Bebek Hediyeleri

Bebeklere Hediyeler
Bebeklere Ne Hediyeler Alınabilir? En Güzel Bebek Hediyeleri Hangileri? Yeni Doğan Bebekler için Düşünülebilecek Hediyeler Neler? Evli çiftler veya karı koca için bu birlikteliği anlamlı kılan en önemli gelişme; bebek sahibi oldukları andır. Bu mutluluk o kadar özeldir ki, kelimelerle, cümlelerle tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Doğum yapan annenin, dokuz ay karnında hasretle beklediği o bebeği ilk kucağına aldığı an, çok anlamlı ve çok özel bir duygudur. Baba için de keza doğum anı, hayatı boyunca unutamayacağı ileride çocuğuna aktaracağız çok özel bir andır. Baba daha o ilk dakikalarda çocukla ilgili hayaller kurmaya başlar, gelecek planlamaları yapar. Hem anne, hem de baba, bu dakikadan sonra birbirlerine daha çok yaklaşırlar ve artık ortak bir amaç etrafında hayatlarını sürdürecekleri bilincine varırlar. Şimdi, bu kadar özel bir mutluluğa elbette ki, yakın aile dostları veya arkadaşları olarak sizler de paylaşmak isteyecek, kız ya da erkek bebek sahibi olan aileye hediyeleriniz ile tebriklerinizi sunacaksınız. Tebrik etmesine edeceksiniz ama, daha öncesinde size güzel bir doğum hediyesi veya bebek hediyesi almanız gerekiyor. Yeri gelmişken Allah isteyen her aileye çocuk sahibi olmayı nasip etsin diyelim. Daha önce bebek hediyeleri konusunda hiçbir hediye almışlığınız yoksa, bebeğe veya anneye alınabilecek ürünler arasında gider gelirsiniz. Acaba erkek bebek için ne hediye alınabilir? Kız bebek için kıyafet hediye etmek acaba daha mı iyi olur?  Bebek teni ile uyumlu, organik nasıl bir hediye kıyafet alabilirim? Anne için doğum hediyesi mi alsam, bebeğe mi hediye alsam? Kısacası kararsızlıklarla dolu bir süreç yaşarsınız.

Doğum Hediyeleri – Bebek Hediye Fikirleri


bebeklere hediye fikilreri

Kız Bebekler İçin Fotoğraflı Mama Önlüğü

Bugün sizlerin için doğum hediyeleri veya bebek hediyeleri başlığı altında birbirinden güzel bebek hediye ürünleri belirledim. Bebeğe hediye sepetinden turun da, organik bebek ürünlerine kadar bir çok hediyeyi bir araya getirmeye çalıştım. Bakalım siz beğenecek misiniz? Sitemdeki vaktinizi güzel geçirmeniz dileği ile… Erkek için mavi ve kız bebek için ise pembe modelleri bulunan mama önlüğünün kişiye özel hale gelmesi için verdiğim linkte Sepete Ekle butonun üzerindeki kutucuklardan fotoğraf ve yazıyı yükleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

bebeklere ne hediye alınır

Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Baba ben nasıl oldum? Anne! Beni kim getirdi size? Bu aynı zamanda çok da anlamlı sorulara muhatap olan yazık ebeveynler! Böyle anlarda nasıl davranacaklarını ya da ne şekilde bir cevap vereceklerini kestiremezler! Ancak böyle anlarda çok klasikleşmiş bir cevap vardır;”Yavrum leylekler seni bize getirdi…” Bu cevap o kadar meşhur bir hale geldi ki, artık çocukları bile bu sözlerle kandırmak mümkün olamamakta! Her neyse, şimdi önereceğimiz bebek hediyesi, şirin mi şirin özel bir taş baskı!

bebekler için hediye fikirleri

Hoşgeldin Bebek Buzdolabı Magnetleri

Bebeğinizin en şirin hallerini fotoğraflamaya bayılıyor musunuz? doğum anı, doğduktan sonraki ilk bir kaç günü, ilk ayı, ilk doğum günü, ilk kez mama yemesi, emeklemesi. Bu durumda bebeğinize ait bir hayli fotoğraf birikmiş demektir. Size harika bir haber vereli mi? Bebeğinizin en şirin hallerinden oluşan fotoğrafları çok şık buzdolabı magnetleri haline getirmeye ne dersiniz? Hoş Geldin Bebek Magnetleri ile bundan böyle buzdolabı kapağı da dahil bütün metal yüzeyler sevimli bebeişinizin fotoğraflarından oluşan magnetler ile süslenecek!

