Erkek İçin Ofis hediyeleri

erkeğe hediye
Erkek sevgiliniz, eşiniz veya babanız için ilginç, etkileyici ofis hediye önerileri ile merhaba! Erkeklere ofis hediyesi almak, onlara kişisel kullanımları için hediye almaktan daha kolaydır ve erkeğe alınabilecek ofis hediye modelleri ve çeşitliliği oldukça da fazladır. Bildiğiniz gibi artık ofis ve bürolar da neredeyse evler kadar şık ve göz alıcı durumda. Eskiden ofisler sadece bir kaç masa sandalyeden ve duvarda asılı birkaç klasik tablodan oluşan eşyalar ile dekore edilirdi. Gökdelenlerin sayısının hızla arttığı günümüzde, ofisler içerisinde mutfaktan tutun da, banyoya kadar, bir evde olması gereken hemen hemen her eşya bulunmaktadır. Ofis içerisinde kullanılan eşyalar ve teknoloji ürünlerinin sayısı artınca, ofis için alınabilecek hediyelerin de saysı o denli artmış durumdadır. Bir erkek arkadaşınız veya yakın bir sevdiğiniz bir ofis açtı ve siz de ziyaretine gidecek, “hayırlı olsun.” diyeceksiniz ama bir hediye araştırıyorsunuz. Ofis hediyesi seçerken erkek arkadaşınızın mesleğine uygun bir hediye seçmenizi veya ofis için dekoratif unsurlar taşıyan bir hediye almanızı tavsiye ederiz. Örneğin Avukat bir erkeğe hediye bakıyorsanız, adalet teması taşıyan bir hediye kesinlikle çok uygun olacaktır. Yine doktor bir erkeğe  Muayenehanesi için bir hediye bakıyorsanız, sağlık ile ilgili bir hediye, çok isabetli olacaktır. İnşaat mühendisi bir dostunuza hediye için, mesleği ile alakalı bir hediye seçmek kesinlikle daha isabetli bir hediye kararı olacaktır. Ben bunlarla uğraşmam hediyem standart olsun diyorsanız aşağıdaki hediye önerilerime bakmanızı tavsiye edeceğim:) Buyurun sizin için seçtiğimiz, erkeğe alınabilecek ilginç ve Değişik Ofis-Büro Hediyeleri!

Erkek için Ofis & Büro Hediyesi Önerileri


Erkeklere hediye

Kişiye Özel 4 GB USB Bellek, Kartvizitlik ve Özel Tükenmez Kalem

Kişiye özel hediyeler gerçekten de diğer hediyelerden oldukça sıyrılan ve sevgililer için daha çok önem arz eden hediye türüdür. Çünkü hediye edeceğiniz şey, tamamen sevgilinize ait özellikleri üzerinde barındırır ve sevgiliniz bu hediyeye sahip olduğunda, diğer normal hediyelere göre bu hediyeyi daha çok benimser ve özel bulur. Erkekler için şimdi önereceğim hediye yine kişiye özel hediyelerden. Ancak şimdi sözünü edeceğim hediye bir set halinde ve erkek için en fazla ihtiyaç duyulan eşyalardan oluşmuş. İçerisinde Sevgilinizin ismine özel 4 GB USB bellek bulunuyor, bir adet yine sevgilinizin ismine özel kartvizitlik, ayrıca şık da bir metal mavi tükenmez kalem bulunuyor. Ofis-Büro için veya Ofis-Büro için erkek arkadaşıma ne hediye alayım diye günlerdir düşünüyordunuz ya, işte bu hediye bence sizi rahatlatabilir.

hediye

Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.

Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti

Şimdi bahsedeceğim hediye, erkeklerin çok işine yarayacak tipte ve erkek kişisel bakımı ile ilgili bir hediye! Bu hediyeyi özel ve anlamlı kılan tarafı ise her zaman sevdikleriniz için hediye edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğumuz kişiye özel bir ürün olması! Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setini yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Erkek sevgiliniz titiz ve bakımlı olmaya her zaman önem veren biriyse bu hediye onu çok mutlu edebilir. Üzerinde isim ve soy isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti sevgilinizin kendine olan güveni daha da artacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti içerisindeki, tırnak makası sayesinde kişisel bakım, daha da kişiye özel hale gelecek. Banyoda diğer aile bireyleri ile tırnak makasınızın karışması sizi rahatsız ediyorsa tavrınızı bu set ile gösterebilirsiniz. Bunlarla birlikte içerisinde 1 adet mavi tükenmez kalem, 1 adet 0.7 uçlu kalem ve 1 adet tırnak makası bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti ile artık kimse sizin özel eşyalarınıza dokunamayacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setinin içindeki metal parçalar üzerine lazer işleme yöntemi ile belirtmiş olduğunuz isim yazılmaktadır. Bu ürün aynı zamanda iyi bir ev hediyesi de olabilir.

