Sevgiliye Ev Hediyesi

Sevgiliye ev hediyeleri

Sevgiliye en güzel ev hediyeleri

Bay ve bayan sevgiliye ev hediyeleri ve ilginç ev hediye fikirleri konusunda, yeni bir yazı ile herkese selam. Hediye kategorileri içerisinde alanı en geniş ve en fazla hediye çeşitliliği ev hediyelerinde görülür. Sevgiliye ev hediyesi olarak birçok şey akla getirilebilir. Evin salonu için hediye, mutfak için hediye, yatak odası için hediye, hatta evin dış kapısı için bile hediye düşünülebilir. İnsanlar genelde ev hediyesi tercihlerini evde hoş durabilecek dekoratif hediyelerden yana veya ev içi kullanılabilecek süs eşyalarından yana kullanırlar. Ben bu konuda tek düze düşünülmemesi taraftarıyım. Yani Sevgiliniz için seçeceğiniz ev hediyesi sıra dışı, farklı, dikkat çekici, ilginç bir hediye de pekala olabilir. Bu konuda dar kalıplar arasına kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Peki o zaman Sevgiliye ev hediyesi ne olabilir? En güzel ev hediyeleri nelerdir? Orijinal ve ilginç ev hediyeleri hangileri? Bir ev için hayırlı olsun hediyeleri ne olabilir? Bu ve buna benzer sorularınız için, kendi çapımda alınabilecek en güzel ev hediye fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım aradığınız ev hediyesi ile sizi bir araya getirmeyi başarırım.

Sevgilinize ev hediyesi tavsiyelerine geçmeden önce, bilmem söylememe gerek var mıdır? Dekoratif bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Sevgilinizin evinin duvar boyası, hediye alacağınız odanın alanı, ev sahibinin zevkleri gibi unsurları göz önünde bulundurmanız, ev hediyenizin kalıcılığı ve kullanımı açısından çok önemlidir. Yine ev hediyesi içerisinde örneğin mutfak robotu veya tost makinesi gibi bir hediye almayı düşünüyorsanız, ev sahibinin bu şekilde mutfak aletlerine ihtiyacı var mıdır bunu öğrenmeniz de yine alacağınız ev hediyesinin yarar-fayda ilişkisini etkiler. Bunun için aslında küçük çaplı bir araştırma yapıp, arkadaşınızın evinde neye daha çok ihtiyacı var bunun tespit edilip bu yönde bir hediye alınması daha uygun olur. Eve duvar tablosu gibi bir hediye düşünüyorsanız, bunun için de yine arkadaşınızın veya sevgilinizin zevklerini ve beğenilerini göz önünde tutmanız sizin hediyenizin beğenilirliğini arttıracaktır.

Sevgiliye Ev Hediyesi Fikirleri

konu çizgisi

Sevgili için Ev Hediyeleri & El Mumluk

Sevgiliye ev hediyesi
Erkek veya bayan sevgililere yönelik, romantizmin fitilini ateşleyecek harika bir yardımcı ürün. El şeklinde mumluk! İster günlük yaşamınızda kullanın, isterseniz de evinize geşen misafirlerinizi ağırlarken kullanın, her halükarda masanız çok dekoratif, şık ve modern bir görünüme kavuşacak. Baş parmak yukarı mumluk şimdi sizlerle. Gören herkesin ilgisini ve beğenisini çekecek olan bu mumluklar ile bulunduğunuz her ortamı daha neşeli ve romantik bir hale getirebilirsiniz. Fiyatı ile de dikkat çeken bu ürünü sevgiliye ev hediyesi önerilerim arasına alıyorum. Dekoratif ve etkileyici ilginç bir ev hediyesi.
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyeleri & İnce Kitap Okuma Lambası

