Kişiye Özel Erkek Gömlek Hediyesi

Erkeğe özel gömlek hediyesi… Erkek arkadaşına hediye konusunda zorluk yaşayan bayanlara gerçek bir müjde verelim! Bugün sizlere erkek arkadaşınıza alabileceğiniz bir birinden şık ve ağırlıklı olarak Kaliteli, fiyatı açısından ise mümkün olduğunca ucuz, Kişiye/İsme Özel Erkek Gömlek Modellerinden örnekler vereceğiz. Düşünebiliyor musunuz, Sevgilinize hem en çok giydiği kıyafetlerden biri olan Gömlek hediye edeceksiniz, hem de bu gömlek tamamen kişiye özel bir gömlek olacak! Yani Kişiye Özel Gömlek Hediyeniz ile bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız. Belki de günlerdir Erkek sevgilinize alacağınız hediye ile ilgili “Sevgilime Acaba Ne Hediye Alsam” çilesinden kurtarmış olacağız. Erkek hediyelerinin azlığından ve erkeğe alınabilecek hediyelerin ne kadar sığ ve sıradan olduğundan sürekli dem vururuz. Aslında erkek hediyelerinin az olduğu konusunda şikayette bulunan bir bayana da hak vermemek elde değil. Biz de bu konuyu defalarca çeşitli yazılarımızda dile getirdik. Gerçekten de erkeğe hediye almak bayanlar için bazen işkenceye dönüşebiliyor. Erkeklerde bu duruma rastlanmaz ama bayanlar, erkek sevgililerine doğum günü hediyesi gibi bir hediye bakacakları zaman, en yakın bayan arkadaşı ile kafa kafaya verirler ve erkek için en güzel hediyeyi seçmeye çalışırlar. Hediye alma konusunda erkekler rahat! Nasıl olsa bayanlar için bir Dünya hediye var, O olmazsa öteki mutlaka olur.

Erkeğe Kişiye Özel Gömlek Modelleri


Erkek sevgiliye Hediye

Kişiye Özel Nakışlı Gömlek Theorie Marka Mavi

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işlettire bilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve en özel sevgililer günü hediyelerinden.

erkek hediyeleri

Kişiye Özel D’S Damat Gömlek

Erkek sevgilinize, eşinize vaya babanıza kendisini çok özel hissettirecek çok şık bir gömlek hediyesi önereceğim. Kişiye Özel Gömlek erkekler için özel günlerde düşünülebilecek en anlamlı ve güzel hediyelerden biri. Bu gömlek o kadar özel ki, gömleğin yakasına istediğiniz o sevgi dolu notu yazdırabiliyorsunuz. Gömlek zaten erkeklerin  en çok giyindiği kıyafetlerden, bir de bu gömlek kişiye özel bir hale getirilirse o zaman işte hem kullanışlı hem de çok güzel bir hediye oluşturmuş olacaksınız. Sevgiliniz bir bankacı, öğretmen, avukat veya resmi kıyafet giyme zorunluluğu olan bir işte çalışıyorsa, gömlek hediyesi erkek için alınabilecek en doğru hediyelerden. Esmer tenli erkekler için beyaz renk gömlek çok doğru bir renk tercihidir. İşte ben de bu noktada size hem beyaz hem de kişiye özel bir gömlek öneriyorum. Beyaz gömlek hem resmi hem sade erkekler tarafından çok tercih edilen bir kıyafettir. Kişiye Özel Gömleğin yakasına ister değer verdiğiniz, özel bulduğunuz erkeğin ismini yazdırın, isterseniz sizi hatırlatacak özel bir söz. Üstelik Kişiye Özel Gömleğin ceplerine veya kol manşetlerine de istediğiniz ismin baş harflerini yazdırmanız mümkün. Kişiye Özel Gömleğin S-M-L-XL olmak üzere 4 farklı bedeni bulmaktadır. Kişiye Özel  Gömleği isme özel hale getirebilmeniz için “sepete ekle” butonu üzerindeki alana gerekli bilgileri girmeyi unutmayınız.