ilginç ve orijinal hediye

Sihirli Şişe Tutucular

Şimdi ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orijinal hediye bu değilse artık hangi hediye orijinal denilebilir, ona siz karar verin. Bu bir şişe tutucu. Bence orijinal bir Ofis Hediyesi olarak düşünülebilir bir ürün…Zincir Şişe Tutucu nikel kaplama dır ve zincirleriyle hayret verici bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan bu göz alıcı sihirli zincir, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Bu şişe tutucusu evlerin en çok bahsedilen objesi olacak.


erkek için kişiye özel hediye

Prestijli Ofis Hediye Seti

Ofis-Büro için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de erkek sevgilinizin, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, çok konuşulacak bir hediye olacak. Ofis-Büro için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkekler için hediye almak, kadınlar için almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullana biliyorken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı oldukça sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş kontaklarını saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor aynı zamanda, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi yazıyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji haliyle tavan yapıyor.

erkek için kişiye özel hediye

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik

Yaşadığımız çağda her şey görsellik, daha doğrusu iyi görünme ve iyi bir imaj oluşturma üzerine kuruludur. Bu durum iş hayatında iyice kendisini hissettirir. Marka oluşturma ve bu oluşturulan markanın istikrarlı bir şekilde büyütülmesi için profesyonel çalışmalar yürütülür. İş hayatında yer alan insanlar için de durum aynen markalaşma çabalarındaki gibidir. İnsanlar da bir nevi markalaşmaya çaba gösterirler. Mesela bir iş yeri ile, herhangi bir pozisyon için iş görüşmesine gittiğinizde, söz konusu iş yeri, sizi konuşmanızdan tutun da, kılık kıyafetinize varıncaya kadar, hatta kullandığınız cep telefonu, kullandığınız parfüme kadar, bir çok özelliğiniz ile puanlamaya çalışır. Bu durum için ben koca bir maalesef demek istiyorum. Neyse, erkek arkadaşınıza yaklaşan Ofis-Büro için, kendi ismine özel ahşap bir kartvizitlik hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz iş yaşamında artık, cüzdanından buruş buruş olan kartvizitini çıkarmak yerine, özel kutusu içerisinde, gıcır gıcır kartvizitini taşıyabilecek. Ofis-Büro için erkek hediyesi arayanlara ve kişiye özel hediye düşünenlere bu ürünü tavsiye ediyorum.

Kişiye Özel Hediyeler

İsme Özel 2’li Kalem Seti

Kişiye özel hediye tavsiyelerim arasında yine erkekler için isme özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Erkek sevgilinize iş yeri ofis hediyeleri olarak, onun doğum gününde veya yıl dönümünüzde alabileceğiniz çok güzel ve özel bir hediye. Kişiye özel kalem seti. Bu ikili kalem setine, sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde hediyeniz de kişiye özel bir hediye oluyor:) Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir ofis hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

isme özel hediyeler

İsme Özel Ahşap Tükenmez Kalem

Sevgilinizin ismine özel alabileceğiniz bir diğer hediye, görmüş olduğunuz bu şık ve zarif ahşap tükenmez kalem. Özel lazer teknolojisi ile, yıllar yılı hiç silinmeyecek ahşap tükenmez kalem, sevgilinizin vazgeçilmezleri arasında olacak. Kalem ile ne zaman bir işi olsa, sizi hep bir tebessüm ve sevgi ile anacaktır. Ofis-Büro için özel bir hediye düşünüyorsanız, fiyatı da uygun olan, isim yazdırabileceğiniz bu ürünü en güzel ofis hediye tavsiyelerim arasına ekliyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir Ofis hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Sevgiliye Hediye Önerileri

