Farklı Hediyeler

değişik hediyeler

İlginç hediyeleriniz ile farkınızı “Fark” ettirin… Sevgilimizin veya sevdiklerimizin özel günlerinde, onlar için iyi seçilmiş ve gerçekten farklı bir hediye, klasik bir hediyeye kıyasla daha fazla etkileyicidir ve daha fazla iz bırakır. Çünkü insanlar kendilerinde hayret veya şok etkisi uyandıran hiçbir olayı ve nesneyi kolay kolay unutamazlar. Zaten farklı hediyeler seçmemizdeki asıl amacımız da, sevdiğimiz insanları hediyemiz ile etkilemek ve onların dikkatini çekmek değil midir? Bu noktada, sevgilinizin doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde, sürekli klasik diye tabir edeceğimiz hediyelerin dışında, bu sefer bir değişiklik yapıp farklı hediye seçerseniz, eminim şu ana kadar seçmiş olduğunuz hediyeler içerisinde, gelecekte en fazla akılda kalan hediye, şu an seçecek olacağınız farklı hediyeniz olacaktır. Sevgiliniz için en farklı hediye tavsiyelerimi aşağıda paylaşıyorum. Umarım içlerinden seçeceğiniz farklı hediye ile, sevgilinizi şaşırtır ve onu çok mutlu edersiniz. Bu arada aşağıda paylaşmış olduğum farklı hediyeler, ya da Farklı hediye fikirleri diyeyim, sadece sevgiliniz için değil, öğretmenlerinize, annenize, arkadaşlarınıza kısacası değer verdiğiniz herkes için önermiş olduğum hediyelerdir.

İşte Görenleri Çok Şaşırtacak Farklı Hediyeler


Konuşan Sesli Çikolatalar

Konuşan Sesli Çikolatalar

Çikolatanın eşsiz kokusu ve lezzeti zaten sevgiliye hediye edilmesi için yeterli bir neden! Ama dilerseniz, sadece lezzeti ve kokusu ile yetinmeyip, hediye çikolataya farklı bir misyon daha yükleyelim! Ne mi? Mesela çikolata kutusuna bir de ses kayıt cihazı koyalım ne dersiniz? Bu fikir size çok mu enteresan geldi? 7 farklı renk ve modeli ile Konuşan Sesli Çikolatalar, hem sevdiklerinize gerçek bir lezzet şöleni sunuyor, hem de üzerine kendi sesiniz ile kayıt yapabilme imkanı sağlıyor! Üzerindeki 2 tuşa aynı anda bastığınızda, kendi sesiniz ile konuşmanızı kaydedebiliyorsunuz! Kız arkadaşınıza Onu ne kadar çok sevdiğinizi hem çikolata lezzeti, hem de kendi sesiniz ile ifade etmek isterseniz Konuşan Sesli Çikolatalar mükemmel!


Twigy Ponponlu Ev Botları

Twigy Ponponlu Ev Botları

Dışarıdaki şıklığınızı eve taşımak ister misiniz? Twigy Ponponlu Ev Botları farklı renk ve model seçenekleri ile evdeyken bile son derece şık olmanızı sağlıyor! Bir yandan ayaklarınız sıcacık kalırken, diğer yandan şıklığınızdan asla taviz vermemiş oluyorsunuz! 6 farklı modeli ve değişik renk seçenekleri ile Twigy Ponponlu Ev Botları, kız arkadaşına farklı bir hediye düşünenler için iyi bir armağan seçeneği!


Orijinal hediye

Dil Çıkartan Sabit Masaüstü Telefon

Bir hediye bu kadar mı farklı ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım. Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi. Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim. Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm. Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm – Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm – 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir. Sitemiz içerisinde yer alan aynı kategorideki diğer hediyelere buradan bakabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: İlginç Hediyeler


Heykel El Telefon Tutucu

Heykel El Telefon Tutucu

İş yerinizde, cep telefonunuza masanız üzerinde yer bulmakta zorlanıyorsanız ya da, dosyalar/evraklar arasında telefonunuz bulmakta zorluk yaşıyorsanız, size harika bir ürün önereceğiz. Heykel El Telefon Tutucu ile hem telefonunuz emin ellerde olacak, hem de çalan telefonunuza anında bakabileceksiniz. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Heykel El Telefon Tutucu, çalışma masanızdaki en dikkat çekici eleman olmaya geliyor. Heykel El Telefon Tutucunun içerisine cep telefonunuzu yatay ve dikey şekilde konumlandırabiliyorsunuz! Masanızda Heykel El Telefon Tutucu varken, gelen aramaların kimden olduğunu yoğun iş temposu içerisinde çok rahat görebileceksiniz! Bu farklı ve sıra dışı ürünü ister kendiniz kullanın, ister sevdiklerinize armağan edin!


