İlginç Duvar Saatleri

en ilginç duvar saati modelleriDekoratif ilginç Duvar Saatleri… Erkek ve bayana hediye olarak giyim, takı, aksesuar gibi hediyeler riskli hediye tercihleridir. Özellikle, hediye götüreceğiniz kişinin, henüz beğenileri, zevkleri, hoşlandığı veya hoşlanmadığı şeyler gibi yeterince bir bilgiye sahip değilseniz, kişisel kullanıma uygun hediyeleri hiç aklınıza bile getirmemelisiniz. Çünkü giysi türü bir hediye alırsınız, bedeni uymaz, ya da  kişisel kullanıma uygun bir hediye alırsınız, hediyeyi vereceğiniz kişinin zevklerine, beğenilerine hitap etmez. İyisi mi bizce hediyenizi riske atmayın ve hemen hemen hiç kimsenin hayır diyemeyeceği ve beğeneceği türden bir hediye seçeneği düşünün! Hangi hediye mi? Duvar Saatleri. Gerçekten de duvar saati hediyeleri, kullanım açısından oldukça uygun dekoratif hediyelerdir ve yediden yetmişe herkese hitap edebilir. Duvar saatlerinin diğer önemli ve güzel tarafı ise, sürekli göz önünde bulunacak bir eşya olduğundan sizi hatırlatacak olmasıdır. Hele hele hediye edeceğiniz duvar saati ilginç ve dikkat çekici zarif bir ürünse o zaman çok daha değerli ve önemli bir hediye olacaktır. Bugün sizlere sıra dışı ve ilgi çekici duvar saati modelleri tanıtacağım. İstediğiniz duvar saati çeşitlerinin üzerine tıkladığınızda ilgili siteye yönlendirileceksiniz. Sizin hediye almaktaki amacınız, hediyeyi alacak kişinin, sürekli olarak kullanacağı türden bir hediye ise veya zarif ve göz alıcı değişik bir hediye ise, bu duvar saatleri ilginizi çekebilir.

Hediyelik İlginç Duvar Saati Modelleri


ilginç duvar saatleri

Pizza Şeklinde Saat

Pizza şeklindeki bu sıra dışı duvar saati, mutfağınıza çok ama çok yakışacak. Adeta gerçek bir pizzaymış gibi duvarlarınıza renk katacak bu ilginç duvar saatini kaçırmamanızı öneririm. Futbol Bu harikulade duvar saati, ofis veya evinize şıklık ve tarz kazandırmakla kalmayıp, mükemmel de dekoratif unsur olacaktır. Yeni ev, iş yeri için değişik bir hediye düşünüyorsanız Pizza Tasarım Duvar Saatli tam da istediğiniz şey! Aynı şekilde sevgilinize ilginç bir hediye için de bu duvar saatleri ideal bir hediye seçimi olacaktır.

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Futbol Topu Duvar Saati

Kişiye özel olarak, yani üzerine isim veya mesaj yazdırabileceğiniz en dikkat çekici saat modellerinden biri de, özellikle futbol taraftarı erkekleri çok sevindirecek futbol topu duvar saati. Futbola meraklı sevdiklerinize (özellikle de erkeklere) üzerine dilediğiniz güzel mesajlarınızı yazdırarak armağan edebileceğiniz şahane bir saat! Futbol topu duvar saati, modern ve spor tarzda döşenmiş odalara çok yakışacak. Profesyonel veya amatör futbolculara da bu ilginç duvar saati hediye edilebilir.


Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Basketbol Topu

Yukarıda yer alan futbol topu duvar saatinden sonra basketbol tasarımlı duvar saatini de göstermemiz şart oldu! Gerçek bir basketbol topu şeklindeki bu enteresan duvar saati, basketbol severlere armağan edilebilecek en ilgi çekici saat modellerinden biri. Basket duvar saati üzerine de istediğiniz sözlerinizi ve hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabiliyorsunuz! Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir.


