Kişiye Özel Sertifika

Kişiye Özel Sertifika Hediyeleri
Bugün sizlere sevdiklerinizi inanılmaz derecede memnun edecek Kişiye Özel Sertifikalardan bahsedeceğim. İster Kız arkadaşınıza doğum gününde bir sürpriz yapıp kendisine En iyi Sevgili Sertifikası verin, İster sizi sürekli güldüren ve hayatınıza renk katan Erkek arkadaşınıza yeryüzünün En Komik İnsanı Sertifikası verin! Ya da Annenize Anneler Günü için En iyi Anne Sertifikası da hediye edebilirsiniz! Bitmedi daha! Asıl yeni başlıyoruz. Öğretmeninize yıl içerisinde gösterdiği tüm çabaları için En iyi Öğretmen Sertifikası verebilir, Eşinize En mükemmel Eş sertifikası ile ödüllendirebilirsiniz! Biraz muziplik yapmaya ne dersiniz? Birbirinden eğlenceli ve komik sertifikalarla da sevdiklerinizin yüzünde gülümseme oluşturabilirsiniz. Belki de babanız için bir sertifika arayışındasınız; O zaman size En Süper Baba Sertifikası yakışır. Şurası kesin ki, bu Sertifikalar Sevdiklerinizin gururunu okşayacak ve mutluluktan havalara uçuracak cinsten. Bildiğiniz gibi sizin için de sevdikleriniz için de, bazı hediyeler vardır, para, pul ile maddi değeri olan şeyler ile asla ölçülemez. Bu tip hediyelerin manevi etkisi ve anlamı hediyeyi alan kişi için de, veren kişi için de çok fazladır. Aslında bugün bahsedeceğim ürünler için hediye mi desem veya ödül mü desem karar veremedim. Dilerseniz bunun kararını yazımı okuduktan sonra siz değerlendirin.
Bildiğiniz gibi insanlar için bir başkası tarafından, hele hele değer verdiği ve önemsediği kişiler tarafından, takdir edilme, tebrik edilme, kendisi ile gurur duyulması o kişiler için müthiş haz veren durumlardır veya kişiyi oldukça mutlu ve memnun eden davranışlardır. Bu durum galiba insan olmanın gereği. Her insan, yaptığı bir işten dolayı, ortaya çıkardığı bir eserden dolayı, bir davranışından dolayı, kısacası bütün çabalarından dolayı, bir başkası tarafından takdir edilmek ister. Bu durum birileri tarafından fark edilir de, kendisine bir sertifika veya bir ödül verilirse bunu da en iyi şekilde sergilemek ister. Örneğin bir sporcuyu ele alalım; Tüm sene boyunca inanılmaz ağır bir idman yaparak bir olimpiyata hazırlanır ve bu olimpiyatlardan bir madalya alma arzusundadır. Bu madalya emeklerinin ve başarısının karşılığında kendisine verilir. Almış olduğu madalya ister altın, ister bronz ister gümüş olsun evinin en değerli köşesinde sergilenir. Aynı şey bir spor kulübü için de geçerlidir, kurulduğu günden bu yana toplamış olduğu ödüller ve takdirnameler müzeye kaldırılır ve bu kulübe gönül veren herkesin bu başarılar ve ödüller ile övünmesi, gurur duyması beklenir. Yine bir öğrenci de tıpkı bir sporcu gibi, bir eğitim yılı boyunca dirsek çürütür ve nihayetinde kendisine başarılı olması durumunda bir sertifika verilir.

 

Kişiye Özel Sertifikalar

Sevgiliye esprili bir hediye

Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası

Kimselerin yanaşmaya bile cesaret edemediği kalbinizi, o bir çırpıda çalıverdi! Çalmakla da kalsa iyi! Şimdilerde ise ortalıklarda hiç görünmüyor. Bu işe artık bir son verme zamanı çoktan geldi. Sizin yerinize Kalbinizin hırsızı için bir arama emri çıkarttık ve O’nu bulanlara tam 1 milyon dolar ödül koyduk! Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası, sevgiliye tüm zamanların en esprili hediyelerinden biri! Üzerine kız arkadaşınızın fotoğrafını ve O’na özel sizin belirleyeceğiniz lakabını yazdırabileceğiniz bu sıra dışı sertifika ile, hem sevgilinize esprili bir armağan vermiş olacaksınız, hem de kalbinizin gerçek sahibinin O olduğunu en güzel şekilde göstermiş olacaksınız! Ahşap çerçevesi içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Aranıyor Sertifikasını sipariş ederken, 1 adet fotoğraf eklemeyi ve sevgilinize özel kısa mesajınızı belirtmeyi unutmayın.
Anne Adayına ne hediye alınır?