Sevgililer günü için farklı hediye

5 km. Kadar etkili Yeşil Lazer Kalemi

Bu ürünü sevgilinize hediye eder misiniz bilmem ama farklı ve oldukça orijinal olduğu için hediye tavsiyeleri arasına eklemek istedim. Silahlardan hiç hoşlanmam, hatta silahsızlanma adına olabilecek her türlü anket veya eyleme gönülden destek olduğumu belirtmek isterim. Bence silahlar sadece filmlerde olmalı ve orada kalmalı gerçek hayata taşınmamalı. Şimdi durduk yere silahlardan neden bahsettiysem. Silahlardan lazer ışığına giriş yapayım! Lazer ışığının en önemli özelliği, ışın demetinin kırılmadan belli bir hedefe doğru ulaşmasıdır. Gördüğünüz bu lazer kalem oldukça etkili bir lazer ışığına sahip bir ürün! Hatta şöyle desem sanırım daha iyi anlatabilirim, 5 km. kadar hiçbir şekilde ışığında kırılma olmadan belirli bir hedefe ulaşabilir! Nasıl net anlatabildim mi? Bu lazer ışığını, tahtada veya bir konferansta bir konuyu anlatmak için kullanabilirsiniz. Ya da evinizde ayarlanabilen özelliği ile ışık oyunları yapabilirsiniz.


Kişiye Özel Benzinli Kibrit

Kişiye Özel Benzinli Kibrit

Çakmakların market raflarında yerini almasından sonra, asırlık kibritlerin pabucu dama atıldı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz! Bir elinizde kutusu, diğer elinizde çöpü ile yıllardan ateşe olan ihtiyacımızı kibritler karşılıyordu… İnsanların kibritlerden vazgeçmesinin en önemli nedeni, çabuk bitiyor olmalarıydı! Oysa ki, Kişiye Özel Benzinli Kibrit, klasik kibrit kutuları gibi hemen bitip tükenmeyecek! Üzerinde sahibinin isminin baş harflerini taşıyan Kişiye Özel Benzinli Kibrit, nostalji tutkunları için yeniden yorumlandı!


sevgiliye romantik en iyi hediyeler

Ahşaptan Posta Kartı

Kız arkadaşınıza veya eşinize sevginizi, yan tarafta görmüş olduğunuz ahşap posta kartına kazıyarak ölümsüzleştirebilirsiniz. Kız Arkadaşınıza böylesine değerli ve anlamlı bir hediyeyi yılları yılı unutulmayacaktır. Tabi dilerseniz bu posta kartının yanında hediyelik olarak başka güzel şeyler de alabilirsiniz. Ama sevgilinize en etkileyici mesajlarınızı bu ahşap posta kartına yazıp, sevgililer gününde sevgilinize anlamlı ve güzel bir hediye verebilirsiniz. Tasarım açısından tıpkı gerçek posta kartı şeklindeki ahşap posta kartı, sevgililer günü için farklı ancak romantik bir hediye olacaktır.


Kişiye Özel 50 Yıllık Takvim

Kişiye Özel 50 Yıllık Takvim

Kendi doğum gününüzün, önümüzdeki 50 yıl boyunca haftanın hangi gününe denk geldiğini merak ediyor musunuz? Ya da sevgililer günü? Yılbaşı? Artık tarih ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabı, yanınızdan hiç ayırmayacağınız Kişiye Özel 50 Yıllık Takvim üzerinde yer alıyor! Kişiselleştirilebilir (Üzerine isim baş harfleri yazılabiliyor) bir ürün olan Metal Kişiye Özel 50 Yıllık Takvim ile, 5 yıl sonra hangi ay kaç gün çekiyor, haftanın hangi günü, hangi tarihe denk geliyor gibi, tüm tarihleri aynı zamanda anahtarlık olarak da kullanabileceğiniz Kişiye Özel 50 Yıllık Takvimden öğreneceksiniz! Bu şahane ürünü ister kendiniz kullanın, ister sevdiklerinize armağan edin!


