İlginç Ofis Hediyeleri

İlginç Ofis Ürünleri

Ofis ve Bürolar için birbirinden ilginç hediye fikirleri

Çalışma yaşamına dahil olan yetişkinler, evlerinde geçirdikleri zamanının neredeyse iki katını iş yerlerinde veya diğer adı ofislerinde geçirirler. Dolayısıyla hediye sektörü de boş durmamış, hayatının önemli bir kısmını ofislerde geçiren insanlara yönelik kısacası Ofis hediyeleri başlığı altında hediyeler tasarlamışlar. İlginç ve sıra dışı Ofis hediye fikirleri ile merhabalar. Sizlere ofis hediyelerinden biraz da bahsetmek istiyorum. Ofislere ne gibi hediyeler almak daha uygundur veya ofis ziyaretinde hangi hediyeler ile gitmek, dostlarımızı sevindirir, mutlu eder, sevgilinize Ofis hediyeleri neler olabilir, Ofis dekorasyonu için en güzel dekoratif Ofis hediyeleri neler olabilir gibi, orijinal ve ilginç Ofis hediyeleri konusunu işlemeye çalışacağım. Bildiğiniz gibi hediyeleşmek, kültürümüzün en önemli unsurlarındandır. Kültürümüz içerisinde düşünüldüğünde, başka ülkelerde olmayan o kadar çok hediye türü vardır, mesela asker hediyesi diye bir şey var! Bilmiyorum acaba başka bir ülkede böyle bir hediye türü var mıdır? Bebek hediyesi, ev hediyeleri, sünnet hediyesi, düğün hediyeleri gibi daha aklıma gelmeyen bir çok hediye türü de var. Biz Anadolu insanları, yardımlaşma, dayanışmayı, iyi günde ve kötü günde yakın akraba ve dostların yanında bulunmayı galiba iyi biliyoruz. Bu alışkanlığımız belki de bizim sanayileşme öncesi, insanların bir arada olduğu ve daha sıcak ilişkilerin kurulduğu köy hayatında imece dedikleri dayanışma ve yardımlaşma kültürünün bir yansımasıdır. Gerçekten de böyle bir toplumda yaşadığımız için hepimiz çok şanslıyız galiba. Sözü daha fazla uzatmadan, ofis için hediye tavsiyelerine geçelim isterseniz. İyi bir vakit geçirmeniz dileği ile….

Ofis ve İş yerleri için Hediye Fikirleri

konu çizgisi

İlginç Hediyeler-Mr.P Bantlık

ofis hediyeleri
Ofisler için, çok sık kullanılan objelerden biri olan bantlık, ne kadar güzel tasarlanmış değil mi? Mavi ve beyaz biblo şeklindeki adamların ağzından dilini çeker gibi bandı çekip koparıyorsunuz. Ofisler için ilginç ve uygun fiyata hediye almak isteyenler için ideal bir hediye. İşte, tasarım sınır tanımıyor. İnsanoğlunun yapabileceklerinin sınırı, kendi hayal gücüdür. Bu ürün de basit ama oldukça güzel tasarlanmış bir ürün.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri – Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti

Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti

Yeni nesil, dokunmatik ekran teknolojisine, Tera bayt cinsinden taşınabilir belleklere alıştığı için, yukarıda yer alan ürünün tam olarak ne iş gördüğü hakkında fazlaca bir bilgi sahibi olamayabilir. Bilmeyenler için bilgi mahiyetinde hemen söyleyelim; Bunan 10 sene önce, bugünkü manada bildiğiniz flash bellek olarak disketler kullanılırdı. Şimdi söyleyeceğim şey ise daha şaşırtıcı; Bu disketlere yükleyebileceğiniz dosya sınırı ise 1.44 MB. Yani bugünkü anlamı ile, içerisine bir tane dijital fotoğraf bile yüklenemiyordu! O yüzden büyük çaplı dosyalar, onlarca parçaya bölüp bu disketlere yüklenirdi. Back Up işlemi için, bir iş yerinde bu disketlerden yüzlerce tane disket stoklanırdı. Şimdi hediye olarak önereceğim ürün iste bu disketler ile ilgili! Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti ile hem nostalji yapacak hem de son derece şık bardak altlığınız olacak! Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti orijinal ve ilginç görüntüsü ile şık bir ofis hediyesi olabilir. Üzerine not eklenebilen bu ilginç ürün ucuz fiyatı ile de dikkat çekiyor!

konu çizgisi

İlginç Hediyeler & Kişiye Özel Termos Bardak

ilginç hediyelerKişiye Özel Termos Bardak ile bundan böyle her yerde sıcak ya da soğuk suyunuz emrinize amade olacak! Üzerinde isminizin yer alacağı tamamen size ait bu son derece şık termos bardak ile bir şeyler içmeye cesaret edemeyecek! Sabah, öğlen, akşam canınız ne zaman sıcak çay, kahve, kapuçino v.s. içmek isterse yanı başınızda size bu keyfi yaşatacak Kişiye Özel Termos Bardak hazır ve nazır bekliyor olacak! Tatildeyken plajın o yakıcı sıcaklığında “soğuk su” muhafaza etmek Kişiye Özel Termos Bardak ile artık son derece kolay olacak! Avuç içerisinde rahat tutulabilmesi için mükemmel bir tasarım ile şekillenen Kişiye Özel Termos Bardak hem kendinizin kullanabileceği hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok sıra dışı bir ürün! Termos denildiğinde aklınıza annelerimizin kullandığı devasa tipteki termoslar geliyorsa, Kişiye Özel Termos Bardak ile bundan böyle sadece ama sadece size özel termosunuz gelecek! Son derece ergonomik olan bu termosu seyahatlerinizde de yanınızda rahatlıkla taşıyabileceksiniz! İster geceleri uyandığınızda yatağınızın yanı başında soğuk suyunuzu bu termostan için, ister iş yerinize beraberinizde götürün! İlginç hediyelerden hoşlanan kim varsa, bu ürünü sevdiklerine armağan etmek için kaçırmamalı!

konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & No Smoking Duvar Saati

No Smoking Duvar SaatiGerçekten Dumansız Hava Sahası! Siz de gerçek bir Yeşilay’cıysanız, sigara içilmesine ve sigara dumanının sizi etkilemesine göz yummak istemiyorsanız, No Smoking Duvar Saati dikkatinizi cezbedebilir. No Smoking Duvar Saati ile, hem şık bir duvar saatiniz olacak, hem de kapalı alanda sigara içmeye yeltenenler için kapı gibi duvarınızda asılı ikaz edici bir uyarı levhanız olacak! Sevdiklerinizi sigaradan koruyacak ve sigaranın gerçek bir baş belası ve son derece zararlı bir alışkanlık olduğunu gösterecek ilginç bir duvar saati ile sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Kapalı mekanlarda zaten sigara içilemeyeceği, sigara içilmesine göz yuman mekan sahipleri ile sigara içenlerin kanuni cezalar ve yaptırımlarla karşı karşıya kalacağı aşikar! No Smoking Duvar Saati işte tam da bu yasal zorunluluğa dikkat çeken ilginç tasarımlı bir duvar saati! Bu son derece yararlı olan duvar saatini, sevdiklerinize ev hediyesi, ofis hediyesi, iş yeri hediyesi, okul, hastahane gibi yerlere armağan edebilirsiniz. No Smoking Duvar Saati ile sigara içmek isteyenler, duvarda asılı olan saati görünce, sigaraya karşı olan net tutumunuzu daha iyi kavrayacaklar.

konu çizgisi

Manyetik Kitap Üstü Havada Duran Dünya

ev hediyeleri
Hediyenin en ilgincini arıyorsanız, bu hediye tam size göre! Fotoğrafını gördüğünüz üründe, gezegenimiz olan Dünya’nın bir atlas kitap üzerinde boşlukta duran bir maketi bulunmakta… Yani ofis veya bir ev için alınabilecek en orjinal, en etkileyici dekoratif hediye diyebilirim. Çocuklar için de yeryüzündeki ülkelerin hangisinin, nerede olduğunu öğrenmeleri açısından harika bir ürün. Böyle bir ürünün çalışma masası üzerinde olduğunu bir hayal edin! Görenler kesinlikle hayrete düşecek:) Şayet bütçeniz el veriyorsa bu ürünü sevdiklerinize hediye edin derim.
konu çizgisi

Ofis için Değişik Hediyeler-Metal Dekoratif Gazetelik

ev hediyesi

Hediye konusunda blog yazmaya başladığım ilk günden buyana, hediye ve hediyelik eşya konusunda şöyle yalın bir düşünceye sahiptim; “İnsanları mutlu eden her şey hediyedir…” düşüncesi. Ayrıca özel gün ve özel kişilere basmakalıp klişeleşmiş hediyeler dışında, alternatif hediyeler, farklı ve ilginç hediyeler önermeye çalıştım. Umarım bu konuda bir nebze de olsa insanlığa katkım olmuştur. Yeni eve hediye ile ilgili bilindik hediyeleri bir tarafa bırakın, belirli hediye kalıpları içerisine girmeyin lütfen. Şimdi önereceğim hediye de bunlardan biri. Şık ve dekoratif bir gazetelik. Yeni bir ev için örneğin Arkadaşınıza veya Sevdiklerinize ilginç bir hediye arıyorsanız bu ürün tam size göre.
konu çizgisi

Yeni Ofise İlginç Hediyeler- Bay ve Bayan Kitap Tutucu

ev hediyesi
Evinde ve Çalışma ofisinde her konuda şıklık ve dekoratif unsurlar arayanlara önerebileceğim güzel ve ilginç hediye olabilecek bay ve bayan kitap tutucu. Hem kitaplarım düzenli görünsün, hem de kitaplığım şık dursun diyorsanız bu ürün sizin için de uygun. Kitap okumayı seven, evinde ve ofisinde çok sayıda kitabı bulunan kişilere, alabileceğiniz güzel ve anlamlı bir hediye. Sevgilisi için ev hediyesi düşünenler bu ürünü tercih edebilirler. Aynı zamanda çocuk odalarındaki kitaplığın düzene girmesi için de, yine bu ürün ev hediyesi olarak düşünülebilir. Verdiğim linkte bu ve buna benzer bir çok kitap tutucu örneği görebilirsiniz. Dilediğiniz renk ve modellerde onlarca kitap tutucu hediye seçeneği sizi bekliyor.
konu çizgisi

Ofis için Orjinal Hediyeler – Metal Dekoratif Çöp Kovası

ev hediyeleriSizce bir hediyenin Orijinal olması ne anlama gelir? Ben kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum, Bence bir hediyenin orjinal olması demek; rutinin, alışılmışın, sıradanlığın, aşinalığın dışında tasarlanmış olması demektir. Bir şeyin çoğalması, bollaşması orijinalliğini kaybettirir. Örneğin Sadece dünyada 100 adet üretilmiş ve yan sanayisi olmayan bir araba orijinal araba sayılabilir. Çünkü her köşe başında bu arabaya rastlayamazsınız. Ama seri olarak üretilmiş ve hemen hemen her otoparkta görebileceğiniz bir araba orijinal sayılmaz. Orijinal kelimesi şöyle de yorumlanabilir. “Bir şeyin bozulmadan ilk günkü halinde olması, hali” yorum işte. Neyse efendim, Şimdi önereceğim hediye; Dekoratif ve metalden yapılma bir çöp kovası ama gerçekten iyi düşünülüp iyi tasarlanmış bir çöp kovası. Dekorasyonu ve göz zevkini hayatının her alanında önemseyen insanlara, bu hediye iyi gider.
konu çizgisi

