Sevgiliye En İyi 30 Hediye

sevgiliye alınabilecek hediyeler
Sevgiliye hediyeler yarışması bu yıl Türkiye’de, “Ne hediye Alınır” sponsorluğunda yapılıyor! Erkek ve bayan sevgiliye ayrı kategorilerde toplam 30 en güzel hediyenin katılacağı yarışmanın sonucu şimdiden merakla bekleniyor! İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek olan yarışmaya, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 80 milyon sevgilinin katılması bekleniyor! Perdeler açılsın ve sevgiliye hediye şov başlasın! Nasıl konuya çok havalı bir giriş yaptık öyle değil mi? Gerçekten de nasıl ki, kadınlar arasında güzellik, erkekler arasında yakışıklılık yarışmaları yapılıyor, en iyi haber, en iyi fotoğraf, en iyi sporcu, en iyi oyuncu, en iyi siyasetçi veya en iyi devlet adamlığı yarışmaları yapılıyor ve Dünya’nın en en iyisi seçiliyorsa, bu yazımda ben de, sevgiliye hediye fikirleri konusunda kendi tecrübelerimden yararlanarak, en çok satılan ve sevgililer tarafından en çok tercih edilen sevgiliye alınabilecek 30 en iyi, en güzel hediyeyi seçmeye çalıştım! Neden böyle bir yazı kaleme aldım hemen izah edeyim; Gerçekten de, sevgiliye doğum günü hediyesi olsun, sevgililer günü hediyesi olsun, sevgiliye yılbaşı hediyesi olsun, böyle özel günlerde erkek ve bayan sevgililer birbirleri için hediye seçme sürecinde çok ciddi kafa karışıklığı yaşıyor! Erkek veya bayan, yüzlerce, hatta binlerce hediye seçenekleri arasından, sevgilisine özel bir hediye seçmekte zorlanabiliyor. Bu yazımdaki maksadım da, belki seçmece 30 en iyi hediye ortaya çıkarılabilirse, bunlar arasından karar vermek daha kolay olur diye düşünmekteyim. Birbirinden kaliteli, orijinal, ilginç, farklı ve özel ürünler ile sevgiliye hediye fikirleri konusuna hemen giriş yapalım o halde! Sevgiliye hediye edilebilecek Top 30 en iyi hediye önerileri içerisinde, elimden geldiğince bol alternatifi ürünler seçmeye ve paylaşmaya çalıştım. Erkek giyim, bayan aksesuar, erkeğe ve bayana kişiye özel hediyeler ve sevgilileri şaşırtacak, sürpriz ve ilginç sayılabilecek hediyeler! Umarım paylaştığım ürünler, başta sizin, sonra da sevgilinizin beğenisini kazanır! Keyifli ve neşeli vakit geçirmeniz dileği ile….

Sevgiliye En İyi Hediye Seçenekleri


Kişiye Özel Gömlek

Kişiye Özel Gömlek

Erkek sevgiliye hediye listesinin başına Kişiye Özel Gömlek 1. sıradan giriş yapıyor! Erkek arkadaşınızın giyim alışkanlıklarını bilemem ama, erkeğin giymekten en çok keyif aldığı kıyafetinin gömlek olduğunu biliyorum. Kişiye Özel Gömlek ise sıradan gömleklerden hem çok daha ötesi. Çünkü bu gömleğin yakasına kendi mesajınızı, kol ve cep kısmına ise, erkek arkadaşınızın isim baş harflerini yazdırabiliyorsunuz! Kişiye Özel Gömlek erkek sevgilinize hem doğum günü hediyesi, hem de şahane bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Bu ürünü, Türkiye’nin her yerinden rahatlıkla sipariş edebilirsiniz. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa neresi olursa olsun! Kargo ile en geç 2 iş günü içerisinde kapınızda!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Yukarıda konuya girerken şov başlasın demiştim ya hani? Kişiye Özel Deri Hediye Seti ile, erkek arkadaşınıza adeta bir şov yapacaksınız! İçerisindeki ürünlerin şıklığı ve kalitesi kadar, hediye kutusunun da son derece dikkat çekici olduğunu ve özel olduğunu belirtmek isterim. İçerisinde, bakımına ve görünüşüne düşkün bir erkeğin sahip olmak isteyeceği şık aksesuar ürünler var! 1 Adet %100 gerçek deriden erkek kemer ve bir adet de yine hakiki deriden kişiye özel hale getirilebilen deri cüzdan! Erkek sevgilinize bu ürünü, ister sevgililer günü hediyesi olarak armağan edin, isterseniz yıl dönümü hediyesi olarak! Takdir sizin!

