Romantik Bayan Yüzük Modelleri

Sevgilinize Yüzük mü hediye etmek istiyorsunuz? Kız Arkadaşınıza Romantik bir Evlilik Teklifine mi hazırlanıyorsunuz? Bayanlar için birbirinden romantik, güzel, şık ve zarif tek taş yüzük modelleri şimdi burada!
Yüzük, kadınlar için son derece şık bir aksesuar ve en çok tercih edilen takılardan biridir. Ancak yüzüğün sevgililer için çok daha özel bir anlamı vardır. Yüzük, sevgililerin birbirlerine olan bağlılık yeminini ifade eder! Sol elin yüzük parmağına takılan yüzük, orada kaldığı sürece aşkın devam ettiğine ya da sevginin sürdüğüne işaret etmektedir. Peki insanlar neden yüzük takma gereksinimi duymuşlardır? Yüzyıllar boyunca sevgililer, yaşadıkları aşkı ya da sevgiyi hem başkaları bilsin ve duysun istemişler, hem de aralarındaki güçlü bağı, değerli bir sembol ile ifade etme ihtiyacı duymuşlardır! Bu ihtiyaç, farklı kültürlerde yüzük türevi gibi semboller üretse de, günümüzde tüm dünyada herkesçe kabul edilmiş olan, yüzük dediğimiz (Yuvarlak, sol el yüzük parmağına takılan, altın veya gümüş gibi değerli metallerden yapılmış) olguyu ortaya çıkarmıştır. Çağlar boyunca yüzük, insanlar tarafından o kadar benimsenmiştir ki, evlilik teklifinin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Yüzük, sadece evliliği sembolleştiren ya da evli çiftler arasında kullanılan anlamlı bir obje olmayıp, henüz evlenmeyen çiftler için de, aralarında “Evlilik Sözü” anlamına gelen özel bir simge olarak da kullanılmaktadır.

Bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimize, özel günlerde sevgilinize hediye edebileceğiniz, birbirinden romantik yüzük modelleri önereceğiz. Hediye fikirlerimiz içerisinde yer alan yüzük modellerinden bazıları, düz modeller olup, bazıları ise üzerinde romantik semboller bulunan, içerisine isim yazılabilen, kişiye özel yüzükler yer almaktadır. Eminiz ki, burada yer alan yüzük modellerini siz de çok beğenecek ve sevgilinize hediye etmeyi isteyeceksiniz! Burada yer alan yüzükler ile ister sevgilinize doğum gününe özel sürpriz bir hediye verin, ister sevgilinize evlenme teklifi yapın, olağan üstü tasarımları ile romantik yüzük modelleri kız arkadaşınızı çok mutlu kılacaktır.

Birbirinden Zarif Bayan Yüzük Modelleri


Konu Çizgisi

İki İsim Yazılı Alyans Yüzük

İki İsim Yazılı Alyans Yüzük
Ürünü Satın Al
Bildiğiniz gibi klasik Alyans Yüzükler genellikle içine isim yazdırılan modellere sahiptir. Sizin alyans yüzükleriniz, diğer sevgililerin kullandığı yüzüklerden daha mı farklı olsun istiyorsunuz? Hay hay! O halde size mükemmel bir alyans modeli önerebiliriz. İki İsim Yazılı Alyans Yüzük, isimler iç kısma değil; bilakis herkesin görebileceği şekilde dış kısma isimler yazılır şekilde hazırlanıyor! Gümüş üzeri 14 Ayar altın kaplama olan İki İsim Yazılı Alyans Yüzük ile, müstakbel eşinize mükemmel bir yüzük armağan edeceksiniz!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & Pırlanta Aşk İzi Yüzük