Ofis için Orijinal Hediye Önerileri & Dalga Şeklinde Duvar Askısı

Orjinal Hediyeler
İnsanlar artık günlük yaşamlarında, özellikle yaşadıkları ortamlarda tarz olan ürünleri veya tasarım açısından dikkat çekici ürünleri daha çok tercih eder oldular. Orijinal hediye önerisi olarak sizlere sunduğum, mekanlarda tarz yaratacak ve bulunduğu ortama şıklık katacak, dalga şeklindeki elbise askısı da sanırsam sizlerin de dikkatini çekebilecek oldukça güzel ve orijinal bir ürün. Sevgilisine, orijinal ve şık bir ev hediyesi arayanlara bu ürünü tavsiye ederim. İster kapı girişine asın, ister mutfağınıza isterseniz de banyonuza, Sadece askı olarak değil aynı zamanda dekoratif amaçla da kullanabileceğiniz Dalgalı askılık duvara asıldığından, bulunduğunuz yerden kazanmanıza da olanak sağlayacaktır.
konu çizgisi

Ofis Hediyeleri & Gökkuşağı Fosforlu Kalemler

Gökkuşağı Fosforlu KalemlerHafif yağmur sonrası ufukta beliren Gökkuşağı manzarası tüm insanların çok hoşuna giden bir doğa olayı. Gökkuşağı içerisinde var olan renkler insanların içini açan, kalbini yumuşatan renkler. Şimdi bu eşsiz manzaranın tıpatıp aynısı masalarınızı süslemeye geliyor. Ofis Masaları bundan böyle Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ile daha renkli ve daha eğlenceli. Halkalar şeklinde iç içe geçmiş olan şirin fosforlu kalemler, en önemli cümlelerin altına dikkat çekmeniz ve üzerini renklendirmeniz için elinizin altında hazır ve nazır olacak. Kırmızı, Sarı, Yeşil ve Mavi renk seçenekleri bulunan Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ile işiniz bittiğinde yerine yerleştirecek ve masanızda yine gök kuşağının tüm renklerine sahip olacaksınız. Mutluluk bazen detaylarda gizlidir derler ya, Ofis ve çalışma yaşamının o sıkıcı hallerine küçük dokunuşlarla bir çekicilik ve küçük bir eğlence katabilirsiniz. Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ofis için düşünülebilecek çok şirin ve ucuz fiyatı ile dikkat çeken ilginç hediyelerden biri. Aynı zamanda çok kullanışlı olan bu ürün, öğrenci çocuklara da hediye edilebilecek çok şirin bir ürün! Gökkuşağı Fosforlu Kalemler, hem çocukların derslerine daha dikkatli çalışmalarını sağlayacak, hem de çalışma masalarının üzeri rengarenk gök kuşağı renklerine bürünecek.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler & Klozet Küllük

Sevgiliye ilginç ev hediyesi
Görmüş olduğunuz minik bir tuvalet görüntüsündeki Klozet küllük evinize veya ofisinize neşe katmaya geliyor. Bu küllük aslında içerisinde bence çok orijinal bir mesaj da içeriyor. Sigara gibi kötü bir alışkanlığı olan kişilerin, sigara içmeyen kişilere vermiş olduğu rahatsızlığı göstermesi açısından mesaj dolu bir hediye! Belki de siz sevgilinize sigarayı bırakması yönünde bir çok telkinde bulundunuz ama o bunu pek de dinlemedi. Şimdi alacağınız bu Klozet şeklindeki küllük bu alışkanlığının aslında ne kadar kötü bir şey ile eşdeğer olduğunu daha iyi fark edecek ve sigarasının külünü ne zaman klozet küllüğe atsa aklına sizin bu mesajınız gelecektir. Gerçek klozet görüntülü bu küllük, sevgilinize sigarayı bırakması için gereken psikolojik desteği sağlayacaktır. Bu klozete sigara izmaritlerin artık rahatlıkla atabileceksiniz.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & Isınan Adam Mumluk

Sevgiliye HediyeGünümüzde çok fazla kullanılmasa da, ortama kattığı müthiş romantizm etkisi sebebi ile mumların hala modasının geçtiğini düşünmüyorum. Sizler de benim gibi düşünüyorsanız ve ara ara nostalji olsun diye bulunduğunuz ortamda mum yakmayı düşünüyorsanız şimdi bahsedeceğim ürün sizin de ilginizi çekecektir. Efendim! Bu ürün bir mum ve mumluk! Ama oldukça etkileyici ve insanın kalbine dokunan bir ürün! Isınmaya çalışan bir adam figürü eşliğinde harika bir mumluk! Sevgilinizin veya sevdiklerinizin evinde hem dekoratif hem de dikkat çekici güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız ısınan adam mumluk tam size göre… Sevgiliniz bu hediyeyi gördüğünde eminim çok o da çok beğenecektir. Bu ürünü aynı zamanda öğretmenlere de doğum günü için veya öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & Metal Adamlar Anahtarlık

ev hediyeleri
Ev ve ofis hayatında insanı en çok çileden çıkartan şey, aradığınız şeyin olması gerektiği yerde olmamasıdır. Yani bir şeylerin kaybolması ve kaybolan o şeyi bulmak için sarf ettiğimiz enerji ve yaşadığımız sinir harbi gerçekten çok sıkıntılı bir süreçtir. Örneğin evden acilen çıkmanız gerekiyor ama evin ya da arabanın anahtarlarını bulamıyorsunuz. hem o an keşke kaybettiğim şeyi belirli bir yere koysaydım diye kendinize kızıyorsunuz hem de yetişmeniz gereken yere yetişemediğiniz için sıkıntınız artan bir tempo ile giderek yükselmeye başlıyor! Ama merak etmeyin bu hepimizin başına bu durum defalarca geldi. Dahi tasarımcılar tarafından tasarlanmış olan şimdi bahsedeceğim ürün, kaybolan anahtarlarınız için size harika bir çözüm sunacak! Bu ürün sayesinde evinizi acilen terk etmek zorunda olduğunuz anlarda, dakikalarca anahtar arama derdi yaşamayacaksınız. Bu anahtar saklayıcılar kolay ayırt edilebilmek için erkek ve kız olarak 2 ayrı versiyonda üretildi.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyesi & Sahte Güvenlik Kamerası

