Kişiye Özel Kalem Hediyesi

İsim Yazılı Kalemler

Üzerinde İsim Yazılı Kişiye Özel Kalemler

Özel ve Resmi günlerde En güzel hediye ne olabilir? Sizin için özel ve önemli olan insanlara bu özel günlerinde Kişiye Özel Kalem Hediye etmek iyi bir hediye fikri olabilir. Kim bilir size basit gibi gelen, alt tarafı bir kalem dediğiniz bu özel hediye hediye, kimlerin hayatında değişikliklere yol açacaktır. Bildiğiniz gibi kalemlerin kullanım alanı oldukça geniştir. Yazı yazmak için, resim çizmek için hatta makyaj yapmak için kalem kullanılabilir. Oysa ki, bir kalem, bir insan hayatında bir çok şeyi bir anda düzeltebilir veya bir çok şeyi alt üst edebilir. Kalem ne enteresan ve özel bir araç değil mi sevgili Dostlar! O kalemden çıkan bir imza belki bir ulusun kaderini belirleyecektir, ya da sevgilisinden aldığı bir ayrılık mektubu ile, bir erkeğin veya bir kadının küçük kıyameti olacaktır. Kalem deyip geçmemek lazım. Bir kalem ile Dünya’nın en güzel, en romantik şiiri yazılabilir! Yine bir kalem ile üzerine bol sıfırlı bir çek yazılabilir veya hayatınızı tamamen değiştirecek bir sözleşme imzalanabilir. Hayatınızda aldığınız en önemli sertifikalar, diplomalar ve karneler hep bir kalem ile doldurulmuştur. Hayatınızı belirleyen en önemli sınavlara yanınızda bir kalem ile girmiş ve sınav kağıtlarınızı o kalem ile doldurmuşsunuzdur.

Kalem kaderinizi belirleyen en önemli araç! Bir kalem ve o kalemden çıkacak bir yazı, aslında çok çok şey demek! Bugün sizlere hayatımızda bu kadar hayati rol oynayan kalemlerden bahsedeceğim. Elbette sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kalemlerden! Kalemler bu kadar elzem ve önemli araç gereçler olduğu için, sevdiklerinize doğum günlerinde, sevgililer gününde, öğretmenler gününde, kısacası özel günlerde bu hayati eşyayı hediye etmek iyi bir fikir olabilir düşüncesi ile, sizlere bugün hediye edebileceğiniz birbirinden güzel, özel kutusunda hediye edilebilir Kişiye Özel kalemlerden örnekler vereceğim. Umarım bu kalemleri hediye ettiğiniz özel kişiler, hayatlarını ilgilendiren en güzel şeylerin altına imzalarını atarlar. Bu kalemleri dilerseniz, öğretmeninize hediye edebilir veya Doktor, Avukat, Muhasebeci Arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.

 

Hediyelik Kişiye Özel Kalemler

Konu Çizgisi
Kişiye Özel Orijinal Steel Pen Kalem Seti

Kişiye Özel Kalem Modelleri & Orijinal Steel Pen Kalem Seti

İnsanların her birinin farklı farklı yetenek ya da kabiliyetleri vardır! Kimi insan şahane besteler yapabiliyorken, kimi insanın kalbini okşayan şiirler ya da yazılar yazar! Kimi insanlar ise hayranlık uyandıran resimler çizer! Şimdi önereceğimiz kalem modeli, özellikle yazı ve şiir yazan arkadaşlarınız için ideal! Kişiye Özel Orijinal Steel Pen Kalem Seti, üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılacağı 2 kalem ile mükemmel hediye kutusu içerisinde hediye edilmeye hazır durumda! Öğretmenler Günü Hediyesi olarak öğretmeninize, Babalar Günü Hediyesi olarak da Sevgili Babanıza armağan edebileceğiniz en şık kalemlerden biri!
Konu Çizgisi
Kişiye Özel Kalem Modelleri

