Sevgiliye Hediyeler

sevgiliye hediye

İnsan hayatında kaç kez aşık olabilir veya gerçek aşkı kaç kez yaşayabilir? Aşık olmak sevmek ve sevilmek çok güzel duygular ama sevgilin varsa varsa, bir yerde  derdin de var arkadaş! Çünkü; Sevgili için, güzel ve iyi bir hediye seçmek, her zaman çok kolay bir durum değildir. Daha en son, sevgilinizin doğum gününde, ona bir kazak hediye etmiştiniz, ya da bir kol saati veya özel bir takı hediye etmiştiniz. Şimdi sevgililer günü var, bayram var ve ilişkinizin yıl dönümü var, daha sayayım mı? Yanlış anlaşılmasın, ben sevgiliye hediye almak, gözümüzde büyütülmesi gereken ve maddi anlamda çok külfetli bir iş anlamında söylemiyorum. Bir insanın sevgilisi için, yeni ve özel bir hediye seçmesinin, ne kadar zor bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sevgilinize hediye almanızı gerektirecek özel günlerde, hediyeleşme kısmını hiç sektirmeyen ve sevgilinize her fırsatta hediye almaya çalışan bir sevgiliyseniz, ne demek istediğimi sanırım en iyi siz anlamışsınızdır. Elbette sevgiliniz illa da bana hediye al demiyordur ama, nihayetin de özel bir ilişki paylaşıyorsunuz, ilişkinizi yarınlara taşımayı ve finalde evlilik gibi  bir sonuca ulaştırmaya çalışıyorsunuzdur. Böyle bir ilişkide de, hediyeleşmemek sevgilinize hediye almamak olmaz! Sevgiliniz için, hangi hediyeyi aradığınız konusunda size bir faydam dokunur mu bilemem ama, ben yine de, sevgilinize sevgililer günü için, sevgilinizin doğum günü için, yıl dönümünüz için, farklı ve değişik belki de biraz ilginç, bazı hediye tavsiyelerinde bulunmak istedim. Umarım sizin için de, hediye alacağınız sevgiliniz için de, güzel hediye önerilerinde buluna bilmişimdir.

Sevgiliye En Güzel Hediye Fikirleri


Sevgiliye hediye fikirleri

Sevgiliye Özel Hediye Kutusu

Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, içerisinde romantik ürünlerden oluşan çok şirin bir armağan! Bu romantik ürünü, özellikle yeni sevgili olmuş çiftlere sevgililer günü hediyesi olarak öneriyorum. Sebebine gelince, yeni sevgili çiftlerin birbirlerinin duygularından daha fazla emin olabilmeleri için bu aşamada romantik hediyelerin daha isabetli olacağı kanısındayım! Şayet ilişkinizin başlangıcı üzerinden uzun bir zaman geçtiyse, sevgiliniz zaten sizin duygularınızdan emindir ve bu noktada, daha çok ihtiyaca yönelik hediyeler seçilmesi daha uygun olur düşüncesindeyim.


Sevgiliye hediye fikirleri

Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Kırmızı güller, romantik bir davranışın en vazgeçilmez yardımcılarından ya da unsurlarından biridir! Örneğin; Sevgiliniz veya eşiniz için romantik bir sürpriz mi yapmak istiyorsunuz? Bunun için ilk baş vuracağınız şeyler, romantik bir mekan, romantik mum ışıkları, şarap ve kırmızı güllerdir! Şimdi önereceğimiz ürün, içerisinde 24 tane kuş tüyü gül bulunan, inanılmaz romantik bir hediye! Sevgilinizin başından aşağı güller saçmak isterseniz, ya da eşiniz ile romantik bir akşam geçirmek isterseniz kuş tüyü güllerden yararlanabilirsiniz! Özel ahşap hediye kutusu içerisinde, son derece göze hoş gelecek şekilde süslenmiş Kuş Tüyü Gül 24’lü Set, aynı zamanda bayan sevgilinize mükemmel de bir sevgililer günü hediyesi!