bebekler için güzel hediyeler

Bebeğinizin Fotoğrafına Özel Kanvas Tablo

Erkek bebekler için mavi, kız bebekler için pembe modelleri bulunan bu kanvas tabloları çok seveceğinizden eminim. bebeğinizin ismine, doğum günü tarihine ve fotoğrafına özel olarak hazırlanacak kişiye özel bebek kanvas tablosu ile, en güzel bebek hediyelerindenbirini hazırlatabilirsiniz. Ya da anne babaya magnet hediye edebilirsiniz. Ekseriyetle, buzd alapları üzerinde yazın gidilen yerlerden alınmış, o yöreye ait magnetler hatıra olarak alınır ve buz dalabınızın üzerini süsler! Ya da sevdiğiniz dostlarınıza ait magnetli nikah şekerleri ile süslenir! Ama artık Hoş Geldin Bebek Magnetleri var!

Erkek Bebek Hediye Sepeti

Puantiyeli Kutuda Erkek Bebek Hediye Sepeti

Erkek bebeklere alınabilecek en güzel sepetlerden biri işte karşınızda. Puantiye desenli şık hediye kutusu içerisindeki bu sepetler sevdiklerinize en güzel doğum hediyelerinden birini verebilirsiniz. Halası, dayısı, teyzesi veya amcası olarak bebeğinize özel bir hediye sepeti mi arıyorsunuz? Hediyemen.com’da bebeklere özel şipşirin onlarca hediye sepeti içerisinden gönlünüzü kazanacak etkileyici bir armağan bulabileceğinize inanıyoruz. İşte karşınızda güzel sepetlere en güzel örneklerden biri; Puantiyeli Kutuda Erkek Bebek Hediye Sepeti!

kız bebekler için hediye sepeti

Bebeğe Hediye Sepeti – Kız Bebek Hediye Seti

Kız bebekler için düşünülebilecek harika bir hediye seti. Üstelik sipariş vermeniz halinde çok şık kurdeleli tül bir ambalaj içerisinde kargo ediliyor. Üzerinde çiçek figürü olan Bambu Sepet içerisindeki Hediye seti içerisinde, Teddy ayıcık, “Annem beni çok seviyoo” ve ” Babam beni çok seviyoo” baskılı penye bebek body’leri bulunuyor. Bu hediye sepetine aşağıda yer alan ürünlerden ulaşabilirsiniz.

bebek hediyesi

Bebek Banyo Şapkası

Bebek banyo şapkası ile bebekler daha neşeli ve keyifli banyo yapabilecekler. Ya da aşağıda bulabileceğiniz ürün. Belli bir olgunluğa gelen bebeklerin, bebek bezi ile olan ilişkisini koparmak çoğu zaman anneye ciddi sıkıntılar verir. Hatta bezden yeni çıkmış bebeğe tuvalet alışkanlığını kazandırmak için bazen olur olmadık yerde  kazalar da olmuyor değil. Belirli çağdaki bebeklere tuvalet alışkanlığı kazandırmak için belki de bunu cazip hale getirmek için biraz daha eğlenceli bir hale sokmak gerekebilir. Şimdi önereceğim hediye ürün ile tuvalet alışkanlığı kazandırılmak istenen bebek için harika bir ürün. Adeta büyüklerin kullanmış olduğu tuvaletler şeklinde tasarlanmış olan ve üzerinde bir kapağı, sifon çekme düğmesi ve tuvalet kağıdı kolu bulunan bir klozet.


kız bebeklere özel hediye

Kişiye Özel Fotoğraf ve Kız Bebek Fotoğraf Seçevesi

Pembe renklerde son derece sevimli ve şirin bir tasarımı bulunan bebekler için resim çerçevesi, bebeğinize özel olarak hazırlanan şık bir ürün. Emzik, biberon ve şık desenlerle hazırlanmış olan bu çerçeveyi hediye edeceğiniz bebeğinize özel hale getirerek yıllarca değerinden hiçbir şey eksiltmeyecek anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Kişiye Özel Bebek Mama Önlüğü ile bebekler için de anneler için de mama vakitleri oldukça eğlenceli bir hale geliyor. Üzerine istediğiniz mesajı ekletebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı ve Mesaj yazılabilen Mama Önlükleri ideal bebek hediyelerinden biridir.

bebek hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Bebek Önlüğü

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğünün üzerine istediğiniz fotoğrafı seçip ekletebilirsiniz ve hediye edeceğiniz bebeğe iletmek istediğiniz komik esprili mesajınızı ekletip tamamen o bebeğe özel hale getirebilirsiniz. Özel bir havlu kumaştan üretilmiş olan bu mama önlüğü ve boyun bölümünde cırt cırtlıdır. Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü bebeğinizin hassas cildine uygundur.

