içerisinde bulunmaktadır. Kağıtların üzerinde yazan görevler hem İngilizce yazılmış, hem de Türkçe mesajlar içermektedir. Yılbaşı için eşinize veya sevgilinize sürpriz ve romantik bir Yılbaşı hediyesi arıyorsanız, erotik kalpli mesaj kutusu ilginizi çekebilir.

Bayan Sevgili için Yılbaşı Hediyeleri & Hediye Sepeti, Sevgilime Hediye

Bayan sevgili için Yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı hediyesi olarak bayan sevgilinize romantik bir hediye sepeti, hediye etmeyi düşünür müsünüz? Özenle süslenmiş hasır sepet içinde; Boynunda seni seviyorum kurdelesi ile aşık ayıcık, İngilizce Love yazısı işlenmiş mum bunun yanında Kahve Dünyasından çikolata kaplı lokum, Yumuşak kadife ile kaplı ve kalp ile süslenmiş şık bir resim albümü bulunuyor. Bu özel hediye seti, kırmızı renkli tülle sarılarak en romantik halinde bayan sevgiliniz için hazırlanmış durumda. Hediyeniz içine eklemek istedikleriniz için rulo mesaj kağıdı için, siparişiniz sırasında hediye notunuzu da eklemeyi unutmayınız.

Fiyatı ile ucuz Yılbaşı Hediye Fikirleri İsterseniz, Bir sonraki soyada sizi bekleyen hediyelere göz atmalısınız!
 
yılbaşı hediyeleri

 

CEVAP VER