Sevgiliye Sürpriz Hediye

sürpriz hediye fikirleri

Bu yazımızda, sevgilinize özel günlerde hazırlayabileceğiniz sürprizlerden ve yine bu özel günler için alınabilecek sürpriz hediyelerden bahsedeceğiz! Sevgiliye Sürpriz Hediyeler başlıklı yazımız, aslında bir aylık bir çalışmanın neticesinde oluşmuş bir yazıdır! Bu yazının neden bu kadar uzun süreli bir hazırlık aşamasından geçtiğini, sürpriz hediyeleri gördüğünüzde daha iyi anlayacaksınız diye düşünüyoruz. Çünkü özellikle seçeceğimiz ve sizlere önereceğimiz hediyelerin sürpriz içerikli olmasına azami gayret gösterdik! Hemen konuya giriş yapalım. Sizi bu hayatta mutlu eden, en özel hediyenin ne olduğunu bana anlatın desem? Böyle bir soru mu olur! Hem sana ne! diyebilirsiniz. Elbette kimsenin, kendisine verilmiş en özel hediye hakkında ne bana ne de bir başkasına, özel yaşamını ilgilendiren bir konu hakkında bir şey söyleyeceğini zannediyorum. Çünkü, birçok insan kendisine özel olan, bu tip şeyleri elbette benimle veya bir başkası ile doğal olarak paylaşmak istemeyecektir. Sizi en fazla mutlu eden hediyenin ne olduğunu kestiremem ama, şundan çok eminim ki, o hediyenin , sizin hiç beklemediğiniz bir anda, aklınızın ucundan bile geçmezken, bir sürpriz yapılarak, özel birisi tarafından size verilmiş olduğudur. Yani sizin için o hediye, bir sürpriz olmuştur, ve siz o yüzden aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, aklınıza geldiğinde hala kendinizi mutlu ve özel hissediyorsunuzdur. Size sürpriz yapılması sizi ne kadar çok mutlu ediyorsa, unutmayın ki, hayatınızda var olan kişiler de, kendilerine sizin tarafınızdan sürpriz yapılmasını beklerler. Sürpriz yapmak sizin de göreviniz yani, bundan kaçmak yok! O yüzden gelin, hep beraber sevgilimize veya eşimize Sevgililer gününde ne gibi sürprizler yapılabilir, bu konuyu birlikte etraflıca tartışmaya çalışalım.

Erkek ve Bayan Sevgili için Sürpriz Hediyeler


Kişiye Özel Vosvos

Sevgiliye Sürpriz Vosvos Araba Hediyesi

Keşke mutlu anlarımızı gerçek anlamda bir yere depolayabilme şansımız olsaydı! İhtiyaç duyduğumuz zamanlarda yeniden o özel dakikaların içerine girebilseydik! Ama hayat akıp giden ve asla geriye dönme şansı insana tanımayan, çok kısıtlı süreli bir şey! Ancak bazı anlar vardır ki, üzerinden asırlar da geçse asla unutulamaz! Yeniden geriye dönüp milyonlarca kez o anı yaşamak için, şu anki yaşamımızdan yıllarımızı feda edebileceğimiz o çok özel anlar! Örneğini sevgiliniz ile bitmesini hiç istemediğiniz özel bir gününüz gibi! Yağmur altında Onunla yürürken, sevgilinizin üşüyüp de sizin ceketinizi çıkartıp Onun omuzlarına attığınız romantik an gibi! Belki eşiniz ile baş başa çıktığınız ve yıllarca hiç unutamadığınız çok özel bir tatil gibi! Sevgilinize ilk defa Onu ne kadar çok sevdiğiniz söylediğiniz ve Onun da ayaklarının mutluluktan yerden kesildiği an gibi.


sevgiliye sürpriz hediyeler

Sevgilime Seni Çok Seviyorum Çikolatası

İçerisindeki her çikolata Sizin için tasarlandı! Üzeri romantik mesajlarla hazırlanmış 15 Adet sütlü çikolata ile sevgilinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz! Seni Her Şeyden Çok Seviyorum yazılı şık dikdörtgen hediye kutusu içerisinde 15 ayrı tasarıma sahip özel çikolatalar! Aynı gün kargoya teslim edilen sürpriz çokolatalar, sevgilinize lezzetli bir sürpriz hediye vaat ediyor.

sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Ahşap Çerçeve

Belki de yaşadığımız özel şeylerin değerini çok daha iyi kavramak için, bir yerde tükenmesi gerekiyor!  Aksi halde belki de yaşadığımız dakikaların muhteşem anlar olduğunu hiç bilemezdik! Acaba, çok mu işin felsefe yönüne girdim? O halde gerçeğe dönmenin zamanı geldi! Şimdi az önce sıraladığım o özel anlar vardı ya? İşte o özel anlarınızı eğer bir şekilde fotoğraflamayı başardıysanız, yeniden yeniden yaşayabilmeniz mümkün olabiliyor! Doğum Günü İçin Resim Çerçevesi ise, bu özel anları mükemmel bir sunuma kavuşturan çok eğlenceli bir fotoğraf çerçevesi! Üzerine isimlerinizi ve doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz Doğum Gününe Özel Resim Çerçeve aynı zamanda sevgilinize mesajınız ile de çok anlamlı bir hale geliyor! Doğum günü hediyesi olarak sevgilinize güzel bir sürpriz hediye hazırlamak istiyorsanız, içerisinde yüzlerinizin gülümsediği, bitmesini hiç istemediğiniz en özel anlarınızın ölümsüzleştiği bir fotoğrafınızı Çerçeve içerisine koyup ve Ona armağan edin! Göreceksiniz ki, böylesine anlamlı bir hediye, aynı zamanda sevgilinize yapabileceğiniz sürprizlerin en güzeli olacaktır!


Sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Duvar Saati‏

Sevgiliniz olmasa hayalleriniz hiç bu kadar güzel olabilir miydi? Sevgiliniz olamasa, geleceğe hiç bu kadar ümitle bakabilir miydiniz? Onun hayatınıza girmesiyle her şey ne kadar da güzelleşti ve anlamlı hale geldi öyle değil mi? Şimdi hayallerinizin baş kahramanına çok güzel ve aynı zamanda sürpriz bir hediyeyi birlikte hazırlayacağız! Üzerinde sonsuz aşkınızın müjdecisi sonsuzluk sembolünün yer aldığı ve sade yapısı ile insanının içini ferahlatan Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Duvar Saati sizlerle! Üstüne ismini ve sevgilinizin her zaman görmesini istediğiniz romantik mesajınız ile daha da anlamlı ve sürpriz bir hale gelecek olan Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Saat, sevgilinize hem doğum günü hediyesi olarak, hem de yıldönümü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri!


bayan sevgiliye sürpriz hediye

100 Adet Aşk Mesajı ve Sonsuzluk Gümüş Kolye Hediye Sepeti

Aşkın tesadüflerle başlayabileceğine inanıp, ancak emek vermeden, sürpriz yapmadan yürümeyeceğine inanlara 100 Aşk Mesaj Kutusu ve Sonsuzluk Gümüş Kolye… Romantik Hasır Sepet sevgilinizin daha eline alır almaz değim yerindeyse içinde ne olduğuna hiç bakmadan mutluluk çığlıkları basacağı 100 Aşk Mesaj Kutusu ve Sonsuzluk Gümüş Kolye, tüm özel günlerin en aranan romantik armağanlarından biri! İçerisinde en özel 100 sevgi mesajının yer aldığı, 1 adet kalp tasarımlı çikolatanın bulunduğu ve 925 ayar son derece zarif-narin sonsuzluk kolye bulunan romantik hediye kutusu, doğum günü hediyesi olarak oldukça iddialı. Sitemiz içerisinde yer alan diğer yaş günü hediyelerine buradan bakabilirsiniz; Lütfen tıklayın: Doğum Günü Hediyesi.


Sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel Dergi Kapağı Sürprizi

Sevgililere Özel Dergi Kapağı tasarlamak son derece kolay. Yapmanız gereken ilk şey, sevgilinizin veya sevgiliniz ile birlikte sizin en güzel fotoğraf karesini belirlemek ve resmi yüklemek. Daha sonra ise dergi kapağında nelerin yazılmasını istiyorsanız, bunu belirlemek. Sizin belirleyeceğiniz fotoğraf ve yazı ile hediyeniz en geç birkaç gün içerisinde adresinize gönderiliyor. Son derece şık bu dergi kapağı üzerine Sevgilinize İlan-ı Aşkta bulunabileceğiniz gibi, O’na sürpriz bir evlenme teklifinde de bulunabilirsiniz. Bu sürpriz hediye ürün, en çok okunan herhangi bir magazin dergileri baz alınarak ve orijinal dergi kapakları şeklinde hazırlanmıştır.

kız arkadaşa sürpriz hediye

Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi

Kız arkadaşınıza şimdi önereceğimiz hediye ürün ile mükemmel bir sürpriz hediye tasarlayabileceksiniz. Nasıl mı? Adeta aşkınızı buğulu camlara parmaklarınızla yazıyormuşsunuz gibi! Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan bu özel resim çerçevesi sevgilinize armağan edebileceğiniz en şahane ve orijinal bir hediye üründür. Kişiye özel olarak hazırlanan Adını camlara yazdım çerçevesi ile ister kendinize özel bir masa üstü dekor tasarlayın, ister kız arkadaşınıza sürpriz bir hediye. Maun renk resim çerçevesi içine yerleştirilen ve üzeri cam ile korunan kişiye özel magazin dergi kapağı, istendiği takdirde duvara da asılabilir. Masa üzerinde sergilenmek istenirse ürünün arkasındaki destek ayağı sayesinde masaüstü de kullanılabilir. Sevdiklerinize, doğum günlerinde sürpriz bir hediye tasarlamayı düşünüyorsanız bu ürün çok şık ve şaşırtıcı bir hediye olacaktır.

Erkek sevgiliye sürpriz hediye

Sevgiliye Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Mousepad

Bu sürpriz hediye de özellikle bilgisayarcıi yazılımcı ya da masa başı iş yapan erkekler için! Kalp mousepad ile sevgiliniz size değim yerindeyse doyacak! Çünkü gece günüz sürekli, sevgilinizin elinin altında olacaksınız ve sizi görmek zorunda kalacağı için belki de sizden illallah edecek:) Fena bir espri olmadı sanırım ha? Elinin altında olmak. Tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi, bir mousepad ama oldukça orijinal bir mousepad! Çünkü üzerinde sizin fotoğrafınız olacak. Gerçekten de sevgililer günü için oldukça orijinal ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız. Sevgiliniz de eminim bu hediyeye bayılacak. Bu hediyeyi sevgililer gününde, bayanların, sevgililerine hediyesi olarak öneriyorum…

sevgiliye sürpriz ne hediye alınır

Sevgililer İçin Kişiye Özel Madalyon

Aşk, ne ilginç bir duygu öyle değil mi? Yeryüzünde aşkı tatmayan bir canlı var mıdır acaba? Bu duygu sadece insana özel bir duygu da değil, bilakis hayvanlar alemi ve bitkiler aleminde de, aşk her zaman var olmuştur. Düşünebiliyor musunuz, sebebini söyleyin desem, aşık olduğunuz kişiye ait bir sürü özellik sıralayacaksınız ama, aslında mantıklı düşündüğünüzde çevrenizdeki onlarca insanda da sevgiliniz ile benzer özellikler göreceksiniz. Ancak sizin için yine de, ille de özel olan tek kişi, sevgiliniz! Çok tuhaf! Aşk neden var veya nasıl bir duygu, buna bir neden veya kılıf aramak yerine, mümkün mertebe, o duyguya layık olmak ve tadını çıkartmak gerektiğini düşünüyorum. Şimdi gelelim, Aşkınız için hediye önerime; Sevgililer gününde aşkınıza öyle bir hediye vereceksiniz ki, ayakları yerden kesilecek! Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış, kalp şeklinde ve kişiye özel olan bu ödül, hem çok güzel, hem de sürpriz bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

