Hediyelik Bayan Kolyeleri

Bayan kolye modelleri

Bayanlara kalıcı ve yıllarca kullanabilecekleri, unutulmayacak türden özel bir hediye mi arıyorsunuz? Bunu niçin en etkili ve güzel hediye; hiç kuşkusuz Bayan Kolye hediye etmektir. Genelde bayan takıları ve özelde ise kolyeler, bayanların en beğendiği kişisel aksesuarlarındandır. Bir çok farklı modeli bulunan, farklı değerli taş ve madenlerden üretilmiş aksesuar kolyelerin, en ucuz fiyatlı modellerinden tutun da, çok pahalı sayılabilecek, her bütçeye uygun kolye çeşitleri de bulunmaktadır. Bayan altın kolye çeşitleri, bayan gümüş kolye çeşitleri ve her ikisinin karışımı ile elde edilen kolye modelleri bulunmaktadır. Ayıracağınız bütçe doğrultusunda bir de bunların üzerine tutturulmuş elmas, inci ve benzeri taşlar ile oluşturulmuş çok şık bayan kolye modelleri bulunmaktadır. Şayet sevgilinize, doğum günü için bir kolye almayı düşünüyorsanız, sevgilinizin takı ve aksesuar beğenilerini göz ardı etmemeniz gerekir. Örneğin, sevgiliniz gümüş takılardan hoşlanıyorsa ve ağırlıklı olarak kıyafeti ile uyumlu gümüş kolye modelleri tercih ediyorsa, hiç riske girmeyip kendisine gümüş kolye almalısınız. Gerçi Altın, gümüşe göre daha değerli bir maden ama yine de bize göre bu konuda risk almamalısınız. Altınsa altın, gümüşse gümüş. Yoksa hem yazık olacak o kadar ödeyeceğiniz paraya, hem de hediyeniz kıyıda köşede unutulmuş bir hediye olacaktır. En yakın özel gün; Sevgililer Günü olduğu için dilerseniz öncelikle Sevgililer Günü Hediyesi olarak kız arkadaşınıza alınabilecek Bayan Kolye Modellerinden başlayalım. Aşağıda beğenebileceğinizi umduğum kolye çeşitleri bulunmaktadır.

Hediyelik Bayan Kolye Modelleri


bayan sevgiliye hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye

Sonsuzluk sembolü her ne kadar matematik ile birlikte anılan bir sembol olsa da, sevgililer için bambaşka ve daha özel bir anlam taşımaktadır. Çünkü sonsuzluk sembolü, sevgililer arasındaki aşkın ve sevginin hiçbir zaman bitmeyeceği ve devam edeceğini ifade eder. Bayan sevgilinize duyduğunuz o kocaman ve sonsuz sevgiyi üzerinde sonsuzluk sembolü olan şık bir kolye ile O’na anlatmak ister misiniz? Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye ile sevgilinize mükemmel bir jest yapabilir ve O’nu çok mutlu kılabilirsiniz. Üzerinde sonsuzluk sembolü yer alan bir künye-kolyeye ile sevgiliniz hem şık bir kolyeye sahip olacak, hem de aşkınızın ne kadar derin olduğunu bir kez daha anlayacak. Sevgilinizin ismine düzenlenecek olan bu özel hediye ile yıllar yılı, unutulmayacak ve kalıcı bir hediyeniz olacak. Bu harika ürünü, dilerseniz sevgilinize doğum gününde armağan edin, dilerseniz yıl dönümü hediyesi olarak. Kendi ismine düzenlenen bu harika kolye asla boynundan inmeyecek. Kişi ismine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye, gümüş üzeri altın kaplamadır. Ürün kesinlikle altın suyu değildir. Zincir uzunluğu 42 cm’dir ve ürün fiyatına dahildir.