ilginç ev hediyeleriÖzellikle büyük şehirlerde birlikte çalışan karı-koca sabah evlerinden iş yerlerine çıkarlar ve gün boyu evlerinin güvenliği Allah’a emanet bir şekilde kalır. Bu duruma bir çözüm bulmak ve davetsiz misafirlere karşı bir takım caydırıcı önlemler almak kaçınılmaz olur. Evinize veya ofisinizi davetsiz misafirlerden korumak için pahalı kamera veya kayıt cihazları almak, böyle bir güvenlik sistemi oluşturmak size pahalı geliyorsa şimdi önereceğim sahte güvenlik kamerası sizi en az orijinal güvenlik kameraları kadar koruyacaktır. Bu cihazı orijinalinden ayıran tek yönü gerçek bir kayıt tutmaması ama zaten davetsiz misafirler için kayıt yapıp yapmamasından ziyade böyle bir güvenlik sistemi var mıdır, yok mudur bu ilgilendirir:) Sevgilinizin evinin korunaklı ve güvenli olmadığını düşünüyorsanız bu ürünü sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Hareket sensörü bulunan ve kırmızı ışık sinyali ile gerçek bir güvenlik kamerasından hiç bir farkı bulunmayab bu ürün tam istediğiniz özelliklerde bir ürün! Tüm hırsızlara bu ürün ile kolaylıkla göz dağı verebilirsiniz. Sahte Güvenlik Kamerası ile evinizde çalışan çocuk bakıcısı için daha özenli ve dikkatli davranması konusunda da sizlere yardımcı olabilir. Sahte Güvenlik Kamerası 14 cm boyutlarındadır. Hareket sensörlüdür ve 3 AA pil ile çalışır, piller verilen fiyata dahil değildir. Bu ürün aynı zamanda ofis güvenliğini sağlamak için de çok uygun ve caydırıcı bir üründür.
konu çizgisi

İlginç ve Orjinal Ofis Hediyeleri & Bozuk Para Çanağı

Ev Hediyeleri
Birçok tarihi meydanlarda rastlamışsınızdır, sokak çalgıcıları vardır ve icra ettikleri sanatın karşılığı olarak ve hayatlarını idame ettirmek için, o sokaktan gelen geçenler içine bozuk para atsınlar diye tas veya şapka koyarlar. İşte tam böyle bir enstantane içerisinde ev veya ofis hediyesi olabilecek harika bir bozuk para çanağı! Artık bozuk paralarınız ceplerinizi veya cüzdanlarınızı meşgul etmeyecek! Çünkü saksafon çalan adam sizden bozuk paralarınızı ödünç istiyor. Dekoratif ve etkileyici görüntüsü ile bu ürünü sevgilinize ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Saksafon çalan adam sizden birkaç bozukluk bekliyor onu ihmal etmeyin Önündeki çanak aslında bir bozuk para koymak için ama onun evinizde size özel bir müzisyen olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Siz de bu sokak çalgıcısının performansını takdir edecek ve tabağının içine biraz bozukluklarınızı bırakacaksınız.
konu çizgisi

İlginç ve Orjinal Ofis Hediyeleri & Metal Denge Topları

Ev Hediyeleri
Günümüzün en büyük belası stres! Stresli ev hayatı, stresli ofis yaşamı derken stres başımıza gelen en büyük kötülük oluyor! Bu noktada size minik bir önerim olacak! Önlü bilim adamının düşüncelerinden esinlenilerek tasarlanmış Newton Metal Denge Topları! Denge toplarının birbirine değişiyle oluşan muhteşem hareketleri izlerken, o dakikaya kadar yaşadığınız bütün stresiniz ortadan kalkacak ve çalışan bu beşiği izlemekten kendinizi alamayacaksınız. 10.5 x 9 cm boyutlarıyla rahatlıkla taşınabilme özelliğine sahip olan bu mini beşiği isterseniz ev için isterseniz ofisinizde çalışacağınız uzun saatler için de kullanabilirsiniz. Stresinizi yok edecek hareketi başlatmak için ilk hareketi siz yapacaksınız ve tek bir topu salmanız halinde bir uçtan diğer uca toplar birbirini tetikleyecek. Sevgilisine ev hediyesi düşünenler için veya doktor, avukat, mühendis, mimar, muhasebeci gibi yoğun çalışma temposu içerisindeki arkadaşlarınıza bu ürünü hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyelikleri & Lotus Şemsiyelik

ev hediyesi
Özellikle ev hanımlarının en nefret ettiği şeylerden biri, yağmurlu havalarda çocukların dışarıdan ıslak şemsiyeleri ile evin içine girmeleridir. Kısa sürede ıslak olan şemsiye evin için mahveder. Görmüş olduğunuz be şemsiyelik de tam işte bunu önlemeye yönelik ilginç bir ürün. Aslında akıl dolu bir ürün desem daha yeri. Şayet yararlı bir ev hediyesi veya ofis, büro hediyesi düşünüyorsanız, fiyatı ile uygun olan, ilginç kategoriye soktuğum bu hediyeyi, size tavsiye ederim. Küresel ısınma sonucu havaların dengesi iyiden iye bozuldu. Evden şemsiyesiz çıktınız mı, belki de aynı günün akşamı, kendinizi pişman ve sırılsıklam bir şekilde eve atmak zorunda kalıyorsunuz. Halbuki dış kapınıza yakın bir noktada böyle şık bir şemsiyelik olsa ve siz daha adımınızı dışarı atarken şemsiyeniz sizi kapıda selamlasa onu yanınıza almadan asla dışarı çıkmayı düşünmeyeceksiniz ve ıslanmak gibi bir derdiniz de olmayacaktır. Bu ürünü de hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için bir Ofis hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-Özel Tasarımlı Kumbaralar