ilginç duvar saatleri

Tasarım Duvar Saatleri

Futbol Topu, Eyfel Kulesi, Dünya, Nostaljik Tren İstasyonu, Kelebek, Marilyn Monroe, Klasik Arabalar, Taş Plak, ve daha sayabileceğim birbirinden şık ve renkli onlarca modeli ile Tasarım Duvar Saatleri huzurlarınızda! Duvar saati hediyesi aslına bakacak olursanız, benim de çok beğendiğim hediye türlerindendir! Neden diye soracak olursanız, duvar saatleri hem kullanışlı hem de dekoratif hediyelerdir. Hele hele bir de tasarımsal açıdan ilgi çekici ve şık bir duvar saat ise, hediyeniz daha unutulmaz olacaktır! “Detaylı Bilgi” üzerine tıkladığınızda saymış olduğum model duvar saatlerine ulaşabilirsiniz.

ilginç duvar saati hediyelik

İlginç Tasarım Duvar Saatleri

Tasarım Duvar Saatleri içerisinden zevkinize ve tarzınıza uygun bir model mutlaka bulacaksınız! Örneğin yan tarafta yer alan ve araba meraklısı erkekleri bir hayli memnun edecek tekerlek tasarımlı bu ilginç duvar saati gibi. Erkeklere, sevgililer günü için ilginç bir hediye seçeneği de, evde ve ofiste kullanılabilecekleri sıra dışı ve dikkat çekici bu duvar saati. Salonda, ofiste, çalışma odasında, kısacası nasıl kullanılmak isteniyorsa, her mekana şıklık ve tarz katacak. Sevgiliniz için dekoratif, etkileyici bir duvar saati arıyorsanız, bu ürün tam sevgilinize göre bir hediye seçeneği.

Kişiye Özel Sigara İçilmez Duvar Saati

Kişiye Özel Sigara İçilmez Duvar Saati

Bilim ilerledikçe sigaranın zararlarına da her geçen gün yenileri ekleniyor. Kanserden, damar tıkanıklığına, gebelik sürecindeki olumsuz zararlarından, cilt problemlerine karşı. Sigaradan en çok etkilenen kişiler ise, sigara içmeyen kişiler. Yani pasif içiciler. İşte karşınızda, sigara içenleri ikaz edebileceğiniz, adeta uyarı levhası şeklindeki kişiye özel sigara içilmez duvar saati. Ofisinizde, evinizde kullanabileceğiniz “No Smoking” duvar saati ile, sigara içenlere tavrınızı net bir şekilde gösterebilirsiniz. İlginç tasarımlı bu duvar saatini, sigara tiryakisi babanıza, eşinize veya erkek arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.


Kamasutra Duvar Saati

Kamasutra Saat

Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde Kamasutra öğretisinde mutlu bir aşk yaşamı için yapılması gereken ve eşleri memnun edecek cinsel pozisyonlar olsun! Üzerinde her saat için 12 değişik cinsel pozisyon yer alan duvar saati, evinize sıra dışı bir hava katacaktır. Bu şekilde bir duvar saati, hem kullanım açısından, hem de üzerindeki cinsel pozisyonlar açısından son derece dikkat çekici bir saat olacaktır.

ev hediyesi

Tava şeklinde Duvar Saati

Uygun ev hediyesi Kategorisinde önerebileceğim farklı hediyelerden bir diğeri bu gördüğünüz Tava şeklindeki saat. Ürünün kendisi başlı başına orijinal. Özellikle evin mutfağına gidebilecek harika bir hediye. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem Hediyenin kendisi çok orijinal hem de bu tava saatin fiyatı. Sabah kahvaltılarının en vazgeçilmezi sahanda yumurtayı adeta bir sanat eseri gibi duvarınızda görmek, çok iştah açıcı olurdu sanırım. O halde Sahanda yumurtalı tava duvar saati, kahvaltıda yumurtasız yapamayanlar için duvarlarınızı süslemeye geliyor! Orijinal çatal ve bıçak akrep ve yelkovanı şekli ile çok yaratıcı bir görünümü olan bu saat, evlerin mutfaklarına çok yakışacak. Tava Saat 1 adet AA pil ile çalışır. Ürün fiyatına pil dahil değildir.