İsme Özel ve Bankta oturan Mutlu Çift

Zannedersem Erkek sevgilinizin yaklaşan Ofis-Büro için bu sihirli kupalar çok ses getirecek. O yüzden farklı tasarımlardaki sihirli kupalardan bol miktarda eklemek istedim. Bu seferki sihirli kupa üzerinde, romantik bir akşam vakti bankta oturan ve açık gökyüzündeki yıldızları seyre koyulan mutlu çiftlerimiz var. Bu mutlu çift kimler tahmin edin bakalım? Cevabı çok zor olmasa gerek:) Bu sihirli kupa da yine, isme özel bir kupadır. Sizin ve sevgilinizin ismi ve sizin Ofis-Büro için sevgilinize içinizden gelen, en güzel duygularınızın yer aldığı özel mesajınızı taşıyacak olan bu şık kupa, Ofis-Büro için çok güzel bir erkek veya bayan hediyesi…

Erkek için Doğum Günü hediyesi

İsme Özel ve Rüzgarda Sönmeyen Metal Çakmak

Erkek sevgili için Ofis hediyesi ne alınır? Bu soruyu oturduğumuz bir çay sohbetinde bana soracak olsaydınız size soru ile cevap verirdim. Benim size sorum da; “Erkek sevgiliniz sigara kullanıyor mu?” olurdu. Eğer cevabınız evet kullanıyor ise, erkek için Ofis hediyesi ne alınır sorusunun cevabını, zaten sorularımız ile birbirimize vermiş olurduk:) Erkek arkadaşınız zaten yanında bir çakmak taşıyordu, peki öyleyse bu çakmak neden özel, kendi isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan havalı ve şık bir çakmak olmasın? Üstelik bu çakmak bir kere yandı mı, onu söndüre bilene aşk olsun! Lotus çakmak rüzgarda da asla sönmüyor ve marka bir çakmak. Erkek sevgiliniz için hem havalı hem de romantik bir Ofis hediyesi vermiş olacaksınız. Erkek arkadaşınız veya eşiniz artık “Pardon! ateşiniz var mı?” diye etraftan çakmak isteyenlere, bu özel çakmağın başına bir iş gelir diye, sanırım “hayır maalesef” cevabını verecektir. 🙂

sevgili için hediye önerileri

İstanbul Sileti Özel Mesajlı Duvar Saati

İstanbul temalı veya İstanbul’un eşsiz silüetinin üzerinde basılı olduğu, kendi özel mesajınızı üzerine yazdırabileceğiniz, harika bir duvar saati tavsiye etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız için şunu belirtmek istiyorum; Yaşadığımız toplumun gelenek ve göreneklerini de göz önünde bulundurursak, sevgilinize alacağınız hediyenin, sevgilinizi ailesi içerisinde sıkıntıya sokmayacak türden bir hediye olması gerektiği kanısındayım. Bir çok aile, sevgililik ilişkisi söz veya nişan gibi bir resmiyete dökülmedikçe sevgiliniz ile aranızdaki ilişkiyi tasvip etmeyebilir. Bu yüzden Doğum Gününde sevgilinize alacağınız hediye üzerinde, belki özel bir sözünüz veya aşk mesajınızın bulunması kız arkadaşınızı ailesine karşı zor duruma düşürebilir. Özellikle buna çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görmüş olduğunuz bu şık duvar saati, sizin ve sevgiliniz için bu anlamda iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünü de Ofis-Büro için hediye tavsiyelerim arasına büyük bir zevkle ekliyorum:)

erkek sevgili için isme özel hediye

İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel Doğum Günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza Ofis-Büro için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir Ofis hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim Ofis-Büro için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Herhangi bir hediyenin ya da ürünün sadece size özel üretilmesi, eşi ve benzeri olmaması, dünyada bir tek size ait olması anlamına gelir. Kişiye özel hediyeler her zaman çekiciliğini korumuştur ve zamanın tüketemediği, hep tercih edilen tasarımlardır. Kişiye özel hediyeniz hiç eskimeyecek ve ömür boyu hatırlanmanızı sağlayacaktır. Eğer sevdiklerinize orijinal ve benzersiz bir hediye vermek istiyorsanız Kişiye Özel hediyeler tam size göre. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz yazıyı ekleterek bu hediyeyi çok daha çekici bir hale getirebiliyorsunuz.