Erkek bebek hediyeleri

Mavi Tavşan Bebek Kostümü 6-12 Ay

Tüm sevimliliği ve şirinliği ile Erkek bebeklere hediye edebileceğiniz Mavi Renk Tavşan Bebek Kostümü sizlerle! 6-12 Ay bebekler için düşünülebilecek bu şirin armağan, hava delikleri ile terleme yapmayan havlu kumaştan üretilmiş olup, son derece de sağlıklı bir ürün! Rubie’s Orijinal Lisanslı Mavi Tavşan Bebek Kostümü havuç çıngırakı ile Erkek Bebeklere Ne Hediye Alınabilir? sorusuna en şirin hediye önerisi!


bebeklere özel hediyeler

Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık

Üzerinde az önce bahsettiğimiz leylek resmi bulunan (Gagasında kundak içerisinde Bebişinizin resmi ile)  Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastığı bebeğe özel hale getirip üzerine istediğiniz mesajınızı da ekletebiliyorsunuz! Ailenizden, akrabalarınızdan, arkadaşlarınızdan ya da komşularınızdan bebek sahibi olmuş aileye, bebek hediyesi olarak ne alırım derseniz, mavi ve pembe modelleri ile Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık düşünülebilecek en güzel hediye seçenekleri arasında!

bebek hediyeleri

Erkek Bebekler için Fotoğraflı Yastık 

Şipşirin elleri, cennet gibi mis kokan tenleri ile bebekler mutluluğun ta kendisi. Doğum sevinci yaşayan anne babaya nasıl bir hediye vereceğinizi düşünüyorsanız, işte size harika bir hediye seçeneği daha. Erkek bebekler için mavi renklerde hazırlanmış üzeri rengarenk süslerle donatılmış şık bir yastık modeli. Erkek ve kız bebekler için tasarlanmış olan ve üzerinde bebeğinizin resminin yer alacağı Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık, yeni doğan bebekler için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri!

bebeğe hediye fikirleri

925 Taş Baskı Fotoğraflı

Üzerinde bebeğinizin isminin ve fotoğrafının yer alacağı bu şık taş baskı ile sevdiklerinize kalıcı bir hediye verebiirsiniz. İsim yazılı künye armağan atmek de iyi bir fikir olabilir. Tıpkı ebeveynleri gibi modayı yakından takip eden bebeklere hediye olarak, şirin mi şirin ve son derece şık bir bebek künyesi öneriyoruz. 925 Ayar gümüşten yapılmış olan ve en önemlisi üzerine 8 harften oluşan isim yazılabilen Bebek Künye ile hediyeniz çok konuşulacak. Bebek hediyelerinin en havalısı Kişiye Özel Bebek Bileklik/Künye ile farkınızı ortaya koyun.


bebek sertifikası

Bebek Sertifikaları

Minik prense özel olarak hazırlanacak bu özel bebek sertifikası da bir hayli anlamlı bebek hediyelerinden biri. Yıllarca unutulmayacak özel bir bebek hediyesi düşünüyorsanız, Fotoğraflı mesajınıza özel ve her yerde sergilenebilir Minik Prens Sertifikasını kaçırmamanızı tavsiye ederim. Özel (tasarıma sahip bebek sertifikası fotoğraf baskısı, isim yazılması ve mesajınızla hem anlamlı hem de şık görünümünden hiçbir şey kaybetmez. Herkes bebek hediyesi olarak birbirinin benzeri hediyeler düşünüyorken, siz böylesine özel ve değişik bir bebek hediyeniz yıllarca hafızalardan çıkmayacak.


bebekler için hediye

Organik Kısa Kullu Body

Bebekler için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri de Bebek Body hediye etmektir. Ancak seçeceğiniz Body’nin %100 organik olmasına dikkat edilmelidir. Önerdiğim Bebek Body modellerinin tamamı organik pamuk  ipliğinden imal edilmiştir ve bebeğin hassas teni ile uyumludur. Bebek teni yabancı materyallere çok çabuk alerjik reaksiyonlar gösterdiğinden, tanine değecek kıyafetlerin sağlıklı olması, suni materyaller içermemesi gerekmektedir. Organik Kısa Kollu Bebek Body, yumuşacık dokusu ve %100 doğal olması ile bebeğin rahat etmesi, rahat uyku uyuması için tasarlanmıştır. Erkek ve kız bebek modelleri bulunan Body, en isabetli ve doğru doğum hediyelerinden biridir.