Erkek hediyeleri

Kişiye Özel İsim Nakışlı Gömlek

Erkeğe hediye seçenekleri arasında şimdi önereceğim hediye özel bir gömlek! Bu gömleği özel kılan tarafı ise tamamen sevgilinize ait olmasıdır. Ya da şöyle diyeyim, sevgilinize özel hazırlanmış olmasıdır. İstediğiniz renk ve bedende tercih edebileceğiniz bu gömleğin kol ve cep kısmına sevgilinizin ve sizin isimlerinizin baş harfleri nakış ile işlenecek, ayrıca, yaka kısmına ise sizin sevgiliniz için hazırladığınız 25 karakterden oluşan özel bir mesajınız veya sözünüz yer alacak. Bir erkeğe alınabilecek en ideal ve güzel hediyelerden biri. Bu özel gömleği erkek sevgilinize, yıl dönümü, sevgililer günü için hediye edebilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi erkek için

Sevgililer Gününe Özel Mesajlı Damat Tween Gömlek

Erkek giyimi denildiğinde, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biri olan Damat-Tween markasının güvencesi ile, sevgililer gününe özel ve mesajlı şık gömlekler sevgililer günü için en güzel erkek hediyelerinden. gömlek ile birlikte kutu içerisinde bir şişe ve o şişenin içerisinde, sizin eşinize veya erkek arkadaşınıza kalbinizden gelen özel mesajınız. Nasıl? Sevgililer günü için bence çok güzel bir erkek hediyesi. Sevgilinizin bedenine ve beğenilerine uygun modeller için verdiğim linkten girip bakabilirsiniz. Sevgililer gününde kişiye özel bir hediye tercihi yapıyorsanız elinizi çabuk tutmanızda yarar görüyorum. Hediye siparişinizi en az 3 gün öncesinden vermeniz isabetli ve doğru olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyenin hazırlık aşaması, dikilmesi, isim yazılması ve benzeri hususlar hediyenin size ulaşmasında gecikmelere sebep olabilir.

Erkek gömlek modelleri

Erkeklere Kişiye Özel Gömlek Hediyeleri

Erkek hediyeleri ya da erkek sevgiliye hediyeler denildiğinde bayanların aklına ilk gelen hediye ürün ekseriyetle Erkek Gömlek Hediyesidir. Ancak, bu noktada sevgili bayanlara tavsiyemiz, erkek arkadaşınıza, eşinize veya babanıza şayet gömlek hediye edecekseniz, bunu daha özel hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Tamamen kişiselleştirilebilir gömlekler ile. Ya da piyasada en çok bilinen adı ile Kişiye/İsme Özel Gömlek hediye ederek. Kişiye Özel Gömlekler sadece, hediye edeceğiniz kişinin adına düzenlendiği için, hediyeniz çok daha anlamlı ve özel bir hale gelir. Şimdi sizlere önereceğim erkek gömleği de yine isme özel gömleklere çok güzel bir örnek. Özel siyah deri kutusunda, hediye edilmeye hazır, son derece şık Kişiye Özel Nakışlı Gömlek erkek arkadaşınıza, erkek eşinize, özel günler için hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Bu arada gömlek siparişinizi verirken, ürün bedenini, rengini ve yakanın içine sizin belirleyeceğiniz hangi yazının yazılmasını istiyorsanız, tüm bunları belirtmeyi unutmayınız…  Harfler yazan yere, erkeğin isminin baş harflerini, ürün yazısı kutusuna da, yakanın içine yazılacak kısa mesajınızı yazınız. Baş harfler sağ manşete ve sol cep üzerine yazılacaktır. Bu kaliteli ve şık Kişiye Özel Gömleğin markası frenzy’dir. Gömlekler kol düğmesine uygun değildir.