Kolye modelleri

Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye

Şans, insanların bazen en fazla ihtiyacını duydukları şeylerden biridir. Ne zaman başımıza bir olumsuzluk gelse ya da, ne zaman bir şeyleri çok isteriz ama gerçekleşmez, işte bu gibi durumlarda bu tip şeyleri şansızlığa bağlamaya çalışırız! İnsanın bu hayatta bir kere şansı gülecek, gerisi hikaye! Neyse, sizin de sürekli olarak şansızlıklardan yakınan bir sevgiliniz mi var? O halde bu şansızlığı kırmak için O’na mükemmel bir armağan vermeye hazır mısınız? Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye, boynunda asılı kaldığı sürece sevgilinize şans getirecek! Sevgiliniz, sizin bu romantik armağanınızı boynunda artık “Uğurum” diye taşıyacak! Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolyenin yaprakları kalp şeklinde tasarlandı ve bu özel kolyeye romantizm aşılandı! Şayet kız arkadaşınıza, hem romantik hem de anlamlı bir armağan almayı düşüyorsanız, Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye tercihleriniz arasında bulunması gereken biri ürün!

bayan kolye modelleri

Romantik Kolyeler & Divas Pırlanta İki Kalp Kolye

Sevgiliniz ya da eşiniz ile mükemmel uyumu yakaladıktan sonra, artık sözler anlamını yitirmeye başlar! Çünkü bu öyle bir eşiktir ki, aşıldıktan sonra kalpler, eller ve gözler konuşmaya başlar! Nasıl ki sevgili olmak, ayrı bedenlerde tek yürek, tek kalp olmak demekse, görmekte olduğunuz bu romantik kolye işte bu özel duyguya tercüman oluyor! Divas Pırlanta’dan İki Kalp Kolye ile, ruh ikizinizi, kalp eşinizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz! Siz, aşkınızı en güzel, en zarif şekilde ifade edebilecek bir kolye modeli istiyorsunuz, Divas Pırlanta tasarımcıları bu sesinize kulak verdi ve ortaya kusursuz, son derece anlamlı İki Kalp Kolyeyi tasarladı! Kız arkadaşınıza anlamlı ve bir o kadar da zarif bir kolye armağan etmek isterseniz Divas Pırlanta İki Kalp Kolye ideal bir tercih olacaktır! Bütün yüzeyi 14 ayar altınla kaplı Divas Pırlanta İki Kalp Kolye üzerinde ayrıca 0,01 karat pırlanta taşı bulunmaktadır!

Kişiye Özel Kolye

Kişiye Özel Harfli Bayan Kolye

Bir kere birine aşık oldunuz mu, o andan sonra o kişiye ait her şeyi çok seversiniz. Bunlardan biri de sevgilinizin taşıdığı isim! İsimler, doğum anında genellikle ebeveynleri tarafından kişilere verilir ve o dakikadan sonra yaşamı boyunca insanlar artık o isim ile anılırlar. Bir başkasına ait olan isim, siz dikkatinizi cezbetmeye bilir veya sizin için çok sıradan bir isim gelebilirken, O ismi taşıyan kişiye aşık olan kişi için ise çok şey demektir. Dedik ya, aşık olduğunuz kişinin ismi de, cismi de artık çok özel ve önemlidir. Şimdi önereceğim kişiye özel bayan kolye tam olarak üzerinde bir isim taşımıyor ama isme ait baş harfi taşıyor. Biricik aşkınıza şöyle şık ve gösterişli bir aksesuar hediye etmek isterseniz, Kişiye Özel Harf Kolye ilginizi çekebilir. Kız Arkadaşınıza, doğum günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için Kişiye Özel Harf Kolye’yi tercih edebilirsiniz. Ya da eşinize mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak bu son derece şık ve anlamlı kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altınla kaplı olan bu kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Sipariş edilmesi halinde ürün ile birlikte, 42 cm boyundaki zinciri de ürüne dahildir. Kişiye Özel Harf Kolye mükemmel şıklıktaki hediye kutusu ve içerisinde ürün sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.