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Anne Adayları için, doğuma yaklaştıkça özellikle son günler hiç geçmek bilmez! Eğer eşinize, bu sancılı geçen günlerde hem biraz moral vermek, hem de güzel bir sürpriz yapmak için etkileyici bir armağan arıyorsanız, Anne Adaylarına Özel Sertifika dikkatinizi fazlasıyla cezbedecektir. Hemen sertifikanın detaylarına geçelim; Gördüğünüz gibi sertifika üzerinde bir Anne figürü yer almakta! İşin sürpriz kısmı ise bundan sonra. Sertifika üzerindeki anne karnına bebeğinizin göndereceğiniz ultrason görüntüsü ekleniyor. Bir diğer sürpriz ise, isterseniz bu sertifika üzerine “Sanki Bebeğiniz bu mesajı yazmış gibi” örneğin, “Anneciğim Bekle Beni geliyorum” ya da “Canım Annem Seni Çok Seviyorum” gibi anlamlı mesajlar ekleyebiliyorsunuz. Anne Adaylarına Özel Sertifika, Anne Adaylarına verilebilecek en özel ve anlamlı hediyelerden biri.
erkeğe Doğum günü hediyesi

Erkeğe En iyi Komedyen Sertifikası Hediyesi

Sizi en bunalımlı anlarınızda gülümsetmeyi başaran, en sıkıntılı anlarınızda telefondaki bir sözü ile hayatınızı normale sokan ve hayatınızda sürekli neşeyi ve espriyi ustalıkla koymayı başaran yetenekli erkek arkadaşınıza, artık bu yeteneği için bir sertifika vermek şart oldu! Komik ve esprili bir sevgiliniz olduğunu düşünüyorsanız, gelin bu Doğum gününde, bu sefer de sizin onu güldüre bileceğiniz şık ve güzel bir hediye verelim. Yılın en komedyen kişisi sertifikası! En komedyen kişi sertifikasında kişi kısmına erkek sevgilinizin ismini yazdırın ve onun bu komik yönünü ödüllendirin. Erkek Arkadaşınıza doğum gününde verilebilecek en güzel hediyelerinden biri olacağını düşünüyorum. Aynı kategorideki diğer hediyelere de göz atmak isterseniz lütfen TIKLAYIN: Erkek Arkadaşa Hediye
Anneler Günü Hediyesi

Yılın En iyi Annesi Sertifikası

Sevgili Annenizi hem onurlandıracak hem de çok duygulandıracak bir hediye ya da daha doğru ifadesi ile bir ödül önerisinde bulunacağım. Gördüğünüz bu ürün özel çerçevesi içerisinde Yılın En İyi Annesi Sertifikası! Annenize şükranlarınızı ve teşekkürlerinizi bu manevi değeri oldukça yüksek olan ve tamamen sizin sözleriniz ile özelleştirebileceğiniz sertifika ile gösterin! Yılın En iyi Annesi Sertifikası, tüm yıl boyunca yaşamınızdaki bütün başarıların arkasındaki o gizli kahraman olan Annenize verilebilecek en güzel Anneler Günü Hediyesi’dir. Bu sertifikanın en güzel tarafı tamamen sizin sözleriniz ile oluşturulacak olmasıdır.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Kalbimin Yıldızı Sertifikası

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri arasında bir hediye var ki, sevgilinizi inanılmaz derecede duygulandıracak ve mutlu edecek ve çok büyük anlamı olan bir hediye. Tamamen sizin mesajınızdan oluşacak özel çerçevesi içerisinde şık bir sertifika. Bildiğiniz üzere, gökyüzünde birbirinden farklı milyarlarca yıldız var, tıpkı yeryüzündeki insanlar gibi. Yıldız kelimesi uzay ile ilgili bir terim olmasına rağmen, insanlar bu kelimeye farklı anlamlar yüklemişlerdir. Yıldız tabiri bir konuda, en başarılı ve en değerli kişiler için kullanılır. Sizde 14 Şubat Sevgililer günü için erkek sevgilinize bu duygu yüklü ve kendi ifadelerinizden oluşan şık sertifikayı hediye edebilirsiniz. Kalbimin yıldızı sertifikası, en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri.