Kişiye Özel Kalemler & İsme Özel Steel Pen Kalem Seti

İnsan hayatında bazen bir yazı, bir sözleşme ya da bir imza, tüm yaşamını değiştirecek bir etki yaratır! Örneğin evlenirken atılan minnacık bir imza, yeni bir iş sözleşmesinde atılacak bir imza, transferlerde atılan imzalar, ev alırken, araba alırken ya da binlerce liralık çeklerin üzerine atılan imzalar ne kadar önemli öyle değil mi? Hayatınız önemli şeylerin altına imza atmakla geçiyorsa, o halde size kader arkadaşlığı yapacak mükemmel bir kalem ister misiniz? İsme Özel Steel Pen Kalem Seti, özel kutusu içerisinde, üzerinde isim yazılı iki adet kalemden oluşuyor! ister kendiniz için satın alın, ister sevdiklerinize hediye edin!

Konu Çizgisi
İsme Özel metal Kalem - Deri Tüp İçinde

İsme Özel metal Kalem – Deri Tüp İçinde

Üzeri deri ile kaplı ve kendine özel şahane bir tüp kutu içerisinde taşınabilen Kişiye Özel Deri Kaplı Kalem! Bu ürünü özellikle bayanlar için öneriyoruz! Yaşamınızın bundan sonraki tüm evrelerinde, en önemli kararların altına atacağınız imzalar da İsme Özel metal Kalem hep yanınızda olacak! Bu ürünü siparişiniz esnasında kişiye özel hale getirebilmek için, hediye edeceğiniz kişinin ismini ve soyu ismini belirtmeyi unutmayınız! Dikkat: Kişiye özel kalem üzerine yazılacak olan isimler en fazla 16 harf ile sınırlıdır!

Konu Çizgisi
İsme Özel Kalem Seti

Özel Kalem Hediyeleri & İsme Özel Kalem Seti

Bu kadar şık bir kaleminiz olunca, ne düşünmek için dudaklarınızın arasına alacak, ne can sıkıntısından elleriniz ile havalara fırlatacak ne de sağdan sola doğu elinizde çevirmek isteyeceksiniz! Eğer tüm bu alışkanlıklarınızdan vazgeçecekseniz,  İsme Özel Kalem Seti sizin için ideal olacaktır! Kişiye özel olarak hazırlanan bu göz alıcı 2’li kalem seti, 1 adet dolma kalem, 1 adet de tükenmez kalemden oluşmaktadır! Her iki kalem üzerine, sizin belirteceğiniz isimler pantograf tekniği ile yazılacaktır. Bu özel baskı tekniği ile yazılan yazılar uzun yıllar silinmeden kalır ve kalem üzerinde son derece şık görünür… Babalar Günü Hediyesi olarak bu 2’li seti armağan etmeyi düşünebilirsiniz mesela!
Konu Çizgisi
İsme Özel Tek Kalem

Ucuz Fiyatı ile Göz Kamaştıran Kişiye Özel Kalemler

Bir yazar da olabilirsiniz, bir şair de! ilham perisinin ne zaman kapınızı çalacağını kimse bilemez! İyisi mi siz işinizi hiç şansa bırakmadan günün 24 saati yanınızda kağıt ve bir de üzerinde isminizin yazılı olacağı bir kalem bulundurun! Belki de aşka gelip yazacağınız bir şiir, asırlara meydan okuyacak ve isminizi dünya klasikleri arasına sokacak kim bilebilir ki? Kırmızı, Siyah ve Yeşil renk modelleri ile İsme Özel Tek Kalem, hem şık, hem de fiyatı ile hesaplı kalemlerden isteyenler için ideal bir seçim!
Konu Çizgisi
İsme Özel Tükenmez Kalem

Öğretmeninize İsme Özel Tükenmez Kalem

Konulduğu her masada, her sehpada “Ben Sana Aitim” diye bas bas bağıran bir kaleminiz olsun ister misiniz? Üzerinde sahibinin ismini taşıyacak olan İsme Özel Tükenmez Kalem, tüm diğer kalemler içerisinde açık ara farklı ve çok özel bir kalem! Özel tüp kutusu içerisinde yer alan İsme Özel Tükenmez Kalem, özel zamanlarda sevdikleriniz için de hediye edilebilecek en güzel kalemlerden biri!