Harfli Hindistan Cevizi Kabuğu Kolye

Görmekte olduğunuz bayan kolyesi sert Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiştir ve uzun yıllar kullanılabilir. Son derece zarif ve şık olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolye, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz çok egzotik bir hediye. Sarımtırak bir renge sahip olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolyenin ipi siyah deridir. Üzerine “aşkın sembolü olan kalp” içerisinde, sizin ve sevgilinizin isim baş harfleri lazer tekniği ile işleniyor. Ancak, dilerseniz sadece üç karakteri geçmemek sureti ile, isim de yazdırabilirsiniz. Bu son derece güzel bayan kolyesini kişiye özel hale getirmek için, Kolye üzerine yazmasını istediğiniz isim veya harfleri “Ürün Yazısı” bölümüne işlemeyi unutmayın. Sevgilinize değişik ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürün mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.

kişiye özel bayan kolye

Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye

Harikulade bir tasarıma sahip olan bu Kişiye Özel Bayan Kolyeyi  sevgilinizin boynunda hayal edin! Kolyenin zarif zinciri üzerinde bir tarafta kendi isminiz, diğer tarafta ise sevgilinizin ismi yazılı! Bu kolyeyi özel kılan bir diğer yönü ise tam ucunda yer alan “Sonsuzluk” sembolü. Buram buram aşk yüklü olan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye’yi boynunuzdan asla çıkartmak istemeyeceksiniz. Kız arkadaşınıza, eşinize ya da annenize özel bir hediye arıyor ve bu hediyenin içinde bana ait bir izler bulunmalı diyorsanız, kişiye özel tasarlanan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye tam aradığınız hediyelik! Kadınlar için en vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan kolyeler, şimdi en romantik hali ile yeniden yorumlandı. Bu güne kadar üzerinde sadece tek bir ismin yazılı olduğu bayan kolyelerden mutlaka görmüşsünüzdür. Ucunda tek isim yazılı olan kolyeler, romantizm açısından bize göre eksik kalıyordu. Bu kolyeyi tasarlayan tasarımcılar da bizim gibi düşünmüş olacaklar ki, bu son derece anlamlı ve özel kolye üzerine iki isim birden eklemişler. Sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolyeyi tercih edebilirsiniz. Ya da eşinize mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak bu son derece şık ve anlamlı kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altınla kaplı olan bu kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Sipariş edilmesi halinde ürün ile birlikte, 42 cm boyundaki zinciri de ürüne dahildir. Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye mükemmel şıklıktaki hediye kutusu ve içerisinde ürün sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.

Kız arkadaşa hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Eşinize ya da sevgilinize özel bir hediye mi bakmıştınız? Öyle özel bir hediye olmalı ki, hem onun ismine özel olarak düzenlenmiş olsun, hem de hiçbir bayanın hayır diyemeyeceği, beğenmemezlik yapmayacağı kadar şık ve zarif olsun. Bu saydığımız özelliklerin hepsi bu özel kolyede bir araya geldi. Şıklık derseniz var. İsim yazılı demiştiniz o da var. Kullanışlı, kalıcı ve sürekli beni hatırlatsın demiştiniz o da var. Eşiniz ya da kız arkadaşınız yıllar boyu kendi ismine düzenlenmiş olan ve sizin hediyeniz olan bu kolyeyi boynundan asla çıkarmayacaktır. Takılar bayanlar için çok özeldir ama Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye bayanların takı koleksiyonu içerisindeki en özeli olmaya geliyor. İsim yazılabilen bayan kolyesi üzerine maksimum 10 karaktere kadar isim yazılabiliyor. Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, hazır fiyatı ile de son derece uygun olan bu harika kolyeyi stoklardan tükenmeden almalısınız. Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye ile sevdiğiniz kişiye hakkettiği değeri göstermiş olacaksınız. Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye kesinlikle altın suyuna batırılmış bir ürün değildir. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu harika ürünü sevgilinizin beğeneceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz.