Sevgililer günü için farklı hediye

Işık Yayan Plazma Küre

Konuya giriş yapacağım ama, nasıl bir giriş yapsam diye merakla düşünüyorum. Alaaddin’in Sihirli lambasını bilirsiniz, ya da fantastik Amerikan filmlerinde, kahramanımız farklı bir türe dönüşürken etrafa yayılan ışıklar vardır ya hani! İşte gördüğünüz bu üründe de, küre içerisinde bu tipten hareket eden ışıklar yer almakta. Aynı zamanda parmağınızı bu kürenin herhangi bir yerine dokundurduğunuzda ışıklar parmağınıza doğru yoğunlaşmakta! Hayret! Stres atmak için v.s. güzel düşünülmüş bir ürün. Ben bu ürünü kullanım yerlerini düşünüyorum, mesela güzel bir gece lambası olabilir. Ya da evin bir köşesine dekoratif amaçlı yerleştirilebilir. Hediye olarak nerelere düşünülebilir? Bence farklı bir sevgililer günü hediyesi olabilir aynı zamanda doğum günü hediyesi de olabilir, çocuk odalarında kullanılabilir bilemem. Orasına artık siz karar verin.


İlginç Sevgililer günü hediyesi

Amfi Hoparlör

Müzik keyfinizi doya doya her ortamda yaşamak ister misiniz? Sevdiğiniz ve biraz yüksek sesle dinlemekten keyif aldığınız şarkılar, laptop, cep telefonu, iPad gibi cihazların dahili hoparlörlerinden maalesef çok fazla etkileyici olamıyor ve yüksek ses ile bizlere şarkı dinleme keyfi yaşatmıyor. İşte bu amfi tam da bu sebeple üretilmiş bir ürün. Sevgililer günü için sevgilisine farklı ve sıra dışı bir hediye düşünenlere önerebileceğim bu ürün, 4 Adet AAA pil ile 6 Saat kesintisiz ve yüksek ses ile müzik keyfi yaşatıyor. Piknik veya tatillerde müzik keyfiniz yarım kalmayacak ve sevdiğiniz şarkıları doya doya yüksek sesle dinleme imkanı bulacaksınız. Belki de sevgiliniz ile sahilde, romantik bir akşam vakti, kumların üzerinde cep telefonunuzdan ikiniz için çalan şarkıları birlikte söyleyeceksiniz…


Sevgiliye en iyi hediye

Kabartmalı Silikon Duvar Saati

Bugünlerde malum, her şey 3D (Üç boyutlu) Seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Her şeyin 3D’si olur da Duvar Saatinin neden üç boyutlusu olmasın? Gördüğünüz duvar saati kabartmalı rakamlardan oluşuyor, yalın ve göz kamaştıran bir duvar saati hediyesi arıyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz. Ayrıca kabartmalı duvar saatine ait üç farklı renk alternatifi de bulunmakta. Sevgililer gününde sevgiliye alınabilecek en iyi hediyelerden biri… Bu ürünü hediye ettiğiniz sevgiliniz, evinin veya ofisinin en güzel köşesine bu saati asacak ve sürekli sizi düşünecektir. Duvar saatim sade olsun ama tasarımıyla öne çıksın’ diyorsanız Silikon Duvar Saati size göre. Ne fazla ciddi ne de göz yorucu. Silikon Duvar Saati, silikon malzemesi ve öne fırlayacakmış gibi duran 3 boyutlu rakamlarıyla ideal kıvamında. Gri, kırmızı, siyah renk seçeneklerinden birini tercih edin, ofisinizin ya da evinizin duvarını canlandırın.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Gölge Duvar Saati