erkekler için sevgililer günü hediyesi

Eriyen-Akan Saat

Eriyen Saat, hayallerini sıra dışı bir şekilde tuvaline yansıtan Salvador Daliy’nin tablolarından fırlamış gibi. Erkek arkadaşınız bu hediyenizi dilerse ofisinde veya bürosunda, dilerse evinin en güzel köşesinde kullanabilir. Sanırım bu tuhaf ve ilginç saati görünce siz de çok etkilenmişsinizdir. Bu ürünü almış olmakla, erkek arkadaşınıza, sevgililer günü için görenleri hayrete düşürecek bir hediye vermiş olacaksınız. Eriyormuş görüntülü bu duvar saati, erkeğe alınabilecek ilginç ve çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

duvar saati modelelri

İsme Özel Mesajlı Duvar Saati

Şimdi önereceğim Doğum Günü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, Ne kadar romantik birisiniz, sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok romantik ve duygusal biriyim ise, o zaman bence başka bir Doğum Günü hediyesi araştırmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Başka hangi nesne sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir Doğum Günü hediyesi olacaktır. Görmüş olduğunuz duvar saatindeki mesaj da yalnız çok manidar değil mi? Sensiz geçen zamanın anlamı yok! Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır.


ilginç duvar saatleri

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati

Güzel ve Aşk temalı şık duvar saatlerinden bahsetmişken, yine güzel ve isme özel başka bir hediye duvar saatinden bahsetmek istiyorum. Bu duvar saatini üretici firma şu şekilde tanımlamış: “Kalbim Senin için atıyor…” Bence bu hediye ürün için çok güzel bir isim bulunmuş. Kısaca bahsetmek gerekirse, üzerinde modern çizgilerle oluşturulmuş rakam ve kalp figürü ile hemen altında sevgilinizin adının yazılı olduğu bir alan, yine sizin saat üzerine yazdırmak istediğiniz o özel Aşk mesajı. Hepsi bir araya gelince, doğal olarak bu ürünü benim, size Doğum Günü için tavsiye etmem dışında başka bir seçeneğim kalmıyor.


duvar saatleri

İsme ve Fotoğrafa Özel Duvar Saati

Doğum günü için hediye seçmek de ne zor işmiş arkadaş! Hangi hediyeyi alsanız, alamadığınız diğer hediyede de insanın gözü kalıyor. Doğum günü için tavsiye edeceğim bu duvar saatine, sizin ve sevgilinizin ismi, çok zarif harf karakterleri yazılı olacak ve isimleriniz arasına da, aşkın sembolü olan kalp girecek ve hepsi sevginizi ölümsüzleştirecek, bu ahşap duvar saatinde bir araya gelecek. Erkek için en güzel Doğum günü hediyesi! Doğum günü için özel bir hediyede başka ne olabilirdi ki ? Dekoratif ahşap kare duvar saati, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde bulunacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır.  Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


duvar saatleri

Konuşan Kalpler Duvar Saati

Hediye önerim hakkında açıklamaya geçmeden evvel, ahşap ürünlere karşı, sizi bilmem ama benim özel bir ilgim olduğunu söylemek isterim. Çünkü ahşap ürünler, insan tarafından sentetik veya kimyasal madde kullanımına maruz kalmadığı için çok doğal oluyor. Ayrıca duvar saatlerini de, ben her zaman en iyi hediye seçenekleri arasında görmüşümdür. Bu sebeple harika bir tasarıma sahip ve ahşaptan yapılmış olan bu şık kalpli duvar saatini de, Doğum Günü hediyesi olarak sizlere tavsiye edeceğim. Dekoratif bir ürün olması sebebi ile aynı zamanda sevgilinizin evinin şıklığına şıklık katacaktır.


Kişiye Özel Kahvaltı Tabağı Duvar Saati

Kahvaltı Yapmadan Çıkma

Kahvaltı tabağı şeklinde tasarlanmış olan bu duvar saati üzerine, eşinizin, çocuklarınız için dikkat çekici notlar yazdırabiliyorsunuz. Örneğin” Hayatım Kahvaltı yapmadan işe gitme” gibi… Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz duvar saatleri içerisinde sanırım en ilginç ve dikkat çekici olan duvar saati bu çatal ve kaşıktan oluşanı… İlginç hediye diye tutturup, internette gece gündüz hediye bakıyorsanız, bence bu ürünü satın almalısınız, çünkü cidden de şahane bir ürün. Evlerin mutfaklarında bundan daha iyi ve orijinal duracak duvar saati varsa siz lütfen benimle paylaşın.