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel isim yazılı Deri Cüzdan

Listemin üçüncü sırasında, fiyatı ile de uygun olduğunu düşündüğüm Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan var! Birlikte girdiğiniz her ortamda, yemekte, gezmekte, dolaşmakta her neyse, elinizi asla cebinize attırmayan erkek arkadaşınıza, %100 gerçek deriden imal edilmiş olan ve üzerinde sahibinin isminin yer alacağı şık bir deri cüzdan hediye edilebilir! Bu ürünü özellikle erkeğe doğum günü hediyesi olarak öneriyorum.

Kişiye Özel Hediye Seti

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel Hediye Seti

Birbirinden şık deri ürünlerden oluşan Kişiye Özel Hediye Seti, erkek sevgiliye hediye listemize 4. sıradan giriş yapıyor! İçerisinde yer alan ürünlerin tamamı üzerine erkek arkadaşınızın ismi yazılacak şekilde hazırlanıyor! 1 Adet kişisel kartvizitlerini içerisinde saklayabileceği kartvizitlik, 1 adet sürekli yanında taşıyabileceği isim yazılı kalem ve ofis, araba, ev anahtarlarını üzerinde taşıyabileceği yine isim yazılı bir anahtarlık! Bu ürün de, yine en çok tercih edilen ve satın alınan hediyelerden biri!

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Devir, elektronik ve teknoloji devri! hepimizin Allah’a şükür cebinde ya da çantasında son teknoloji cep telefonları var! Bu akıllı süper aygıtlar ile, gittiğimiz her yerde mutlaka bir fotoğraf çekiyoruz. Fotoğrafların sayısı arttıkça, telefon hafızası buna cevap veremez duruma geliyor! Dolayısı ile bize bir de harici bir depolama aygıtı lazım! Sadece fotoğraflar için değil, tüm elektronik verilerinizi yedekleyebileceğiniz Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, erkek sevgilinize de hediye edebileceğiniz çok şahane bir ürün! Üzerinde isim yazılı olan USB Bellek, bilgisayar USB girişine takıldığında mavi ışık veriyor! Erkek arkadaşınızın işine son derece yarayacak bu ürünü, doğum gününde O’na hediye edebilirsiniz mesela!

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Bir fotoğrafa bakar, çok mutlu oluruz. Bir fotoğrafa bakar, ağlarız veya hüzünleniriz. Bir fotoğrafa bakar onunla konuşuruz, özlem gideririz. Bir fotoğraf bazen çok şey demektir. Sevgiliniz ve sizin için özel olan herhangi bir fotoğrafınızı yıllarca saklamak için özel bir resim çerçevesine ihtiyaç duyarsanız, bu Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeveden başka şey olmayacaktır. Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve, tamamen sevgililerin isimlerine özel düzenleniyor! Eğer sevgilinize, sevgililer gününde güzel bir sürpriz yapmak isterseniz, içerisinde en güzel fotoğraf karesinin olduğu Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve hediye edin.

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Kız arkadaşınıza romantik bir yılbaşı hediyesi isterseniz, Melek Sevgilime Hediye Kulesi tam aradığınız hediyedir derim! Çünkü Melek Sevgilime Hediye Kulesi, aslında bir hediyeden çok daha fazlası! Hem romantik, hem sürpriz, hem de çok göz kamaştırıcı! Kırmızı tüle sarılıp, üzeri de kurdele ile süslenmiş harikulade bir hediye kulesi! Üst üste 4 kalp kutudan hazırlanan bu özel hediyenin kutuları üzerinde “Seni Her şeyden Çok Seviyorum” cümlesi var! Melek Sevgilime Hediye Kulesi içerisinde, bonbon şekerler, drajeler, kalp şeklinde çikolatalar ve “Melek” şeklinde kolye var!

İki Harfli Kalp Yüzük

İki Harfli Kalp Yüzük

Sevgiliye en iyi 30 hediye içerisinde İki Harfli Kalp Yüzük de var! Neden derseniz, bu yüzükler sadece aşkı konuşuyor! Kız arkadaşınıza evlilik sözü vermek için İki Harfli Kalp Yüzüğün büyüsünden yararlanın! Ortasında bir kalp ve her iki yanında isimlerinizin baş harfleri! 14 Ayar altın kaplama İki Harfli Kalp Yüzük, özel hediye kutusu içerisinde satılıyor!

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

“Sevgililer günü hediyesi ne alınır?” Sevgilinize, hem bir sürpriz yapmak hem de aynı zamanda romantik bir hediye vermek isterseniz, 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle bu talebinize son derece uygun! Sevgililer gününde, kız arkadaşınıza bu hediye ürün ile çok güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Kendi fotoğrafınız tam 130 Puzzle parçaya bölünüyor ve parçalar çok özel bir hediyelik kalp kutu içerisine yerleştirliyor? Nasıl sizce de etkileyici değil mi?