ev hediyeleri
Çocuklara para biriktirme alışkanlığı, daha doğrusu tutumlu ve gerçekten ihtiyacı olan ürünleri satın alma alışkanlığı kazandırmak oldukça zor bir iştir. Çünkü çocuklar, gerçek ihtiyaçlarını belirleme konusunda, neyin gerekli ve öncelikli olduğu konusunda, henüz bilgi sahibi değillerdir. bu söylediklerim elbetteki belli bir olgunluğa erişmemiş çocuklar için, mesela 5-9 yaş arası çocuklar. Tutumlu davranma veya para biriktirme konusu elbette sadece çocukların üzerine mal edilecek bir şey de değil, ebeveynlerin de bu konuda dikkat etmeleri gerekir. Tasarruflu davranma, para biriktirme alışkanlığı biraz da teşvik etmeyle alakalı bir durumdur. Mesela bunu bir kumbara ile gerçekleştirmek mümkün. Çünkü siz, evin veya ofisin bir yerinde para atılmayı bekleyen bir kumbara olduğunu bilirseniz, cebinizdeki bozukluklarla, gerekli gereksiz harcama yapmazsınız. Atalarımız ne güzel demiş, ” Damlaya damlaya göl olur.”
konu çizgisi

Uygun Ofis Hediyeleri-  El Kitap Tutucu

Ev Hediyesi

Anlamlı bir ev hediyesi olmaya aday ve okumaya meraklı arkadaşlarınıza verebileceğiniz güzel bir hediye; Heykel EL Kitap tutucu… Hediyenin gideceği yerde artık kitaplar bu hediyeniz ile daha düzenli ve kitap rafları daha havalı duracak. Bu hediyeyi öğretmenlere de öğretmenler günü için hediye edebilirsiniz. Heykel El Kitap Tutucu ile tüm kitap dağınıklarınıza son verin. Heykel El Kitap Tutucu ile düşen, devrilen, darmadağınık duran kitaplara artık dur deme zamanı! İnsan eli şeklindeki kitap tutucular Heykel El Kitap Tutucu ile evinizi şık bir ortama çevirmek artık çok kolay. Çocuk odalarındaki dağınık kitap rafları da yine bu şık eller tarafından kontrol ve düzen altına alınacak.
konu çizgisi

Ofis için İlginç Hediyeler & TV Notluklar

Tv NotlukYaşadığımız çağda en önemli kitle iletişim araçlarından biri hala ve tartışmasız bir şekilde televizyonlar! Gerçekten de destursuz bir şekilde hane halkının yaşamına giren televizyon, diziler, filmler, spor, yarışmalar, müzik, gibi programlarla hem önemli bir eğlence aracı, hem de Dünyadan haber almamızı sağlayan kitle iletişim aracı. TV’ler bu kadar yaşamımıza sokulmuşken, ve biz ondan kopamıyorken, bir de TV şeklinde tasarlanmış olan TV Notluklar Eksikti! TV Notluklar, eski nostaljik tüplü televizyonlar şeklinde tasarlanmış, Masanıza bambaşka bir hava katacak çok ilginç bir ürün! Tv Notluk, hem en önemli notlarınızı kendi ekranınıza taşıyacak, hem de görenlerin yüzünde şaşkın bir tebessüme yol açacak harika bir ürün! Kırmızı, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri bulunan bu sıra dışı ürün, Ofis yaşamında insanlar gün içerisinde yüzlerce önemli ya da önemsiz telefonlar alırlar. Bu telefonlardan bazıları önünüzdeki not kağıtlarına, not almayı gerektirecek kadar önemli olabiliyor. İşte bu notları size sürekli hatırlatacak ve bunu size bir TV ekranından yansıtacak bir ürün arıyorsanız, TV Notluklar tam size göre! Bu orijinal ürünün ilginç ofis hediyesi düşünenler için de ideal bir hediyelik olduğunu söyleyebilirim.
konu çizgisi

Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati

ilginç Hediyeler
Kişiye özel bu duvar saatinin
üzerine memleketinizi, adınızın baş harflerini ve doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz.
Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati hemşerilik bağı ile birbirine bağlı
sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Bazı insanlar büyük şehirlerde kendi
memleketlerine ait bir aracın plakasını bile gördüklerinde inanılmaz derecede
mutlu olurlar. Plaka numarası o memleketi ve hatırlarını anımsatır. Kişiye Özel
Plaka Tasarımlı Duvar Saati işte bu şekilde memleket sevdalılarına hediye
edilebilecek çok özel bir hediye. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saatini
dilerseniz iş yerinizde hemen arkanızda görünebilecek şekilde asın ve iş icabı
sizinle görüşmeye gelen herkes sizin hangi memleketten olduğunuzu görsün!
İnanıyorum ki bu şekilde birçok daha önce tanışmadığınız hemşerileriniz ile
tanışacaksınız. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati üzerinde yer alan iki
haneye memleketinizin kodunu, harfli bölüme isminizi ekletebilirsiniz. Sonraki bölüme
ise rakamlara da doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Ya da isterseniz de sizin
için önemli olan diğer rakam ve harfleri kullanarak kendinize özel bir duvar
saati oluşturabilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyesi & Kamera Şeklinde Kalem Tıraş