sevgiliye sürpriz hediyeler

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

Evlilik ne enteresan şey öyle değil mi? Allah öyle bir sabır veriyor ki, bir ömür boyunca, eşiniz ile birlikte yaşlanıyorsunuz ve hayata dair acı tatlı her şeyi birlikte göğüslüyor, birlikte paylaşıyorsunuz. Bunun için erkek ve kadın çiftlerin sevgilerinin ve aşklarının öyle büyük olması gerekiyor ki, yoksa başka türlü sanırım kimse böyle bir birlikteliğe katlanamaz. Bir düşünün bakalım, sekiz saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra, yanınızda oturan şahsı belki de hayatınız boyunca görmek istemezsiniz. Ama eşiniz için bir ömür feda etmeyi göze alabiliyorsunuz. Muhteşem bir şey! 14 Şubat sevgililer gününde sevgilinize gelin güzel bir sürpriz yapalım. Sizin ve eşinizin isimlerini, oldukça şık ve sağlıklı bir yastığa yazalım ve o yastığa da “Seni Seviyorum” yazalım. Sevgililer günü için inanılmaz güzel bir hediye seçiyorsunuz emin olun. Kişiye özel aşk yastıkları sevgililer günü için Sürpriz hediyelerden biri.

bayana sürpriz hediye

Mutlu Çiftlere Kişiye Özel Sevgili Yastığı

Hani bize has, “Bir yastıkta kocamak” diye bir deyimimiz vardır. İşte o yastıklar, görmüş olduğunuz bu romantik isme özel yastıklar. Sevgililer günü için eşinize veya sevgilinize güzel bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, isme özel sevgili yastıkları sevgilinizi veya eşinizi eminim çok mutlu edecektir. Bir yastıkta kırmızı kalp şekilleri arasında ve harika bir yazı karakteri ile sizin isminiz, diğer yastıkta ise eşinizin ismi yazılı olan sevgili yastıkları, evinizin artık en değerli eşyalarından biri olacaktır.

sürpriz hediyeler

Sevgilinize Sürpriz Google Arama Sertifikası

Aşkınızdan güzel haberler var! Biricik sevgilinize yıllarca unutamayacağı nitelikte sürpriz bir hediye düşünüyorsanız, O hediye tam karşınızda duruyor… Aşkınızı Google’da aratmak ve bunu da sevgilinize kendi ellerinizle sunmak ister misiniz? Sevgiliye Özel Google Sertifika bu fırsatı ayağınıza kadar getiriyor! Google sertifikanın her milimetre karesini kendiniz hazırlıyorsunuz! Arama kutucuğuna “Dünyanın En Güzel Kızı/ EN Yakışıklı Erkeği” şeklşnde bir mesaj yazabilir ve 6 adet fotoğrafıyla sevgilinize eşsiz bir sürpriz yapabilirsiniz. “Sevgilime O’nu çok mutlu edeceğim, heyecan duyabileceği acayip bir sürpriz hediye istiyorum…” diyenlerin hayallerini gerçekleştireceği Sevgiliye Özel Google Sertifika O’na verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri!

sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel 100 Dilde Seni Seviyorum Yastık

Görmekte olduğunu bu son derece şık yastık modeli diğer sıradan yastıklardan da çok farklı ve çok özel! Bu yastığın diğerlerinden farklı olmasının en önemli nedeni; birincisi sadece sevgilinize özel olarak hazırlanması, ikincisi ise, içerisinde 100 farklı dilde “Seni Seviyorum” mesajının yer alıyor olması! Sevgilinize benzersiz ve sıra dışı çok orijinal bir hediye düşünüyorsanız, onun doğduğu o özel günde, ne kadar mutlu olduğunuzu ona 100 farklı dilde Seni Seviyorum Mesajlarıyla gösterin! Üzerinde popüler ve en çok kullanılan yabancı dillerden oluşan 100 farklı Seni Seviyorum mesajı yer alıyor! Sevgilinize doğum gününde özel bir sürpriz yapmak isterseniz, 100 Dilde Seni Seviyorum Yastığı O’na armağan edebilirsiniz.

sürpriz hediyeler

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Harikulade bir tasarıma sahip olan bu İstiridye Kabuğu İçinden Çıkan Gerçek İnci Kolyeyi sevgilinizin boynunda hayal edin! Sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için bu kolye modelini tercih edebilirsiniz. Kolyenin zarif zinciri üzerinde bir tarafta kendi isminiz, diğer tarafta ise sevgilinizin ismi yazılı! Bu kolyeyi özel kılan bir diğer yönü ise tam ucunda yer alan “İnci Tanesinin” var oluşu. Buram buram aşk yüklü olan İnci Gümüş Kolye’yi boynunuzdan asla çıkartmak istemeyeceksiniz. Kadınlar için en vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan kolyeler, şimdi en romantik hali ile yeniden yorumlandı. Bu güne kadar üzerinde sadece tek bir ismin yazılı olduğu bayan kolyelerden mutlaka görmüşsünüzdür. Ucunda tek isim yazılı olan kolyeler, romantizm açısından bize göre eksik kalıyordu. Bu kolyeyi tasarlayan tasarımcılar da bizim gibi düşünmüş olacaklar ki, bu son derece anlamlı ve özel kolye üzerine iki isim birden eklemişler.

sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kim bilir belki de siz bu filme bir de devam filmi çekersiniz:). Kişiye Özel Film Şeridi Yastık sevgilinize armağan edebileceğiniz son derece orijinal ve özel bir doğum günü hediyesi olacaktır! Gerçek bir sinema hayranı mısınız? Tutku ile bağlı olduğunuz ve filmlerini dört gözle beklediğiniz yönetmenleriniz ya da sürekli izlemek istediğiniz sinema aktörleri var mı? O halde şimdi söyleyeceklerimi sanırım daha rahat ifade edebilirim. Sinemaya gidersiniz, bilet kuyruğunda izlemek istediğiniz filmin afişine bakarsınız! Henüz filmde anlatılan öykü hakkında sadece eleştirmenlerden okuduğunuz yorumlar var ve o film afişi sizin için henüz çok şey ifade etmiyordur. “Gong” sesi ile “x. salonda film başlamak üzeredir..” sesi ile salona girer ve kendinizi o büyülü atmosfere bırakırsınız. İzlediğiniz film belki de sizi göz yaşlarına boğmuştur, belki kahkahadan karnınıza ağrılar girmiştir, ya da o film ufkunuzu açmıştır! Filmden çıkarsınız ve o filmin afişine tekrar bakma gereği duyarsınız! Biraz önce sizin için çok da bir şey ifade etmeyen film afişi, şimdi ise bambaşka ve daha özel bir hale gelmiştir. Size ve sevgilinize ait Film Şeridi Yastık da, çok güzel maceraların, romantizmin, yepyeni başlangıçların habercisi olacak!

Portre Resim Sürprizi

Sevgilinize Acayip Bir Sürpriz Hediye & Portre Resim

Tüm sürpriz hediyeler içerisinde en alasını ister misiniz? Kız arkadaşınıza, değişik zamanlarda inanılmaz güzel romantik sürprizler hazırladınız ve tüm bu mutlu anları umuyoruz ki fotoğraflamayı da başarmışsınızdır! Neden derseniz, işte bu özel anlardan bir tanesi yani en özeli, hazırlayacağımız sürpriz hediye için son derece önemli! Hem, sevgilinize bugüne kadar almış olduğunuz hediyelerin en orijinali olacak, hem de her baktığında, yaşamış olduğunuz o mutlu anlara yeniden geri dönecek! Sürprizimizi açıklıyoruz; Siz fotoğrafınızı seçin ve gönderin, o en güzel fotoğraf karesi karakalem portre resim olarak çizilsin! Nasıl? İnanılmaz etkileyici öyle değil mi? Üstelik bu muhteşem hediyenin fiyatı da en az kendisi kadar özel ve etkileyici! Şimdi yazacaklarımızı gözlerinizi dört açarak okumanızı tavsiye ediyoruz! Karakalem Protre resim Sürprizi için ödeyeceğiniz fiyat tek kişi:50 TL, iki kişi (Sizin ve sevgilinizin olduğu karakalem resim) ise:80 TL! Böyle mükemmel bir sürpriz hediye için oldukça makul! Siz ne dersiniz?


bayan sevgiliye sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Şık Gümüş Kalp Kolye

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan:) Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…


Sevgiliye Sürpriz Hediye Fikirleri

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Aşk güzel bir yemeğe benzer! Bu yemek, ne kadar güzel servis edilirse, o kadar iştah kabartır. Sevgilinize, içerisinde şirin hediyeliklerin bulunduğu bu romantik hediye kutusu ile, inanılmaz bir sürpriz yapabilir ve aşkınıza yepyeni bir tat katabilirsiniz! Gelin & Damat Biblo ve Her Güne Bir Mesaj Yıllık içerisinde, yılın 365 günü için romantik aşk mesajları yer alıyor! Bununla birlikte, Gelin & Damat Biblosu ile de sevgiliniz mutlu bir geleceğin planlarını şimdiden yapmaya başlıyor! İçerisinde yer alan 2 adet uğur böceği tasarımlı çikolata ise, aşkınıza yıl dönümünüzde lezzet katıyor! Sevgiliniz bu mesaj kağıtları içerisinde yazılı olan romantik sözcüklerle, her gün size daha da bağlanacak! Gelin & Damat Biblo ve Her Güne Bir Mesaj Hediye Kutusu, sevgiliye yıl dönümü hediyesi olarak sunabileceğiniz sürprizlerle dolu çok hoş bir armağan!

sürpriz hediyeler

Sevgiliye Özel Romantik Tasarımlı Duvar Saati

Adını dağlara taşlara yazdım! Bir çok aşk şarkı sözü içerisinde buna benzer sözler işitmişsinizdir. Siz sevgilinizin ismini kalbinize yazdınız ya, gerisi teferruat!  Ama şu da var ki, her kadın kendisine duyulan aşkı en abartılı şekilde bile olsa görmek ister! Büyük bir şehirde yaşıyor ve hala etrafınızda bir ağaç varsa, O’nun ismini oraya kazıyabilirsiniz! Bu fikir için çok demode diyorsanız, O halde sevgilinize özel mesajlarınızı evin duvarına yansıtabilirsiniz. Nasıl mı? Kişiye Özel Duvar Saati ile. Sevgilinize şık bir jest yapıp, O’na kalbinize kazıdığınız ismini, bir de duvar saati ile ifade edin! Siz İnternetten sürpriz hediye fikirleri araştırıyordunuz, bizim ise bu konudaki fikirlerimizden biri Kişiye Özel Konuşan Kalpler Duvar Saati! Bu şahane ürünü ister, eşinize olan sevginizi göstermek için kullanın, ister Annenize şık bir Anneler Günü Sürprizi için kullanın! Şu var ki, İsmini duvarda gören bir bayanın bundan son derece hoşnut kalacağıdır.


bayan sevgiliye sürpriz hediye

Dönen Küp Resim Seçevesi

Sevgililer günü için en güzel en özel hediye nedir? Bu şekilde google’ın başının etini yediniz günlerdir. Buyurun size sevgililer günü için en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, sevgililer gününde harikalar yaratacaksınız. Sürpriz sevgililer günü hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence sevgililer gününde en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok sürpriz bir hediye olacaktır.