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

“Erkek Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınabilir?” Çanta taşımak günümüzde nasıl ki bayanlar için çok önemli bir ihtiyaç ise, erkekler için de ciddi bir ihtiyaç haline gelmiştir. Cep telefonu, şarj cihazı, anahtarlık, kartvizitlik, kalemler, cüzdan, araba anahtarı ve erkeğin diğer beraberinde taşıdığı kişisel eşyaları! Tüm bunları sevgiliniz cebinde taşıyamayacağına göre, O’na son derece şık ve havalı Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası hediye edebilirsiniz.

Aşkım Kolye

Aşkım Kolye

Top 30 sevgiliye alınabilecek hediyeler içerisinde, bu ürünü aslında birinci sıraya mı koysaydım diye düşünmedim değil! Ama burada yer alan sevgiliye hediyeler için, şu daha iyi veya şu daha az değerli diye bir haksızlık veya ayırım yapamam! Hepsi kendi içerisinde son derece anlamlı ve özel! Aşkım Kolye, kız arkadaşınızı eminim ki, hem çok duygulandıracak bir kolye, hem de boynuna geçirdikten sonra asla çıkartmak istemeyeceği çok özel bir kolye! Çünkü, bu kolye üzerinde tıpkı sizin O’na dediğiniz gibi “Aşkım” var! Zinciri üzerinde yer alan sonsuzluk işareti de, aşkınızın ne kadar büyük olduğunun çok çarpıcı bir delili! Sevgililer günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza hiç tartışmasız bu kolyeden hediye edin!

Kişiye Özel Köstekli Saat

Kişiye Özel Köstekli Saat

Yılbaşı için neden erkek arkadaşınıza daha orijinal bir yılbaşı hediyesi düşünmeyesiniz? Kişiye Özel Köstekli Saat, parlak krom kaplı yüzeyi ve üzerinde isim yazılı olması ile, çok orijinal ve çok şık! Erkek arkadaşınız kendini bu özel saat ile, gerçek bir beyefendi gibi hissedecek! Cumhuriyet yıllarındaki orijinal köstekli saat modellerine sadık kalınarak hazırlanmış olan Kişiye Özel Köstekli Saat, erkeğe armağan edilebilecek en sıra dışı ve güzel hediyelerden biri!

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Atalarımızın dediği gibi “Tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalım”, Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, hem ağzınızı tatlandırıyor, hem de kalbinize sevgi aşılıyor! Sevgiliniz çikolatayı çok seviyorsa, Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolataları gördüğünde acaba nasıl bir mutluluk yaşayacak? İçerisinde 24 adet sütlü çikolata tanesi bulunan ve en önemlisi her bir çikolataların üzerinde kendi fotoğrafınızın olduğu bu özel çikolata, sevgilinize alınabilecek en iyi yılbaşı hediyeleri içerisinde!

Sevgiliye güzel hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalpli Ayna

Ayna ayna söyle bana “Sevgilim beni ne kadar seviyor?”,”Benden daha güzeli var mı bu dünyada?” Bu aynaya boşuna bu soruları sormayacaksınız sanırım! Çünkü bu ayna taraflı bir ayna! Kalbini size adamış ve yeryüzündeki en güzel kişi olarak sizi gören sevgilinizden size özel bir armağan! Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna, hem sevgililer günü için, hem de sevgiliye doğum günü hediyesi olarak muhteşem bir hediye seçimi! Ürün ile ilgili detaylı bilgileri “Satın Al” tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat

Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat

Bir varmış, bir yokmuş. Sizin de aşkınız masallara konu olabilecek kadar büyükse, bu büyük aşkı zamana emanet edelim! Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat, hem çok şık bir dekor, hem de son derece kudretli bir anlamı olan özel bir hediye! Cam kadar şeffaf ve saydam olan bu kristal üzerine sevgilinize hangi özel cümleleri sıralamak istiyorsanız o yazılsın! Üzerinde aynı zamanda saat de bulunan Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat, sevgiliye alınabilecek en anlamlı ve en güzel sevgililer günü hediyesi!