Pırlanta Aşk İzi Yüzük
Ürünü Satın Al
Sevgililer arasında evlilik öncesinde birbirlerine verilen evlilik için bağlılık yemini vardır! Bu sadece sevgililerin arasında gerçekleşmiş olan bir sözdür! Dolayısı ile ilişki henüz ebeveynlerin de dahil olabileceği şekilde resmiyet kazanmamış, sadece kendi aralarında birbirlerine vermiş oldukları sözden ibarettir. İşte bu tip durumlarda takılan yüzük, ne bir tek taş yüzük, ne de bir alyanstır. Eğer sevgiliniz ile birbirinize evlilik sözü vermek istiyor ve bunun için de kız arkadaşınıza şık bir yüzük arıyorsanız, Pırlanta Aşk İzi Yüzük ideal bir tercih olacaktır. Üzerinde yer alan 0,02 karat taşı ve parmağınızdan çıkartsanız bile parmak derisi üzerinde “Love” yazısı ile çok romantik!
Konu Çizgisi

Kişiye Özel Sallantılı İki Harfli Yüzük

Sallantılı İki Harfli Yüzük
Ürünü Satın Al
O’nun aşkını daima yüzük parmağınızda hissedeceksiniz! Duyguları ortak, düşünceleri ortak, aşkları ortak sevgililere üzerinde kendi isimlerinin baş harfleri bulunan Sallantılı İki Harfli Yüzük! Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan Sallantılı İki Harfli Yüzük, sıradan yüzük tasarımına daha romantik ve daha çarpıcı bir çözüm getiriyor! Kız arkadaşınıza romantik bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, üzerinde isimlerinizin baş harflerine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Sallantılı İki Harfli Yüzük armağan edebilirsiniz.
Konu Çizgisi

Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük

Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük
Ürünü Satın Al
Sevgililer gününde, yılbaşında sevgilinize duygularınızı yansıtabilecek özel bir hediye arayışınız varsa, kalp şeklinde romantik tasarımı ile üzerinizde baş harflerine özel hazırlanan Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük armağan edebilirsiniz. Divas pırlanta güvencesi ile satışa sunulan bu romantik yüzük, sipariş etmeniz halinde şık hediye kutusu içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte gönderilir!
Konu Çizgisi

Kaliteli Tek Taş Yüzük Modeli & 18 Ayar Altın ve 0,21 Pırlanta

18 Ayar 4,09 Gr 0,21 Karat Bella Gloria Pırıltılı Pırlanta Tek Taş Yüzük
Ürünü Satın Al
Konumuza giriş yaparken, seçeceğiniz tek taş yüzüğün hayatınızdaki kadına yaşamı boyunca verebileceğiniz en değerli, en anlamlı hediye olacağından bahsetmiştik! İşte şimdi önereceğimiz tek taş yüzük, sevgilinize verdiğiniz değeri tüm zarafeti ile gösterebilecek bir yüzük! Tüm ışıltısı ve tüm ihtişamı ile mükemmel bir tasarıma sahip 18 Ayar Altın ve üzeri 0,21 Ct pırlanta ile süslenmiş Bella Gloria Pırlanta Tek Taş Yüzük! 2 yıl garanti verilen ve aynı zamanda da ömür boyu tamir garantisi verilen bu özel yüzük, siparişiniz halinde son derece şık bir hediye kutusu içerisinde ve aynı zamanda mücevher sertifikası ile birlikte gönderilmektedir! 
Konu Çizgisi

Topaz Pırlanta Tek Taş Yüzük

Sevgiliye tek taş yüzük!
Ürünü Satın Al
Yıllarca bu özel ve romantik anı hayal ettiniz! Sevgilinizin önüne diz çöküp “Sonsuza kadar seni seveceğim. Benimle evlenir misin?” Karar verdiniz ve artık bu hayali gerçekleştirmeye çok az bir zaman kaldı! Her şey büyüleyici ve romantik olmalı! Sürpriz ve aynı zamanda son derece de romantik evlilik teklifi için ihtiyacınız olan tek şey; pırlanta tek taş yüzük! İşte o zarif ve etkileyici yüzüğü de biz önermiş olalım! Görmekte olduğunuz ürün, Topaz Pırlanta tarafından tasarlanmış 0,11 karat pırlantaya sahip ve 8 ayar altın ile üretilmiş son derece zarif bir yüzük! Ucuz Tektaş yüzük nerede bulabilirim diyorsanız, bu tektaş yüzük tam size göre!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & Kalpli ve İki Harfli Yüzük