Konu Çizgisi
İsme Özel Kalem (İkili Set)

Erkek Arkadaşınıza & İsme Özel Kalem (İkili Set)

Adeta hazine sandığı gibi özel ve şık bir kutuya sahip, üzerinde sahibinin ismini taşıyan 2 adet kalem! İnsanın elinde böyle kalemler varken, yazı yazmak işkence olmaktan çıkıp gerçek bir keyfe dönüşüyor! İster ders notlarınızı isminize özel kalemler ile alın, ister hesaplarınızı yapın! Özel kutusu içerisinde yer alan İsme Özel Kalem (İkili Set), Erkek Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek klasik ama çok anlamlı hediyelerden biri! Parlak ve mat kromaj yüzeye sahip İsme Özel Kalem, orijinal hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir! Siparişiniz sırasında hediye edeceğiniz kişinin ismini yazmayı sakın ha unutmayın!

Konu Çizgisi
İsme Özel Kalem

Patronunuza Hediye Kalem & İsme Özel Kalem

İsme Özel Kalem sizin isminizi üzerinde taşımak için can atıyor! Ona bu şerefi veya gururu yaşatmak ister misiniz? Bundan böyle siz ne derseniz, o emirlerinizi yerine getirmek için canla başla çalışacak! Çünkü bundan böyle sizin sağ kolunuz olacak! En önemli imzalarınızda, en önemli yazışmalarınızda kimseler yanınıza olmayabilir ama İsme Özel Kalem sizi asla terk etmeyecek en sağdık dostunuz olacak!

Konu Çizgisi
3'lü Kalem Seti - Özel İsim Yazılı

3’lü Kalem Seti – Özel İsim Yazılı

Öyle bir iki kalem beni kesmez diyorsanız, buyurun size özel kutusu içerisinde tam üç tane Kişiye Özel Kalem! Lacivert renk kutusu içerisinde Tükenmez, Roller Kalem ve 1 adet de Versatil Kurşun kalem bulunmakta! Bu özel ürünü dilerseniz Erkek Arkadaşa Hediye olarak da düşünebilir ya da evlilik yıldönümünde eşinize de armağan edebilirsiniz!

Konu Çizgisi

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Öğretmeniniz için öğretmenler günü hediyesi, babanıza babalar günü hediyesi veya sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, kişiye özel ve görüntüsü itibari ile zarif ve etkileyici bir kalem hediye etmekse düşünceniz, tam aradığınız özelliklerde şık bir kalem hediyesi tavsiye edeceğim. Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven arkadaşınıza, isterseniz de fanatik Beşiktaş taraftarı arkadaşınıza hediye edin. Bu ürünü hediye edeceğiniz kişinin, üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemesinin imkanı yok! Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.
Konu Çizgisi
Öğretmene hediyeler