Öğretmen hediyesi

Yüzyılın en iyi öğretmeni Sertifikası

Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye. Sitemiz içerisinde yer alan aynı kategorideki diğer hediyelere göz atmak isterseniz, Lütfen TIKLAYIN: Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmene Hediye

Yüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.
Anneler günü hediyeleri

Kişiye Özel Annelik Tescil Belgesi

Anneler Günü hediyelerinden bir diğer hediye aslında annenize büyük bir sürpriz niteliğinde bir hediye! Annenize anneler günü için bir sürpriz düşünüyorsanız bu hediye bu anlamda ihtiyacınız olan şey olabilir. Siz de Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile annenize onu ömür boyu mutlu edebilecek çok orijinal ve özel bir hediye verebilirsiniz. Anneliğin ne kadar zor bir görev olduğunu ve nasıl fedakarlık gerektirdiğini sanırım hepimiz biliyoruzdur. Bu meşakkatli görevde annenizin yanında olduğunuzu göstermek ve annenizi yalnız bırakmadığınız belirtmek için gelin birlikte annenize Annelik Tescil Belgesi hediye etmeyi düşünelim. Size hamileyken doğum sancılarınızı çeken, bir gram daha kilo almanız için yapmadığı komiklik kalmayan, hastalandığınızda sabahlara kadar gözünü kırpmadan başınızda bekleyen biricik annenize bu emeklerinden dolayı böyle özel bir hediye vermek istemez misiniz? Annelerimizin hakkı bir günde elbette ki ödenmez ama, Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile, bu özel günde annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Üzerinde annenizle olan fotoğrafınızın ve size ait güzel sözlerin yer aldığı Anneler Gününe Özel Annelik Tescil Belgesi ile, annenize yıllarca unutamayacağı çok özel bir gün yaşatabilirsiniz. Anneniz için inanılmaz bir sürpriz olacağını garanti ederim.
Doğum Günü hediyesi

Doğum Gününe Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası

Onunla tanışacağınız ilk günün sabahını hatırlıyor musunuz? Nasıl bir heyecan duymuştunuz, dolabınızdan onlarca kıyafet denediniz, o olmaz bu olmaz diye, ya bir aksilik olur da görüşme yerine gelemezse diye hafif de bir telaşınız vardı aynı zamanda. Sonra görüşme yerine gittiniz o üç beş dakika size bir ömür gibi geldi. Ne zaman gelir diye, saatinizi kontrol ettiniz sürekli. Derken o çıkageldi ve kanlı canlı karşınızda duruyordu, heyecandan kalbiniz yerinde fırlayacak gibi oldu. Sonra ikinci buluşma, üçüncü buluşma… Şimdi sayısını hatırlayamıyorsunuz ama değişmeyen bir şey var ki, siz sevgilinizi aynı heyecan ve her geçen gün artan bir aşkla seviyorsunuz. Bence yıllar sonra sizin ve sevgiliniz için güzel bir hatıra olabilecek Yılın Sevgilisi Sertifikası, aynı zamanda mükemmel de bir Sevgililer Günü hediyesi.
sevgili için isme özel hediye

Aşkını Ağaca Kazı Sertifika

Büyük aşklar canda durmaz, büyük aşklar dilde durmaz, büyük aşklar kalpte durmaz. Aşık olan kişi, her yerde sevgilisini görmek ister, her yerde sadece onu konuşmak, ondan bahsetmek ister. Şiir gibi bir giriş yaptıktan sonra 🙂 neden böyle bir giriş yaptım hemen izah edeyim; İçindeki aşkı ve sevgisi büyük olan herkes, bunu dış dünya ile paylaşmak ister, kimi şiir yazmaya çalışır, kimi beste, kimi roman, kimi ise aşkını dağa, taşa, ağaca kazıyarak. Öğrenciliğimden hatırlıyorum, eskiden sınıflardaki, koyu kahve rengi sıralarda yüzlerce kazınmış kalp ve isimler vardı. Gerçi günümüzde üç kişinin oturduğu öğrenci sıraları artık tek kişiliğe dönüştü. Keşke eski hali ile kalsaymış:) Hediye önerimden hemen bahsedeyim; Aşkınıza Doğum Gününde, doğum gününde ya da ilişkinizin yıl dönümünde, kişiselleştirilebilir ve isme özel bu ağaç kavuğuna kazınmış bir sertifika vermeye ne dersiniz? Kesinlikle çok romantik ve nostalji kokan hareketler bunlar:) Doğum Günü için de, cidden inanılmaz güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Daha fazla romantik hediye görmek isterseniz lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Romantik Hediyeler
orijinal hediye