Balık Kalemler

Ofis Büro için İlginç Hediye Fikirleri & Balık Kalem

Eminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan 14 Şubat Ofis-Büro için sevgilinize uygun fiyatı ile ilginç bir Ofis-Büro hediyesi düşünüyorsanız, bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü Ofis-Büro hediyesi olarak da hediye edebilirsiniz.


Kalpli Duvar Saati

Sevgiliye ilginç ve Romantik Ofis Hediyeleri & Kalpli Duvar Saati

Aşkın sevginin sembolü bildiğiniz gibi kalptir. Aşk veya sevgi kalpte yaşanır yoksa beyinde mi yaşanır? Bunun tartışması yılları yılı yapıldı ve sanırım hala net bir cevabı yok. Amacım benim burada bu soruya yanıt aramak değil elbette:))) Ama şu bir gerçek ki, aşkın sembolü, yeryüzünde kalp olarak ifade edilir. Şimdi aşk veya sevgi gibi, güzel ve içten duygularınızı hediye yolu ile sevgilinize, annenize ifade etmenin en etkili yolu; içerisinde simgesel olan kalp şekli ile hayat bulmuş hediyeler bakmaktır. Doğum Gününde veya Ofis-Büro, sevgilinize güzel bir hediye bakıyorsanız, bu 3D Kalp şeklindeki duvar saati bence isabetli bir hediye olacaktır.


Sevgiliye Hediye

İlginç Hediye Fikirleri & Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile:) Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize ofis için ilginç bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.


erkeğe Ofis-Büro hediyesi

Ofis Hediyeleri & En iyi Komedyen Sertifikası

Sizi en bunalımlı anlarınızda gülümsetmeyi başaran, en sıkıntılı anlarınızda telefondaki bir sözü ile hayatınızı normale sokan ve hayatınızda sürekli neşeyi ve espriyi ustalıkla koymayı başaran yetenekli erkek arkadaşınıza, artık bu yeteneği için bir sertifika vermek şart oldu! Komik ve esprili bir sevgiliniz olduğunu düşünüyorsanız, gelin bu doğum gününde, bu sefer de sizin onu güldüre bileceğiniz şık ve güzel bir hediye verelim. Yılın en komedyen kişisi sertifikası! En komedyen kişi sertifikasında kişi kısmına erkek sevgilinizin ismini yazdırın ve onun bu komik yönünü ödüllendirin. Ofis-Büro için en güzel erkek hediyelerinden biri olacağını düşünüyorum.

Erkek sevgiliye İlginç hediye fikirleri

Bilardo Topları Duvar Saati

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Hatta hediyeyi vereceğiniz kişi şayet bir de bilardo meraklısı biriyse o zaman hediyenin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye… Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? :)))) İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye… Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.

Eriyen Saat

ERİYEN SAAT

Evde ve ofiste kullanılabilecek sıra dışı bir saat. Farklı tarzda dekoratif etkili bir saat arıyorsanız bu ürün tam size göre bir ürün. Ofis veya büro için de alınabilecek bir hediye. Görenleri hayrete düşürecek bir hediye vermiş olacaksınız. Bu da kesinlikle önerebileceğim bir hediye. Fiyatı da bence çok makul bir hediye. Salvador Dali’nin eriyen saatlerini gözünüz bir yerden anımsıyorsa bu sürrealist saatleri çok beğeneceksiniz. Saatleri güneşin altında eriyen adeta peynire benzeten Salvador Dali, Eriyen Saat’in tuvallerinden çıkıp evimizin veya ofisimizin başköşesinde yer aldığını görseydi, eminim bu duruma çok şaşırırdı! Bu harika tasarımlı saati düz bir zemine astığınız anda, zaman adeta sizin için akacak. Ofisteki sıkıcı mesai zamanlarınızda, gözünüz bu saate sürekli takılacak ve mesai bitimine kaç dakika kaldığını bu eriyen saat ile zevkle takip edeceksiniz. Sanatsever arkadaşlarınız için benzersiz ve ilginç bir ev hediyesi olacak bu Eriyen Saatler çok konuşulacak!