Bayan kolye

Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye

Kız arkadaşınıza özel günler için hediye edeceğiniz bu kolye ile hem nazardan korunacak hem de göz alıcı, şık mı şık özel bir kolyeye sahip olacak. Üzerinde nazar boncuğu bulunan bayan kolye şık olduğu kadar bir de sevgilinizin adına düzenleniyor. Doğum günü hediyesi olarak sevgilinize en az onun kadar zarif ve güzel bu kolyeyi hediye edebilirsiniz. 14 Ayar altın kaplama gümüş kolye ile yıllarca boynunda gururla taşıyacağı özel bir hediyesi olacak. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar kolye sevgilinizin ismine özel. Altın kaplama gümüş bu kolyenin zincirindeki üzerinde insanları nazardan koruduğuna inanılan şık bir nazar boncuğu bulunuyor. Bu nazar boncuğu ile sevgiliniz kem gözlerden korunmuş olacak. Altın kaplama gümüş Kolye hediyesi ile bütün gözler üzerinizde olacak. Bayanlar için düşünülebilecek en iyi hediyelerden biri kolyedir. Ama siz sadece zarif mi zarif bir kolye hediye etmekle kalmayıp aynı zamanda bir de nazar boncuğu hediye ediyorsunuz. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye altın kaplama gümüştür, kesinlikle altın suyuna batırılmış bir ürün değildir. Bu şık kolye üzerinde yer alan zincir uzunluğu 42 cm’dir ve satış fiyatına dâhildir. Bu ürünü kişiye özel bir hale getirmek için hediye etmek istediğiniz bayanın ismini yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolyeyi hediye etmek için vakit kaybetmeyin.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolye

Elinde kalem ve önünde kağıt duran bir sevgilinin duygularını ifade etmesi için çizebileceği yegane şekil “Kalp” şeklidir. Kalp figürü birbirine aşık sevgililer için çok özel ve derin anlamlar taşır. Tutku ile bağlı olduğunuz sevgilinize yaklaşan doğum günü için duygularımı yansıtacak nasıl hediye alsam diye iç geçiriyorsanız buyurun size harika bir doğum günü hediyesi. Zinciri üzerinde 14 ayar altın kalp sembolü bulunan Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolye sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden. Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolye’nin zinciri üzerinde yer alan, zarif, küçük sevimli kalp, siz sevgilinizden ayrı olsanız da aşkınızı 7/24 anlatacak. Üzerinde sevgilinizin isminin yazılı olacağı bu değerli hediye kolye, hem kız arkadaşınızın boynunu süsleyecek hem de şıklığını tamamlayacak. Sevgilinize uygun fiyatı ile dikkat çeken, O’nun isminin yazılı olduğu, aşkınızı ifade eden şirin kalp sembolü ile süslenmiş Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolye tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor. İsme özel olarak hazırlanan Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolye, gümüş üzeri 14 ayar altın kaplamadır. Ürün kesinlikle altın suyuna batırılmamıştır. Bu harika ürünü kişiye özel hale getirmek için lütfen sevgilinizin ya da eşinizin ismini yazmayı unutmayın. Kişiye Özel İsim Yazılı Kalp Kolyenin bir bayanı çok mutlu edecek eşsiz bir hediye olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz.

Anneye Hediye

İnci Kolye

Değerli bir taş olan pırlanta güzel bir işçilik ile bütünleştiğinde, ortaya kusursuz bir zarafet çıkıyor. Bütün zarafeti ile inci kolye huzurlarınızda. İnci Kolye içerisindeki beyaz incisi ve zarafetin yeni sembolü. Sevdiklerinize, özellikle yaklaşan Anneler günü için Annenize, Anneler Günü Hediyeniz şimdiden hazır ve burada! Ona, bir inci tanesi kadar duru ve saf, pırlanta kadar göz kamaştırıcı ve güzel olduğunu bu özel kolye ile hissettirebilirsiniz. Pırlanta İnci Kolye hem Anneniz, hem de kız arkadaşınız için ideal bir hediye olacaktır. Okyanus tabanındaki bir istiridyenin inci tanesi, nasıl kusursuz bir güzelliği, saflığı ve duruluğu temsil ediyorsa, Pırlanta İnci Kolye de aynı saflıktaki güzel hislerinizi tarif eden zarif bir mücevher. Aşkınızı, annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi böylesine zarif bir hediye ile bütünleştirmeniz, sevginizi daha fazla yüceltecektir. Bu hediyeye sahip olacak bayanın yüzündeki mutluluk hiçbir şey ile kıyaslanamaz.