Kişiye Özel Kalemler & Kişiye Özel Lüks Kalem Seti

Şık Siyah deri hediye kutusu içerisinde yer alan Kişiye Özel Lüks Kalem Seti ile imzalar da, yazılar da çok daha havalı ve karizmatik olacak! İçerisinde yer alan iki adet siyah renk tükenmez kalem tamamen kişiye özel. Yani üzerinde hediye edeceğiniz kişinin ismi yazacak şekilde hazırlanıyor! Sevdiklerinize, özel kalem hediye etmek istiyorsanız, bu kalemlere neden daha değerli olmasın ya da daha özel görünmesin ki? Kişiye Özel Lüks Kalem Seti içerisinden çıkan kişiye özel kalemler artık daha keyifle ve gururla kullanılacak! Bu son derece şık kalemleri kişiye özel hale getirebilmeniz için ilgili alanları doldurmayı ihmal etmeyin! Ayrıca bu noktada hatırlatmamız gereken en önemli şey; Kalem üzerine yazılacak isim ve soy isim 16 harf karakteri ile sınırlı! Kişiye Özel Lüks Kalem Seti Öğretmenler gününde öğretmeninize, Babalar gününde babanıza ya da iş yerinde Patronunuza hediye edebileceğiniz yıllar yılı unutulmayacak özel bir hediye seçimi.
Konu Çizgisi
Kişiye Özel Hediyeler

Hediye Kalem Modelleri & İsme Özel Kalem

Kişiye özel hediye tavsiyelerim arasında yine erkekler için isme özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Erkek sevgilinize 14 Şubat sevgililer gününde, onun doğum gününde veya yıl dönümünüzde alabileceğiniz çok güzel ve özel bir hediye. Kişiye özel kalem seti. Bu ikili kalem setine, sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde hediyeniz de kişiye özel bir hediye oluyor. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Konu Çizgisi
hediye

Hediyelik Kalemler & Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.

Konu Çizgisi
Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

Şık Kalem Modelleri & İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz Öğretmeninize, öğretmenler günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de öğretmeninizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun öğretmeniniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masa üstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor. Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.

Konu Çizgisi

Hediye

Ahşap Kalem Modelleri & Özel Kutusunda Kişiye Özel Ahşap Kalem

Evlerde ve iş yerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklar. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

Konu Çizgisi

Hediye yıldönümü

Kişiye Özel Bambu ikili Kalem Seti

Sevdiklerinize güzel bir hediye vermek isterseniz, üzerinde sevdiklerinizin isimlerinin yazılı olduğu bu şık Bambu Kutulu İkili Kalem ile bunu sağlamak mümkün olabilir. Ahşabın doğal güzelliğini hepimiz biliriz, bir de bunun üzerine kişiye özel isim de eklenir ise, işte o zaman böyle bir hediye artık çok özel bir hediye olacaktır. Babalar gününde saygı değer babama ne alsam diyorsanız, Bambu Kutulu İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bambu Kutulu ikili Kalem İçerisindeki kalemlerle her yazı yazışında babanız kendini çok özel hissedecektir. Bambu Kutulu İkili Kalem üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bambu Kutulu İkili Kalem kutusu ve içindeki iki tane kalem özel bambu ağacından yapılmıştır. Lazer işleme yöntemi ile hem kutu hem de kalemler üzerine isimler işlenmekte ve zaman içerisinde çıkmamaktadır. Sevgilinize veya eşinize yıl dönümü için de kişiye özel hediye bakıyorsanız, böyle bir hediye iyi bir hediye alternatifi olabilir. Ayrıca öğretmenler için de yine isabetli bir hediye tercihi olacaktır.

Konu Çizgisi
Kişiye Özel Hediye Seti

Kişiye Özel Kartvizitlik, Anahtarlık ve Kalem Seti

Bir hediye nasıl özelleştirilebilir konusunu blogumda fazlası ile işlemeye çalıştım. Kısacası tekrar etmekte yarar görüyorum, hediye sizden ve karşınızdaki kişiden izler taşıyorsa o hediye özel hediyedir. Şimdi tavsiye edeceğim hediye de yine özel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınızın, sevgilinizin, Öğretmeninizin, babanızın veya eşinizin isminin yazılı olduğu bir kalem anahtarlık ve kartvizitlik yine bence çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Fiyatı da kesinlikle alınabilecek türden…