Bebeğim Kolye

Bebeğim Kolye

Hani o üzüldüğünde, sizin için hayat duruyor ya, hani o gülümsediğinde dünyalar sizin oluyor ya! Çünkü o sizin biricik bebeğiniz, sevgiliniz! “Bebeğim” diyerek, gözünüz gibi sakındığınız sevgilinize “Bebeğim” yazılı altın kaplama kolye çok yakışacak! “Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır” diye soracak olursanız, hiç tereddüt etmeden size bu kolyeyi öneririm! Piyasadaki mudilerine göre son derece ucuz ve makul bir fiyata satışa sunulan Bebeğim Kolye, özel deri hediye kutusu ile birlikte satılmaktadır!

Sevgiliye güzel hediyeler

Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati

Bu duvar saatinin her milimetre karesinde aşk var, siz varsanız! Her saat başında size özel apayrı bir fotoğraf! Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati, tamamen sizin göndereceğiniz fotoğraflar ile hazırlanıyor! Sevgilinize kalıcı ve ömürlük, çok anlamlı bir doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, her rakamında fotoğraf olan ve ortasında mesajınızı içeren, Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati ideal bir tercih olacaktır.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Sizi bu hayatta en çok mutlu eden kişi! Geleceğinizdeki tüm planlarda o var! O’nu her gördüğünüzde kalbiniz yerinden fırlayacak gibi oluyor! Kan basıncınız artıyor ve ağzınız kurumaya başlıyor! İsmini duyduğunuz her an, O’nunla konuştuğunuz her an bu durumları yaşıyorsunuz! Çünkü siz aşk denilen ve henüz matematiği çözülmemiş çok özel bir duygu yaşıyorsunuz! Bu hissi ne tuhaftır ki, bir başkası için kesinlikle duymuyorsunuz! Yeryüzünde bu duyguyu size yaşatan tek kişi o! Tıpkı bir inci tanesi gibi! İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, sevgilinize ne kadar değerli olduğunu hissettirebileceğiniz son derece anlamı bir hediye. “Kız arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınabilir?” Sanırsam bu sorunun da en güzel cevabı!

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Sevgililer arasında bazen uzun mesafeler aşkı da, sevgiyi de, özlemi de çoğaltabiliyor. Uzaktaki sevgilinize, kalbinizdeki sevginin hala taş gibi sapasağlam olduğunu göstermek için, Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı armağan edebilirsiniz. Doğum gününde, yılbaşında veya sevgililer gününde ister nişanlınıza, askerdeki sevgilinize, ister sözlünüze, isterseniz kız arkadaşınıza son derece şık ve doğal olan, Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı hediye edin! Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi resim üzerine tıkladığında görebilirsiniz.

Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti

Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti

Aşk maske istemez, aşk kılıf istemez, aşka nedensizdir. Çünkü aşkta bir formül, bir matematik yoktur! Ancak, siz yine de sevgilinizi düşünürken en çok hangi özelliğini sevdiğinizi düşünüyorsanız ve buna nedenler arıyorsanız, Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti sizin sevginize ilaç gibi gelecek! İçerisinde tamı tamına 100 adet “Seni Seviyorum Çünkü…” ile başlayan ve bu sevgiye nedenler sıralayan aşk mesajları bu hediye sepeti içerisinde! Aynı zamanda içerisinde iki adet kalp şeklinde çikolata ve 1 adet de kırmızı gül bulunuyor! Top 30 Sevgiliye hediyeler serisi içerisinde, bu ürün için son derece romantik ve etkileyici olduğunu sanırım siz de kabul edersiniz!

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

Yılbaşında sevgilinize 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu hediye edin ve içerisinde çıkan 100 farklı dildeki “Seni Seviyorum” cümleleri ile mutluluktan mest olsun! Siz öyle sevgisini bir kez iki kez göstermek ile yetinmeyen biriyseniz, işte size mükemmel bir fırsat! İçerisinde en popüler dillerden hazırlanmış ve 100 farklı dilde yazılmış olan “Seni Seviyorum” sözleri bu kavanozun içerisinde.

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Bu kupa bardakta hayat var, mutluluk var, aşk var! Çünkü Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak üzerinde gerçek aşıklar var! Sevgilinize ucuz olduğu kadar kullanışlı ve sizi sürekli hatırlatacak şık bir hediye düşünürseniz, hediye olarak uğrayacağınız tek adres Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak. 3 fotoğraf basılabilen bu kupa bardaktan, çay da içmek çok keyifli, kahve de içmek! Size ait fotoğraflar arasında Kırmızı bir zemin üzerinde “Love” yazısı, yer alıyor. Altında ve üstünde ise, isimleriniz yer alıyor!