İnce Kitap Okuma Lambası
En büyük keyfiniz geceleri uyumadan önce kitap okumak mı? Okuduğunuz kitabın büyülü dünyasına kendinizi verebilmeniz için ortamın loş aydınlatılmış olması mı gerekiyor? O halde size müjdeli bir haberimiz var! Tabanındaki klipsi sayesinde kitabınızın kapağına tutturabileceğiniz İnce Kitap Okuma Lambası ile, kitap okuma alışkanlığınız geceleri de kesintiye uğramadan devam edecek! Hafif olma özelliği ve üzerinde bulunan 3 adet LED ışığı sayesinde kitaplarınızı çok rahatlıkla okuyabilirsiniz! İnce Kitap Okuma Lambası varken kitap ayracına da ihtiyacınız kalmıyor! Çünkü uyumdan önce kaldığınız yeri İnce Kitap Okuma Lambasının klipsi ile tutturduğunuzda, sonraki gün kaldığınız yerden okumanıza devam edebiliyorsunuz! Bu şirin ve oldukça kullanışlı olan ürünü okumaya meraklı arkadaşlarınıza armağan edebilirsiniz!
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyeleri & Mini Retro Alarmlı Saat

Mini Retro Alarmlı Saat
Sabahları cep telefonunuzun ninni gibi gelen melodisi sizi uyandırmakta yeterli gelmiyorsa, bir de Mini Retro Alarmlı Saati deneyin deriz. Cep telefonları günümüzde eskiden kullandığımız bir çok aracın da yerine kullanılmaya başladı! Bu araçlardan biri de çalar saatler! Eskiden işe, okula ya da bir randevuya sabah erkenden yetişmek için, yatağımızın baş ucuna çalar saatler kurup koyardık! Mübareklerin öyle güçlü bir alarmı vardı ki, duymamak uyanmamak mümkün değildi! Mini Retro Alarmlı Saat, eskiye yani nostaljiye özlem duyanlar için yeniden yorumlandı! Mini Retro Alarmlı Saat, ev hediyesi olarak da sevgilinize armağan edebileceğiniz harika bir ürün! 

konu çizgisi

Ev Hediyeleri & İsim Yazılı Kelebek Ayna Saat

sevgiliye özel hediyeler
“Kelebeğim…” diye hitap ettiğiniz kelebekler kadar narin ve güzel sevgilinize, kelebek figürleri ile süslenmiş olan şık bir aynalı duvar saati hediye etmek bence harika bir fikir olacaktır. Sevgiliniz kadar narin bir tasarıma sahip olan Kelebek Duvar Saati aynı zamanda çok da kullanışlı. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel doğum günü hediyelerinden biri. Üzerine kendi isminizi ve sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz bu özel duvar saati aynı zamanda kullanım amacı itibari ile çok de işlevsel. Bulunduğu ortama son derece dekoratif bir hava katacak olan İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saati hem saat, hem ayna, hem de bir duvar süsü olarak kullanmak mümkün. Tamamen kişiye özel olarak düzenlenen İsim Yazılı Kelebekli Ayna evinde modern tarzda dekorasyona önem veren sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz çok özel bir ürün. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat sert bir akrilik malzemeden üretilmiştir ve diğer cam aynalar gibi kırılma çatlama sorunları ile sizi yormaz. Saatin çapı 30 santim kalınlığı ise 3 milimetredir. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saati sevgilinize veya size özel hale getirmek için “sepete ekle” butonu üzerindeki bölüme ayna üzerine yazılacak isimleri eklemeyi unutmayınız.

konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediye Önerileri & İlginç Hediyeler

Retro Masa SaatiEskinin geleneksel alışkanlıklarını modern bir bakış açısı ile yorumlayan ve son derece şık bir tasarıma sahip Retro Masa Saati karşınızda. Son derece modern ve minimalist yorumlanan Retro Masa Saati bulunduğu ortama çok şık ve güzel bir hava katmaya geliyor. Retro Masa Saati tıpkı eski saatler gibi mekanik bir alt yapıya sahip! Masa Saati üzerinde yer alan saat ve dakikayı gösteren bölümler her saat ve dakika değişiminde başı dönüyor. Retro Masa Saati, modern ofis ve evinizin dekoratif unsurlarından biri olmaya aday! Retro Masa Saatinin çalışma prensibi geçmiştekinin aynısı, tasarımında ise günümüzün modern hatları ve minimalist bir bakış açısı ön planda tutulmuş. Retro Masa Saatini dilerseniz yatak odanızda başucunuzda yerleştirin, dilerseniz ofiste çalışma masanızın üzerinde koyun! Bu şık masa saatini ne şekilde kullanırsanız kullanın, son derece dekoratif ve görenleri kendisine hayran bıraktıracak bir masa saatiniz olmuş olacak. Evinde ya da ofisinde dekorasyon tercihi sadelikten yana olan sevdikleriniz Retro Masa Saati hediyenizi çok beğenecekler. Sevdiklerinize son derece güzel ve etkileyici bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Retro Masa Saati tam size göre bir ürün. 