Erkek sevgiliye hediye

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Hediyelerin en kalıcı olanı ve en unutulmaz olanı, üzerinde kendinizden izler taşıyan kişiye özel hediyelerdir. Sevgiliye hediye fikirlerimiz içerisinde almayı istediğimiz şimdiki ürün, erkek sevgilinizin takdirini ve beğenisini kazanacak kaliteli bir deri cüzdan! Erkek arkadaşınız için, hakiki deriden imal edilmiş ve üzerinde isim – soy isim baş harflerini taşıyan Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan! İster sevgiliye doğum günü hediyesi, isterseniz erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak, harika bir uyum sağlayan çift renkli Kişiye özel deri cüzdan hediye etmeyi düşünebilirsiniz!


Bayan sevgiliye hediyeler

eJOYA Altın Çift Kalp Bileklik

İç içe geçmiş kalpler altın bileklik, aşkınızın en romantik kanıtı olmaya geliyor. Sevgiliniz için hediyelerin en kıymetlisi ve özeli elbette ki sizsiniz. O’na olan özel duygularınızı üzerinde iç içe geçmiş kalp figürleri yer alan romantik bir bileklik ile ölümsüzleştirmek ister misiniz? Sevgiliniz, aşkınızın sembolü olacak olan eJOYA Altın Çift Kalp Bilekliği, kolunda gururla ve sevgiyle taşıyacak. Uygun ve hesaplı bir fiyatla satışa sunulan bu tasarım harikası bileklik sayesinde kız arkadaşınızın ne kadar büyük mutluluk yaşayacağını görmek, sizin için de paha biçilemez bir mutluluk olacaktır. Sitemiz içerisinde yer alan kişiselleştirilebilir diğer hediye fikirlerine göz atmak isterseniz lütfen tıklayınız: Kişiye Özel Hediyeler


Bayan sevgiliye hediye fikirleri

Bayan Sevgilinize Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Bayan sevgilinize, kendi ismine özel üzeri kırmızı ile kaplı mükemmel tasarımlı ve oldukça kullanışlı bir Makyaj Aynası Hediye etmek ister misiniz? Üzerinde isminin yazılı olacağı bu el aynası ile kız arkadaşınız kendisini çok özel hissedecektir. Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak vermek için de tematik bir hediye. Kız arkadaşınızın her an çantasında taşıyacağı, ve gün içerisinde sürekli kullanabileceği Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası unutulmayacak farklı bir armağan! Sevgilinize uygun fiyatlı ancak şık bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası tam size göre.


Bayan sevgiliye hediye

Kız Arkadaşınıza Sonsuzluk Gümüş Bileklik

İnsanın beyni “Sonsuzluk” kavramını idrak etmekte epeyce bir zorlanıyor ancak, “Sonsuzluk Sembolü” sevgililer için sonsuz aşkı ifade ediyor. Yaşamımızda çok önemli bir boşluğu dolduran sevgilimize duyduğumuz o yüce aşk, sonsuzdur. Her geçen gün, her geçen saniye tüm zerremizle O’na olan aşkımızı içimizde büyütürüz. Kız arkadaşınıza sevgililer gününde ya da doğum gününde O’na beslediğiniz sonsuz sevginin bir nişanesi olarak, üzeri taşlarla süslenmiş son derece anlamlı Sonsuzluk Gümüş Bileklik armağan edebilirsiniz! Üzerinde Sonsuzluk sembolü bulunan, son derece zarif bir tasarıma sahip bu gümüş bileklik, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en anlamlı hediye… Sonsuzluk Gümüş Bilek fiyatının da çok yüksek olmadığını hatırlatmak isterim.


Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Uğur Böcekli Sonsuzluk Canım Kolye

O’na olan aşkınız, sonsuza kadar sürsün… Kız arkadaşınızla ilişkinizin kaçıncı yılında olursanız olun, O’nu hala ilk gördüğünüz an kadar, belki de daha büyük bir aşk ve daha büyük bir heyecanla seviyorsanız, gelin bu sevginizi anlamlı bir kolye ile taçlandırın! Üzerinde tıpkı O’na seslendiğiniz gibi “Canım” yazılı olan ve Sonsuzluk Sembolü ile anlam kazanan Uğur Böcekli Kolye armağan edin! Aşkın, sonsuz bir duygu olduğunu düşünüyorsanız, yıl dönümünüzde bayan sevgilinize, sonsuzluğun sembolü olan ve sevgilinizin üzerinde sadeliği ve zarafeti ile göz kamaştıracak Uğur Böcekli Sonsuzluk Canım Kolye armağan edin! Eminim ki, bu kolye sevgiliniz için, en güzel yıl dönümü hediyelerinden biri olacaktır. Sitemiz içerisinde yer alan diğer yıl dönümü hediyelerine göz atmak isterseniz lütfen tıklayın: Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi


Bayan Sevgiliye hediyeler

Kalbimdeki Melek Pırlanta Kolye

Bayanların takı ve benzeri aksesuarlara karşı ne kadar düşkün olduklarını ve alış veriş harcamalarının büyük bir bölümünü mücevherlere ayırdıklarını hepimiz biliyoruz. Kalbimdeki Melek Pırlanta Kolye, estetik açıdan tüm kadınların beğenerek kullanacağı, anlam itibariyle de kalplerini okşayacak çok romantik bir kolye modeli. Kalp tasarımı, aşkınızın nişanesi, melek tasarımı ise biricik sevgilinizin ne kadar iyi bir kalbe ve karaktere sahip olduğunun timsali! Sevgilinizin Kalbimdeki Melek Pırlanta Kolyeyi alır almaz mücevher kutusunda en özel yere koyacağını şimdiden garanti ediyoruz! Sevgililer gününde veya yıl dönümü ve sevgilinizin doğum gününde, sevgiliniz için romantik bir hediye arıyorsanız, Göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip Kalbimdeki Melek Pırlanta Kolye zannedersem sizin de beğeninizi fazlasıyla kazanmıştır. Daha fazla romantik hediye görmek isterseniz, lütfen bu linke tıklayınız: Sevgiliye Romantik Hediyeler


Bayan Sevgiliye güzel hediyeler

Goldstore 14 Ayar Altın Kedi Kolye

Sizden adeta bir kedi gibi her an şefkatinizi ve sevginizi bekleyen kız arkadaşınıza şık bir hediye vermek isterseniz, koleksiyonumuz içerisinde sizin için harika bir armağan var; Goldstore 14 Ayar Altın Kedi Kolye! Kedilerin nankör canlılar olduğunu da kim çıkarttı! Bilakis, kediler ilgi ve alaka gördükleri vakit, sahiplerine en sadık canlılardan biri. Goldstore 14 Ayar Altın Kedi Kolye Alışıla gelmiş takı ve aksesuarların dışında, daha estetik, daha farklı tasarım takılardan hoşlanan kız arkadaşınıza, sevgililer günü için alınabilecek en iyi ve romantik hediyelerden biri.


Bayan sevgiliye hediye

eJOYA Ametist Taşlı Yonca Kolye

14 Şubat Sevgililer günü biricik bayan sevgilinize, yonca şeklinde 4 adet kalbin bir araya gelerek oluşturduğu ve ortasında şık bir taş bulunan eJOYA Ametist Taşlı Yonca Kolyeyi hediye edebilirsiniz. Yonca yaprağının kişilere şans getirdiğine inanılır! Bu görüş size batıl gelebileceği gibi, buna inanıyor da olabilirsiniz! Şurası kesin ki, duygusal manada aynı dili konuştuğunuz, çok sevdiğiniz, hatta deliler gibi aşık olduğunuz bir sevgiliniz varsa, sizden daha şanslı bir erkek var mıdır? eJOYA Ametist Taşlı Yonca Kolye, kız arkadaşınızın beğenerek kullanacağı çok zarif bir tasarıma sahip! Hem tasarımı hem de, taşıdığı anlam açısından kesinlikle bu hediyeyi bayan sevgiliniz için tavsiye ediyorum.