ilginç hediyelerSürekli olarak, birbirine benzeyen hediyelerden almaktan sıkıldıysanız, bu sefer Doğum günü için farklı bir hediye almayı kafanızdan geçirdiyseniz, şimdi önereceğim hediye de yine sevgililer günü için ilginç ve güzel bir hediye tavsiyesi olabilir sizin için. Efendim, gördüğünüz bu ilginç şey, aslında fotoğraf makinesi görünümlü şık ve orijinal bir kalem tıraş! Bu ürünü, Sevgilinize çalışma masası üzerinde dekoratif bir hediye olarak düşünebilirsiniz. Bence sizin için de sevgiliniz için de farklı bir hediye deneyimi olacaktır. Ayrıca bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya ofis ve büro hediyesi olarak da düşünebilirsiniz… Çift objektifli kamera görünümündeki kalemtıraş ile kalem açmak gibi basit bir eylem, eğlenceli bir hale geliyor. Nasıl mı? Mesela Kamera Kalemtıraş dışında hiçbir kameranın objektifine kaleminizi böyle pervasızca sokamazsınız. Kamera Kalemtıraşın özellikleri şöyle. İki objektiften yukarıdaki kalemlerinizi açtığınız, aşağıdaki ise kalem artıklarının biriktiği bölüm. Kamera kalem tıraşı benzersiz kılan özelliği ise üzerindeki düğme özelliği ile açtığınız kalemin ucunun ne kadar ince belirleyebiliyor olmanız! Farklı çaplardaki kalemlerini açabileceğiniz Kamera Kalemtıraş ile objektife gülümsemeyin, anlamsız olur. Fakat böylesine bir kalemtıraşla tanışma şerefine nail olmamış kalemlerinizi şimdiden sıraya dizmenizde bir sakınca da yok.

konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & Tetris Sihirli Kupa Bardak

Tetris Sihirli Kupa Bardak
Sihirli Kupa Bardakların
şöhretini muhtemelen duymuşsunuzdur. Ancak ben yine de bilmeyenler için kısaca
bir açıklama getireyim. Efendim! Sihirli kupa bardak, ilk etapta simsiyah
görünüme sahip sıradan bir bardak görünümündedir. Ancak, ne zaman ki içerisine
sıcak su girerse, işte bu noktadan sonra ne oluyorsa oluyor. Siyah
görünümündeki bardak, yavaş yavaş üzerine özel baskı ile basılmış şekil, resim,
mesaj gibi görüntüler belirlemeye başlıyor. Sihirli Kupa Bardaklar bu hali ile
mükemmel sürprizler yapılabilen özel bardaklar haline geliyor. Sihirli Kupaları
sevdiyseniz, hediye olarak şimdi önereceğim sihirli kupa da fazlası ile
ilginizi çekecek türden! Sıcak su konduğunda renk değiştiren Tetris Sihirli
Kupa, görenleri hayretler içerisinde bırakacak. Tetris Sihirli Kupa içine
koyduğunuz sıcak su ile adeta orijinal Tetris Oyunu gibi ilerleyen bir oyun
gibi gözüküyor ve rutin geçen gününüze mükemmel bir keyif katıyor. Bütün
zamanların en çok oynanan, en çok bilinen oyunları içerisinde yer alan Tetris
Oyunu, şimdi sihirli kupa bardak üzerinde. Sevdiklerinize, sevgilinize uygun
fiyatlı, aynı zamanda kullanışlı, değişik bir hediye arıyorsanız, Tetris
Sihirli Kupa Bardak, hem çay ve kahve içmeye yarayacak, hem de çay ya da kahve
keyfini oldukça eğlenceli bir hale sokacak. Süreç nasıl işliyor? Kupa bardak
içerisine çay, kahve, sıcak su gibi sıcak bir içecek koyuyorsunuz ve dikkatle
kupanızın üzerine bakıyorsunuz. O da ne? Az önce siyah gibi gözüken Tetris oyun
almış başını gitmiş. 1. Seviyeden tam 11. Seviyeye gelmiş. Tetris Sihirli Kupa
Bardak, porselen malzemeden olup 8 x 10 cm boyutlarındadır. Tetris seven
arkadaşınıza hediye edebileceğiniz Tetris Sihirli Kupa, iddia ediyoruz,
görenleri kendine hayran bırakacak.
konu çizgisi

Sevgiliye ilginç Ofis Hediyesi & ikon Laptop Kılıfları

ilginç ve değişik hediye
Yayınımızın başında ilginç hediyenin tarifini yaparken, ilgi uyandıran ve dikkat çekici sıfatları ile konuya giriş yapmıştık, şimdi bu iki unsuru da içinde barındıran gerçek anlamda ilginç hediye olabilecek çok güzel bir hediye tavsiyem var. Gördüğünüz ürün gazete şeklinde bir laptop kılıfı. Ben örnek olması açısından gazete şeklindeki kılıfı resim olarak ekledim. Siz dilerseniz birbirinden farklı harika laptop kılıflarından birini beğenebilirsiniz. Sevgililer günü için erkek sevgilinize bu ürünü hediye edebileceğiniz gibi, evlilik yıl dönümünüzde, eşinizi şaşırtıp ona bu güzel laptop kılıfını hediye edebilirsiniz. Özel tasarımı sayesinde hem laptopunuz içerisinde kaymayacak hem de görenleri hayrete düşürecek çok güzel bir ürün.
konu çizgisiErkek sevgiliye ilginç Ofis Hediyeleri & iPad Not Defteri

iPad Not DefteriHayatlarımıza bilgisayarlar ve akıllı telefonlar girdi gireli, elimiz kalem tutmaz oldu. Birçok alışkanlığımız teknoloji ile beraber tarih oldu. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir makalede cep telefonunda sms yazma ve kullanma alışkanlığının insanoğlunun başparmağını birkaç kuşak sonra belirgin bir şekilde uzatacağından, hatta baş parmağın neredeyse işaret parmağına yakın bir seviyeye geleceğinden bahsedilmişti. Bunu okuyunca çok şaşırdım açıkçası. Demek ki teknoloji sadece beynimizi dönüştürmüyor, bedenlerimiz ve uzuvlarımız da teknolojiden fazlası ile etkileniyor. Bilgisayar başında sürekli oturmak da bence popomuzun şeklinden tutun da, iskeletimizin şekline kadar bir çok şeyi etkiliyordur:) Çünkü çok fazla süre ile bir yerlerde oturmak , insanoğlunun biyolojik yapısı ile uygun değil. Neyse uzatmadan, sevgilinize yaklaşan doğum günü için, tıpa tıp ipad tablet bilgisayar şeklinde, masasını renklendirecek güzel ve orijinal bir not defteri hediye edebilirsiniz. Belki bu şekilde parmaklarını klavye üzerinde tutmaktansa, size kendi kaleminden bir şiir yazabilir:) Nerdeee!
konu çizgisi