Kalpli ve İki Harfli Yüzük
Ürünü Satın Al
Yüzük parmağına dokunduğunda, aşkınızı hissetsin! Kız arkadaşınıza olan duygularınızı yüzük ile ölümsüzleştirmek ister misiniz? Muhteşem bir tasarıma sahip olan kalp sembolü ve üzerine yazılı olan isimleriniz ile kusursuz ve büyüleyici bir yüzük ortaya çıkıyor! Sevgilime sevgililer gününde ne hediye alabilirim diye düşünenler, bayan eşi için anlamlı bir evlilik yıl dönümü hediyesi düşünenler, yılın 365 günü için sevgilisine özel bir hediye düşünenler işte sizin için özel olarak tasarlandı; Kalpli ve İki Harfli Yüzük! Mutluluğun iki harfi var; birincisi sizin isminizin baş harfi, ötekisi de kalbinizin incisi sevgilinizin isminin baş harfi! Bu özel iki harf, Kalpli ve İki Harfli Yüzük üzerinde hayat buluyor ve aşk bu yüzük ile tomurcuklanıyor! Kalpli ve İki Harfli Yüzük, Divas pırlanta güvencesi ile sizlerle! Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan bu özel yüzük son derece şık bir hediye kutusuna da sahip!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & Gümüş Çok Taşlı Bayan Yüzüğü

Gümüş Çok Taşlı Bayan Yüzüğü
Ürünü Satın Al
Uygun ve hesaplı fiyatı ile dikkat çeken bir diğer bayan yüzük modeli görmekte olduğunuz  bu şık yüzük! Gümüş bir metale sahip olan, üzeri taşlarla süslenmiş ve tamamı da el işçiliği ile hazırlanmış bu zarif yüzük, sipariş etmeniz halinde özel kadife kesesi içerisinde adresinize gönderiliyor! Şayet ucuz fiyatlı bir yüzük satın almayı düşünüyorsanız, 50 TL’den biraz yukarıda olan bu yüzüğü kız arkadaşınıza armağan etmeyi düşünebilirsiniz! 
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & Pırlanta ve Ametist Kalp Yüzük

Pırlanta ve Ametist Kalp Yüzük
Ürünü Satın Al
İç içe geçmiş kalp sembolü ile “Aşk”, bu yüzük üzerinde ölümsüzleşiyor! Spor giyimden hoşlanan eşinize ya da sevgilinize şık bir yüzük hediye etmeyi düşünüyorsanız, 925 Ayar gümüşten hazırlanmış olan ve üzerinde 0,04 ct pırlanta taşı bulunan Pırlanta ve Ametist Kalp Yüzük tam sizin için!
Konu Çizgisi

Ucuz Tektaş Yüzük Modelleri & Gümüş Tektaş Bayan Yüzüğü

Gümüş Tektaş Bayan Yüzüğü
Ürünü Satın Al
Yukarıda tektaş yüzük seçerken bütçenin öneminden bahsetmiştik! Şayet ucuz fiyatlı bir tek taş yüzük arıyorsanız, 50 TL’den aşağı fiyatı ile 925 ayar bu tek taş yüzüğü önerebiliriz. Ürünü sipariş etmeniz halinde Kadife kese içerisinde gönderiliyor!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp Yüzük
Ürünü Satın Al
Hem değerli, hem de anlamlı bir yüzük arayışınıza Pırlanta Altın Kalp Yüzük ile bir son veriyoruz. İster eşinize, ister annenize sevginizi göstermek istediğiniz her anınızda Pırlanta Altın Kalp Yüzük sizinle! Üzerinde yer alan romantik kalp tasarımı ilebu yüzük, görenleri kendisine adeta hayran bırakıyor! 9’dan 21’e kadar 13 farklı boyutta seçenekleri bulunan Pırlanta Altın Kalp Yüzük, üzerinde yer alan pırlantası ile de eşinize verdiğiniz değeri gösterecek olup, mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olabilir! 
Konu Çizgisi