kişiye özel duvar saati

Kişiye Özel Duvar Saatleri

İsme özel hediyelerin çıkması ile, hediye sektöründe adeta bir rönesans yaşanmıştır. İyi ki de birileri bunu akıl edebilmiş yani. İsme özel hediye, fark yaratan hediyedir, isme özel hediye, kişiye gerçekten de özel olduğunu hissettirir. Kısacası sizin için özel ve önemli birine hediye alacaksanız bence mümkün mertebe özel hediye olmasına dikkat edin. Sevgiliye Doğum günü için kişiye özel hediye kategorisine aldığım bu duvar saati üzerine, erkek sevgilinizin ismini ve kendi isminizi şık bir yazı karakteri ile yazdırıp, duvar saati içerisine de, erkek arkadaşınızın okumasını istediğiniz bir mesajınızı ekletebilirsiniz. Kişiye özel hediye işte tam da tanım olarak bu duvar saati demek. Doğum günü için bence çok iyi bir hediye…

Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati

Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati

Kişiye özel bu duvar saatinin üzerine doğum günü kutlama mesajınızı yazdırarak sevdiklerinize unutamayacakları çok özel bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Emojiler Duvar Saatini dilerseniz iş yerinizde hemen arkanızda görünebilecek şekilde asın ve doğum günü mesajınızı herkes görsün! Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz Plaka Tasarımlı saat de ilginizi çekebilir. İnanıyorum ki bu şekilde bir çok daha önce tanışmadığınız hemşehrileriniz ile tanışacaksınız. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati üzerinde yer alan iki haneye memleketinizin kodunu, harfli bölüme isminizi ekletebilirsiniz. Sonraki kısıma ise rakamlara da doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Ya da isterseniz de sizin için önemli olan diğer rakam ve harfleri kullanarak kendinize özel bir duvar saati oluşturabilirsiniz.


Sevgiliye Hediye

Duvar Saati Kasa

Sevgilinize özel şeylerini kimsenin farketmeyeceği bir şekilde saklaması için bir hediye düşünür müsünüz? Cevabınız evet ise, gördüğünüz duvar saati aslında gizli bir kasa! Sevgiliniz için en özel kişisel eşyalar bu duvar saatinin içerisinde çok güvende olacak. Güzel ve dokaratif tasarımı ile göz dolduran bu duvar saati kanımca isabetli ve uygun ev-ofis hediyelerinden. Sevgiliniz belki pahalı bir takısını, İş yerinde ise kıymetli evraklarını v.s. tamamını bu duvar saati içerisinde saklayabilecek ve kimse böyle şık bir saatin içerisinde bu tarz önemli şeylerin olduğunu hiç fark edemeyecek. Hem sizin hem de sevgiliniz için çok farklı ve sıra dışı bir hediye deneyimi olacağı kesin. Ev hediyeleri seçenekleri arasında aklınızda bulunması gereken bir ürün.


14 Şubat Hediyeleri

Resim Çerçeveli Duvar Saati

14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize özel bir hediye olarak tavsiye ederim. Sizinde sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin vazgeçilmezleri arasında mı? Boş bulduğunuz duvar sehpa üstlerine çerçevelerle süslemek en büyük zevkiniz mi? O halde Çerçeveli saatler tam size göre üzerine 8-12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat. Sizin için önem sırasına göre 1den 12 ye kadar sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirebileceğiniz çerçevelere dilerseniz sizin için en önemli olan kişinin fotoğrafını da koyabilirsiniz. Çerçeveli Saatlere her baktığınız an, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anılarınızı hatırlayacaksınız. Seçtiğiniz modeldeki Çerçeve Saatleri ister evinize ister ofisinizde kullanın veya sevdiklerinize hediye edin onlar çerçeveye sizin fotoğraflarınızı yerleştirsin.


erkeklere Doğum günü hediyesi

LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yıl Dönümü için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, Doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır.