Normal olarak, yüzlerce hediye önerisi içerisinden, sevgilinizi en çok mutlu edeceğinize inandığınız hediyede karar kılmaya çalışırsınız. Ancak, bu arada, bir de sevgilinize vereceğiniz hediyenin özel bir hediye olması, unutulmaz bir hediye olması için özenle ve titizlikle bir hediye belirlemeye çalışırsınız. İnanın, Sevgililer Gününde etrafınızdaki sevgili olan çiftleri şöyle bir gözlemleyin, siz de fark edeceksiniz ki; bir çok çift sevgilisine ya bir parfüm, ya da bir çiçek veya kazak hediye etmiştir. Bunun için bence sizin hediyeniz herkesin almayı düşündüğü diğer hediye seçeneklerinden farklı bir hediye olmalı! Ben bu noktada size bu yukarıda yer alan ürünü önerebilirim. Yani illaki aldığınız hediye üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı sevgilinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor. Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre sevgililer gününe özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Gölgesi olan bir duvar saati. Bu duvar saatini duvara monte ettiğinizde, hem duvarda loş bir ışık belirecek ve ortama mükemmel bir ambiyans katacak, hem de bence böyle bir hediye özel ve unutulmaz olacaktır.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Ağaç Defter

Oldukça farklı ve şık ağaç şeklinde defterleri de 14 Şubat Sevgililer Günü için hediye öneri listeme almak istiyorum. Çünkü, Dünyamızın oksijen deposu olan ağaçlar, aynı zamanda kullandığımız kağıt ve benzeri materyallerin de ana maddesi. Çoğu zaman insanoğlu doğaya karşı oldukça acımasız davranmakta ve gelişi güzel kağıt israfında bulunmaktadır. Şimdi bu konuya dikkat çekmek için, yani kullandığımız kağıtların aslında bir ağaç olduğunu hissettirmek için, tasarımcılar kabı ve içeriği tıpkı bir ağaç şeklinde defter tasarladılar. Belki bu şekilde, gelişi güzel ve sorumsuzca kağıt israfından da kurtulmuş oluruz. Sevgililer gününde, sevgilinize karşı, doğaya karşı sorumlu bir sevgiliyim mesajı vermek istiyorsanız, bence hem şık hem de oldukça etkileyici güzel bir hediye seçmiş olacaksınız.


En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi

Özel Tasarımlı Kulaklık

Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak önerebileceğim son derece acayip bir ürün; Tasarımlı müzik Kullaklığı. Dünyada hangi şey müzik dinlemek kadar insanın ruhunu ve bedenini harekete geçirebilir ki? Müzik dinlemek birçok kişi için vazgeçilmez bir zevk. Müzik dinlemek günün sıkıntısını, yorgunluğunu zihninizden atmak ve kimi zaman sakinleşmek, kimi zaman da enerji dolmak için güzel bir yol. Ama müzik dinlerken başkalarını da rahatsız etmemek çok önemlidir. O yüzden toplum içerisinde kulaklıkla müzik dinlemek gerekir. Peki, saatlerce kulağınızda olan bu küçük aparatın şık ve eğlenceli olmasını istemez misiniz? Bu özel tasarım Kulaklıklarla müzik dinlerken tarzınızı ortaya koyun. Özel Tasarımlı kulaklıklarınızı kulağınıza takın kendi dünyanızda bir yolculuğa çıkın.


erkeklere hediye

Tetris Alarm Saat

Sevgililer Gününde sevgiliniz için klasik hediyelerden sıkılıp, farklı ve değişik hediye almayı düşünüyorsanız, size önerebileceğim farklı hediyelerden biri de, Tetris oyununun alarm saatine dönüşmüş hali olani bu masa saati. Gerçekten de her sene sevgilinize birbirinin benzeri olan hediyeler almak, sizi de sıkmaz mı? Hediye konusuna yeni bir soluk getirmek lazım artık değil mi? Denenmemişi denemek lazım. Tetris oyununu hatırlıyorsunuzdur sanırım, hem bir tetris oyunu hem de, sevgilinizin çok işine yarayacağını düşündüğüm şık bir masa saati. Doğum günü için erkek arkadaşınıza alınabilecek en farklı hediyelerden biri… Sitemiz içerisinde yer alan aynı kategorideki diğer hediyelere de göz atabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Erkek Arkadaşa Hediye


güzel hediyeler

LED Işıklı Aynalı Dijital Saat

Gördüğünüz ürün, kare LED Işıklı ve aynalı dijital bir saat… Bayanları bilirsiniz, bir kıyafet aldıklarında, tepeden tırnağa o kıyafet ile uyumlu olsun diye, çanta, ayakkabı, takı, çorap değiştirirler. Bu durum, ev eşyaları için de geçerli. Eve yeni bir TV ünitesi geldi mi, hayda! bütün eski aksesuarlar çöpe. Şayet bir eve hayırlı olsuna gidecekseniz ve o evin şık bir Tv ünitesi varsa, evdeki TV ünitesine gidebilecek en iyi hediye aksesuarlardan biri bence bu ürün… Bu ürünü de yılbaşı için sevgiliye farklı hediyeler kategorisi içerisinde cebinize koyun derim. İlginç ve orjinal ev hediyesi bakıyorsanız bence ideal bir hediye.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Şirinler Kitap Tutucu