Pırlanta Melek Kolye

Pırlanta Melek Kolye

Meleklerin iyiliği ve güzellikleri simgelediğini hepimiz biliriz. İyi olan insanlar için ekseriyetle melek yakıştırması yapılır. Çünkü melek diye nitelendirilen kişiler, insanlara iyilik yapma arzusundadırlar ve bu insanların düşünceleri tamamen pozitif yöndedir. Yaklaşan Anneler günü için Melek Annenize, Anneler Günü Hediyesi olarak Pırlanta Melek Kolyesi hediye etmeye ne dersiniz? Ellerinde siyah bir pırlanta taşıyan gümüş Pırlanta Melek Kolye, yaşadığınız sevginin sonsuz olması için avuçlarını açmış dua ediyor. Bu şık kolye tüm bayanların en değerli aksesuar takısı olacak kadar özel ve güzel. Melek figürü takı aksesuar alanında oldukça sık kullanılır, daha çok da mücevher figürleri olarak. Bu göz kamaştırıcı ve oldukça zarif olan melek elinde sevdikleri için sonsuz sevgisini temsil eden bir siyah pırlanta taşıyor. Sonsuz sevgisinin devamı için ise, başını göklere kaldırmış, dua ediyor. Gümüş ve siyah pırlantanın harmanlandığı Pırlanta Melek Kolye hanımların şıklığına değer katacak. Bu anlamlı kolye aynı zamanda annenize ve sevgilinize hediye edebileceğiniz kadar şık ve özel bir kolye. Anneniz siz meleğini boynunda taşımaktan onur ve mutluluk duyacaktır. Bu arada bu kolyeyi boynunda taşıyan bayanı ise melekler koruyacak. Pırlanta Kolyenin Özellikleri: 0,02 Karat, 925 Ayar Gümüş, 3,60 gr. Ağırlık.

kadınlara hediye

Aşk incileri Takı Seti

Sevgilinize, onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebileceğiniz harika bir takı seti, aşk incileri takı seti ile karşınızda! İstiridye içerisinde kolye, yüzük ve küpe bulunan bu harika takı seti sevgililer gününü en güzel hediyesi olacaktır. İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, salgıladığı enzimlerle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, muhteşem, parlak incileri yapabilecek kudrette bir canlıdır. Birbirinden güzel aşk incileri, sevgilinize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size aşk incilerini tavsiye ederim. Bu ürünü sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.

en güzel sevgililer günü hediyesi

İstiridye Damla Küpe & Kolye Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.

sevgili için hediye

Pırlanta Sonsuzluk Kolyesi

“Aşk, sonsuza kadar…” Bu sözü çok seviyorum, çünkü aşkın ne kadar büyük ve engel tanımaz bir his olduğunu anlatan çok güzel bir söz. Sevgiliniz ile ilişkinizin kaçıncı yılında olursanız olun, hala onu ilk günkü tazelik ve yoğunlukla seviyorsanız ve onun, sizin hayatınızda hala çok geniş bir yeri varsa, sahip olduklarınızın kıymetini ve içinde bulunduğumuz “şu anı” iyi bilin, derim. Çünkü her geçen saniye ömürden gidiyor. Belki de hayatınızın aşkı, ile evlisiniz! Umarım öyledir.Siz de aşkın, sonsuz bir duygu olduğunu düşünüyorsanız, bu sevgililer gününde bayan sevgilinize, sonsuzluğun sembolü olan ve sevgilinizin üzerinde sadeliği ve zarafeti ile göz dolduracak pırlanta sonsuzluk kolyesi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Eminim, sevgiliniz için, 14 Şubat Sevgililer gününün, en güzel hediyelerinden biri olacaktır.