bebek hediyesi güzel

İsme Özel Mama Önlüğü

Üzerinde pembe kurdelesi bulunan ve kız bebeklerin ismine özel olarak hazırlanacak şık bir mama önlüğüne ne dersiniz? Fiyatı ile oldukça uygun olan bebek mama önlüğü aynı gün kargoya teslim ediliyor. Bir üstteki %100 Bebek Body’sine ek olarak yine aynı kalitede kolsuz modelini öneriyoruz. Malum, yaz dönemi bebeklerin cildinin hava alması için, mümkünse kolsuz body giydirmek daha yararlı olacaktır. Aynı şekilde %100 organik ürünlerden imal edilmiş olan Kolsuz Bebek Body, doğum hediyesi olarak düşünülebilir.


Mavi Hoş Geldin Bebek Duvar Saati

Mavi Hoşgeldin Bebek Duvar Saati

Toplumumuzda nazar algısı bildiğiniz gibi oldukça yüksektir. Bu durum bebeklerde kendini daha çok hissettirir. Özellikle bebek, tombul, şirin ve her şeye gülerek tepki gösteren bir bebekse, ebeveynleri tarafından nazar değeceği korkusu hakim olur ve ilk iş olarak bebeğin omuzuna bir nazar boncuğu takmak olur. O halde nazar boncuğunu siz bebeğe hediye edin. 14 Ayar altından imal edilmiş olan bu nazar boncuğu oldukça da uygun fiyata satışa sunuluyor. Alacağınız bu hediye ile O şirin mi şirin bebeğe kendi elleriniz ile nazar boncuğunuzu iliştirin. Bu ürün aşağıda yer alıyor.


kız bebeklere özel duvar saati

Hoş Geldin Bebek Duvar Saati

1,10 Gr. ağırlığında 14 Ayar Altından imal edilmiş ve üzerinde “Allah” yazılı olan nazar boncuğu, bebeğinizi kem gözlerden koruyacak. Toplumumuzda nazar algısı bildiğiniz gibi oldukça yüksektir. Bu durum bebeklerde kendini daha çok hissettirir. Özellikle bebek, tombul, şirin ve her şeye gülerek tepki gösteren bir bebekse, ebeveynleri tarafından nazar değeceği korkusu hakim olur ve ilk iş olarak bebeğin omuzuna bir nazar boncuğu takmak olur. O halde nazar boncuğunu siz bebeğe hediye edin. 14 Ayar altından imal edilmiş olan bu nazar boncuğu, oldukça da uygun fiyata satılıyor. Bu ürün aşağıda.


bebek hediyesi ne alınır

Bebeklere Özel Kanvas

Özellikle ilk bebeklerini dünyaya getiren anne baba için bebek banyosu oldukça zordur. Genelde bu tip durumlarda en büyük yardımcılar kayın validelerdir. Bebek bir kaç ay bu konuda tecrübeli kişilerin gözetiminde veya denetiminde banyo yaptırılır. Şimdi önereceğimiz hediye ürün, bebek banyosu ile ilgili. Bebeğin banyo sonrası kurulanması için yine %100 Organik ve kapşonlu Bebek Havlusu. bebek teni ile uyumlu ve tamamen organik olan bu bebek havlusu, banyo sonrası bebeklerin ciltlerinin daha sağlıklı kurulanmasına yardımcı olacak ve bu sayede bebekler daha huzurlu mışıl mışıl uyuyabilecekler. %100 Organik Bebek Banyo havlusu yine düşünülebilecek ideal bebek hediyelerinden biri. Bu ürün en altta yer almaktadır.


Arabada Aslan Parçası Var Tişörtü

Arabada Bebek Var

Büyük şehirlerde trafiğin ne durumda olduğunu özellikle buralarda yaşayanlar çok iyi bilir. Gerekli gereksiz yere kornaya basmalar, hiç olmadık yerde araç sollamalar, sırf hava olsun diye patinaj çektirenler, camı indirip son ses müzik dinleyenler. Trafiğin durumu açıkçası içler acısı. Şimdi önereceğimiz ürün araba için aslında bir uyarı levhası; “Arabada Bebek var!” Muhtemelen siz de trafikte görmüşsünüzdür, arabanın bagaj camına bu yazı “Arabada Prens var!”, “Arabada Prenses Var!” asılır. Burada amaç sürücüleri uygunsuz davranışlarına karşı ikaz etmek! Bu ürün de üzerine dilediğiniz mesajı ve ismi yazabileceğiniz BebekT-Shirt! Espri gücünüzü konuşturun ve bebeği olan aileye arabalarına asmaları için böyle özel bir T-Shirt hediye edin.