İlginç ofis hediyeleri

Ofis ve Büro için Hediye Fikirleri & Eposta Bildirim Cihazı

Her ofiste veya büroda bilgisayar vardır, şayet bilgisayar başında sürekli zaman geçiren bir sevdiğinize hediye arıyorsanız ve sevdiğiniz kişi sürekli e-postalarla iş yapan biriyse bu hediye tam ONA göre. Bu ürün USB ara kablosu ile bilgisayara bağlanıyor ve e-postalar geldiğinde ışık yanıyor ve kullanıcıyı uyarıyor. Nasıl parlak bir fikir değil mi? Belki de çok hayati bir e-postadır kim bilir? Bu ürün de oldukça orjinal ve güzel bir Ofis hediyesi.

erkek hediyeleri

Erkeğe İş Yeri Hediyesi Ne Alınabilir & Şık Gömlek Çantası

Sevgiliniz veya eşiniz özellikle uzun seyahatler yapıyorsa özellikle beraberinde götüreceği gömleğinde ütü bozulmaları v.s. söz konusu oluyordur… Alacağınız bu hediye ile bu gibi sıkıntıların önüne geçmiş olacak ve Eşinizin hayatını kolaylaştırmış olacaksınız… Yolculukların en büyük kabusu nedir diye sorsak erkeklerin pek çoğunuzdan “Buruşan gömlekler” cevabını verirler. Seyahatlerde ütüsüz gömlekle dolaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bavuldan çıkarılan canım gömleklerin yakaları ezilmiş, kol kısımları buruş buruş olmuştur ve o ütüsüz gömlekle dolaşmak zorunda kalmışsınızdır. Sizi bu işkenceden Gömlek çantasının akıllı tasarımı sayesinde kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken ürünün içinden çıkan özel katlama tahtası ile gömleğinizi katlamak. Sonrasında isterseniz dünyanın diğer bir ucuna gidin, gömleğiniz hala jilet gibi ütüsünü koruyacaktır.


ilginç hediyesi

Ofis ve Bürolar için işe yarar hediyeler & iPad Bilgisayar Standı

iPad’ler ve tablet bilgisayarlar artık günümüz teknolojisinin en vazgeçilmez ürünleri oldular. Peki bu iki teknoloji harikasındaki en büyük eksiklik nedir diye sorarsak, sanırız pek çoğunuz “Onları masada dik tutabilecek bir aparatın eksikliği” dersiniz. iBend XL tam da bu ihtiyacınızı karşılamak için ofisteki ve evdeki çalışma masalarınıza hızır gibi yetişiyor. iBend XL sayesinde iPad’inizi veya tablet bilgisayarlarınızı hiç bir destek kullanmadan rahatlıkla dik tutabilir ve bu sayede hızlıca işlerinizi halledebilir, keyifle video izleyebilirsiniz. iPad ve Tablet Bilgisayar Stantı iBend XL ile teknolojideki yeni akıma siz de merhaba deyin!

erkek hediyeleri

Radyo FM tıraş Aynası

Yine Eşinizin, sevebileceğini umduğum bir hediye daha… Erkekler hayatlarının önemli bir bölümünü malum traş olarak geçirirler işte siz de O’na tıraş olurken keyiflenmesini sağlayacak bir ürün hediye etmek istemiz misiniz? Hem radyo, hem de tıraş aynası olarak kullanabileceği çok şık ve kullanışlı bir ürün. Sevgiliniz veya eşiniz için tıraş olmak bu ürün sayesinde artık bir işkenceden çıkıp çok güzel bir keyife dönüşecek. Ürünün en güzel özelliği LED ışığı sayesinde traş olmayı kolaylaştırması. Duruşu ve açısı tıraş olmak isteyen erkeğin yüzünüzü aydınlatmak üzere ayarlanmış akıllı bir aynası bulunmaktadır. Diğer bir özelliği buğulanmayan bir ayna sahip. Radyo Fm tıraş aynası kadar erkeklere yardımcı olacak başka bir traş aynası daha bulamayacaksınız! Ürün 4 adet AA pil gerektirir. Ofis veya Büroya hediye olarak inanılmaz güzel bir tercih olacaktır.

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz sevgilinize doğum günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de sevgilinizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun sevgiliniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masaüstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor.  Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.


İyimser Ofis SaatiKitap Okuma LambasıPlak Duvar Saati
Radyolu Yedek Şarj KılıfıSanal Lazer KlavyeRenk Değiştiren Lamba
hediye

CEVAP VER