Sevgiliye sürpriz hediyeler

Sevgiliye Özel Sürpriz Notlu Mesaj Şişesi

Sevgilinize güzel bir şiir yazarak O’nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatabilirsiniz! Ya da sevgilinize duygu dünyanızın en derinlerinden çıkan kelimelerle güzel bir mektup yazıp, sonuna da “Seni Çok Seviyorum” yazabilirsiniz. Onun için tuttuğunuz bir şarkıyı O’na hediye edip melodiler eşliğinde sevginizi de anlatabilirsiniz. Ama eğer sevgilinize şiir, şarkı veya mektup dışında hediyeniz ile onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek isterseniz; Seni Çok Seviyorum Sürpriz Mesaj Şişesi bunun için ideal! Bu hediye Şişesi neden çok özel ve romantik? Çünkü bir kere camdan yapılmış olan son derece doğal ve şık bir şişeye kutusuna sahip! İkincisi ise, bu şık şişenin üzerinde “Sevgi Sözcükleri” yer alıyor. Bu son derece romantik ve şık şişeyi sevgilinize sevgililer günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Ayrıca müstakbel eşinize romantik evlilik yıl dönümü hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz.

Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle

Erkek arkadaşımıza, ya da kız arkadaşımıza hediyelerin en güzelini seçmeye çalışırız öyle değil mi? İsteriz ki hediyemiz unutulmaz olsun, etkileyici olsun, özel olsun ve değerli bir hediye olsun! Çünkü biz aşkımızı da, sevgimizi de, saygımızı da hediyemiz üzerine yükler ve bu şekilde sevdiklerimize veririz. Ama hediyeleri biraz da değerli kılan şey; heyecan uyandırması ve içerisinde sürprizler barındırmasıdır. Şimdi sevgiliye sürpriz hediye olarak önereceğim hediyelik, içerisinde hem romantizm, hem aşk, hem de müthiş bir sürpriz barındırıyor. Tam 99 parçadan oluşan bir Puzzle. Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle ile sevgilinize unutamayacağı bir doğum günü hediyesi ya da diğer özel günler için müthiş sürpriz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Özel Kalp Şeklindeki kutusunda satışa sunulan Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzlei’nin tüm parçalarını sevgiliniz ve sizin içerisinde yer aldığınız fotoğraf karesi oluşturuyor. Hediye olarak bundan daha iyi nasıl sürpriz olabilirdi ki? Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle sadece sevgilinize yönelik hazırlanan bir hediye olabileceği gibi, eşiniz, aile fertleriniz, kardeşiniz, anneniz babanız ya da sevgili öğretmeniniz için de armağan edebileceğiniz çok özel bir hediyedir. Sevdikleriniz, bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çalıştıklarında, elbette ki hangi fotoğraf karesi ile karşılaşabileceklerini ilk anda kestiremeyecek ve müthiş bir sabırsızlıkla bu yapbozun diğer parçalarını bir araya getirmeye çalışacaklardır. Sonuçta yapboz tamamlandığında, ortaya yıllarca saklayabilecekleri ve üzerine titreyecekleri çok kıymetli bir hediyeleri olmuş olacak!


sürpriz hediye fikirleri

Kişiye Özel Karikatür Portre

İlişkiniz süresince sevgilinize, doğum gününde, yılbaşında veya genel olarak özel günlerde mutlaka hediyeler aldınız. Ama iddia ediyorum, sevgiliniz, bugüne kadar aldığınız hediyelerden en fazla, bu hediyeyi gördüğünde bi acayip sevinecek ve şaşıracaktır. Çünkü başlı başına orijinal bir hediye önerisi sunuyoruz. EN Sevdiğiniz fotoğrafınızı karikatür olarak çizdirmeye ne dersiniz? Üstelik karikatürünüzü nasıl çizdirmek istiyorsanız tamamen hayal ettiğiniz şekilde, yani sizin talimatlarınız doğrultusunda hazırlanacak. Örneğin Sevgilimi “Superman” olarak çizin diyebilirsiniz. Yine mesela bizi balayına çıkarken çizin şeklinde talimatlarınızla karikatürlerinizi hazırlatabilirsiniz. Sizin ve sevgilinizin en güzel fotoğraf karesi, esprili ve rengarenk bir karikatür olacak daha ne olsun! Sevgililer günü için özel hediye arayanlara önemle arz edilir.


Sevgiliye Sürpriz Hediye

Kalpli Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı

Hediyenin temel amacı; hediye alan kişiyi mutlu etmek, özel olduğunu hissettirmek ve ona çok değer verdiğimizi hediyemiz ile belli etmektir. Bazen hediyemiz ile duygularımızı, düşüncelerimizi, heyecanımızı, temennilerimizi, hediyemizi vereceğimiz o özel kişiye anlatmaya çalışırız. Seçeceğiniz hediyeyi iyi belirlemeniz lazım. Çünkü hediyelerin aslında anlamları çok büyüktür. Hayatınızda sizin için en özel kişi olan, sevgilinize onu çok sevdiğinizi sözcüklerle söylemeden, bunu ona objelerle veya eşyalarla nasıl anlatırdınız? Bence ya, bir gül alırdınız, ya da üzerinde kalp figürü olan bir eşya ile anlatırdınız. Romantik bir sevgili iseniz ve sevgililer gününde, sevgilinize olan aşkınızı daha güçlü bir şekilde ilan etmek istiyorsanız, bunun en etkili yolu ona kalbinizi vermek olacaktır. Gelin sevgilinize aşkınızı, kalbinizle sunun. Sevgilinize en iyi ve sürpriz hediyelerden birini vermiş olacaksınız çünkü! Bu kadar bahsettiğim en iyi romantik hediye hangisi peki? Üst tarafta gördüğünüz, kalbinin kapılarını sevgilisi için, sonuna ve sonsuza kadar aralamaya çalışan, altın sarısı ve parıltılı oscar heykelciği… Sevgilinize en romantik Sevgililer Günü hediyesi…


sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel Aşk Kadehleri

Şimdi, sevgiliniz ve sizin için çok güzel ve bence çok romantik bir sevgililer günü hediyesi önerim olacak. Kişiye özel, yani ikinizin isminin yazılı olduğu Paşabahçe markasının özel serisi olan, muhteşem ikili şarap kadehleri. Dilerseniz bu tasarım harikası ve kişiye özel aşk kadehlerini, evlilik yıl dönümünüz için, dilerseniz sevgilinize doğum günü hediyesi veya yaklaşmakta olan 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize hediye edin. Evinizde özel bir yemekte, size ve sevgilinize ait olan bu kadehler ile, yemekleriniz daha romantik bir atmosferde geçecek. Bu arada, evlilik yıl dönümü veya sevgilisinin doğum gününü unutan erkekler için, bence harika bir hediye olacak. Çünkü sizin ve sevgiliniz için önemli ve özel olan tarihleri bu şık ve zarif kadehler üzerine yazdırabileceksiniz. Şayet bu tarihleri unutma basiretsizliği yaşarsanız:) Kadehlerin üzerinde yazılı olan tarihlere göz atabilirsiniz. Sevgililer günü için romantik ve özel hediye arayanlar için ideal bir hediye…


Kalpli İsim Yazılı Kolye

Kalpli İsim Yazılı Kolye

Daha tanıştığınız ilk andan beri, mutluluk basamaklarını teker teker çıkmanızı sağlayan biricik Aşkınıza, özel bir sürpriz hediye mi düşünüyorsunuz? Aynı zamanda bu hediyeniz öyle şık, öyle anlamlı ve öyle mutluluk verici olmalı ki, sevginizin gözlerindeki sevinç kilometrelerce öteden okunabilmeli! İşte şimdi sizi o aradığınız sürpriz hediye ile buluşturuyoruz! Son derece güzel bir yazı karakteri ile yazılmış, Kalpli 14 Ayar Altın İsim Yazılı Kolye, sevgiliniz için aradığınız bir hediyede olması gereken tüm özelliklere haiz! Kainatta kolyeler arasında bir şıklık yarışı düzenlense ve  Kalpli 14 Ayar Altın İsim Yazılı Kolye de bu yarışmaya Türkiye’yi temsil edecek olsa, zannediyoruz ki, birincilik tacı kesinlikle Türkiye’nin olurdu! Espri bir tarafa, gerçekten de sevgiliniz için sürpriz, etkileyici ve aynı zamanda anlamlı bir doğum günü hediyesi isterseniz,  Kalpli 14 Ayar Altın İsim Yazılı Kolyeyi şiddetle tavsiye ediyoruz! Özel hediye kutusu içerisinde bulunan bu kolye üzerine ne isim yazılmasını istiyorsanız o isim yazılır! İster kendi isminizi yazdırıp kız arkadaşınıza armağan edin, ister sevgilinizin o dilinizden hiç düşürmediğiniz zarif ismini yazdırın!  Kalpli 14 Ayar Altın İsim Yazılı Kolye her halükarda sevgilinizi mutluğa sevk edecek çok güzel bir hediye olacaktır!


Sevgiliye sürpriz hediye

İsimli Daire Tablet Bileklik

En karamsar olduğunuz bir dönemde O’nun hayatınıza ansızın girmesi, yaşamınızı tümüyle güzelleştirmesi sizin için sürprizlerin en güzeli, en önemlisiyse, gelin sevgilinizin doğum gününde aklını başından alacak güzel bir sürprize birlikte imzamızı atalım! İsimli Daire Tablet Bileklik üzerine sevgilinizin o sizin için çok değerli ve özel ismini yazdırın ve O’na doğum günü hediyesi olarak armağan edin! Kişiye özel olarak hazırlanan İsimli Daire Tablet Bileklik, kız arkadaşınızın uzun yıllar beğenerek kullanabileceği son derece zarif bir üründür. 14 Ayar altın kaplama olarak üretilen bu özel ürün, sipariş etmeniz halinde şık bir hediye kutusu içerisinde m ücevher sertifikasıyla birlikte gönderilir.


bayana sürpriz hediye

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu sevgililer gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım:) Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 15 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim sevgililer gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Sevgililer günü için en güzel, sürpriz hediyelerden biri.

Kişiye Özel Film Afişi

Kişiye Özel Film Afişi

Sizin de bir filminiz olsun ister misiniz? Başrollerinde siz ve sevgiliniz! Aslında doğru ifadesi ile sizin de bir film afişiniz olsun ister misiniz? Mükemmel bir fotoğraf karesi ile ölümsüz bir film afişi! İzlemekten keyif duyduğunuz, aralarında “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Aşk ve Gurur”,”Kız Erkek Meselesi” ve daha bir çok filmin olduğu gerçek sinema afişleri içerisinde sizin resimleriniz giriyor ve ortaya inanılmaz güzel ve sürpriz bir hediye çıkıyor! Sevgilinizi ya da eşinizi gerçek bir sürpriz hediye ile mutlu etmek isterseniz, Kişiye Özel Film Afişi inanılmaz güzel bir hediye olacaktır. Sevgiliniz böylesine özel ve anlamlı bir hediyeyi yıllarca duvarında gururla sergileyecek!


kişiye özel film

Sevgilinize Mükemmel Bir Sürpriz Aşkınız Filmi Olsun

Sevgilinize hediyelerin en güzeli ve en sürpriz olanı, baş rollerinde sizin ve sevgilinizin olduğu, ikinizi anlatan bir sinema film klibi olabilir. Sinema-TV mezunu uzman bir kadro tarafından hazırlanan ve onlarca kişinin rol aldığı filmin konusu şöyle:) Sizin örneğin Meltem adında bir sevgiliniz var ve siz ona sevgililer gününde müthiş bir sürpriz yapmak istiyorsunuz, verdiğim linkten sinema film siparişi veriyorsunuz. Bu arada filmin senaryosu da size ait:) Yani siz filminizde rol alan onlarca kişiye, sevgiliniz meltem’i ne kadar sevdiğinizi anlattırmak isteyebilirsiniz veya doğum günün kutlu olsun dedirtebilirsiniz yine benimle evlenir misin dedirtebilirsiniz. Filmin müzikleri de size ait. İstediğiniz müziği fon olarak kullanabilirsiniz. bence hem sevgililer günü için, hem de doğum günü için sevgilinize verebileceğiniz en güzel ve unutulması asla mümkün olmayacak sürpriz bir hediye olacak…


kişiye özel plaket

Kişiye özel Mesajlı Masa saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde, sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belki de kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun…


