Seksi ve Erotik Hediyeler

sevgiliye seksi hediyeler
Fantezi iç giyim ürünleri ve Seksi hediyeler konu başlığı ile herkese merhaba. Bugün erkek-bayan sevgililer ve evli çiftler için göze hoş gelecek ve duyuları harekete geçirecek özel iç çamaşırı, aşk oyunları için hediyeler veya tabiri caizse fantezi ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Hayatınızı birlikte geçirdiğiniz eşiniz yani biricik sevgiliniz ile, ilişkinizi renklendirecek ve birbirinize olan bağlarınızı daha da güçlendirecek özel hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Bildiğiniz gibi, bir takvim yılı içerisinde sevgilinize hediye almanızı gerektirecek bir çok özel ve önemli gün bulunmaktadır. Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde sevgilimizle hediyeleşiriz. Sürekli birbirinin benzeri hediye almak veya vermek bir yerden sonra insanı pek heyecanlandırmamaya başlar ve hediyenin pek de bir sürprizi kalmaz. O yüzden, ilişkiniz süresince dönem dönem sevgilinizi şaşırtacak ilginç, belki de özel hediyeler tercih etmek ilişkinizin yeni bir ivme kazanması açısından çok önemli ve faydalı olacaktır. İlişkinizi renklendirecek ve adrenalin dozunu arttıracak en önemli ve özel hediyelerin başında fantezi ürünleri yani seksi iç çamaşırları gelir.

En Etkileyici ve Seksi Hediye Önerileri


erotik kavanoz

100 Gece İçin Erotik Aşk Kavanozu

Ateşli oyunlar oynayabileceğiniz ve içerisinde 100’den fazla erotik görevin yer aldığı en seksi hediyelerden biri olan Erotik Aşk Kavanozu işte karşınızda. Cam kavanoz içerisinde yer alan erkeğe ve bayan özel görevlerden bir tanesini çekerek partnerinize unutulmaz anlar yaşatıyorsunuz. Sizin göreviniz sona erdikten sonra da sıra patnerinizin yeni görevinde. Rutin ve heyecansız giden aşk hayatınıza farklı ve ateşli aşk oyunları katmak istiyorsanız bu kavanoz tam da size göre.

seksi hediyeler

54 Pozisyondan Oluşan Kamasutra Oyun Kartları

Her iki taraf için de kaybetmeyeni olan tek oyun bu olsa gerek:) Kamasutra öğretisinin en fenomen olmuş cinsel pozisyonları bu kartlarda. Geceler bitmesiin istemeyeceksiniz! Neden mi? Özel kutusu içerisinde tam 54 farklı cinsel pozisyon karikatürize edilmiş olan Kamasutra Oyun Kartları var da ondan! Poker kartlarının en eğlencelisi ve en tutku dolu olanı işte karşınızda! Kartınızı çekin ve hemen oyuna başlayın! Partnerinize seksi bir hediye vermek istiyorsanız, üzerinde kışkırtıcı hediye notunuzla birlikte Ona Kamasutra Pozisyon Kartları armağan edebilirsiniz.

seksi hediyeler

Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı

İlginçliğin bu kadarına da pes doğrusu dedirtecek sıra dışı erotik bir ürün karşınızda! Her an çantanızda kışkırtıcı bir iç çamaşırı taşımak ister misiniz? Üstelik bu iç çamaşırı sıra dışı bir Ruj Tasarımına sahip. Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı ile, partnerinize karşı her an seksi olabilirsiniz.


Erotik hediyeler

Ring For Sex – Aşka Davet Çanı

İşte karşınızda partnerinizin çalmasıyla kalbinizin yerinden fırlamasını sağlayacak Aşka Davet Çanı! Bundan böyle yatak odanızda hareket, Aşka Davet Çanı ile başlayacak! Ring For Sex ile aşk hayatınızı renklendirebilecek, tutku dolu oyunlar oynaybileceksiniz. İlişkisine heyecan dolu oyunlar katmak isteyenler için tasarlanmış olan Aşka Davet Çanını siz de çok seveceksiniz.

seksi hediyeler

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları

Gecelerinizi Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları ile renklendirebilir, aşk hayatoınıza yeni bir ivme kazandırabilir ve partnerinizle aşk dolu oyunlar oynayabilirsiniz. Üzerinde 6 farklı pozisyon ve 6 farklı mekan bulunan Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları ile upuzun geceler sizi bekliyor. Odanız karanlık olsa bile, bu zarlar karanlıkta da parlayabilme özelliği ile üzerilerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getiriyor.