bayan sevgili için hediye

Kedi Gümüş Pırlanta Kolye

Kedilerin nankör canlılar olduğunu da kim uydurdu? Bilakis bu kediler kolye olarak, sevgililer gününde, sizin aşkınızı sonuna kadar hak eden, sevgilinizin şıklığına şıklık katmaya geliyorlar. Alışılmışın dışında farklı takı ve aksesuarlardan hoşlanan sevgilinize, sevgililer günü için alınabilecek en iyi ve romantik hediyelerden biri. İki kedinin yer aldığı bu şık kolyeyi verdiğim linke ulaştıktan sonra, dikkatli bir şekilde incelediğinizde, yan yana ve birbirlerine sokulmuş olduklarını ve oldukça romantik bir duruş sergilediklerini fark edeceksinizdir. Bu kedilerden biri sizi diğeri sevgilinizi simgeleyecek.

bayanlar için hediye

Pırlanta Beğen kolyesi

Türk Halkı olarak bizler Facebook’u çok sevdik, Türkiye’ de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı olan facebook’da beğen iconu oldukça popüler hale geldi ve herkes tarafından çok fazla benimsendi. İnternetteki vaktimizin büyük bir bölümünü harcadığımız facebook’a ait beğen (Like) iconu, olağanüstü harika bir tasarımla, zarif bir pırlanta kolye olarak karşımızda. Sevgilinize, sevgililer Gününde veya doğum gününde, yılbaşında, gönül rahatlığı ile verebileceğiniz şık ve iyi bir hediye…

bayan sevgiliye hediye

Pırlanta Salıncak Kolye

Bayanların takı merakını bilmeyenimiz yoktur. Erkekler özellikle eşleri ve sevgilileri bayanlarla alış verişe çıktılar mı, ufak çaplı krizler yaşanabiliyor. Bunun en büyük nedeni; bayanların girdikleri mağazalarda ilgili ilgisiz her şey ile fazlası ile zaman geçirmeleri ve eş ve sevgililerini mağazalarda bekletmeleridir. Takı konusunda son yıllarda simetrik ve klasik görüntülü kolyeler yerini daha çok modern ve mesajı olan takılara bıraktı. Görmüş olduğunuz bu üründe salıncakta sallanan mutlu bir bayan figürü kolye yer almaktadır. Sevgilinizin veya eşinizin şıklığına şıklık katacak bir ürün, 925 Ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu özel tasarımlı kolyeyi sevgilinize, eşinize, annenize doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı hediyesi ve bayram hediyesi olarak hediye edebilirsiniz.

Kolye modelleri

My name is – İsimli Aşıklar Tasarımlı Kolye

dalıyız, ben seninle, sen benimle, bu hayatı yaşamalıyız! Bu hediyeyi size daha iyi tanımlamak için, aklıma gelen ve amiyane tabiri ile “Cuk” diye oturacak şarkı sözleri bir anda parmaklarımdan çıktı. İyi de oldu. Birbirine gönül bağı ve büyük bir aşkla bağlı olan sevgililer çok klasik olacak ama mecaz anlamda “bir elmanın iki yarısı” olurlar artık. Bu yüzden sevgililer günü için hediye tavsiyelerimin yedinci hediye önerisi ise, görmüş olduğunuz bu şık kalp şeklindeki ortasında aşık çiftlerin yer aldığı isme özel kolye. Üzeri 14 Ayar Altın Kaplama olan kolye, özel bir teknoloji ile asla silinmeyecek şekilde, sizin ve sevgilinizin ismine özel hazırlanıyor! Bu kolyenin sevgilinize vereceği romantik mesaj apaçık! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak İsimli Çift Kolyeyi kesinlikle tavsiye ediyorum!


bayan yüzük modelleri

CEVAP VER