Sürpriz hediye

Sevgilinize Kendi Tasarımınız Kol Saati

Sevgilinize alabileceğiniz en güzel 10 hediyeden birincisi olarak, tamamen sizin tasarımınız ve hayal gücünüz ile hayat bulacak olan bu muhteşem tasarımlı bay ve bayan modelleri ayrı ayrı kol saati. Düşünebiliyor musunuz, kordonun malzemesini, rengini, saatin içerisindeki yazıları ve fotoğraflarınız tamamen sizin tercihlerinize ve yaratıcılığınıza bağlı. Bir hediyenin kişiselleştirilebiliyor olması bile tek başına o hediyenin güzel bir hediye olduğunun belirtisidir. Bu kol saati de bu anlamda çok özel bir kol saatidir. Bu hediyeyi özel ve güzel kılan diğer bir neden ise, hediyenin kendisi kadar, hediyenin içerisinde olduğu hediye kutusu da çok önemlidir. Bu saatin kendine özel bir hediye kutusu bulunmaktadır ve hediye bu anlamda da çok özel ve sürpriz bir hediye.


Sevgiliye Sürpriz Hediye

Sevgililere Özel Aşk Eldivenleri

Sevgililer günü için hem bir sürprize, hem de romantik bir hediyeye var mısınız? Üç parçadan oluşan ve polar malzemeden üretilmiş olan bu şık kırmızı eldivenler, sizin ve sevgilinizin isimlerinizi taşıyacak. Sevgiliniz ile el ele soğuk kış günlerinde yolda yürümek sizin için artık daha keyifli ve romantik bir hal alacak, elleriniz asla ayrılmayacak ve üşümeyecek. Sevgiliniz sizin romantik biri olmadığınızı düşünüyorsa işte size çok güzel bir fırsat! Ona bu hediyeniz ile aslında ne kadar romantik olabileceğinizi ispatlayabilirsiniz. Artık bol bol karda ve soğukta üşümeden “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını dillendirirsiniz.


Tarihe Özel Fotoblog Çerçeve

Tarihe Özel Fotoblog Çerçeve

Doğum günü ya da evlilik yıl dönümü gibi sizin için en özel tarih, içerisinde fotoğraflarla birlikte duvarlarınızı süslesin! Bir erkek olarak sizin için özel olan tarihleri sürekli bir şekilde unutmaktan şikayetçiyseniz, daha da önemlisi her defasında bundan dolayı hayıflanıyorsanız, Tarihe Özel Fotoblog Çerçeve tam size göre! Bundan böyle en önemli tarihler duvarınızı süsleyecek ve bu şekilde unutmamanız gereken tarihleri size hatırlatacak! Üstelik içerisinde sizin ve sevgilinizin fotoğrafları yer alacak şekilde! Tarihe Özel Fotoblog Çerçevenin etrafı lamine ile kaplıdır ve evinize oldukça romantik bir hava katacaktır.


Sevgiliye Ne Sürprizler Yapılır?

Sevgiliye Sürpriz YapmakÖncelikle sürpriz nedir? Bu soruya cevap vermeye çalışalım. Sürpriz, beklenmeyen bir duruma verilen bir sıfattır. Sürpriz olumlu veya olumsuz da olabilir, sizi mutlu da edebilir mutsuz da. Elbette bizim bugün işleyeceğimiz konu, insanları özel günlerde mutlu edecek sürprizler olduğu için, konunun negatif yönü ile ilgilenmeyeceğiz. Sürpriz beklenmeyen bir eylemin gerçekleşme durumu olduğuna göre, öncelikle yapacağımız sürprizin sevgilimiz veya eşimiz tarafından öngörülemeyecek, tahmin edilemeyecek olması gerekir. Şayet sevgililer günü için bir sürpriz yapacaksanız, bunu tabir-i caizse sevgilinize çaktırmadan yapmanız, ser verip, sır vermemeniz gerekir. Aksi halde bir çuval inciri berbat edersiniz. Şu da var! Şayet yapacağınız sürprizden sevgilinizin önceden haberi olursa, hediyenin veya kutlamanın etkisi kaybolur. Çünkü sevgilinizin beyni ve kalbi sürprizin yapılacağı ana, kendini hazırlayacağı için, kalbi çok fazla çarpmaz. Bizim de sürpriz yapmaktaki amacımız zaten, sevgilimizin kalbinin hızlı çarpmasını sağlamak değil mi? Yani sürprizin amacı bu olmalı! Değer verdiğiniz, sizin için anlam ve önem taşıyan sevgilinize bu sevgililer gününde orijinal ve unutulmayacak, romantik sürprizler hazırlamak için, yukarıda belirttiğim gibi, gelin birlikte kafa kafaya verip orijinal sürprizler bulalım. Ben yapılacak sürprizler ile ilgili olarak, kendi üslubumla farklı bir yol izleyerek anlatmaya çalışacağım. Umarım sizlere, keyif alacağınız bir yazı hazırlamışımdır.