Sevgililere özel hediyeler

Kişiye Özel “Love” Sihirli Kupa

Sevgili olmak iki ayrı yürekte aynı özel hisleri paylaşmak demektir. Sevgili olmak, ben demekten kurtulup, biz demeyi öğrenmek demek! Yine sevgili olmak her şeyi son damlasına kadar paylaşmayı bilmek demektir. Sevgililer günü için sevgilinize, isme özel kupalardan kendiniz için ve sevgiliniz için hediye etmek bence olabilecek en romantik ve en güzel hediye seçeneklerinden biri! Hele hele bu kupa bardak bir de üzeri kalplerle ve isimlerinizle süslenmiş romantik temalar taşıyorsa! Sevgililer için özel olarak tasarlanmış Kişiye Özel Love Sihirli Kupa, çay ve kahve keyfine aşk katıyor! Diğer sıradan kupa bardaklardan farklı olarak bu kupa bardak, içerisine sıcak içecek konulduğunda üzerindeki baskıyı gösteren sihirli kupa bardak özelliği taşıyor! Yani sevgilinize hem romantik bir hediye, hem de sürpriz içerikli bir armağan! Kişiye Özel Love Sihirli Kupa Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve özel bir hediye. Ayrıca fiyatı da oldukça hesaplı!


Bayan sevgiliye hediye

Gerçek İncili Kolye Hürrem Sultan Seti 

Kız Arkadaşınıza, sizin için adeta bir “İnci Tanesi” gibi ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu hissettire bileceğiniz harika bir takı seti ile karşınızdayız! AAA kalite Gerçek Akoya İncisine sahip Kolye Hürrem Sultan Seti karşınızda! İçi özel bir sıvı ile muhafaza edilmiş İstiridye içerisinde İnci tanesi, Kolye ucu bulunan bu özel set, sevgililer gününün bayan sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri! İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, kendine has salgıladığı özel bir enzimle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, büyüleyici oranda parlak incileri yapabilecek bir canlı. Birbirinden güzel aşk incileri, sevgilinize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size Gerçek İncili Kolye Hürrem Sultan Seti tavsiye ederim. Bu ürünü sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.


Sevgiliye hediye fikirleri

Else Silver Kişiye Özel Yüzük

Sevgilimin güzelliğine olduğum kadar, ismine de hayranım diyenlere, Kişiye Özel Yüzük armağan olsun! Kişiye Özel Yüzük, sevgililer günü veya doğum günü için kız arkadaşınıza alabileceğiniz en özel hediyelerden biri olmaya aday! Yüzük, yüzyıllardır aşkı temsil eden, en özel ve en değerli şey! Sevgililer günü hediyesi olarak, sevgilinize bir yüzük almayı ve ona duyduğunuz o büyük aşkınızı, taçlandırmayı düşünüyorsanız, sadeliği ile hayranlık uyandıran, kendi ismine özel Kişiye Özel Yüzüğü tavsiye ediyoruz! Sevdiğinize verdiğiniz değeri en zarif şekilde gösterecek olan Kişiye Özel Yüzük, sevgililer günü için kesinlikle kız arkadaşınızın unutamayacağı çok özel bir armağan!


bayan sevgiliye hediye önerileri

Pırlanta Tek Taş Kolye

Sevgilime doğum günü hediyesi ne alsam? Kız arkadaşınıza alacağınız hediye ile ilgili olarak şöyle bir düz mantık izleyebiliriz! Mesela empati kurmaya ne dersiniz? Şimdi kendinizi sevgilinizin yerine koymaya çalışın! Size nasıl bir hediye gelirse, kendinizi çok özel ve önemli hissederdiniz? Bu soruya verilecek cevap, bence sevgiliniz için en doğru ve en güzel hediye yolundaki en önemli viraj. Sevgiliniz için düşüneceğiniz hediye, hayatınızdaki diğer insanlara alınabilecek hediyelerden çok başka ve özel olmalıdır. Doğum günü için, şimdi önereceğim hediye, sevgilinizi gerçekten çok ama çok özel hissettirecek bir hediye! Evliliğe hazır olmayabilirsiniz ancak bu, sevgilinize Pırlanta Tek Taş Kolye hediye etmeye engel değil! Şık tasarımı ile sevgilinizin güzelliğini tamamlayacak bu kolye, bence çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır.


Erkek sevgiliye özel hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa

Üzerinde göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraflı Kupasına sahip olmak ister misiniz? İstediğiniz fotoğraflarla süslenecek ve anlam kazanacak olan sürpriz kupa bardak sizi bekliyor. İş yerinin boğucu iş ortamından kurtulmak ve neşelenmek için önünüzde sevgilinizin fotoğrafının yer alacağı kupa bardağa bakmanız yeterli olacak. Tasarım harikası kupalar, Sevgiliye, sevgililer gününde ne hediye alınır sorusuna harika bir cevap olacak. Eski çay, kahve kupa bardakların modası çoktan geçti! Tamamen fotoğrafınıza özel hazırlanacak ve çalışma masanıza romantizm katacak olan çay&kahve kupa bardaktan gözlerinizi alamayacaksınız.