Kişiye Özel Gömlek

Kişiye Özel Çiftler için Bay ve Bayan Gömlekler

Düğün, kutlama veya davetlerde bundan böyle sadece ama sadece, erkek partneriniz ile pişti olacaksınız. Çünkü görmekte olduğunuz Kişiye Özel Gömlekler 2’li olarak bay ve bayan gömlek şeklinde satılıyor. Son derece şık bir görünüme sahip olan Kişiye Özel Çiftler için Bay ve Bayan Gömlekler erkek arkadaşınız ve sizin için. Aşkınızı gömleğe işlemek ister misiniz? Kulağa çok hoş geliyor öyle değil mi? Kişiye Özel Çiftler için Bay ve Bayan Gömlekler tamamen kişiye özel düzenleniyor. Gömleğin içerisinde sizin ve sevgilinizin ismi nakış ile işleniyor ve isimlerin ortasına ise aşkın en sevimli sembolü olan kalp figürü getiriliyor. Kişiye Özel Çiftler için Bay ve Bayan Gömlekler sevgilisinden bir dakika bile kopmak istemeyenler için özel olarak tasarlandı. Sevgililer günü için, sevgilinize şahane bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Çiftler için Bay ve Bayan Gömlekler tam da aradığınız hediye ürün. Resimde görüldüğü gibi gömlekler bay ve bayan çift, kırmızı ve mavi seçenekli olarak satılmaktadır.


Kişiye özel gömlek

Kişiye Özel Nakışlı Mavi Gömlek

Erkeğe, Kişiye Özel Hediyeler grubundan seçilebilecek en güzel hediye düşüncesi, üzerinde isim veya isim baş harfi yazılı olan, hatta içerisine sevgi dolu kısa bir mesajınızın yer alacağı Kişiye Özel Gömlek hediyesidir. Görmekte olduğunuz bu erkek gömlek, mavi renk seçeneğine sahip ve tamamen kişiye özel düzenlene bilen gömlektir. Erkek sevgilinize, sevgililer günü hediyesi için hiçbir hediyeyi beğenemediyseniz, siz iyisi mi hediye konusunda fazla risk almadan, O’na Kişiye Özel bir Gömlek hediye edin. Erkeğin en sıklıkla giydiği kıyafetlerin başında gömlek geldiği için, hem bu şekilde hediyenizin de kullanılıyor olduğunu görmek size apayrı bir mutluluk verecektir. Kişiye Özel Nakışlı Mavi Gömlek erkek arkadaşınıza, erkek eşinize, özel günler için hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Bu arada gömlek siparişinizi verirken, ürün bedenini, ve yakanın içine sizin belirleyeceğiniz hangi yazının yazılmasını istiyorsanız, tüm bunları belirtmeyi unutmayınız… Harfler yazan yere, erkeğin isminin baş harflerini, ürün yazısı kutusuna da, yakanın içine yazılacak kısa mesajınızı yazınız. Baş harfler sağ manşete ve sol cep üzerine yazılacaktır. Bu kaliteli ve şık Kişiye Özel Gömleğin markası frenzy’dir. Gömlekler kol düğmesine uygun değildir.


Kişiye Özel Mesaj Nakışlı Gömlek

Manşetine Mesaj Yazılabilen Gömlek

İşi gereği sürekli olarak takım elbise, kravat ve gömlek giyinmek zorunda kalan erkekler için gömlek hediye etmek olabilecek en iyi hediye seçimlerinden biridir! Yukarıda görmekte olduğunuz ürün, son yıllarda alış veriş merkezlerinde sıkça karşılaştığımız markalardan biri olan THEORIE marka! Kaliteli ve yumuşak dokusu ile son derece şık olan bu kişiye özel gömleği ister babanıza, ister ağabeyinize, ister eşinize özel hazırlatıp, unutamayacakları güzel bir armağan verebilirsiniz! Gözden kaçırılmaması gereken en önemli şey; bu ürünü sipariş verirken, hime hediye etmek istiyorsanız mesajınızı yazmayı ve hediye edeceğiniz kişinin isiminin ve soy isminin baş harflerini yazmayı unutmayınız!

hediye önerileri

1 YORUM

  1. Erkeğe doğun hediyesi veya kişiye özel hediyeler için diğer sayfalarda da hediyeler var. Daha fazla hediye fikirleri için Lütfen diğer sayfalara da bakınız…

CEVAP VER