Kişiye Özel Kol Düğmeleri

gömlek kol düğmesi
Kadınlar için küpe, kolye, bileklik, yüzük ne ifade ediyorsa, erkekler için kol düğmeleri onu ifade eder! Erkeğin günlük yaşamında kullandığı kısıtlı sayıdaki aksesuarlar ile, bayanların sayısız aksesuarları arasında değim yerindeyse bir uçurum vardır! Ancak yine de erkeğin şıklığını tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir gömlek kol düğmeleri! Piyasada en çok tercih edilen kol düğmesi, altın ve gümüşten imal edilmiş olan modellerdir. Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza, internet üzerinden online satışa sunulan, en kaliteli hediye siteleri içerisinden derlemiş olduğumuz ve daha çok isim veya harf yazılı modellerden oluşan gömlek kol düğmeleri tanıtmak istiyoruz! Klasik erkek giyimi denildiğinde akıllara gelen kıyafet türü, takım elbisedir. Ancak, takım elbise her ne kadar klasik giyinmekten hoşlanan erkeğin birinci tercihi olsa da, tek başına şıklık için yeterli değildir! Kaliteli yün ya da pamuklu dokuya ve iyi bir kesime sahip takım elbise, ancak göz alıcı aksesuarlarla birlikte tamamlandığında kusursuzluğa ulaşılır! Nedir bu aksesuarlar? Örneğin takım elbise ile uyumlu renklere sahip bir deri kemer. Elbise içerisine giyilecek jilet gibi düz bir yakaya sahip gömlek! Gömlek üzerine takım elbise ile uyumlu bir kravat. Ceket ön cebine sokulacak ve kravat ile aynı renklere sahip olması tavsiye edilen tamamlayıcı bir mendil! Bitti mi? Elbette ki hayır! Şimdi şıklık konusunda biraz daha detaylara inelim! Erkeğin şıklığına detay kazandırmak ve mükemmele ulaşmak için, bir de göz alıcı gömlek kol düğmeleri! İşte bu makalemizin konusu da, tam olarak Kol düğmeleri üzerine! Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ya da patronunuza özel günlerde armağan edebileceğiniz, birbirinden kaliteli, tercihe göre gümüşten ve altın, kusursuz işçiliğe sahip şahane kol düğmeleri burada sizleri bekliyor!

Erkeğe Hediyelik Kişiye Özel Kol Düğmeleri


Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Modern yaşamda erkekler de en az kadınlar kadar dış görünümlerine önem veriyorlar! Şık görünmek, insanın hem kendisine olan saygısından, hem de özellikle iş yaşamında ilişki içerisinde bulunduğu kişilere karşı güven verme ihtiyacından ileri gelmektedir! O halde şıklığından hiçbir zaman taviz vermeyen erkekler için küçük ama son derece göz alıcı Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi öneriyoruz! Eğer sizin de bir kol düğmesi koleksiyonunuza varsa, bunlar içerisinde Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesine yer açmanızın zamanı geldi! Kişiye özel olarak hazırlanan gümüş kol düğmeleri, hediye edeceğiniz kişinin isminin baş harflerine özel olarak hazırlanıyor! Oval Kol Düğmelerinin üzerine sizin belirleyeceğiniz iki harf yazılmaktadır. Ürün, son derece şık hediye kutusu içerisinde ikili olarak gönderilmektedir. Diğer isim yazılı hediyelere göz atmak için bu yazımızı okuyabilir, buradaki hediyelere göz atabilirsiniz: Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Erkeklerin şıklık yarışında hanımlardan geri kaldıklarını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Çünkü erkekler de artık günümüzde en az kadınlar kadar bakımlı ve şık ürünler tercih ediyorlar! Erkeğin tercih ettiği aksesuar seçenekleri içerisinde kravat, cep mendili, kemer ve kol düğmeleri gelmektedir. Eğer şu dakikalarda hayatınızda kendine değerli bir yer bulan özel erkeğe şık ve kullanışlı bir hediye arayışınız varsa,  sizin için seçtiğimiz Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesine daha yakından bakmanızı tavsiye ediyoruz! İsim yazılabilen Dikdörtgen şeklindeki Kol Düğmesi üzerine isterseniz isim ve soy isim baş harflerini, isterseniz sevgilinizle isimlerinizin baş harflerini yazdırabilir ve ona güzel bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz! Kişiye Özel Gümüş kaplama Dikdörtgen Kol Düğmelerinin
her birine iki harf yazılabilmektedir. Ürün mükemmel şıklıktaki hediye kutusu içerisinde ikili olarak gönderilmektedir.