İlginç Hediye Önerileri & Kağıt Öğütücü ve Mektup Açıcı

Orijinal HediyelerKullanılmayan kağıtlardan dolayı, darmadağınık görünen masalar için harika bir çözüm geliyor. Bir nevi kağıt kıyma makinesi de diyebilirim. Ofis ve büroların, kısacası iş yerlerinin en büyük sıkıntılarından biri; biriken ve artık bir işe yaramayan kağıtların masa üzerinde yarattığı çirkin görüntü ve bundan dolayı kişilerin önlerindeki işe konsantre olamama durumudur. Artık kullanmadığınız kağıtlarınız size sıkıntı olmayacak, kağıt öğütücü bu kullanılmayan kağıtları büyük bir zevkle kıyma haline getirecek. Marifeti bununla da sınırlı değil, aynı zamanda size gelen mektup ve zarfları da büyük bir hassasiyetle sizin için açacak. Bu arada küçük bir hatırlatma; lütfen atık kağıtlarınızı geri dönüşüm kutularına atınız. Sevgililer günü için veya doğum günleri için ilginç ve yararlı bir hediye arayanlara, ürünü hediye olarak tavsiye ederim. Ofis için de hediye edilebilir dememe bilmem gerek var mı?
konu çizgisiOrijinal Hediye Önerileri & Köpek Şeklinde Masa Düzenleyicisi

Orijinal hediye fikirleri

Masaüstü araç gereçleri rahatlıkla emanet edebileceğiniz ve verdiğim linkte adına Rocky denilen sevimli köpek masa düzenleyici, ofis yaşamınızı oldukça keyifli bir hale sokacak. Rock’nin burun kısmı manyetik bir yapıda olduğu için metal araç gereçleri üzerinde tutabilir ve tıpkı köpeğin bıyık tüyleri varmış gibi bir etki yaratır. Özel kaymaz bir kauçuktan imal edilmiş olan bu masaüstü düzenleyici ofislerin favori ve en çok kullanılan eşyalarından bir tanesi olacaktır. Çocuklar için veya ofis için orijinal hediye arıyorsanız, bu ürünü düşünebilirsiniz. Ofisinizde ve çalışma masanızda en büyük yardımcınız olmaya talip olan bu şirin köpeğin siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunuyor. Sevimli Köpek Masa Üzeri Yardımcısı 10.5×9.0x5.5 cm boyutlarındadır.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler & Pin Art & Çivi Sanatı Tablo

Çivi Sanatı Tablo
Aynı tipteki tabloları görmekten sıkıldıysanız, size güzel bir haberim var! 2332 Adet çividen oluşmuş ve üzerine konan cismin şeklini alan, bu çivi tablolar dikkatinizi çekebilir. Çivilerle şekil yapmak konusunda tek sınır; sizin hayal gücünüz olacaktır. İsterseniz kendi yüzünüzü bile çivilere yansıtabilirsiniz. Derinliği olan üç boyutlu tablolar günümüzde daha çok moda olduğu için, bu şekilde kendi tasarımınız olan sanat harikası şekli duvarınızda sergileyebilirsiniz. Boyutlar : 20 x 15 Cm.
konu çizgisiDeğişik Ofis Hediyeler & Duvar Askılıkları

ilginç hediyelerSizlere hemen düzenli bir ev nasıl olur sırrını vereyim mi? Formül gibi veya iksir gibi sırrı sizlerle paylaşayım: Düzenli evin sırrı, “her nesnenin kendine ait özel bir yeri” olmasıdır. Bu cümleyi linkini verdiğim siteden aldım ama bana kalırsa son derece doğru bir tespit. Evinizi ne kadar düzenlerseniz düzenleyin istediğiniz sonucu alamıyorsanız dikkat edin, ortalıkta kalan eşyalar hep kendine ait yeri olmayan eşyalardır. Kikkerland Wall Hooks, işte bu ıvır zıvır diye tabir ettiğimiz eşyalara bir çeki düzen vererek düzenli bir evin son noktasını koyuyor. Duvar askılarının Fil Duvar Askısı ve Ayıcık Duvar Askısı olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Kafes görünümlü bu askıları duvara asabileceğiniz gibi masa üstünde ya da yerde, örneğin gazetelik olarak kullanabilirsiniz. Çelikten üretildiği için son derece sağlam olan Kikkerland Wall Hooks, ağır eşyaları da taşıyabiliyor. Bu kullanışlı aksesuarı anneniz ve arkadaşlarınıza veya ofis hediyesi olarak da hediye edebilirsiniz.
konu çizgisiDeğişik Ofis Hediyeler & Şifreli Metal Kasa

ilginç hediyelerİki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık:) Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl?  Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde:) Gevezelik yapmadan, bu ürünü de yılbaşı için hediye öneri listeme alıyorum. Sevgilinize ilginç ve farklı bir hediye düşünüyorsanız bence iyi bir hediye fikri olabilir.
konu çizgisiÖzel Ofis Hediyeleri & Dönebilen Şık Metal Resim Çerçeveleri

ev hediyeleri

Bizim için oldukça önemli olan fotoğrafların sergilenmesi ve daha şık durması için, onları iyi bir resim çerçevesi içerisine koymak ve iyi bir yere asmak gerekir. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmayabiliyor, neden mi? Mesela siz her an, oturma veya bakma açınıza göre fotoğrafları konumlandırmak ve doğru açıyla bakmak isteyebilirsiniz. Sabit resim çerçeveleri buna pek elverişli değildir. İşte tam bu noktada size önerim, şık bir metal çerçeveye sahip ve siz nereye dönmesini istiyorsanız, sağa sola, oraya dönebilen resim çerçeveleri imdadınıza yetişiyor. Oldukça güzel tasarlanmış resim çerçevelerini Sevdiklerinize bu ürünü hediye edip, onlarla en güzel anlarınızı, bu çerçeveler içerisinde sonsuza kadar yaşatabilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-Pacman Ofis Zımba

ilginç ofis hediyeleri
Seksenli yıllara damgasını vurmuş, Atari ve bilgisayar oyunu Pacman den esinlenilmiş bu harika zımba ile hiçbir kağıt zımbalanmaktan kaçamayacak. Tüm kağıtları teker teker yakalayarak ağzıyla zımbalayacak, siz de masanızda düzene kavuşacaksınız. Ofisinizde hem biraz eğlenceye; hem de düzene ihtiyacınız varsa Pacman şekilli Zımbalardan daha iyisi yok. Pacman zımbalar siyah, Beyaz, Sarı ve Yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunmaktadır ve plastikten üretilmiştir, paketinde 1000 adet zımba teli ile birlikte gelmektedir.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-2 Boyutlu Çöp Kovası