Erkek sevgiliye hediyeler

Basketbol Topu Tasarımlı Cam Duvar Saati

Özellikle son dönemde ülkemizde basketbol da en az futbol kadar popüler ve dikkat çekici hale geldi. Kanımca basketbolun verdiği heyecan başka hiçbir sporda yoktur! Çünkü son periyot ve son 5 saniye içinde bile hangi takımın galip geleceği henüz belli değildir. Maç bitmeden takımınızın o maçı kazandığına emin olamazsınız. Belki de basketbolu bu kadar sevdiren en önemli şey, kurallarının bu sporu, diğer spor dallarına göre daha heyecanlı hale getirmesidir. Neyse bizim konumuz basketboldan bahsetmek değil! Basketboldan bahsetmeyeceğiz ama basketbolu seven sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz harika bir hediyeden bahsedebiliriz öyle değil mi? Bu ürün cam bir duvar saati ve basketbol topu şeklinde şık bir duvar saati! basketbolu seven sevdikleriniz için harika bir doğum günü hediyesi olabilecek kadar şık ve güzel bir saat!


İlginç hediyeler

Kama Sutra Cam Duvar Saati

Bu ilginç duvar saatini duvarda sergilemek baya baya bir cesaret ister! Kesin olan bir şey var ki; Kama Sutra Cam Duvar Saati ile partneriniz ve siz, birlikte iken daha çok eğleneceksiniz! Birbirinizden ayrı olduğunuz zamanlarda ise, Kama Sutra Cam Duvar Saati ile hayal gücünüz faaliyete geçecek ve hayal gücünüzü geliştireceksiniz. Kama Sutra Cam Duvar Saati eğlenceli ve bir o kadar da kullanışlı bir duvar saati. Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz anlarınızı, daha renkli ve eğlenceli geçirmek istiyorsanız, Carla Mara Kama Sutra Cam Duvar Saati tam size göre! Carla Mara Kama Sutra Cam Duvar Saatinin 12 saat göstergesinin her birinde farlı bir kadın-erkek pozisyonu ve farklı bir heyecan bulunuyor. Sevgilinizle geçireceğiniz özel bir günde Kama Sutra Cam Duvar Saati size eşlik edecek, özel gününüzün her saati daha özel geçecek.


14 Şubat Hediyeleri

Yıldız Işıklandırmalı Projektör

Açık ve bulutsuz bir gecede, hiç sırt üstü uzanıp yıldızlara baktınız mı? Eğer bu dediğimi yaptıysanız böyle bir manzaranın ne kadar hayret verici olduğunu siz de düşünmüşsünüzdür. Böyle bir manzara karşısında, insan ne kadar da rahatlıyor ve kendini özgür hissediyor değil mi? Hiçbir engele takılmadan gözünüzün görebileceği en küçük yıldıza bakıyorsunuz. Bunun yanında bu manzara karşısında, yaşadığımız gezegenin aslında ne kadar küçük bir yer olduğunu insan düşünüyor, ışığı size ulaşan yıldızda hayat var mıdır acaba, evrenin bir sonu var mıdır acaba? İnsan İnsanoğlunun bilinmeyeni çok fazla olan evrene karşı merakı yıllar yılı hep devam ediyor. bakmaktan keyif aldığınız yıldızlı geceler artık evinizin içerisinde! Evinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı güzel bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir atmosfer katacak. Çocuk odalarına da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz… Yıldızların altında uyumak, onlar için oldukça keyifli olacaktır…


Erkek sevgiliye güzel hediyeler

Yılın En İyi Komedyeni Plaketi ve Oscar Ödülü

En keyifsiz anınızda bile, yaptığı kaliteli esprilerle, gününüzü neşelendiren erkek arkadaşınıza, kendisini adeta yıldız gibi hissettirecek özel bir hediye vermek ister misiniz? Yılın En İyi Komedyeni Plaketi ve Oscar Ödülü ile erkek sevgilinizi onurlandırıp, mutlu edin… Malumunuz üzere Oscar Heykeli, Amerikan film yıldızlarına, gösterdikleri film performansına göre verilen bir ödül. Sevgilinizin film yıldızlarından eksik ne yanı var? Üstelik fazla bir kimselerin başaramadığı bu kadar zekice esprileri yapabiliyorken! Erkek sevgilinize Yılın En İyi Komedyeni Plaketi ve Oscar Ödülü hediye ederek, onun ne kadar keyfili ve neşeli bir insan olduğunu gösterebilir sevgilinizin kendisi ile gurur duymasını, kendisini mutlu hissetmesini sağlayabilirsiniz.