14 Şubat Hediyeleri

Kalpli Duvar Saati

Aşkın sevginin sembolü bildiğiniz gibi kalptir. Aşk veya sevgi kalpte yaşanır yoksa beyinde mi yaşanır? Bunun tartışması yılları yılı yapıldı ve sanırım hala net bir cevabı yok. Amacım benim burada bu soruya yanıt aramak değil elbette. Ama şu bir gerçek ki, aşkın sembolü, yeryüzünde kalp olarak ifade edilir. Şimdi aşk veya sevgi gibi, güzel ve içten duygularınızı hediye yolu ile sevgilinize ifade etmenin en etkili yolu; içerisinde simgesel olan kalp şekli ile hayat bulmuş hediyeler bakmaktır. Sevgililer Gününde, sevgilinize güzel bir hediye bakıyorsanız, bu 3D Kalp şeklindeki duvar saati bence isabetli bir hediye olacaktır.


14 Şubat Hediyeleri

Cam Tablet Duvar Saati

Bilgisayarlar ve cep telefonlarının hayatımızdaki ne denli önemli bir yere sahip olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Kullandığımız akıllı, dokunmatik cep telefonları da bir nevi bilgisayar şeklinde artık. Hayatımızda bilgisayarlar ve bilgisayarlara ait simgeler bu kadar çok girince, tasarımcılar da boş durmayıp, günlük hayatta kullandığımız her şeye, trafik işaretleri kadar meşhur bu simgeleri yerleştirir oldular. Gördüğünüz duvar saati, bilgisayarlar ve cep telefonlarından aşina olduğumuz simgelerden oluşuyor. Oldukça şık tasarlanmış cam tablet bu ürünü, Erkek sevgiliniz için 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Dekoratif ve şık bir duvar saati.


özel duvar saatleri

Cam Duvar Saatleri- Atatürk Duvar Saati

Kurtuluş mücadelesinin en önemli ayağı olan ve bir ulusun kendisine güvenini geri kazandığı, kaderini değiştirdiği ve kendisine bir kahraman yarattığı en önemli dönüm noktalarından biri anafartalar zaferidir. Atatürk bu zaferden sonra bir ulusa kahraman olma şerefine ulaştı. Bu duvar saati Atatürk’ün Anafarta’larda çektirmiş olduğu o anlardan birine ait ve şimdi o an bir duvar saatinde ölümsüzleşmiş oluyor.


Orijinal hediye

Kahve Fincanı Duvar Saati

Sevgilinize, Sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde kahve varmış gibi duran duvar saati. Beyaz, kırmızı, yeşil, siyah gibi renkleri bulunan kahve fincanı duvar saati, sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten üzerindeki fincanda kahve varmış gibi duran bu fincan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevgililer Günü için kırmızı bir gül ile birlikte verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri… 1 Adet AAA pil ile çalışır.

İlginç duvar saatleri

Kişiye Özel Parmakların  Aşkı Duvar Saati

Sevgilinize ev veya ofis için dikkat çekici ve dekoratif duvar saatleri arıyorsanız bu ürünü hediye olarak canı gönülden tavsiye ederim. Vereceğim adresten cam duvar Saatlerinden mutlaka beğeneceğiniz özel bir model bulacaksınız. Birbirinden şık ve sade Cam Duvar Saatleri ile ister evinizi ister ofisinizi dekore edebilirsiniz. Ya da sevdiklerinize hediye edin. Cep telefonları hayatımıza öyle bir girdi ki artık saati öğrenmek için duvar saatlerine bakmaz olduk. Ama belki de bunun asıl sebebi klasik duvar saatlerinden çok sıkılmış olmamızdır. Carla Mara Cam Duvar Saatlerinden size uygun olanı seçin duvarlarınızda tarzınızla hayat bulsun. Herkesin kendine göre ilgi alanları vardır. Kimi müzik, kimi arabalar kimi de seyahatten zevk alır işte tüm bu ilgi alanlarına hitap edecek cam duvar saatleri evinize gelen misafirlerinize sizin hakkınızda önemli ipuçları verecek.


