Sevgiliyle İzlenebilecek En İyi 10 Fİlm

sevgiliyle hangi filmler izlenir
Sevgiliyle birlikte yapılabilecek en iyi aktivitelerden biri film izlemektir. Sevgiliyle izlenebilecek filmler arasından iyi bir seçim yaparak sevdiğinizle romantik ve keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Sevgiliyle izlenebilecek film konuları genel olarak aşk olmaktadır. Aşkınızı doyasıya yaşadığınız sevgililik günlerinizde, izleyebileceğiniz güzel bir aşk filmi ile romantik zaman geçirebilirsiniz. Sevgililerin yapabileceği etkinlikler arasında en kültürel olanı sinema ve tiyatroya gitmektir. Maliyetleri konusunda da oldukça avantajlı olan film izleme aktivitesini hem sinemada hem de evinizde rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Film izleyecekseniz, iyi araştırma yapıp sıkılmayacağınız bir film seçimi yapmalısınız. Sevgiliyle birlikte izlemeye uygun olan filmler genellikle aşk filmleridir. Sonu mutlu biten veya dramatik konuların işlendiği aşk filmleri ile unutulmayacak bir anı biriktirmiş olabilirsiniz. Özellikle sevgilinizle izleyeceğiniz ilk film çok önemlidir. Erkek için aynı durum her zaman söz konusu olmasa da, bayan için izlenen ilk filmin önemi büyüktür. Sevgilinizle birlikte izleyeceğiniz ilk filmi yıllar boyunca unutmayarak güzel bir anı biriktirmiş olacaksınız. Romantik filmler arasında iyi bir seçim yaparak film güzel bir sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Sevgili ile izlenebilecek filmler arasından seçimi yapmak için sinemada mı evde mi izleneceğiniz belirlenmesi gerekiyor. 

Sinemada Sevgiliyle İzlenecek Film Önerisi

sevgiliyle hangi filmler izlenir
Sinema salonlarında sevgiliyle film izlemek en sık yapılan aktivitedir. Bir çok salon sevgililer için çiftli koltuk kullanımı sunmaktadır. Sinema salonunda sevgilinizle birlikte film izlemek için filmin konusuna önem vermelisiniz. Partnerinizin hoşlanmayacağı bir film türünü kesinlikle seçmemelisiniz. Aksiyon dolu filmlerden erkekler genellikle çok hoşlanır ancak bayanlar için aynı durum söz konusu değildir. Sevgiliyle izlenmeyecek filmlerden biri aksiyon filmleridir. Sevgilinizle film izlemek için romantik, romantik komedi, ve dram filmleri izleyebilirsiniz. Çok fazla argo cümleler içeren komedi filmlerini de kesinlikle izlememenizi öneriyoruz. Bir çok erkek argo cümleli komedi filmlerinden hoşlanmaktadır. Bununla birlikte kızlarda bu filmlere ilgi göstermektedir ancak, sevgiliyle romantik bir zaman geçirmek için argo cümlelerin yer aldığı komedi filmler biraz hoş olmamaktadır. Sevgilinizle birlikte sinemada film izleyecekseniz, yerli veya yabancı dram, aşk, romantizm filmleri arasında seçim yapabilirsiniz. Argolu komedileri ve aksiyon filmlerini sevgiliniz olmadan izlemenizi önermekteyiz.

Evde Sevgiliyle Film İzlemek

evde sevgiliyle hangi filmler izlenir
Sevgiliyle yapılacak şeyler arasında evde film izlemek en çok tercih edilenidir. Evde izleyebileceğiniz filmlerin konusu önemlidir. Sıcak ve samimi bir ortam olan evde, çeşitli komedi türleri, romantik ve korku filmleri izleyebilirsiniz. Sevgiliyle izlenecek korku filmleri her zaman gece izlenmesi önerilmektedir. Gün ışığında izlenen korku filmi beklediğiniz korku etkisini vermeyecektir. Korku filmlerinin yanı sıra sevgiliyle izlenecek aşk filmleri de hayal ettiğiniz romantik ortamı yaratmanıza imkan sağlar.
sevgiliyle hangi aşk filmi izlenir
Sevgilinizle birlikte izleyebileceğiniz çeşitli film alternatiflerini sizler için araştırdık. Tüm dünyada büyük izlenme rekorları kıran filmlerin yer aldığı harika bir liste hazırladık. Özellikle evde izlenebilecek en iyi konuya sahip filmler arasında derlemeler yaptık. Sevgiliyle izlenebilecek en iyi 10 film önerisi içinde yalnızca aşk ve dram içerikli filmlere yer verdik. Romantik ve duygusal dakikalar geçirmek için ideal olan filmlerin içinden en iyi 10 filmi listemizde paylaştık. Bayanların yoğun ilgi göstereceği duygusal ve romantik filmler, ömür boyu unutulmayacak güzel anılar yaşamanızı sağlayacaktır. Makalemizde yer alan tavsiyelere göre siz de keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.