Romantik Yüzük Modelleri & Pırlanta Love Yüzük

Pırlanta Love Yüzük
Ürünü Satın Al
Bugüne kadar hiçbir yüzük, ne tasarımı ile ne de şıklığı ile “Love” yazılı altın kaplama yüzük kadar estetik ve romantik olmamıştı! Son derece şık bir tasarıma sahip olan ve modern çizgileri ile bildiğiniz klasik yüzüklerden oldukça ayrışan Pırlanta Love Yüzük, kız arkadaşınıza çok yakışacak!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & İki Harfli Kalp Yüzük

İki Harfli Kalp Yüzük
Ürünü Satın Al
Kimi zaman hayat insanlara acı ya da tatlı sürprizler yapar! Hiç aklınıza yokken, bir bakmışsınız ki bir sebeple kız arkadaşınızdan belli bir süre ayrılık yaşamışsınız! Her ayrılıkta da şer aramamak lazım! Çünkü bazı ayrılıklar aşkı daha da güçlendirir! Yanından bir dakika bile ayrılmayı hiç düşünmediğiniz kız arkadaşınıza, sürekli sizi hatırlatacak, değerli bir armağan vermek isterseniz, ortasında romantik kalp sembolü bulunan ve kenarlarında da isimlerinizin baş harfleri yer alan İki Harfli Kalp Yüzük, tam size göre! İki Harfli Kalp Yüzük, 2 gr. gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olup, özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulmaktadır! Bu özel yüzük kesinlikle altın suyu ile imal edilmiş bir yüzük değildir! Divas pırlanta güvencesi ile ve içerisinde mücevher sertifikası ile tarafınıza gönderilmektedir!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzük Modelleri & Kişiye Özel Harf Yüzük

Kişiye Özel Harf Yüzük
Ürünü Satın Al
Ekonomik ve hesaplı fiyatı ile öne çıkan bir diğer bayan yüzük modeli, Kişiye Özel Harf Yüzük! Gösterişten uzak sade tasarımı ile dikkat çeken bir model! Bu ürün de, yine 14 ayar altın kaplama olup, tüm özel günler için düşünebileceğiniz en şık hediyelerden biri! İster Anneler Gününde Annenize hediye edin, ister kız arkadaşınıza doğum günü için armağan edin! 
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük
Ürünü Satın Al
Yukarıda yer alan bir bayan yüzük modelinde, ortada kalp ve o kalbin de etrafında da sevgililerin isimlerinin baş harflerinin yer aldığı bir yüzük modelinden bahsetmiştik! Şimdiki yüzük modeli ise, tek harf ve tek kalpten oluşmakta! Hangisini beğendiyseniz bu konuda tercihi sizin zevkinize bırakıyoruz. Her iki model de çok anlamlı ve çok şık! 
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük
Ürünü Satın Al
Her zaman O’nun varlığını kalbinizde hissettiniz! İhtiyaç duyduğunuz her anınızda O hep, sizin yanınızdaydı! Yaptığı her şeyde, attığı her adımda hep sizin iyiliğinizi düşünerek hareket etti! Sizin mutluluğunuzu kendi mutluluğu bildi! Şimdi ise mutlu etme sıra sizde! Melek kalpli Annenizi, hem onurlandırmak, hem de mutlu kılmak için anlamlı bir hediye arıyorsanız Pırlanta Melek Kanadı Yüzük bunun için ideal bir tercih! Etrafında temsili olarak melek kanatları bulunan ve kanat üzerindeki pırlanta taşları ile sevdiklerinize vermiş olduğunuz değeri temsil eden Pırlanta Melek Kanadı Yüzük, en güzel Anneler Günü Hediyelerinden biri!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

Bayan yüzükleri
Ürünü Satın Al
Aşkınızın sonsuza kadar sürmesini gönülden çok isteyebilirsiniz ama gelin bunu kız arkadaşınıza özel bir hediye ile ifade etmeye çalışın! Üzerinde “Sonsuzluk” sembolü bulunan Pırlanta Sonsuzluk Yüzük, hem biricik aşkınıza vermiş olduğunuz değeri gösterecek, hem de sonsuz aşk temenninizi O’na en şık hali ile anlatmış olacak! Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi “Satın Almak İçin Tıklayın” butonuna tıkladıktan sonra öğrenebilirsiniz!
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & My Name is İki Harfli Yüzük

Bayan yüzükleri
Ürünü Satın Al
Konu Çizgisi

Bayan Yüzükleri & Kalpli İki Harfli Alyans Yüzük

Bayan yüzükleri
Ürünü Satın Al
Konu Çizgisi

Yüzük Ölçüsü Pratik Bir Şekilde Nasıl Hesaplanır?

