Nostaljik Hediyeler – Retro Ürünler

retro hediyeler

Hediyeler ile ilgili bugüne kadar birçok paylaşımımı okudunuz ve değerlendirmenizi kendiniz için yaptınız. Hepsinin bende ayrı ayrı önemi vardır. Tüm hediyeler ayrı ayrı önemli ve değerlidir benim için. Ancak nostaljik hediye vardır ki benim için çok ayrı yeri vardır. Çünkü bilmiyorum ama nedendir, nostaljik hediyeler daha duygusal ve değerli geliyor bana. Antika hediyeler daha güzel ve değerli geliyor yine. Ayrıca artık tasarımcılar nostaljik hediyeleri öyle dizayn ediyor mu gerçekten çok sempatik ve güzel oluyor. O eski nostaljik tatları bu hediyeler ile rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Özellikle daha çok erkeklerin bu tarz antika hediyeler hoşuna gitmektedir. Bayanlara kıyasla 1 adımlık bir fark ile diyebiliriz. Retro hediyeler ile sevdiklerinizin gönlünde ki yerinizi artırabilirsiniz. Aynı zamanda bir döneme iz bırakmış ve insanların hafızalarında tatlı hatıralar bırakan retro ürünlerle sevgiliye hediye edilebilecek acayip güzel hediyeler seçilebilir. Nostaljik hediye sepeti ile de sadece tek bir hediye ile yetinmek istemeyenlerin tercihi oluyor. İçerisinde birçok nostaljik hediye barındıran bu sepet ile güzel bir hediye takdimi gerçekleştirebilirsiniz. Nostaljik hediye kutusu ile bu nostaljik hediyelerinizi daha da güzel bir hâle getirebilirsiniz.  Özellikle bu Tarz nostaljik hediyeleri herkese alabilirsiniz. Ancak alırken bazı dikkat etmeniz gereken noktalar var ki bunları kontrol ederseniz daha iyi bir hediye seçimi yapmış olursunuz. Yapacağım değerlendirmeler arasında müzik Plağı Tasarımlı Duvar Saati var. Bu hediyeyi daha çok müzik plaklarının kullanıldığı dönemde ki kişiler için alırsak daha da anlamlı olacağını düşünüyorum. Çünkü o kişiye bir o kadar anlam kazandıracaktır alacağınız hediye. Güzel hediyeler araştırdık, seçtik. Umarım beğenirsiniz.

Birbirinden Etkileyici Nostaljik Hediyeler


Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Nostaljik Dikiş Makinesi Şeklinde Ahşap Müzik Kutusu

Bu tarz dikiş makinelerinin günümüz de kullanımı nerdeyse bitti diyebiliriz. Baktığımız da gözlerimizin dolmasına neden olacak kadar nostaljik ürünler görmek hüzünlü bir mutluluğa sebep oluyor. Peki bu dikiş makinesi sadece dekoratif bir hediye ürünü olarak mı kullanılacak? Yoksa başka amaçları da var mı? Evet, Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu sadece bir dekoratif hediye olmayacak aynı zaman da sağ tarafında bulunan anahtarı çevirip çekmecesini çekmeniz ile birlikte klasik yabancı parçalar çalan bir müzik kutusuna dönüşüyor.

nostaljik hediye seçenekleri

Nostaljik Gramofon Müzik Kutusu

Eskilere götüren bu güzel nostaljik hediye ayrıca çok ilginç be dikkat çekici hoş bir ürün. Ayrıca şöyle farklı bir bakış açısı da vermek istiyorum. Terzilerimiz için de çok güzel bir hediye olacaktır. Terzi ye girenler bu dekoratif müzik kutusunu görecek ve hayretler içinde kalacaktır. Ayrıca terzi dükkânına ayrı bir hava katacağı da kesin.

Nostaljik Sarı Tramvay Resim Çerçevesi

Tramvay Nostaljik Resim Çerçevesi

Özellikle son zamanlar da dikkatimi çekene bir başka konusu ise fotoğraf çerçevelerinin artık daha nostaljiklerinden tercih edilmesidir. Nostaljik Sarı Tramvay Resim Çerçevesi tasarım olarak çok güzel ve detaylı bir şekilde hazırlanmış olup çerçeve de ki sarı tramvay bile bu ürüne başlı başına bir değer katıyor! Sadece bayanlara değil erkeklere ve tüm arkadaşlarınıza, eşinize, dostunuza alabileceğiniz çok hoş bir hediye.

Kişiye Özel Dekoratif Fotoğraflı Bisiklet

Hem Romantik Hem de Nostaljik Bir Hediye

Sevdiğinize tatlı mı tatlı bir hediye ile aşkınızı göstermek isterseniz bu ürünü tavsiye ederim. Dekoratif olarak sürekli yanında bile taşıyabileceği bu Kişiye Özel Dekoratif Fotoğraflı Bisiklet çok hoşuna gidecektir. Ayrıca masa Üzerinde de çok güzel bir şekilde görüntü verecek olan bu hediye içerisine fotoğrafınızı da koyabilirsiniz.