konu çizgisi

ilginç Ev Hediyeleri & Solar Işıltılı Kavanoz Lamba

sevgiliye en iyi romantik hediye

Romantik ve iyi bir sevgililer günü hediyesi arayanlara şık bir hediye tavsiye edeceğim. Mekanların en güzel yerine bu ışıldayan kavanozu asın ve kendinizi romantik ve masalsı bir maceranın kollarına bırakın:))) Işıldayan Lamba pil veya elektrik prizi gibi objelere gereksinim duymaz. Güneş enerjisini depolar ve karanlık çöktüğünde ışıldamaya başlar. Işıkları değiştiği için, bulunduğu mekana bambaşka bir güzellik ve romantizm katar. Sevgililer günü için sevgilinize alınabilecek bence çok iyi ve özel bir hediye! Işıltı Lamba gecenizi aydınlatırken sizi hayallerde bir yolculuğa çıkarıyor. Solar Işıltılı Lamba, içinde ateş böcekleri uçuşuyor izlenimi veriyor. Ama endişelenmeyin, içinde yanan sadece LED lambalar. Bahçenizde bir ağaç dalına ya da balkonunuza asacağınız Solar Işıltılı Lamba romantik ve masalsı bir atmosfer yaratacak. Işıltılı Solar Lamba güneş enerjisiye şarj oluyor, karanlıkta otomatik olarak devreye giriyor, dilerseniz düğmesinden de açabiliyorsunuz. Solar Işıltılı Lamba, yaklaşık 14 cm boyunda ve 10 cm çapında.
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyesi & İsveç Duvar Saati

erkeklere Doğum günü hediyesiBir duvar saati düşünün ki, sadece 1,5 cm. kalınlığında olsun ve duvarınızda adeta bir tablo gibi dursun, yetmedi sessizlik içerisinde sinir bozucu tik tak sesleri de olmasın. Çok mu abarttık? Yoo alakası yok böyle bir saat var. Çok ince, çok sessiz ve hatasız çalışan bir saat. Yalnızca 1,5 cm. kalınlığında olmasıyla dünyanın en ince duvar saatlerinden biri. İsveç Duvar Saati, evde ve ofiste sade bir şıklık arayanlar için çok yerinde bir tercih. Yalın bir yaşam tarzını benimsiyorsanız bu zarif duvar saatini çok beğeneceksiniz. Doğum gününde Erkek arkadaşıma veya kız arkadaşıma ne hediye alınır diye düşünenler için de güzel bir hediye seçeneği.

konu çizgisi

İlginç Ev Hediye Fikirleri & Benzin Göstergeli Duvar Saati

Erkeğe ilginç hediyeler
Bazı kadınlara göre, “Erkekler arabalarını kendilerinden daha çok önemsiyor ve daha çok seviyor.” Çoğu bayanlar özellikle eşleri için, yalvarsanız veya üzerine para dahi ödeseniz, bir perde takmaya veya bulaşık işlerine yardım için yerinden kaldıramazsınız diye düşünüyor. Söz konusu erkeğin kendi arabası olsa, arabanın temizliği ve bakımı için ne gerekiyorsa yapar. Erkeklerin araba merakının büyük bir tutku olduğunu zannediyorum herkes kabul ediyordur. Araba merakı yüksek, araba sevdalıları için harika bir hediye önerim var; Benzin Göstergeli Duvar Saati. Oldukça şık bir tasarıma sahip, orijinal bir benzin göstergesi olan  bu ilginç duvar saatini ofis hediyesi veya erkeklerin çalışma odaları için hediye etmeyi düşünebilirsiniz. İlginç hediyeler kategorisi içerisinde Benzin Göstergesi Duvar Saatini önemle tavsiye ederim.