ev hediyeleri

Kabartmalı Silikon Duvar Saati

Bugünlerde malum, her şey 3D (Üç boyutlu) seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Her şeyin 3D’si olur da Duvar Saatinin neden üç boyutlusu olmasın? Gördüğünüz duvar saati kabartmalı rakamlardan oluşuyor, yalın ve göz kamaştıran bir duvar saati hediyesi arıyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz. Ayrıca kabartmalı duvar saatine ait üç farklı renk alternatifi de bulunmakta. Dilediğiniz renk tercihini yapabilirsiniz. Bu noktada size uyarım, seçeceğiniz renk duvar saatinin, hediye gidecek evin duvarında sırıtmaması için duvar boyası ile uyumlu veya zıt renkte bir duvar saati seçmelisiniz. Modern tarzda döşenmiş, açık renk duvar boyası ve günümüz estetik çizgilerini taşıyan tarz mobilyalar ile döşenmiş bir ev için ideal bir hediye olabilir.

ilginç duvar saatleri

Antika Dekoratif Duvar Saati

Evinde veya ofisinde, antika eşya sever bir dostunuz için, biraz paraya kıyıp, bu muhteşem roma rakamlarından hazırlanmış ahşap dekoratif antika duvar saatini hediye etmeye ne dersiniz? Saatin içerisinde antika havası katmak için dişlilerden oluşmuş bir mekanizma bulunmakta ve bu mekanizma duvar saatinin antika görüntüsünü desteklemektedir. Bütçenize uymayabilir ama ilgilenen de çıkabilir diye düşünerek eklemeyi uygun buldum.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Binbir Surat Duvar Saati

Bu saate bakınca insanın kahkaha atası geliyor. Bence çok komik bir duvar saati. Yakından bakabiliyorsanız, lütfen bu şekli büyütün ve daha yakından incelemeye çalışın. Ya da verdiğim linkten büyütülmüş haline bir göz atın. Aynı kişiye ait, 24 saati ifade eden, 24 farklı sakal ve bıyık figürü. Bence oldukça enteresan bir duvar saati. Sevgiliniz, bu hediye ürün ile sevgililer gününde kahkahalardan sizinle konuşmaya fazla bir vakit bulamayacak! Ne abarttım ama! Şaka bir tarafa sevgiliniz bu hediyeye eminim bayılacaktır. Bence bu ürünü sevgililer günü için sürpriz hediye kategorisine sokmak lazım.


Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Kraliyet Duvar Saati

Roma rakamlarından oluşan ve antika görünümlü bu duvar saatinin alt ve üst parçaları eksik. Aslında eksik dememe bakmayın , eksik değil, saatin kendisi böyle. ilginç duvar saatlerinden birini sevgiliye hediye olarak öneriyorum. Aslına saat eksik olmayıp, tam olmuş olsa zaten dikkat çekici olmazdı değil mi? Bu halde tasarımcıları hedeflerine ulaşmış oluyorlar. Dış tarafı MDF kaplı olan bu saat, 44 x 9 x 8 cm. en ve boylarında. Sevgilinize Orjinal Antika duvar saati hediyesi arıyorsanız, kaçırmayın derim. Antika merakı olanlara müjde hem antika hem de oldukça modern görünümlü kraliyet suvar saati tam size göre. Ünlü tasarımcı Rob Price bir gün evde otururken büyük büyük büyük babasından kalma saate gözlerini dikmiş saatlerce bakmış bakmış bakmış. Evine modern bir hava katmak ve biraz yer açmak için Kraliyet Duvar Saatini birkaç parçaya ayırmış böylece hem tarihin izlerini taşıyan hem de modern bu tasarım ortaya çıkmış.

sevgili için hediye önerileri

İstanbul Silueti Özel Mesajlı Duvar Saati

İstanbul’un eşsiz silüetinin üzerinde basılı olduğu, kendi özel mesajınızı üzerine yazdırabileceğiniz, harika bir duvar saati tavsiye etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız için şunu belirtmek istiyorum; Yaşadığımız toplumun gelenek ve göreneklerini de göz önünde bulundurursak, sevgilinize alacağınız hediyenin, sevgilinizi ailesi içerisinde sıkıntıya sokmayacak türden bir hediye olması gerektiği kanısındayım. Bir çok aile, sevgililik ilişkisi söz veya nişan gibi bir resmiyete dökülmedikçe sevgiliniz ile aranızdaki ilişkiyi tasvip etmeyebilir. Bu yüzden Doğum Gününde sevgilinize alacağınız hediye üzerinde, belki özel bir sözünüz veya aşk mesajınızın bulunması kız arkadaşınızı ailesine karşı zor duruma düşürebilir. Özellikle buna çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görmüş olduğunuz bu şık duvar saati, sizin ve sevgiliniz için bu anlamda iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünü de Doğum Günü için hediye tavsiyelerim arasına büyük bir zevkle ekliyorum.