Bayan sevgiliye hediye

Kalp Tasarımlı Bayan Kolye

Bayanların takı merakını bilmeyenimiz yoktur. Bayanlar özellikle eşleri ve sevgilileri bayanlarla alış verişe çıktılar mı, ufak çaplı krizler yaşanabiliyor. Bunun en büyük nedeni; bayanların girdikleri mağazalarda ilgili ilgisiz her şey ile fazlası ile zaman geçirmeleri ve eş ve sevgililerini mağazalarda bekletmeleridir. Takı konusunda son yıllarda simetrik ve klasik görüntülü kolyeler yerini daha çok modern ve mesajı olan takılara bıraktı. Görmüş olduğunuz bu üründe salıncakta sallanan mutlu bir bayan figürü kolye yer almaktadır. Sevgilinizin veya eşinizin şıklığına şıklık katacak bir ürün, 925 Ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu özel tasarımlı kolyeyi sevgilinize, eşinize, annenize doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı hediyesi ve bayram hediyesi olarak hediye edebilirsiniz.


Erkek sevgiliye hediye

Kişiye Özel Resimli I Love Sihirli Kupa

Kişiye Özel Resimli I Love Sihirli Kupa, sevgililer gününde sevgiliniz mutlu etmeye yeter! Bir hediye, ancak bu kadar özel ve romantik olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve sürpriz bir armağan olduğunu izah edeyim. Şimdi sizin ve sevgiliniz için özel anlamı olan 1 adet fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. kız arkadaşınıza sürpriz bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız Kişiye Özel Resimli I Love Sihirli Kupayı kesinlikle kaçırmayın derim.


Kız arkadaşa hediye

Kelebek Gümüş Kolye ve Yılın En İyi Aşkı Oscarı

Sevdiklerimize hediye vermekteki asıl maksadımız, bizim için ne kadar özel olduklarını hatırlatmak ve değerli olduklarını hissettire bilmektir. Bir hediyenin, hayal edilenin de ötesinde çok büyük anlamları ve mesajları vardır. Peki siz, hayatınızdaki en özel kişiye sevginizi, kalbinizde ne kadar özel bir yerinin olduğunu nasıl anlatırdınız? Sizi bilmeyiz ama bizim bu konuda harika bir önerimiz olacak! Kelebek Gümüş Kolye ve Yılın En İyi Aşkı Oscarı, romantik sevgililerin mutlaka yakından incelemeleri gereken özel bir ürün! Sevgililer gününde, sevgilinize olan aşkınızı daha güçlü bir şekilde ilan etmek istiyorsanız, bunun en etkili yolu Kelebek Gümüş Kolye ve Yılın En İyi Aşkı Oscarı vermek olacaktır.


erkeklere sevgililer günü hediyesi

Led Işıklı Lastik Saat

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yıl Dönümü için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilir.


Sevgiliye hediye

Kişiye Özel Aşk Karnesi

Sevgililer gününde, sevgiliniz ile olan ilişkinize biraz hareket katmaya, farklı bir değişle, muziplik ve espiri katmaya ne dersiniz? Sevgilinizin tutum ve davranışlarınızı mizahi bir üslup ile puanlamak, ona bir karne hediye etmek sizce de hoş bir sürpriz olmaz mı? Ben şimdiden vereceğiniz puanları tahmin ediyorum. Ama siz de her şeye 100 puan vermeyin canım! Bol keseden not dağıtmayı bırakın. Biraz objektif davranın… Sevgilinizi şaşırtmak istiyorsanız, ana hediyeniz yanında bu karneyi tatlı niyetine verin. Sevgiliye Aşk karnesi, tamamen kişiselleştirilebilir bir hediye. Yani Adı soyadı veya not alanı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış durumda. Ayrıca bu ürün adresinize özel çerçevesi ile teslim ediliyor… Sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız bence böyle bir hediyeyi düşünebilirsiniz.