seksi hediyeler

Çiftlere Özel Fantazi Aşk Hediye Seti

Özel kutusunda, 1 adet göz bandı, 1 adet pozisyon zarları, 1 adet kelepçe ve 1 adet de kırbaç bulunan bu özel fantazi hediye seti aşk hayatınızı yeniden şekillendirecek. Yumuşacık ve seksi Kürklü Aşk Kelepçeleri ile çok eğleneceksiniz Sevgilinizi elinizde kelepçeler ile çaresiz bir şekilde karşıladığınızda aşkınız iyice ateşlenecek! Seksi hediyelerden hoşlanan partnerinize Fantezi Hediye Seti harika bir seçenek olabilir! Kürklü Aşk Kelepçesi sevgilinize hediye edebileceğiniz harika bir kelepçedir. Kürklü Aşk Kelepçeleri’nin anahtarları paketin içindedir. Pembe, siyah ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk mevcuttur.

seksi hediye fikirleri

Seksi Hediye Fikirleri & Fantezi Hediye Sepeti

Gecelerinize heyecan ve özel anlar katın! İşte bunu harika bir şekilde uygulayabileceğiniz çiftler için fantezi hediye seti. Ayrıca aşağıdaki ürünü de eminiz ki çok seveceksiniz. Her bedene uygun ve yenebilen Şeker Sutyen ile her zaman en seksi siz olun! Sevgilinize sevgililer gününde ve diğer tüm romantik zamanlarda tatlı bir sürpriz yapmak isterseniz Şeker Sutyen’i giyin ve partnerinizi şaşırtmanın tadını çıkarın! Hem seksi hem de lezzetli olan bu sutyeni arkadaşlarınıza hediye ettiğinizde çok mutlu olacaklar. Acaba hangi şanslı kişi o şekerleri yiyecek? Özel günlerinizin vazgeçilmezi olan Candy Bra ile partnerinizle tatlı ve romantik dakikalar geçirme sırası artık sizde! Şeker Sutyen tek bedendir ve elastik özelliği sayesinde her bedene uygundur. Sutyenin üzerindeki şekerler yenebilir.

erotik hediyeler

Fantezi Kamçı Kırbaç

Yılbaşı ile ilgili kırmızı don muhabbeti özellikle son dönemde çok fazla işittiğim bir şey. Ben de merak ettim ve internetten araştırdım, yılbaşı akşamı kadınlar neden acaba kırmızı don giyerler diye. Bir kaç site gezindim ve bulduğum cevap tahmin ettiğim gibi, yeni yılda şans getirir düşüncesi ile kırmızı don çılgınlığı yaşanıyor! Bir şeylere kılıf bulma konusunda kadınların üzerine yok sanırım. Benim şimdi bahsedeceğim ürün yılbaşı için kırmızı bir don değil, ama ondan geri kalır bir ürün de değil. Başta yılbaşı olmak üzere tüm özel gecelerinizi en heyecanlı şekilde geçirmenizi sağlayacak sıra dışı bir fantezi ürünü olan Deri Kamçı Kırbaç.

Bayanlar için Hediye

Şeker Sütyen

Çocukken , sizi bilmem ama, benim çok fazla sevdiğim ve fazlası ile tükettiğim bonibon şekerler vardı, sen tut bunu şimdi seksi bir sütyene dönüştür oldu mu şimdi? Şekerden de sütyen olur mu? Oluyor işte! Elin oğlu düşünmüş yapmış! Sevgilisine bu yılbaşında veya diğer özel günlerde seksi bir hediye arayanlar için önerebileceğim bir hediye.Sevgilinize hem lezzetli, hem de seksi bir sürpriz yapmak isterseniz şeker sutyen size göre! Sevgiliniz çocukluğumuzun kolye şekerlerinin daha farklı ve heyecan verici sutyen şekli ile karşılaştığında, çok şaşıracak!