1 : Not Defteri / The Notebook (2004)

sevgiliyle izlenebilecek filmler
Sevgiliyle izlenebilecek en iyi filmler arasında yer almaktadır. Filmin konusu aşk ve dram temalıdır. Bu yüzden sevgilinizle birlikte eğlenceli, romantik ve duygusal bir zaman geçirmenize imkan tanımaktadır. Filmin konusu : 1940’lı yıllarda yaşanmış olan bir aşk hikayesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Amerika’nın sahil kabası Seabrook’a gelen güzel ve zengin bir genç kız ile kasabalı gencin arasında geçen aşkı anlatır. Bir karnavalda tanışan ikili tüm yaz boyunca kimseyi umursamadıkları büyük bir aşk yaşarlar. Yaz tatilinin ardından ikinci Dünya savaşı için cepheye giden Noah, döndüğünde sevdiği gibi başka biri ile evlenirken bulur.


2 : Cesaretin Var mı Aşka? / Jeux d’enfants (2003)

sevgiliyle evde hangi filmler izlenir
Romantik film önerileri arasında yer alan Cesaretin var mı aşka? filmi ile güzel ve unutulmayacak bir anı yaşayabilirsiniz. Romantik filmler arasında en iyilerden biri olarak gösterilen bu filmin konusu ise şöyledir; Annesi kansere yakalanmış ve ölümü beklemekte olan Julien ile göçmen olmanın tüm zorlukları ile mücadele eden Sophie arasındaki güçlü bağ ve oyunu konu edinmektedir. Bu ikilinin oynadıkları cesaret oyununda birbirinden zorlu cesaret görevleri yer almaktadır. Hayatın tüm zorlukları içinde bu oyunu oynayan ikili zamanla bir birilerine aşık olurlar. Bu film vizyona girdikten sonra başrol oyuncuları olan Morion ve Guillaume Canet gerçek yaşamlarında da bir birilerine aşık oldular ve uzun süre sevgililik yaşadılar.


3 : 50 İlk Öpücük / 50 First Dates 

50 İlk Öpücük / 50 First Dates
Bu film hem romantik hem de hayatı sorgulamanızı sağlayacak psikolojik bir filmdir. Sevgilinizle birlikte izleyebileceğiniz en iyi film önerileri arasında yer almaktadır. Film yayına girdiği ilk günden beri büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Evde başbaşa izlenebilecek en iyi filmlerden biri olarak biz de sizlere önermekteyiz. 50 ilk öpücük filminin konusu ise şöyledir; Su hayvanları veterineri olarak görev yapan Adam Sandler, çalıştığı bölgede çok çapkın ve bütün kadınlarla gönül eğlendiren birisidir. Tekne ile tura çıkmaya hazırlandığı sırada Drew ile tanışır. Drew, kaza sonucu gerçekleşmiş olan çok nadir bir hastalığa sahiptir. Kaza anına kadar olan herşeyi hatırlayıp, kazadan sonra yaşadığı her günü uyuduktan sonra unutmaktadır. Adam ve Drew her günün sonunda yaşadıkları anıların sıfırlandığı büyük bir aşk yaşamaya başlamaktadırlar.

4 : Sil Baştan / Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

sevgiliyle izlenecek aşk filmleri
Sil Baştan filmi ilgi çekici konusuyla sevgililerin en çok tercih ettiği filmler arasında yer almaktadır. Jim Carrey, iki yıl boyunca aşk yaşadığı sevgilisinin kendisinden ayrıldıktan sonra hafızasını sildirdiğini öğrenir. Bu duruma oldukça içlenen Jim, kendisinin de aynı operasyonu geçirmesi gerektiğine karar verir. Yaşadığı tüm anıların silinmesi için geçireceği operasyon sırasında uykuya dalar. Uyku sırasında da yaşadığı tüm güzel anılar gözünün önünden geçer ve bu operasyonu yaptırmaması gerektiğini anlar. Oldukça sürükleyici ve ilgi uyandıran bu film, evde izlenebilecek en iyi filmlerden birisidir.

5 : Paris’te Gece Yarısı / Midnight in Paris (2011)

Paris'te Gece Yarısı / Midnight in Paris
Sevgiliyle birlikte film izlemek en keyifli ve az maliyetli etkinliklerden birisidir. Satın alabileceğiniz güzel bir film ile çok keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Paris’te gece yarısı filmi sevgiliyle izlenmek için tercih edilebilecek en iyi film önerilerinden birisidir. Paris’te gece yarısı filminin konusu ise şöyledir; Gil ve Inez Amerikalı nişanlı bir çifttir. Inez ve Gil, küçük bir tatil yapmak için Avrupa’nın göz bebeği olan Paris’in yolunu tutarlar. Güzel hayallerle çıktıkları bu tatilin ilk günlerinde herşey eğlenceli geçmektedir. Ancak, damat adayı olan Gil’in Paris caddelerinde özellikle de gece yarısı yaşadığı gerçek üstü maceralar ile tüm ailenin hayatı değişmektedir.