Konu Çizgisi
Erkeklere hediye

4 GB USB Bellek, Kartvizitlik ve Özel Tükenmez Kalem

Kişiye özel hediyeler gerçekten de diğer hediyelerden oldukça sıyrılan ve sevgililer için daha çok önem arz eden hediye türüdür. Çünkü hediye edeceğiniz şey, tamamen sevgilinize ait özellikleri üzerinde barındırır ve sevgiliniz bu hediyeye sahip olduğunda, diğer normal hediyelere göre bu hediyeyi daha çok benimser ve özel bulur. Erkekler için şimdi önereceğim hediye yine kişiye özel hediyelerden. Ancak şimdi sözünü edeceğim hediye bir set halinde ve erkek için en fazla ihtiyaç duyulan eşyalardan oluşmuş. İçerisinde Sevgilinizin ismine özel 4 GB USB bellek bulunuyor, bir adet yine sevgilinizin ismine özel kartvizitlik, ayrıca şık da bir metal mavi tükenmez kalem bulunuyor. Sevgililer günü için veya doğum günü için erkek arkadaşıma ne hediye alayım diye günlerdir düşünüyordunuz ya, işte bu hediye bence sizi rahatlatabilir.

Konu Çizgisi
hediye

Kişiye Özel Kalemler & İsme Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.

Konu Çizgisi
öğretmene hediye

Öğretmene Özel Hediye Seti

Öğretmeninizin çok beğeneceğini umduğum, hem doğum günü için hem de öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek harika bir hediye tavsiyem olacak. İçerisinde yok yok! Bu özel kutu içerisinde kalem var, kartvizitlik var ve 4GB’lik flash disk var! Sadece bu kadar da değil! Bu ürünü özel ve önemli kılan en önemli şey ise, öğretmeninizin ismine özel bir ürün olması! Kişiye Özel Öğretmen Seti ile öğretmeninizi inanılmaz mutlu edebilirsiniz. Dediğim gibi üstelik Kişiye Özel Öğretmen Seti içindeki tüm araç gereçlerin üzerinde öğretmeninizin ismi yazılı olacak. Hayatını bizlerin eğitimine adamış olan sevgili öğretmenlerimizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile ödüllendirmenin, onurlandırmanın vakti geldi. İlla doğum günün gelmesini ya da yıl sonu gelmesini beklemeden, çok değer verdiğiniz öğretmeninize sevginizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile gösterebilirsiniz. Üzerinde öğretmeninizin isim ve soy isminin bulunduğu Kişiye Özel Öğretmen Seti, içerisindeki kalem, kartvizitlik ve 4GB’lik flash disk ile hem öğretmeninizin severek kullanabileceği hem de baktıkça sizi hatırlayacağı çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır.

Konu Çizgisi
isme özel hediyeler

İsme Özel Ahşap Tükenmez Kalem

Sevgilinizin ismine özel alabileceğiniz bir diğer hediye, görmüş olduğunuz bu şık ve zarif ahşap tükenmez kalem. Özel lazer teknolojisi ile, yıllar yılı hiç silinmeyecek ahşap tükenmez kalem, sevgilinizin vazgeçilmezleri arasında olacak. Kalem ile ne zaman bir işi olsa, sizi hep bir tebessüm ve sevgi ile anacaktır. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünüyorsanız, fiyatı da uygun olan, isim yazdırabileceğiniz bu ürünü en güzel sevgililer günü hediye tavsiyelerim arasına ekliyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Konu Çizgisi
erkek için kişiye özel hediye

Kişiye Özel Kalem Hediyesi & Hediye Seti

Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de erkek sevgilinizin, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, sevgililer gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. 14 Şubat sevgililer günü için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkekler için hediye almak, kadınlar için almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullana biliyorken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı oldukça sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş kontaklarını saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor aynı zamanda, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi yazıyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji haliyle tavan yapıyor.

Konu Çizgisi

Kişiye Özel gömlek hediyeleri
Atatürk hediye ürünler

CEVAP VER