İlginç hediyeler

Kama Sutra Cam Duvar Saati

Bu ilginç duvar saatini duvarda sergilemek biraz cesaret ister! Kesin olan bir şey var ki; Kama Sutra Cam Duvar Saati ile partneriniz ve siz, birlikte iken daha çok eğleneceksiniz! Birbirinizden ayrı olduğunuz zamanlarda ise, Kama Sutra Cam Duvar Saati ile hayal gücünüz faaliyete geçecek ve hayal gücünüzü geliştireceksiniz. Kama Sutra Cam Duvar Saati eğlenceli ve bir o kadar da kullanışlı bir duvar saati. Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz anlarınızı, daha renkli ve eğlenceli geçirmek istiyorsanız, Carla Mara Kama Sutra Cam Duvar Saati tam size göre! Carla Mara Kama Sutra Cam Duvar Saatinin 12 saat göstergesinin her birinde farlı bir kadın-erkek pozisyonu ve farklı bir heyecan bulunuyor. Sevgilinizle geçireceğiniz özel bir günde Kama Sutra Cam Duvar Saati size eşlik edecek, özel gününüzün her saati daha özel geçecek.

seksi hediye

Seksi Hediyeler & Kürklü Ayak Kelepçeleri

Yılbaşı akşamı eşi veya sevgilisi ile özel planları olanlara önerebileceğim bir diğer seksi hediye de işte bu kürklü ayak kelepçeleri. Yılbaşı akşamı için, veya daha sonraları için farklı fantezileri olanlara seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri… En özel dakikalarına biraz daha heyecan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın! Hayatlarına biraz daha heyecan katmak isteyen çiftler için Kürklü Aşk Kelepçeleri! Monotonlaşan ilişkilerinize biraz değişiklik katmak Kürklü Aşk Kelepçeleri ile çok kolay olacak.

Yaramaz Sevgili Fiyongu

Fantazi Ürünleri & Yaramaz Sevgili Fiyongu

Sevgilisine veya eşine seksi hediyeler bakanlar için. Sevgilime ne hediye alsam diye günlerce düşünmeye son! Eğer hiçbir hediyeyi sevgilinize yakıştıramıyorsanız hepsi gözünüze küçük ve değersiz gözüküyorsa ona hiçbir mağazada bulamayacağı çok özel bir hediye verin! Naughty Knot ile özenli bir şekilde kendinizi bir hediye gibi paketleyin. Böyle bir hediyeyi görüp de hoşuna gitmeyecek erkek olacağını sanmıyoruz. Sıradan günleri özelleştirmek, özel günleri daha da özel kılmak istiyorsanız Yaramaz Sevgili Fiyongu doğru adres! Ürün 1.64 – 1.80 arası tüm boylardaki bayanlara uygundur. İsterseniz kıyafetinizin üstüne isterseniz de direk bedeninize saracağınız bu fiyonk çok orijinal.

Seksi hediye

Aşk Oyunları & Kürklü Aşk Kelepçeleri

Yılbaşı gecesi genelde, sevgili ve çiftler ne pahasına olursa olsun, yeni yıla birlikte girmek isterler. Bu konudaki en önemli düşünce; “Yılbaşına nasıl ve kiminle girersen o yıl hep öyle geçer…” inanışıdır. Ayrıca sevgililer yılbaşı gecesi, elbette el ele, kol kola romantik dakikalar da geçirmek isterler. Hal böyle olunca, bu erotik iç dürtüyü biraz zenginleştirmek ve çeşitlendirmek gerekecek. Yılbaşı gecesi için, veya farklı fentezileri. olanlar için, işte size seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri…

seksi hediyeler

100 Erotik Görev İçeren Konserve Kutusu

Erotik Kalp kutusu, ilişkisine heyecan arayan sevgili olan çiftlere yönelik unutulmayacak romantik anlar yaşatmak için, 100’den fazla görevle karşınızda. İlişkilerindeki heyecanlarını yitirmiş olan ve hep aynı şeyleri deneyen kısacası rutinleşmiş ilişkilere tutku ve yenilik getirecek olan bu oyunu, oynamak çok kolay. Tek yapılması gereken Erotik Kalp kutusundan özel cımbızını alıp, kutunun içinden görevinizi seçmek. “5 dakikalığına sevgilinizin emrinde olun ve o sizden ne isterse itaatkar bir şekilde yerine getirin” gibi masum mesajların yanı sıra sadece siz ve sevgilinizin arasında kalacak çok daha özel görevler de içeren Erotik Kalp kutusu ile bu heyecana kalpler dayanmayacak!

kadınlara hediye

Heyecan Yaratan kalpli Aşk Kutusu Erotik Mesajları

Erotik Kalp kutusunda birbirinden farklı 100’den fazla mesaj bulunmaktadır ve kutunun içerisine mesaj kağıtları özel olarak yerleştirilmiştir. Kağıtları almak için özel cımbız paketin içerisinde bulunmaktadır. Kağıtların üzerinde yazan görevler hem İngilizce yazılmış, hem de Türkçe mesajlar içermektedir. Eşinize veya sevgilinize sürpriz ve seksi bir hediye arıyorsanız, erotik kalpli mesaj kutusu ilginizi çekebilir.