erkekler için hediye

Heykel CD Tutucu

Evinizde sinema sistemi var mıdır ya da film izlemeye meraklı mısınız acaba? Yine Playstation, Bilgisayar oyunları tutkunu musunuz? Buna cevabını evet ise, muhtemelen eviniz bir CD çöplüğüne dönüşmüştür! Tabi Oyun, müzik, film CD’lerinizi bir yerlerde düzenli olarak tutmuyorsanız. Sürekli en sevdiğiniz filmi bulmak için veya en beğendiğiniz müzik albümünü dinlemek için dakikalarca CD’lerinizi karıştırıyorsanız, size şık bir CD tutucu önerebilirim. Salonunuzda bir de şık bir TV ünitesi varsa of of! bu heykel el CD tutucu bu TV ünitesinin üzerinde harika duracaktır. Sevgililer gününde Erkek arkadaşınıza güzel bir hediye ne alabilirim diye düşünüyorsanız, bence bu ürün harika bir erkekler için sevgililer günü hediyesi olabilir.


sevgili hediyesi

Metal Dekoratif Resim Çerçevesi

Bu ürüne geçmeden önce, siz değerli ziyaretçilerime hemen bir soru sorayım. Sizce hediyenin büyüğü veya küçüğü olur mu? Hani, yarım elma gönül alma derler ya, sizce günümüzde insanlar hala küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar mı? Ben bu konuda kendi fikrimi söylemeyeceğim. Fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Sevgilisine hediye arayanlara önerebileceğim, bu metal dekoratif resim çerçevesi orjinal ve uygun fiyatlı bir hediye alternatifi olabilir. İnsanlar ilk çağlarda özel anlarını ölümsüzleştirmek için sağlamlığına güvendikleri yerler olan mağara duvarlarına resimler semboller çizerlerdi. Zamanla teknoloji gelişti ve mükemmel fotoğraf makineleri ortaya çıktı. Önce siyah beyaz olan fotoğraflar zamanla cıvıl cıvıl rengarenk bir hale geldi. Ama bu renkli mi renkli özel mi özel fotoğraflar kenarda köşede dura dura yıpranmaya yüz tutarlar, bunun için en güzel çözüm şık fotoğraf çerçeveleridir.


sevgiliye hediye

Kalpli El Isıtıcı

Yaklaşan soğuk kış günleri için, sevgilinize güzel bir kalpli el ısıtıcı hediye etme fikri, iyi bir düşünce olabilir. Yılbaşı için fiyatı uygun ve duygularınızın yansıması olabilecek türden, farklı bir hediye bakıyorsanız, el ısıtıcı eldivenler hem cebinizi, hem de sevgilinizin ellerini ısıtacak. Kış günleri için, sevgilime hediye ne alsam ne alsam diye düşünüyorsanız, bu hediye ürün tam size göre… Havalar çok soğuk, elleriniz buz kesiyor. Soğuktan parmaklarınız uyuşuyor, bir işi yapmak için ellerinizi kullanmakta zorluk çekiyorsunuz. Fakat bu durumun çok basit bir çözümü varken acı çekmek neden ki? Kalpli el ısıtıcı son derece ergonomik ve pratik el ısıtıcınız. Üstelik kalp desenli 4 farklı renkteki örgü kılıfıyla acayip de sevimli. Örgü kılıf aynı zamanda donmakta olan parmaklarınızın sıcaklıkla aniden temas ederek şok geçirmesini de önlüyor.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Gölge Duvar Saati