Pırlanta Love Yüzük

Pırlanta “Love” Yüzük

Sevgiye verilen en güzel değer; Pırlanta Love Yüzük! Sıra dışı tasarımı ve klasik düz yüzüklerden çok farklı tasarımla, aşk yüzük üzerinde yeniden yorumlandı! İngilizce “Love” (Sevgi) yazılı ve 0,01 karat pırlantası ile, Pırlanta Love Yüzük, zarafetin ve şıklığın sembolü! Kız arkadaşınızın parmağına yakışsa yakışsa en fazla Pırlanta Love Yüzük yakışır. Sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinizi şımartacak ve özel hissettirecek bir hediye için Pırlanta Love Yüzük mükemmel bir tercih!

Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Sinemada bir film çok tuttuğunda veya gişe rekorları kırdığında, aynı yapımcı firma tarafından çıkarılan sonraki başka film için, örneğin “Yüzüklerin Efendisi’nin yapımcılarından” diye yeni filmin reklamı yapılır! Pırlanta Altın Kalp Yüzük de yukarıda yer alan “Love” yüzüğünün yapımcılarından! Son derece çarpıcı ve dikkat çekici bir tasarım! Göz kamaştıran bir güzelliğe sahip, romantik ve çok şık! Sevgilinize “Benim için çok değerlisin” ve “Seni çok seviyorum” demenin bir başka yolu! Eşinize veya sevgilinize alınabilecek güzel yılbaşı hediyeleri içerisinde Pırlanta Altın Kalp Yüzük olmalı diye düşünüyorum.

Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım

Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım

Denize bakmak, eminim ki benim gibi bir çok insana huzur veren çok özel bir şey! İnsan denize baktığında sonsuzluğa bakıyormuş hissine kapılıyor! Çünkü önünüzde bir engel yok. Gözünüzün alabildiği en son noktaya kadar hiçbir engele takılmadan bakabiliyorsunuz! Deniz aynı zamanda romantizmin de adresi! Kız arkadaşınız ile deniz kenarında oturup bir çay içmek, deniz kenarında yürüyüşe çıkıp sohbet etmek, herhalde en romantik şeylerden biridir. Denizden bahsetmişken, sevgiliye hediye olarak düşünülebilecek çok romantik bir hediye önerim daha olacak sizlere! Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım! Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürünün, fiyat ve detay bilgilerini, resim üzerine tıkladığınızda öğrenebilirsiniz.

Sevgiliye Özel Aşıklar Saten Yastık

Sevgiliye Özel Aşıklar Saten Yastık

Başınızı yastığı koyduğunuzda sizi en fazla mutlu eden şey, O’nunla ilgili hayaller ve gelecek planları kurmaksa, bu keyfi ikiye katlamanın zamanı gelmiş demektir. Sevgiliye Özel Aşıklar Saten Yastık ile, uyumadan önce adeta sevgilinize “iyi geceler” deme fırsatı yakalayacaksınız! İster bu şahane yastıklardan iki tane satın alın, ister kız arkadaşınıza hediye edin!

Kalbimin İçi Hediye Sepeti

Kalbimin İçi Hediye Sepeti

Sevgilinize sesli olarak sözler ile “Seni Seviyorum” demeden, sevginizi vücut dili ile nasıl anlatırdınız? Muhtemelen iki elinizi bir noktada birleştirir, sonra dairesel olarak yukarı doğru yapıp, sonra aşağıda tekrar ellerinizi birleştirirdiniz. Yani bir kalp şekli çizmeye çalışırdınız! Kalbimin İçi Hediye Sepeti, sevginizi sizin yerinize sevgilinize söylemeye çalışan özel bir hediye sepeti. Kalbimin İçi Hediye Sepeti içerisinde kalp çikolatalar, çiçekler ve 30 adet kırmızı kalp kağıtlar üzerinde sevgi sözcükleri yer alıyor!

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu Seni Seviyorum Mesajı

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu “Seni Seviyorum” Mesajı

Sıra, Sevgiliye en iyi 30 hediye listesinin 30. ürününe geldi! Yukarıda belirttiğim gibi, burada yer alan her bir hediyelik ürün bana göre birinci sırada olmayı fazlası ile hak ediyor. ben, bu listeyi oluştururken son derece keyif aldım! Yazıları yazmak biraz yorucu ve zaman alıcı olsa da, umarım sizlere faydalı olabilecek ve sevgilinizi mutlu edebileceğiniz hediyeler bulursunuz. Son ürünümüz de, bir de kurdeleler ile süslenmiş ve son derece şık metal hediye kutusuna sahip bir hediye sepeti! Ürünün adı; Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu Seni Seviyorum Mesajı! Hediye sepeti içerisindeki tüm hediyelikler üzerinde “seni Seviyorum” yazılı ürünler var! Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için lütfen resim üzerine tıklayınız!

Sevgiliye Hediyeler

CEVAP VER