Seksi ve erotik hediyeler

Kamasutra Pozisyonları Kupa Bardak

12 adet Kamasutra cinsel pozisyonlarından hazırlanmış acayip derecede dikkat çekici bir kupa bardağa ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza biraz cüretkar ve her kullandığında aklına ateşli aşk pozisyonlarını getirecek olan bu kupa bardak da yine en favori bulduğumuz seksi hediyelerden biri.

Bayanlara Hediye

Fantazi Ürünleri & Bayanlara Özel fantezi Hediye Sepeti

İnternet siteleri de, tıpkı televizyonlarda olduğu gibi bir anda ekrana düşen uygunsuz yayınlar içerebiliyor. Yani tavsiye ettiğim hediye daha çok evli ve yetişkinlere özel bir ürün olduğu için, farklı bir görsel kullanmaktan özel olarak sakınmaya çalıştım. Galiba bir alkışı hak ettim değil mi? Efendim, bahsedeceğim ürün bayanlara özel fantezi ürünleri içermekte. Karı kocanın evlilik hayatını renklendirecek güzellikte fantezi ürünleri içeriyor. Eşine sürpriz bir hediye arayanlar için bu ürünü tavsiye ediyorum. İlgili siteye verdiğim linkten ulaştığınızda ürünün detayları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

sevgililer günü hediyesi

Bayanlara Fantazi Ürünleri & Miorre Jum Özel Gecelik

Kadın ve erkek ilişkilerinde özellikle evlilik ilişkisinde, ilişkiniz bazen o kadar rutine girer ki, o kadar monoton bir hal alır ki, daha önce kalbinizi yerinden oynatan kişiden eser kalmadığını düşünürsünüz. Oysaki, hayatı oluşturan şeyler ufak tefek detaylardır. İnsanlarda farkındalık yaratan şeyler de aslında küçücük şeylerdir. Belki de hayatınızda ufak bir değişiklik yapma zamanı gelmiştir. Ama bu ufak değişikliğin yansıması o kadar da ufak değil, aksine kocaman bir değişikliğe yol açar. Örneğin sürekli evinizde eşinizi görürsünüz, ama aslında görmezsiniz. Ne zaman ki eşiniz, kendisi ile ilgili bir değişiklik yapar, o zaman eşinizin aslında unutmuş olduğunuz güzelliğini yeniden fark edersiniz. Sevgililer günü için, eşinize dikkat çekici ve özel bir hediye bakıyorsanız, görmüş olduğunuz bu Miorre Jum gecelik ilginizi çekebilir. Bu özel ürünü de, yine Sevgililer günü hediyeleri kategorisinde sizlere tavsiye ederim.


Sevgililer günü hediyesi

Bayanlar için Fantazi Ürünleri & Lawin Micro Bayan Gecelik

Tek düze devam eden evlilik hayatınıza renk ve heyecan katmak için yapacağınız ufak değişiklikler sizi bu durgunluğun içerisinden çıkartabilir ve ilişkinizin başladığı o fırtınalı ve biraz da deli dolu hayata geri döndürebilir. Sevgililer günü için eşinize güzel ve sürpriz bir hediye bakıyorsanız, Lowin Micro bayan gecelik ilginizi çekebilir.


Sevgili İç ÇamaşırıŞeker Erkek StringiUzaktan Kumandalı Mum SetiYüzen Gül Spa IşığıŞeker Bayan StringiŞeker Sütyen
SEKSİ MOUSEPADSeksi Siluet Duş PerdesiKişiye Özel Kama Sutra Zarları
Seksi vücut ÇorabıSeksi İç ÇamaşırlarıSeksi Hemşire Kostüm
Seksi HediyelerFileli Kedi Kız KostümüSeksi iç Çamaşırları
Seksi kostümlerSeksi İç ÇamaşırıSeksi İç Çamaşırı
Seksi HediyelerÖzel Hediyeözel hediye
Seksi HediyeFantezi ÜrünleriSeksi iç çamaşırları
Seksi iç çamaşırlarıSeksi iç çamaşırlarıÖzel Hediye

CEVAP VER