Sevgililer Günü için, yüzlerce hediye tavsiyesi içerisinden, sevgilinizi en çok mutlu edeceğinize inandığınız hediyede karar kılmaya çalışırsınız. Ancak, bu arada, bir de sevgilinize vereceğiniz hediyenin özel bir hediye olması, unutulmaz bir hediye olması için özenle ve titizlikle bir hediye belirlemeye çalışırsınız. İnanın, Sevgililer Gününde etrafınızdaki sevgili olan çiftleri şöyle bir gözlemleyin, siz de fark edeceksiniz ki; bir çok çift sevgilisine ya bir parfüm, ya da bir çiçek veya kazak hediye etmiştir. Bunun için bence sizin hediyeniz herkesin almayı düşündüğü diğer hediye seçeneklerinden farklı bir hediye olmalı! Ben bu noktada size bu yukarıda yer alan ürünü önerebilirim. Yani illaki aldığınız hediye üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı sevgilinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor. Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre sevgililer gününe özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Gölgesi olan bir duvar saati. Bu duvar saatini duvara monte ettiğinizde, hem duvarda loş bir ışık belirecek ve ortama mükemmel bir ambiyans katacak, hem de bence böyle bir hediye özel ve unutulmaz olacaktır.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Kitap Kutusu

Bayan sevgilinize, sevgililer günü için ilginç ve değişik hediyelerden biri daha! Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü, sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Sevgiliye Romantik Sürpriz & Dilek Feneri

Dilek feneri diye, içinde ateş yanan ve havaya yükselen balonumsu, resmini gördüğünüz bu cisim ile şahsen geçen yaz ilk defa karşılaştım ve açıkçası çok beğendim. Bana çok etkileyici ve romantik geldi. Şimdi bu hediye ile yazı ne yazayım diye düşünürken, linkini aldığım yerde okudum ki, dilek feneri uzak doğuda uzun zamandan beridir yaygınmış ve adına dilek feneri denmesinin sebebi ise, bu feneri gök yüzüne uçuran uzak doğulu arkadaşlar, kendileri ve sevdikleri için iyi temennilerde bulunuyorlarmış. Ben işin bu yönünü batıl bulmakla birlikte, daha çok işin romantizm katma tarafı ile ilgileniyorum. Düşünsenize, sevgiliniz ile bir deniz kenarında el ele, kol kola yürürken, alın böyle bir şeyi, avuçlarınızdan salın gökyüzüne, sonra da oturun kumlara ve o fenerin gökyüzünden kayboluşunu izleyin. Tıpkı kayan bir kuyruklu yıldızı seyrediyormuşsunuz gibi…


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Suda Yüzen Dilek Feneri

Çok tutan filmlerin devam filmleri çekilir ya! Yukarıda bahsettiğim, balon dilek feneri çok tutunca, devam filmi mahiyetinde, şimdi de havada yüzen dilek feneri yerine, suda yüzen dilek feneri icat etmişler. Ama ben ikincisini daha çok beğendim, çünkü en azından bir süre sonra gözden kaybolmuyor. Şimdi, belki evinizin bir havuzu vardır (Türkiye de havuzu olan kaç ev vardır acaba? Varsa bile bir elin parmakları kadardır sanırım! ) veya havuz başında bir nişan veya düğün yapacaksınız? Bu şekilde bir organizasyon hazırlığı içindeyseniz, öyle bir ortama müthiş bir hava katmak için bu dilek fenerini kullanabilirsiniz. Yani bu ürünü almak için illa da bir havuz olması gerekmiyor. Alın yatak odasına. Romantizm aranıyorsa, buyurun romantizmin alası!


Sevgiliye hediye

Kuğu Pırlanta Kolye

Doğada kadınlar için yakıştırılan ve sembol olan canlılar vardır. Çoğu zaman kadınların güzelliğini anlatmaya çalıştığımızda, bu canlılar ile güzelliklerini ve zarafetlerini anlatmaya, onları tarif etmeye çalışırız. Mesela, bir kelebek gibi narin deriz, kuğu gibi narin ve güzel deriz. Sevgililer günü için bayanlara alınabilecek hediye tavsiyeleri içerisine, bu şık pırlanta kuğu kolyeyi de dahil etmek istiyorum. Oldukça da romantik bir 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olacağı kanaatindeyim. Bir çok erkek pırlanta kelimesini duyduklarında, bu hediye pahalıdır diye pek bu tip hediyelere göz atmazlar, kesin bin lira ve üzeridir diye düşünürler ama verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşırsanız bence zannettiğiniz kadar pahalı bir hediye olmadığını göreceksiniz. Kuğu gümüş pırlanta kolye sevgililer günü için, bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerden biri.


Hediye

CEVAP VER