Eşinize ya da sevgilinize sürpriz bir şekilde yüzük hediye etmek istiyor ama yüzük parmağı ölçülerini bilmiyorsanız aşağıdaki tablo size bir nebze de olsa yol gösterici olacaktır! Yüzük ölçülerini daha kolay bir şekilde hesaplayabilmek için aşağıdaki pratik bilgileri inceleyebilirsiniz!
Yüzük ölçüsü
Zaman ilerledikçe ve moda trendleri değiştikçe, yüzük de bu değişimden fazlasıyla nasibini almıştır. Daha önce sadece düz modelleri bulunan veya kadınlar tarafından en çok tercih edilen alyans yüzükler, günümüzde birbirinden farklı binlerce çeşidi bulunan yüzüklere yerini bırakmıştır. Eğer sevgilinize ya da eşinize romantik, anlam taşıyan özel bir yüzük hediye etmeyi düşünüyorsanız, yüzük beğenmek gerçekten de bir zevk işidir! Çünkü günümüzde yüzüğün anlamı kadar, kadınların da kendi aralarında şıklık yarışında olduğunu düşünecek olursak, sevgilinize ya da eşinize hediye edeceğiniz yüzüğün, klasik olmaktan öte, zarif ve anlam taşıyan yüzüklerden seçilmesi kaçınılmaz olacaktır. Piyasa da ucuz ve pahalı kategorilerde yüzlerce yüzük modeli görmek mümkün! Pırlanta tek taş yüzük modellerinden, gümüş üzeri altın kaplama ve içerisine isim yazılan yüzük modellerine kadar bir çok model bulmak mümkün!
Konu Çizgisi

Alyans Yüzük Seçerken Nelere Dikkat Etmek Lazım?

*** Alyans Yüzük, hayatı boyunca sevgilinize armağan edebileceğiniz en özel hediyedir. Dolayısıyla, sevgilinizin hayatının bundan sonraki tüm aşamalarında, ömrünün sonuna kadar parmağında taşıyabileceği, aşkınızı en iyi şekilde temsil edecek, mümkün mertebe özel anlamlar (iç yüzüne isim yazdırarak) yükleyebileceğiniz bir yüzük olmalıdır!
*** Yüzük beğeneceğiniz vakit, hangi fiyat aralığında bir yüzük almak istediğinize öncelikle karar vermeniz lazım! Çünkü kuyumcularda, mücevhercilerde, İnternet üzerinden satış yapan yerlerde farklı modellerde ve farklı fiyat aralığında yüzlerce tek taş yüzük bulmak mümkün! Eğer bütçenizi daha önceden belirlemiş olursanız, bu size zaman kazandıracaktır!
*** Sevgilinize nasıl bir tek taş yüzük armağan edebileceğiniz hakkında hemen karar vermemenizde yarar var! Çevrenizdeki evli arkadaşlarınızla, eş, dost veya akrabalarınızla bu konuda fikir alış verişinde bulunmanız, hatta evlilik ile ilgili forum ya da sitelerde tavsiyeler almanız sizin yararınıza olacaktır.
*** Evlilik teklifi sürpriz bir şekilde olacaksa, kız arkadaşınızın yüzük parmak ölçülerini biliyor olmanız gerekmektedir! Bunun için bu yazımızın sonunda yer alan Yüzük Ölçü Tablosundan yararlanabilirsiniz! Resmi büyük görmek için tıklayabilirsiniz!

Kız Arkadaşa Hediye Fikirleri

CEVAP VER