konu çizgisi

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliye Hediye
Sevgiliniz için alınabilecek çok güzel hediyelerden bir tane daha! Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi tıpkı sevgilinize duyduğunuz o müthiş aşk için kalbinizin heyecanla attığı gibi yerinde duramayacak. Dekoratif etkisi ve ortama kattığı romantizm ile bir sevgiliye alınabilecek en romantik hediyelerden biri! Neden romantizm katıyor biliyor musunuz? Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi bir yandan dönerken bir yandan da kırmızı ışığı ile odanızda romantik bir hava katacak! Sevgiliniz ve sizin en güzel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz bir fotoğrafınızı, yine onun kadar şık ve güzel bir fotoğraf çerçevesinde sergilemelisiniz. Görmüş olduğunuz bu şık manyetik fotoğraf çerçevesi 10,5 x 10 cm boyutlarında fotoğrafı sergilemek için idealdir. Ürünün toplam boyutları ise yaklaşık olarak 12x20x21cm’dir. Bu şık çerçeve içerisinde 8 adet LED ışık bulunmaktadır. İsterseniz içerisine sevgilinizle olan resminizi koyup hediye edebilir, isterseniz de her baktığınızda sevgilinizi düşünmek için baş ucunuza tutabilirsiniz.
konu çizgisi

Sevgili için Ev Hediyeleri & Klozet Küllük

Sevgiliye ilginç ev hediyesi
Görmüş olduğunuz minik bir tuvalet görüntüsündeki Klozet küllük evinize veya ofisinize neşe katmaya geliyor. Bu küllük aslında içerisinde bence çok orijinal bir mesaj da içeriyor. Sigara gibi kötü bir alışkanlığı olan kişilerin, sigara içmeyen kişilere vermiş olduğu rahatsızlığı göstermesi açısından mesaj dolu bir hediye! Belki de siz sevgilinize sigarayı bırakması yönünde bir çok telkinde bulundunuz ama o bunu pek de dinlemedi. Şimdi alacağınız bu Klozet şeklindeki küllük bu alışkanlığının aslında ne kadar kötü bir şey ile eşdeğer olduğunu daha iyi fark edecek ve sigarasının külünü ne zaman klozet küllüğe atsa aklına sizin bu mesajınız gelecektir. Gerçek klozet görüntülü bu küllük, sevgilinize sigarayı bırakması için gereken psikolojik desteği sağlayacaktır. Bu klozete sigara izmaritlerin artık rahatlıkla atabileceksiniz.
konu çizgisi

Sevgililer için İlginç Ev Hediyeleri & Saat Kasa

Sevgiliye Hediye
Sevgilinize özel şeylerini kimsenin farketmeyeceği bir şekilde saklaması için bir hediye düşünür müsünüz? Cevabınız evet ise, gördüğünüz duvar saati aslında gizli bir kasa! Sevgiliniz için en özel kişisel eşyalar bu duvar saatinin içerisinde çok güvende olacak. Güzel ve dokaratif tasarımı ile göz dolduran bu duvar saati kanımca isabetli ve uygun ev-ofis hediyelerinden. Sevgiliniz belki pahalı bir takısını, İş yerinde ise kıymetli evraklarını v.s. tamamını bu duvar saati içerisinde saklayabilecek ve kimse böyle şık bir saatin içerisinde bu tarz önemli şeylerin olduğunu hiç fark edemeyecek. Hem sizin hem de sevgiliniz için çok farklı ve sıra dışı bir hediye deneyimi olacağı kesin. Ev hediyeleri seçenekleri arasında aklınızda bulunması gereken bir ürün.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Isınan Adam Mumluk

Sevgiliye Hediye
Günümüzde çok fazla kullanılmasa da, ortama kattığı müthiş romantizm etkisi sebebi ile mumların hala modasının geçtiğini düşünmüyorum. Sizler de benim gibi düşünüyorsanız ve ara ara nostalji olsun diye bulunduğunuz ortamda mum yakmayı düşünüyorsanız şimdi bahsedeceğim ürün sizin de ilginizi çekecektir. Efendim! Bu ürün bir mum ve mumluk! Ama oldukça etkileyici ve insanın kalbine dokunan bir ürün! Isınmaya çalışan bir adam figürü eşliğinde harika bir mumluk! Sevgilinizin veya sevdiklerinizin evinde hem dekoratif hem de dikkat çekici güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız ısınan adam mumluk tam size göre… Sevgiliniz bu hediyeyi gördüğünde eminim çok o da çok beğenecektir. Bu ürünü aynı zamanda öğretmenlere de doğum günü için veya öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Uzaktan Kumanda Düzenleyicisi