6 : Zamanda Aşk / About Time (2013) 

Zamanda Aşk
En iyi aşk filmlerinden biri olarak önerilen Zamanda Aşk filmini sevgilinizle birlikte izlemek çok keyifli bir anı olacaktır. İlginç konusu ile sürükleyici bir etkiye sahip olan Zamanda Aşk filminin konusu ise şöyledir; Ailesiyle birlikte sıra dışı bir yeteneğe sahip olan genç Tim Lake, hayatının farklı olan yönlerini değiştirmek için bu özelliğini kullanmaya başlamaktadır. Bu olayların başladığı sırada Mary adında bir kıza aşık olur ve çalışmak için Londra’ya taşınır. Tim Lake, gizli olduğu yeteneği ile ilişkilerine bambaşka bir boyut kazandırır. Ancak, her şey genç adamın hayal ettiği gibi olmaz ve bazı sorunları çözememeye başlar.

7 : Çikolata / Chocolat (2000)

Çikolata / Chocolat
Çok başarılı bir Johny Depp filmi olarak karşımıza çıkan Çikolata Filmi, küçük bir Fransız köyünceki gündelik yaşam ile başlamaktadır. Küçük bir köyde geçen sıradan yaşam, köye yeni taşınan çikolatacı dükkanı sahibi gizemli ve güzel bir genç kadın sayesinde tamamen değişir. Oldukça sıkıcı ve monoton günler geçiren köy halkı, bu anne kızın birlikte açtıkları çikolata dükkanı sayesinde bambaşka bir hayatla karşılaşırlar.

8 : Umut Işığım / Silver Linings Playbook (2012)

Umut Işığım Film Afişi
Umut Işığım filmi en unutulmayan filmler arasındaki yerini korumaktadır. Film vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük bir popüleriteye sahip bir şekilde izlenmeye devam etmektedir. Özellikle çiftlerin büyük ilgi gösterdiği Umur Işığım filminin konusu oldukça dikkat çekici. Sevgiliyle birlikte izlenebilecek en iyi filmlerden biri olarak tavsiye edilmektedir. Umut Işığım filminin konusu ise şöyledir; Pat, eski karısı Vicky’i geri kazanmak için düzgün bir adam olmaya karar verir. Fakat Pat’ın planları düşündüğü gibi devam etmez. Aile dostu olan Tiffany ile karşılaşan Pat, eski eşi ile iletişim kurmak için Tiffany’den yardım ister. Bir iyilik karşısında teklifini kabul eden Tiffany, her ikisi için de umut ışığı olabilecek bir kapı açar.

9 : İyi Bir Yıl / A Good Year (2006)

İyi Bir Yıl Film Afişi
Sevgilinizle birlikte evde film keyfi yaşamak için birbirinden dikkat çekici konulara sahip film önerilerine devam ediyoruz. Özellikle çiftlerin izlerken büyük keyif aldığı İyi Bir Yıl filmini evde film keyfi yaşamanız için özenle öneriyoruz. Sürükleyici bir konusu olan bu filmi izlerken sıkılmayacak ve çok özel zamanlar geçirmiş olacaksınız. 2006 yılında vizyona girmiş olan İyi Bir Yıl filminin konusu ise şöyledir; Max Skinner, Londra’da yatırım danışmanlığı yapmaktadır. Max, amcasından miras olarak kalmış olan üzüm bağını satmak için Provence’ye gider. Üzüm bağının kendisine ait olduğunu ısrarla savunan Amerikalı bir kadın, ilk zamanlarda canını çok fazla sıksa da, zamanla hayatının en güzel günlerinin yaşanmasını sağlayacaktır.

10 : Titanic (1997)

Titanic Film Afişi
Titanic filmi vizyona girdiği ilk günden bu yana dünyanın en etkileyici filmi olarak liderliğini sürdürmektedir. Herkesin hayatında en az bir kez izlemesi gerektiğini düşündüğümüz Titanic filmi, sevgiliyle birlikte izlenebilecek en ideal filmdir. Romantik, komedi ve inanılmaz duygusal anların yaşanmasını sağlayan bu filmi izlerken unutamayacağınız anılar yaşayacaksınız. Herkesin hayatında derin izler bırakmış olan Titanic filminin konusu ise şöyledir; Düşler gemisi olarak nitelendirilen Titanic yolcuları arasında Avrupa’da birkaç yıl ressamlık yapıp sonrasında Amerika’ya dönmekte olan Jack ile nişanlısı ve annesiyle birlikte Philadelphia’ya giden Rose isimli genç kızın arasındaki derin bir aşk yaşanıyor. İki genç şans eseri tanışırlar ve aralarındaki sınıf farkına aldırmadan bir birilerine yakınlaşırlar. Titanic gemisi yola çıktıktan 4 buçuk saat sonra buz dağına çarparak felaket bir trajedinin yaşanmasına neden olur. Geminin batma aşaması boyunca yaşanan korku ve trajedi dolu anları izlerken göz yaşlarınıza engel olamayacaksınız.
sevgiliye hediyeler

CEVAP VER