bebeklere ne hediye alınır

Hayırlı Evlat Olsun Bebek Hediye Sepeti

Bebekler için özellikle giyim türü hediye seçerken organik ürünler olmasına özellikle dikkat etmelisiniz. Çünkü bebek teni son derece hassastır ve cildine olası bir sağlıksız ürün temasında alerjik reaksiyonlar gösterebilir. Bunun sonucunda da bebek inanılmaz derecede huzursuz olur ve sık sık ağlamaya başlar. Yaz döneminde ebeveynleri tarafından bebek rahat etsin, rahat uyusun diye bol bol ılık su ile bebek banyo ettirilir ve banyo sonrası sarılıp sarmalanır. Bu durum işte tam da sizin için bir hediyelik ürün fırsatı verir.


bebek hediyesi

Foto Çerçevesi

Bebek teni ile %100 uyumlu olan, tamamen organik materyallerden yapılmış olan kapşonlu bebek bornozu hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Ürün ile ilgili kapsamlı teknik bilgiyi “Detaylı Bilgi & Satın Al” tıkladıktan sonra görebilirsiniz. bebeklere sağlıklı, organik ve kullanılabilir bir hediye düşünüyorsanız, kız ve erkek bebekler için mavi ve pembe seçenekleri de bulunan Kapşonlu Bebek Bornozu hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Hediye edeceğiniz %100 organik bu bornoz ile bebeklerin banyo sonrası keyfi yarım kalmayacak ve yumuşacık dokusu bebek tenine değen bu bornoz ile bebekler daha huzurlu olacaklardır.

erkek bebeğe hediye

Masa Saati

Bebeğinizin fotoğrafına özel olarak hazırlanacak şirin bir masa saatine ne dersiniz? Ya da yetişkinlerin kullandığı klozetten tek farkı daha küçük ve çocuklar için eğlenceli olmasıdır. Üzerine oturulduğunda çocukların beğeneceği türde eğlenceli bir müzik  çalıyor ve başarılı geçen her tuvalet faaliyeti için onu ödüllendiriyor! Bu harika ürün 3 farklı şekilde de kullanılabilmektedir. 1. Yeni başlayanlar için
yerde durabilen ve ayaklı durabilen. 2. Koltuk, arkalık kısmı ve ses efektleri ile birlikte klozete adapte edilebilen oturak. 3. Koltuk ve kapak kısmı tamamen çıkarılıp klozet adaptörü olarak kullanılabilen oturak. Ses ve müzik efektleri sayesinde tuvalet eğitimi çok eğlenceli bir hale gelir. Bu ürün aşağıda yer alıyor.


bebeğe hediye fikirleri

Büyüyen Çocuk Albümü

Bebek en çok kime benziyor? Bu sevimli tartışma ve rekabet, adı konmasa da her anne ve baba arasında yaşanır. Aaa! gamzesi aynı babası! Gözleri aynı teyzesine benziyor! Aynı dayısı gibi gülümsüyor! Babasının küçüklüğü aynı, aynı! İşin içine kayın valideler de bulaşır elbette. Her şey bir tarafa bebekler, günden güne, aydan aya ne kadar hızlı gelişir ve büyürler değil mi? Doğum anı, ilk diş çıkartma, ilk kez anne ve baba demeleri, ilk defa suyu kendi ellerinden içişleri v.s. Bunların hepsi aslında bir mucizeye tanıklık etmektir. Şimdi önereceğim hediye ürün, bebeklerin bu büyüme süreçlerini şayet fotoğrafladıysanız bunların hepsini bu şık çerçeve içerisine yerleştirip, bebek kime daha çok benziyor kavgasına bir son verebilirsiniz. İlginç ve orjinal bir ev hediyesi arıyorsanız, buyurun!


ucuz bebek hediyeleri

Hoş Geldin Bebek Magnetleri

Son derece şirin bu magnetler üzerine bebeğinizin ismini ekleyebildiğinizi hemen söylemeliyim. Kişiye özel hazırlanan bu özel magnetler tamamen bebeğinize özel hala gelecek! Kalıcı baskısı sayesinde ise uzun yıllar renginde ya da görüntüsünde herhangi bir solma olmadan, dolabınızın üzerinde ilk günkü hali şirinlik hali ile öylece duracak!

CEVAP VER