Tasarım Harikası Duvar Saati

Tasarım Harikası Duvar Saati

Şimdi önereceğim saat tam bir tasarım harikası. Elbette fiyatı da harika. Bütçesi el verenler için önerebileceğim ve dekoratif etkisi kesinlikle maksimum seviyede olacak mükemmel bir duvar saati. Fiyatı yüksek duvar saati arayanlar için önerebileceğim harika bir Duvar saati. Bu saatin tasarımı yapılırken, kol saatlerinin işleyiş mantığı düşünülerek hazırlanmış ve antika süsü verilmiş. İlgilenen olabilir diye eklemek istedim.


Aşkımıza Özel Sevgililer Günü Duvar Saati

Aşkımızın Duvar Saati

Bir duvar saati düşünün ki, sadece size özel olsun ve duvarınızda adeta aşkınızın gurur tablosu gibi dursun. Çok mu abarttık? Yoo hiç de alakası yok! Tamamen kişiselleştirilebilir Size özel fotoğraf baskılı ve mesajlı bir saatiniz olabilir. Evde ve ofiste sade bir şıklık arayanlar için çok yerinde bir tercih. Aşk dolu bir yaşam tarzını benimsiyorsanız bu zarif duvar saatini çok beğeneceksiniz. Doğum gününde Erkek arkadaşıma veya kız arkadaşıma ne hediye alınır diye düşünenler için de güzel bir hediye seçeneği.

erkekler için iyi hediye

Şeşbeş Duvar Saati

Evinizin veya ofisinizin duvarında böyle bir duvar saati varken, gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Çünkü bu duvar saatinin sağ gözü dakikayı, sol gözü ise saati gösteriyor. Gözler birbirinden ayrık durumdayken ise ortaya çıkan surat ifadesi çok şapşal veya deli divane olabiliyor. Birbirinden farklı bir çok surat modeli bulunan, Mesela; psikopat, fanatik, deli, şımarık, agresif hatta Sezen Aksu dudaklı gibi birçok modeli bulunan şeşbeş duvar saatleri, ev veya ofislerin en çok dikkat çekecek eşyalarından olacaktır. Sevgiliye, sevgililer gününde ne hediye alınır diye, google’ın başının etini günlerdir yediyseniz, yeter ya, durun artık! Size bu komik duvar saatini öneriyorum… Bu ürün aynı zamanda çocuklara doğum günü hediyesi olabilir, ev veya ofis hediyesi de olabilir.

İşleyen Saat Dişlileri Duvar Saati

İşleyen Saat Dişlileri Duvar Saati

Sıradan ve bilindik duvar saatleri dışında, orijinal duvar saati arayanlar için harika bir önerim var. Gördüğünüz bu orijinal dişlilerden oluşan duvar saati. Sevdikleriniz bu hediyeyi odalarına asabilir, masa üstüne koyabilir, takdir onların, ama bir gerçek var ki, bu bu hediye her zaman siz hatırlatır.. Bu saati kendinize de alabilirsiniz, üstelik hem masanızda hem de duvarınızda kullanabileceğiniz bu saat, 8 adet dişlinin aynı anda çalışması sonucu tek “1” saniyeyi oluşturuyor! İzlemesi keyifli, anlaması güç bir deneyim.


Diğer İlginç Duvar Saati Modelleri

Ampul Duvar SaatiPlak Duvar SaatiLed Klaket Duvar SaatiPiksel Duvar SaatiÇatal Kaşık Duvar SaatiTers Saat
İlginç HediyelerÖzel HediyeSevgiliye hediye önerileri erkek için
Sevgiliye Hediye önerileriEn Güzel Doğum günü Hediyesiilginç hediye
erkeklere Doğum günü hediyesiilginç Hediyelerİlginç Duvar Saati Modelleri
Duvar Saatleri

CEVAP VER