nostaljik hediye fikirleri

Nostaljik El Yapımı Çivili Futbol Sahası

Mendilleri hazırlayın dedim çünkü bu ürün o kadar duygulandıracak ki sizi göz yaşlarınızı tutamayabilirsiniz. Özellikle erkekler bu ürünü çok çok iyi bilir. 20 yıl önce internet ve sanal oyunların gündem de olmadığı yıllar kendimiz yapardık. Bir gün eski dolabımızın kapağının üzerine çiviler çakıp bu ürüne benzer bir şey yapmış ve aylarca oynamıştık. Vay be dediğinizi duyar gibiyim.

retro hediyeler

Nostaljik Ahşap Radyo

Tabi şimdi ki oyunlar eskisi kadar tat vermiyor artık yavaş yavaş eskiden oynadığımız oyunlara dönüş yapıyoruz. El Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası çok ama çok güzel yapılmış bir nostaljik hediye. Tasarımı gerçek bir futbol sahasını arattırmayan bu hediye çok nostaljik bir ürün. Özellikle erkeklere bu hediye alınırsa harika bir seçim olacaktır. Hediyeyi açtığın da sevinçten gözyaşlarına boğulabilir.

nostaljik hediyeler

Nostaljik Vosvos’lara Herkes Hayran Kalacak

Nostalji yaşatan araçlar sıralamasında zirveden yerini kimseye vermeyecek Vosvos minibüsün metal işleme ile hazırlanmış bu minyatür hali görenlerin çok hoşuna gidiyor. Nostaljik Vosvos Minibüs gerek vitrinlerde gerek araba hediyesi olarak bile alınabilir, kullanılabilir.

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostalji demek, geçmiş demek. Geçmişe özlem demek. Ne zaman onunla karşılaşsa duygulanmak demek. Bunların hepsi zamanı ifade ediyor. Geçmiş zamanı. Peki, zamanı en iyi ifade ne eder? Saat. Değişik bir kurgu olabilir ama saatler de aslında nostaljiyi çağrıştırır. Dolaylı olarak düşündüğü vakit.

Müzik Plağı Tasarımlı Duvar Saati

Müzik Plağı Tasarımlı Duvar Saati

Peki, Müzik Plağı Tasarımlı Duvar Saati olsa nasıl olurdu? Her baktığınız da sizi geçmişe götüren bir ürün çok hoş olmaz mıydı? Biz çok güzel olacağı yönündeyiz. Özellikle müziklerin plaklarla dinlendiği dönemde yaşayanlara alınabilecek güzel nostaljik hediyelerden birisi. Tasarım olarak da çok güzel. Farklı bir nostalji hediyesi vermek isteyenler için güzel bir seçim olacaktır.

Retro Film Makinesi Metal Resim Çerçevesi

Romantizm Yaşatacak Nostaljik Bir Hediye 

Bu değerlendirme yazılarım ile sizlere nostalji hediye fikirleri vereceğimi söylemiştim. Bölüm bölüm ayırdığım nostaljik hediyeler den şuan romantizm dolu bir dekoratif hediye önerisinde bulunuyorum. Bu minik ve güzel hediyeye fotoğrafınızı ekleyebilirsiniz. Sevgililere Özel Fotoğraflı Dekoratif Salıncak hediyesini sevdiğinize verdiğiniz de yüzünde kocaman bir gülümseme oluşacaktır. Fiyatı uygun olması da diğer güzel yönlerinden birisi. Fiyatı uygunluğu ile birlikte bir kaç hediye almak isteyenlere bu hediyeyi de ilave edebileceklerini belirtmek isterim.

Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Ona Aşkınızı En İyi Bu Hediye ile Yazabilirsiniz. 

Bazen yazmak, söylemekten daha etkilidir diye düşünüyorum. Söz uçar, yazı kalır bunun en basit örnek cümlesi olacaktır. Mesela yazdıklarımızı kolay kolay bir yer de unutmaz veya atmaz sevdiğimiz insanlar. Özellikle âşık olduğumuz, sevdiğimiz kişi için bu daha önemlidir. Peki, yazmak bu kadar önemliyken bu güne kadar aşkınızı ona yeterince yazdınız mı? İleride belkide çocuklarınıza okuyacağı bir şeyler olmasını isteyecek ama siz bunu yaptınız mı?

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Bence biraz daha yazsanız, ona ifade edemediğiniz veya tekrar ifade etmek istediğiniz duygularınızı Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defterine dökseniz onu çok mutlu edecektir diye düşünüyorum. Bu güzel kapak tasarımlı aşk defterine tüm içinizi dökün! Sevdiğiniz günlerce okusun ve her okuduğun da sevinçten gözlerinden yaş gelsin.

nostaljik hediye seçenekleri

Nostaljik Retro Resim Çerçevesi

Kalmadı artık eskisi gibi panjurlu evler. Ben sizi bilmiyorum ama panjurları çok seven biriydim. O yüzden bu hediye ayrı hoşuma gitti diyebilirim.. Nostalji rüzgârları estirecek panjurlardan oluşmuş bu fotoğraf çerçevesi hediyesini herkese alabilirsiniz. Özellikle sevdiğinize ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, uygun fiyatıyla Nostaljik Panjur Tasarımlı Resim Çerçevesi öneriyorum. Sizler için birçok nostaljik hediyeler ile ilgili incelememi paylaşmış bulunuyorum. Umarım en azından 1 hediye alacaksınız bu yazım aracılığıyla. Hepinize bol hediye, bol neşeli günler dilerim!

CEVAP VER