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Üzerinde kendi isminizin ve soy isminizin baş harflerini taşıyan kol düğmeleri ile, hem tarzınızı ortaya koyacak, hem de takım elbisenizi daha da şık bir hale getireceksiniz! Nasıl ki, detaylarını görebilene hayat daha güzel geliyorsa, siz de şıklığınıza küçük detaylar kazandırarak kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz! Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi, klasik giyime sadece küçük bir detay kazandırmış olmakla kalmayacak, aynı zamanda çevrenizdeki kişilerin de “İşte gerçek anlamda şık giyinmeyi bilen erkek” hayran bakışlarına maruz bırakacak! Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi üzerine isim ve soy isminizin baş harflerini, sevgiliniz isminin baş harflerini veya arzu etmeniz halinde taraftarı olduğunuz takımın baş harflerini yazdırabiliriz. Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmelerinin üzerine birer adet harf yazılmaktadır. Ürün şık kutusu içerisinde ikili olarak gönderilmektedir. Ucuz ve hesaplı fiyatı ile de dikkat çeken bu harika ürünü erkeğe doğum günü hediyesi olarak tavsiye ediyoruz!

Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Makalemizin girişinde kullanmış olduğumuz gömlek kol düğmelerini beğendiyseniz şayet, bu ürünü satın alabileceğiniz linki dahil ediyoruz. Kare şeklindeki tasarımı ile öne çıkan ve etrafı kare desenlerle süslenmiş içerisine de sevdiklerinizin isminin baş harflerini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi! Erkek sevgiliye hediye, babalar günü hediyesi ya da evlilik yıl dönümü hediyesi olarak düşünülebilecek en iyi modellerden biri!

Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Yuvarlak Kol Düğmesi

Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Yuvarlak Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Yukarıda vermiş olduğumuz oval, kare, dikdörtgen modellerine ek olarak, şimdi de yuvarlak hatlara sahip 925 Ayar Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Yuvarlak Kol Düğmesi öneriyoruz! Bu model de yine kişiye özel hale getirilebiliyor. Sitemiz içerisinde yer alan ve üzerine isim yazılabilen diğer hediyeliklere de göz atmak isteyebilirsiniz: İsme Özel Hediyeler

Kol Düğmeleri & Sol Anahtarı Kol Düğmesi

Music Gifts Sol Anahtarı Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Ruhun gıdası sayılan müziğin başlangıç anahtarı “Sol Anahtarı” kendisine çok şık kol düğmeleri üzerinde yer buluyor! Siyah ve beyaz renk tonlarında son derece şık Sol Anahtarı Gömlek Kol Düğmesi, özellikle müzik öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz en güzel armağanlardan biri!

Harf Yazılı Pırlantalı Gümüş Kol Düğmesi

İsim Yazılı Pırlantalı Gümüş Kol Düğmesi
Ürünü Satın Al
Kol düğmelerinde biraz daha pahalı modellere geçmenin zamanı geldi! Hediye seçerken elbette ki zevkler ve renkler tartışılmaz! İkincisi, hediyelerimizi bütçelerimiz ölçüsünde seçmeye çalışırız! Yukarıda yer alan kol düğmeleri 925 ayar gümüş ve biraz daha ucuz modeller olup, şimdi önereceğimiz ürün fiyat açısından biraz yukarıda! Ama kabul edersiniz ki daha şık ve daha güzel! Yukarıda yer alan modellerden farklı olarak, kol düğmeleri harf şeklinde kesilmiş! Yanı düz bir zemin üzerine harf yazılması şeklinde olmayıp, tamamen harf şeklinde düzenlenmiş bir model! Bu modelde tek kol düğmesi, 6 harfe kadar düzenlenebilmektedir! Eğer hediye edeceğiniz kişinin ismi 6 harften fazlaysa, o zaman sadece isim baş harflerine özel düzenlenecektir. Ürün tamamen el işçiliği ile üretilmekte olup, siparişiniz halinde ortalama 3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilmektedir. Erkeğe hediye olarak düşünülebilecek en güzel kol düğmelerinden biri!

Erkek hediyeleri

CEVAP VER