sevgiliye hediye
Şimdi önereceğim ürün sevgilinizin günlük yaşamında özellikle evde geçirdiği vakitlerinde onu en çok sinirlendiren şeylerden bir: kaybolan kumanda problemine %100 çözüm getirecek bir hediye tavsiyesi. BlueRay, CD çalar, Televizyon, DVD, uydu sistemi ve Playstation derken her cihaza kumanda yetiştirmekten hepimiz sıkılmışızdır. En azından hepsini merkez bir noktada toplayarak bu çileyi biraz da olsa hafifletsek ne iyi olurdu değil mi? İşte Kumanda merkezi tam da bu sebeple icat edilmiş bir ürün. Artık uzaktan kumanda aramakla harcayacağınız zamanı daha fazla dizi seyrederek ya da oyun oynayarak harcayın! Evinizdeki uzaktan kumandalar için bir köşeyi şimdiden hazırlayın! Bir gazetelik görünümünde olan dekoratif ürün 4 uzaktan kumandayı rahatlıkla içine alabiliyor. Siyah ve Açık Gri renk seçenekleri var!
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & iPhone Görünümlü Yastık

Sevgiliye Hediye
Bazı insanlar gerçekten telefonlarına aşık yaşarlar. Yeni modeli çıktı mı ne pahasına olursa olsun o telefona sahip olmak isterler. iPhone çılgınlığı da böyle birşey olsa gerek! iPhone telefon bu kişiler için bir yaşam biçimi olmuştur artık ve telefonlarını asla ellerinden düşürmek istemezler. Şimdi bahsedeceğim ürün iPhone’ aşığı sevgilinizi çok mutlu edecek bir ürün. Bu bir telefon değil yastık ama, sevgilinizin telefon hasretini dindirecek türde bir yastık! iPhone telefon menüsünde gördüğünüz simgelerin hemen hemen hepsini bu şık yastıklar üzerinde görebilirsiniz. Bu ürünü sevdiklerinize ilginç doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. iPhone çılgınlığı karşımıza bir yastık olarak çıkabiliyor işte! Neredeyse her işinize yarayan akıllı telefonunuza şöyle yeni bir uygulama çıksa da yüklediğinizde yumuşacık bir yastığa dönüşse, yorgun başınızı koyup rahatça uyuyabilseniz. Ne hoş olur değil mi? Ama maalesef öyle bir teknoloji şu an için yok. Şimdilik Iphone Görünümlü Yastık ile idare etmeniz gerekiyor. Teknoloji meraklılarının kaçırmayacağını düşündüğümüz Iphone Görünümlü Yastık hem yumuşacık hem de akıllı telefon görüntüsü ile çok orijinal.
konu çizgisi

Bayan için Ev Hediyeleri & Cindy Ayakkabı Çekeceği

Bayan sevgiliye ev hediyesi
Bazı insanlar günlük yaşamlarında kullandıkları en küçük eşyaların bile tarz olmasını ve dikkat çekmesini isterler. Bunda da aslında haksız sayılmazlar. Çünkü gerçekten de hayatımızda bizi mutlu kılan şeyler ufak tefek detaylardır ve bunlar hayatı daha eğlenceli ve daha çekilir hale getirir. Bu tip insanlar hayatlarında mükemmeli aramaya çalışır ve bu şeye ulaşana kadar geçirmiş oldukları yolculuk onları en az o şeyi buldukları andaki kadar mutlu eder. Yani bir ayakkabı çekeceği tavsiye etmek için nerden girip nerden çıktım değil mi? Gördüğünüz bu ürün de oldukça sıra dışı ve dikkat çekici bir ürün! Topuklu bir bayan ayakkabısı şeklinde ayakkabı çekeceği. Bayan sevgiliniz için düşünebileceğiniz harika bir ev hediyesi. Fiyatı konusunda da uygun bir hediye olduğunu düşünüyorum.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Metal Adamlar Anahtarlık