Kişiye Özel Üstün Başarı Sertifikası

Sizi, her evlilik yıl dönümünüzde, tüm doğum günlerinizde, yılbaşında, bayramda ve sevgililer gününde asla unutmayan ve size birbirinden değerli hediyeler veren sevgilinize, bu sefer sizden ona gidecek ve onun kıymetini, değerini anlatan, özel günlere karşı göstermiş olduğu hassasiyet ve özen için üstün başarı sertifikası hediye edebilirsiniz. Tamamen kişiye özel ve sizin yazınız ile oluşturulacak olan Başarı Sertifikası, yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için de kesinlikle çok güzel bir hediye. Doğum günü ve evlilik yıl dönümü için de sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek… Bu hediyeyi ilginç kılan yanı bence dikkat çekici olması. Bu sebeple bu güzel ve anlamlı hediyeyi de, ilginç hediye kategorisine almayı uygun buldum.
erkek sevgili için en iyi Yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Aşk Tescili Belgesi

Sevgilinize büyük aşkınızı tescillemek ve tüm dünyaya ilan etmek artık mümkün! Uzun zamandır sevgiliniz ile birliktesiniz ve aşkınız bir çığ gibi büyüdü, şimdi artık bunu bir belgeye dökme zamanı geldi. Aşkınızın belgesi olacak aşk tescil belgesi ile ilişkiniz test edilip onaylanmış olacak. Allah aşkınıza, böyle bir tescil belgesi kimin duvarında veya masasında duruyor olsa, sizce herkesin gözü bu belgede olmaz mı? İlgi uyandırmak ise alası var, dikkat çekmek ise yine alası! Bundan daha iyi ilginç hediye mi olur? Diğer taraftan sevgiliniz böyle bir hediye karşısında inanın çok mutlu olacak ve kendini inanılmaz özel hissedecektir. Kişiye özel olarak hazırlanan aşk tescil belgesine istediğiniz sözleri yazabilirsiniz. Yılbaşı için inanılmaz Romantik bir hediye olacağı düşüncesindeyim.
erkek sevgililer için en iyi hediye

Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası

Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki erkeklerde görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Erkek ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Erkekler sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan erkekleri daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Sevgilinize, Yılbaşında ne hediye almayı düşünüyorsunuz veya ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bu Yılbaşında sevgilinizi mutlaka gururlandırın! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Bu sertifika size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca sevgilinize takdim edeceğiniz bu sertifika ile, bu Yılbaşı onun için unutulmayacak bir Yılbaşı olacak, sizin hediyeniz ise unutulmayacak bir hediye olacaktır.
ilginç ve değişik hediye

En Baba Tavla Ustası Sertifikası

Başka bir ülkede de oynanıyor mudur emin değilim ama, biz Türklerin gelenekselleşmiş en keyifli ve en çok üzerinde geyik yapılan oyunlarının başında tavla oyunu gelir. Tavla, sadece sıradan bir oyun değildir, tavla muhabbet demektir, tavla rekabet demektir, yine tavla müthiş bir eğlence demektir. Tavla oyununu çok seven ve her yenilgisine bir kulp arayan sevdiklerinize komik ve esprili bir hediye kesinlikle çok eğlenceli ve güzel bir hediye olacaktır. Kişiye Özel olarak hazırlanan ve özel çerçevesi içerisinde en Baba Tavla Ustası ilginç hediye kategorisi içerisine girmeyi fazlası ile hak ediyor. Adil bir oyun, adil bir turnuva düzenlediniz. Her şey sportmence gelişti, biraz da şansın yardımıyla aranızdan sıyrılan bir galip var. Mızıkçılık mı yapacaksınız, yoksa Sezar’ın hakkını teslim mi edeceksiniz? Centilmenliğinizi oyun sonrasında da devam ettirin, turnuvanın galibini Kişiye Özel En Baba Tavla Ustası Sertifikasıyla ödüllendirin.

ilginç hediye

Kişiye Özel Süper Dost Sertifikası

Size en zor zamanlarınızda destek olan, belki kafanızı omuzuna dayayıp hüngür hüngür ağladığınız, sabahlara kadar derdiniz ile kafasını şişirdiğiniz, sizden hiç bir menfaati olmayan ve sadece sizi sevdiği için ve önemsediği için iyi kötü zamanlarında yanınızda olan dostunuz En Süper Dost Sertifikasını sizce de çoktan hak etmedi mi? Dostunuzu onurlandıracak ve belkide mutluluk gözyaşlarına boğacak bu kişiye özel hediyeyi, dostunuzun doğum günü için veya sıradan bir günde sırf onu mutlu etmek için hediye edebilirsiniz. Dostlarınız için özel bir hediye düşünüyorsanız, özel çerçevesi içerisinde ve kişiye özel olan bu hediyeyi kaçırmayın derim.

Kişiye özel hediye

CEVAP VER