Sevgiliyle Başbaşa Romantik Bir Akşam yemeği Sürprizi

Sevgiliye sürpriz yapmak

Şimdi evli olduğunuzu ve de eşinizin bir mesleğinin olduğunu, bir şirkette çalıştığını var sayalım. Özellikle büyük şehirlerde hayat pahalı ve yaşam koşulları biraz daha zor! Bu sebeple eşinizin çalışma ihtimali oldukça yüksek. Çalışan karı kocayı ele alarak bu şekilde bir sürpriz önerisi sunmakla daha geniş bir kesime hitap ederiz diye düşünüyorum. Şimdi, bayanlar ile ilgili cebimizde doğruluğundan emin olduğumuz bazı bilgiler var! O bilgiler nelerdir? Kadınlar çiçeklere kayıtsız kalamazlar ve çiçekler kadınları en fazla mutlu eden hediyelerdir! Bir kere, Sevgililer Günü için bir sürpriz yapılacaksa çiçekler ilk sıraya alınmalı! Sabah iş yerine vardığınızda, İnternet’ten sevgilinizi en çok mutlu edecek, onun en çok sevdiği, özenle hazırlanmış güzel bir çiçek siparişi verin. Hatta mümkünse, olası aksiliklere ve gecikmelere karşı, bu siparişi birkaç gün öncesinden verin.

Ne yemek yapacağınızın kararını verin. Mümkünse bu konuda eş dost ve arkadaşlarınızdan yapacağınız yemeğin daha iyi nasıl olabileceği hakkında fikirlerine danışın! Sonrasında yemeğiniz ile ilgili bir alış veriş listesi yapın… Liste yapın ki, açıkta ya da dışarıda eksik gedik bir şey kalmasın! Sakın yemeğiniz kötü olur endişesi taşımayın! Çünkü önemli olan sizin bunu düşünmüş olmanız ve bunun için, gayret gösterip bir şeyler yapıyor olmanızdır. Yapacağınız yemeğin lezzetli olması tabi ki de önemlidir ama, kötü olması durumunda da Dünya’nın sonu sayılmaz! Elbette bu sizi rehavete yönlendirmesin! Yemek konusunda gerekli özeni göstermeye çalışın!
Sevgiliye Sürpriz

Sevgilinizin en çok istediği hediyeyi satın almaya çalışın. Bu işi de son güne bırakmayın derim. Özellikle internetten alış verişlerde kargolarda gecikmeler olabiliyor veya ürünler birbirine karışabiliyor. Sevgiliniz için bir tek taş yüzük de alabilir veya şık bir takı da alabilirsiniz bu konuda tercih sizin… Unutmayın hediyenin en özeli, sizin samimi ve güzel bir çift söz eşliğinde vereceğiniz hediyedir. Şimdi, çiçeğinizi yaptırdınız, hediyenizi aldınız ve eve erkenden gelip, güzel bir de sofra hazırladınız. Unutmadan, onun seveceği şarap (beyaz şarap / kırmızı şarap tercih sizin.) veya içecek her neyse, masada bulundurmayı ihmal etmeyin. Yemek yiyeceğiniz oda, mümkünse loş ışıklarla hafif aydınlatılmış olsun. Bunun için mum ışıklarından yararlanabilirsiniz. Asıl bomba bundan sonra başlıyor. Yemek yediğiniz sofradan yatak odanıza uzanan yolu, mumlar ve gül yaprakları ile donatın. Yatak odasında, yatağın üzerinde ise en sevdiği çiçeklerden hazırlanmış bir aranjman çiçek buketi koyun ve çiçek buketini üzerine ikiniz için özel olan, bir söz veya bir cümle yazılı kart yazıp koyun.

Bu verdiğim örnekte, bu romantik sürprizi mahvedebilecek okuldan henüz dönmüş bir çocuk yok. Ya da henüz 2-5 yaş arası bir çocuğun anne çişim var, diye uykusundan uyanıp, o romantik havayı dağıtmayacağı var sayılmıştır. Yine, erkek eşin, iş yerinden rahatlıkla evine gelip, böyle bir sürpriz hazırlığı yapabileceği düşünülmüştür. Ayrıca kayın valide ve akrabaların çat kapı biz geldiiik! Demeyecekleri ideal bir dünya düşünülmüştür. Olası sıkıntılar bizim Türk Aile yapısına ne kadar uygun değil mi?


Sevgilinize 3D Karikatür Sürprizi Yapabilirsiniz!

Sevgiliniz ile uzun süren bir birlikteliğiniz varsa, muhtemelen çok sayıda birlikte çekilmiş fotoğrafınız da vardır. Şimdi bahsedeceğim sevgililer günü sürprizi ise birlikte çektirmiş olduğunuz fotoğraflar ile ilgili. Bu fotoğraflar içerisinden sizin için en değerli olan fotoğrafı, çok şık bir çerçeve içerisine alıp, hatta mümkünse fotoğraf düzenleme konusunda profesyonel birinden destek alarak, özel fotoğrafınıza esprili veya ilgi çekici arka fonlar koyabilirsiniz. Bunun yanında sitemde 3D Biblo karikatür diye arama kısmından da aratabilirsiniz, 3D karikatür yapan firmalardan birinde, sevgilinize ait karikatür biblo yaptırabilirsiniz. Yine bu da inanılmaz güzel bir sevgililer günü hediyesi ve sevgililer günü sürprizi olacaktır. Bu öneri sürprizimizde fazla bir sıkıntınızın olmayacağını düşünüyorum. Sadece şu olabilir, fotoğraf düzenleme konusunda beceriksiz birisi, photoshop ile ile fotoğrafınızı gereksiz yere doğallıktan uzak bir hale sokabilir.


Kişiye Özel Kelebekli Saatler‏Sürpriz HediyelerSevgiliye Özel Aşk Gazetesi
Yıldönümüne Özel Ahşap İşlemeli ÇerçeveSevgiliye sürpriz hediyelerBAYAN KOLYE MODELLERİ
Sevgiliye Sürpriz HediyeSevgiliye Sürpriz HediyeSevgiliye Sürpriz Hediye
Sevgiliye Sürpriz Hediye100 Dilde Doğum Günü Mesajı Kavanozukız arkadaşa sürpriz hediyeler
kişiye özel bayan kolyeSevgiliye Sürpriz Hediye FikirleriSeni Çok Seviyorum Hediye Kutusu
Sevgiliye Sürpriz HediyeSevgiliye Sürpriz HediyeSevgiliye Sürpriz Hediye
hediye fikirleri

CEVAP VER