ev hediyeleri
Ev ve ofis hayatında insanı en çok çileden çıkartan şey, aradığınız şeyin olması gerektiği yerde olmamasıdır. Yani bir şeylerin kaybolması ve kaybolan o şeyi bulmak için sarf ettiğimiz enerji ve yaşadığımız sinir harbi gerçekten çok sıkıntılı bir süreçtir. Örneğin evden acilen çıkmanız gerekiyor ama evin ya da arabanın anahtarlarını bulamıyorsunuz. hem o an keşke kaybettiğim şeyi belirli bir yere koysaydım diye kendinize kızıyorsunuz hem de yetişmeniz gereken yere yetişemediğiniz için sıkıntınız artan bir tempo ile giderek yükselmeye başlıyor! Ama merak etmeyin bu hepimizin başına bu durum defalarca geldi. Dahi tasarımcılar tarafından tasarlanmış olan şimdi bahsedeceğim ürün, kaybolan anahtarlarınız için size harika bir çözüm sunacak! Bu ürün sayesinde evinizi acilen terk etmek zorunda olduğunuz anlarda, dakikalarca anahtar arama derdi yaşamayacaksınız. Bu anahtar saklayıcılar kolay ayırt edilebilmek için erkek ve kız olarak 2 ayrı versiyonda üretildi.
konu çizgisi

Sevgiliye Özel Ev Hediyesi & Sahte Güvenlik Kamerası

ilginç ev hediyeleri
Özellikle büyük şehirlerde birlikte çalışan karı-koca sabah evlerinden iş yerlerine çıkarlar ve gün boyu evlerinin güvenliği Allah’a emanet bir şekilde kalır. Bu duruma bir çözüm bulmak ve davetsiz misafirlere karşı bir takım caydırıcı önlemler almak kaçınılmaz olur. Evinize veya ofisinizi davetsiz misafirlerden korumak için pahalı kamera veya kayıt cihazları almak, böyle bir güvenlik sistemi oluşturmak size pahalı geliyorsa şimdi önereceğim sahte güvenlik kamerası sizi en az orijinal güvenlik kameraları kadar koruyacaktır. Bu cihazı orijinalinden ayıran tek yönü gerçek bir kayıt tutmaması ama zaten davetsiz misafirler için kayıt yapıp yapmamasından ziyade böyle bir güvenlik sistemi var mıdır, yok mudur bu ilgilendirir:) Sevgilinizin evinin korunaklı ve güvenli olmadığını düşünüyorsanız bu ürünü sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Hareket sensörü bulunan ve kırmızı ışık sinyali ile gerçek bir güvenlik kamerasından hiç bir farkı bulunmayab bu ürün tam istediğiniz özelliklerde bir ürün! Tüm hırsızlara bu ürün ile kolaylıkla göz dağı verebilirsiniz. Sahte Güvenlik Kamerası ile evinizde çalışan çocuk bakıcısı için daha özenli ve dikkatli davranması konusunda da sizlere yardımcı olabilir. Sahte Güvenlik Kamerası 14 cm boyutlarındadır. Hareket sensörlüdür ve 3 AA pil ile çalışır, piller verilen fiyata dahil değildir.
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyesi & Tuz ve Karabiber Robotları

Sevgiliye ilginç Hediye
Her gün teknoloji ile birlikte hayatımıza yeni ürünler dahil olmaya başladı! Henüz bir şeye alışamadan yeni bir şey piyasaya sürülüyor. Teknoloji ile uğraşan bilim adamları hayatımızı kolaylaştıracak ve bizlere daha keyifli ve eğlenceli bir yaşam sunmak için her gün yeni icatlara imza atıyorlar. Hayatımızdaki her şey çok teknolojik anladık da, neden hala tuzluk ve biberlikler çağ dışı? Teknoloji buna da bir çözüm bulsa ya? Merak etmeyin efendim! Teknoloji bunun da çaresini buldu ve bunu sizin mutfağınıza kadar getirdi, hem de birer robot olarak! Artık tuz ve bin bir çeşit biberiniz bu eğlenceli ve çok sevimli robotlara emanet! Ördek gibi yürüme kabiliyeti bulunan bu tuzluk ve biberlik robotlar, mutfak hayatınıza renk katacak ve sofranızda tarz yaratacak. Sevgiliniz için ilginç ve farklı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, aklınızda bulunsun!
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyesi & Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi

ev hediyesi
Şimdi size harika bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Fiyatı diğer tavsiye ettiğim hediyelerin üzerinde ancak gerçekten biraz sonra okuduklarınızı görünce bu hediyenin bu fiyata değdiği konusun da siz de eminim benimle aynı fikirde olacaksınız! Evet hemen izah edeyim; Efendim! Bu ürün aslında hem çok zarif bir fotoğraf çerçevesi, hem de şık bir ayna! Nasıl oluyor bu? Şimdi Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesinin sırrı şu; Uzaktan bakıldığında LED ışıklı çok şık bir fotoğraf çerçevesine dönüşüyor. yaklaştığınızda ise fotoğraf yok oluyor ve siz aynayla baş başa kalıyorsunuz. İşin sihri de şöyşe; Çerçeve içerisinde sensörler bulunmakta ve siz yaklaştığınızda sensör sizi algıladığı için o anda LED ışıklar sönüyor ve çerçeveniz aynaya dönüşüyor. Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi ile konuya hakim olmayan konuklarınızı çok şaşırtacaktır. 1 adet USB kablosu ile çalışır On/Off butonu kapalı konumda iken ayna görevi görür. Sevgilinizin makyaj yaptığında kendisini, kalktığında ise sizin fotoğrafınızı görecek! Kesinlikle harika bir fikir! Ev hediyesi olarak öneririm.
konu çizgisi

Sevgiliye Ev Hediyesi & Antik Stil Magnetli Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliye ev hediyesi
Harika tasarımı ve çok çok uygun fiyatı ile göz dolduran ev hediyelerinden bir diğeri son derece şık bir magnet-çerçeve. Antik Stile sahip Magnetli Fotoğraf Çerçeves! Bu ürün ile sevdiklerinizin fotoğraflarını buzdolabına tutturun, ve onlara olan hasretinizi bu şekilde giderin! Ev hanımları özellikle zamanlarının büyük bir kısmını mutfakta geçiriyor dolayısı ile böyle bir hediye onları çok mutlu edebilir. Sevdiklerinizi size sürekli hatırlatacak hem çok şık hem de çok fonksiyonel bir önerim var; Antika çerçeve görünümündeki bu fotoğraf çerçevesi magneti sayesinde buzdolabına kolaylıkla tutunuyor. Hem mutfağınızda dekoratif bir unsur olarak yerini alıyor, hem de özlemlerinizi bir nebze olsun gideriyor. Fotoğraf Çerçevesinin içine kendi resminizi yerleştirip sizi çok özleyen sevgilinize hediye ederek onu çok mutlu edebilirsiniz. Bu ürünün göz alıcı üç renk seçeneği bulunuyor: Beyaz, siyah ve pembe!
konu çizgisi

Ev Hediyeleri & Buzdolabı Magnetleri

Buzdolabı Magneti
Bayanlar evlerindeki ankastre veya beyaz eşya cihazların süsüne pek düşkündürler. Çok evde görmüşümdür, buzdolaplarının üzeri sanki aile albümü gibidir. Şimdi önereceğim hediye buzdolabınızın süslenmesi ve buzdolabının kapısının daha işlevsel hale getirilmesi için. Firavun, Çiftlik Hayvanları ve Hayvan Poposu Magnetlerdeki hayvanların bazıları buzdolabına giriyor, bazıları buzdolabından çıkıyor. Figürlerin ebatları yaklaşık 3.81×3.81×1.90 cm. Buzdolabının üzerine notlarınızı, alışveriş listelerinizi, fotoğraflarınızı ve benzer hafif nesneleri asmak için birebir. Hayvan figürlü 3 boyutlu magnetlerin 3 farklı modeli bulunuyor. Her bir model 6 hayvan içeriyor. Aslında her bir hayvan figürünün yarım olduğunu hesaba katarsak tüm bu rakamlar altüst olacak ama biz hiç oralara girmeyelim.
konu çizgisi

hediye

CEVAP VER