2 Boyutlu Çöp Kutusu
Evlerde ve ofislerde en fazla çöp kovaları ile işimiz olur, bilindik çöp kovalarının yaşadığımız mekanlarda dekoratif etkileri neredeyse sıfırdır. Şimdi önereceğim çöp kovası üzerindeki resim, sizin bakış açınıza göre hareket ediyor. Mesela yukarıda örneğini eklediğim geri dönüşüm çöp kovası üzerindeki ok işaretleri bakış açınızı değiştirdiğinizde oklar soldan sağa doğru dönüyormuş gibi hareket ediyor. Yaşadığınız ortama çöp kovası gibi küçük detaylarla bile olsa fark getirmek istiyorsanız iyi bir alternatif ürün. Bu ürün aynı zamanda güzel bir ofis hediyesi olarak düşünülebilir.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & Fermuar Kitap Ayracı

Fermuar Kitap Ayracı
Kitap okuma alışkanlığının kazanılması süreç isteyen bir iştir. Yani malum; toplum olarak ne gazete, ne da kitap okumayı severiz. Belki bahsedeceğim mazerete bazılarınız katılmayacak ama, bence okumayı istediğimiz kitaplar da biraz bütçemizi sarsıyor açıkçası. Kitap okuma konusunda devletin biraz daha kitap fiyatlarının aşağı çekilmesi konusunu gözden geçirmesi gerekiyor. Elbette bu benim naçizane fikrim. Şimdi önereceğim ürün, şayet kitap okumayı seven biriyseniz ve kitap okuduktan sonra kaldığınız sayfa konusunda size yardımcı olmasını istediğiniz şık bir ayraç arıyorsanız, buyurun size fermuar şeklinde orjinal bir kitap ayracı.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediye Fikirleri & Benzin Göstergeli Duvar Saati

Erkeğe ilginç hediyeler
Bazı kadınlara göre, “Erkekler arabalarını kendilerinden daha çok önemsiyor ve daha çok seviyor.” Çoğu bayanlar özellikle eşleri için, yalvarsanız veya üzerine para dahi ödeseniz, bir perde takmaya veya bulaşık işlerine yardım için yerinden kaldıramazsınız diye düşünüyor. Söz konusu erkeğin kendi arabası olsa, arabanın temizliği ve bakımı için ne gerekiyorsa yapar. Erkeklerin araba merakının büyük bir tutku olduğunu zannediyorum herkes kabul ediyordur. Araba merakı yüksek, araba sevdalıları için harika bir hediye önerim var; Benzin Göstergeli Duvar Saati. Oldukça şık bir tasarıma sahip, orijinal bir benzin göstergesi olan  bu ilginç duvar saatini ofis hediyesi veya erkeklerin çalışma odaları için hediye etmeyi düşünebilirsiniz. İlginç hediyeler kategorisi içerisinde Benzin Göstergesi Duvar Saatini önemle tavsiye ederim.

konu çizgisi

İlginç Hediyeler- Üzerine Not da yazılabilen Mousepad

ilginç ofis hediyesi
Ben bu satırları yazarken, kullandığım mousepad üzerinde bir bankanın reklamı vardı:) Yani eşantiyon olarak almış olduğum bir mousepad. Bunu itiraf ettikten sonra gelelim şimdi tanıtacağım ürüne. Efendim bu mousepad diğerlerinden çok farklı. Çünkü üzerinde sadece Mouse’nizi gezdirmekle kalmıyorsunuz, aynı zamanda üzerine hatırlamak istediğiniz bir takım notlar da alabiliyorsunuz. Nasıl ilginç bir ürün değil mi?
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-İlginç Mousepad’lar

ofis hediyeleri

Üstüne basa basa söylüyorum, altını kalın çizgilerle geçiyorum. Bu ürün eski bir televizyon değil bir mousepad. İlginç Mousepad arayanlar için, verdiğim linkten, birbirinden farklı dört beş model mousepad modeli daha bulabilirler.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-El Feneri Anahtarlık

El Feneri Anahtarlık
Hiçbir pil veya harici elektrik yardımı olmadan, kenarındaki kolu elinizle çevirmeniz halinde, elde edeceğiniz kinetik enerji ile ışık oluşturabileceğiniz bu şık anahtarlık ilginç hediye önerilerim listesine girmeyi fazlası ile hak ediyor. Karanlıkta anahtar yuvası bulamama derdine son.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler- Yardım Eli Kitap Ayıracı

ofis hediyeleri
Gördüğünüz bu ürün bir kitap ayıracı. Kitabınızı kapattığınızda, daha sonra nerede kaldıysanız, oradan kitabınıza devam eder okursunuz. Buraya kadar her şey normal. Bu ürünü ilginç kılan tarafı, ayıracın bir yardım eli şeklinde olması. Belki size çok basit gelmiş olabilir ama, ben işin tasarım ve düşüncesine önem veriyorum. Bence iyi düşünülmüş bir ürün. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsanız, unutmayın ki, bazı alışkanlıklar detaylarda saklıdır.
konu çizgisi

Hediye
konu çizgisi

CEVAP VER