En şirin sevgililer günü hediyesi nedir diye sorarsanız, cevabım Şirinler olur. Berbat ve ucuz bir espri oldu farkındayım. Çizgi film karakterleri içerisinde, en sevimli ve Şirin olanı kuşkusuz Şirinler’dir. Türkiye de ve tüm dünyada neredeyse çeyrek asırdır, hala Şirinler çizgi filmi izleniyor. 2012 içerisinde sinemalarda vizyona giren sinema filmi de, oldukça başarılı oldu ve fazlası ile beğeni topladı. Şirinler çizgi dizisinin bu kadar başarılı olmasının en önemli nedeni bence, sınıfsal farklılıkların olmaması, Şirinlerin büyük bir dayanışma içerisinde ve en önemlisi bu küçük varlıkların içlerindeki büyük sevgileri… Hayranlıkla izlediğimiz çizgi film Şirinlerin sevimli karakterleri şimdi evlerimize Kitap tutucu olarak geri dönüyorlar. Kitapların raflarda düzenli görünmesi ve kitap raflarının bir çekiciliğinin olması, evinde minik bir kütüphane veya büyük bir kütüphane için çok önemlidir. Kütüphane içerisinde kitapların sağa sola yatması veya gelişi güzel, yatay veya dikey konması, kitapların okunurluğunu da önemli ölçüde azaltır. Ama Şirinler Kitap Tutucu ile raflardaki kitaplar, hem çok düzenli hem de çok şık görünecektir.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Kitap Kutusu

Bayan sevgilinize, sevgililer günü için farklı ve değişik hediyelerden biri daha! Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü, sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.


sevgiliye hediye,

iPad Kitap Şeklinde Kılıf

Gördüğünüz bu ürün iPad, eski bir kitap görünümünde, el yapımı, benzersiz bir iPad kılıfıdır. Deriden üretilmiştir ve sert kapaklıdır. Kitap Görünümlü iPad Kılıfı, iPad’inizi iki türlü korumaktadır: Birincisi; Sert kapağı ve iskeleti sayesinde çarpmalara, çizilmelere karşı etkin koruma sağlar. İkincisi ise; kıymetli iPad’inizi hırsızların gözlerinden uzak tutar. Yurt dışında iPad Kitap kılıf satın alan birçok kişi, evlerine ya da arabalarına giren hırsızların, eski bir kitap zannettikleri iPad’lerine dokunmadan gittiğini belirtmiştir. Kitap Görünümlü iPad Kılıfı, iPad’iniz için stand görevi de görmektedir. Kitap ayracına öykünen aparatı sayesinde iPad’inizin görüş açısı kolaylıkla ayarlanabilir. Birinci sınıf malzemeden üretilmiş son derece kullanışlı ve kaliteli, bir o kadar da estetik bu iPad kılıfı, teknolojiyle nostaljiyi buluşturuyor.


erkek hediyesi

Objektif Kalem Kutusu

Yarım elma gönül alma derler ya atalarımız, siz de sevgililer günü için veya bir arkadaşınıza ev veya ofis hediyesi olarak, ucuz fiyatlı ama farklı bir hediye düşünüyorsanız, şimdi tavsiye edeceğim hediye dikkatinizi çekebilir. Profesyonel Fotoğraf makinesinin objektiflerini bilirsiniz, adamlar bunu kalemlik halinde tasarlamışlar ve bence de oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Objektif şeklindeki bu kalemlik sevgilinizin eminim çok hoşuna gidecektir. Ucuz ve şık olan bu hediye için, iyi bir hediye tercihi olabilir diyebilirim. Fotoğrafçılar çok iyi bilir ki objektif tercihi fotoğrafçılığın en önemli parçasıdır.Doğru objektif ayarı ile ortaya şaheserler çıkar. Film üzerine düşen ışığı ayarlayan objektiflerin artık yen bir görevi var o da, dağınık kalemleri bir arada tutmak.


ilginç hediyeler

İlginç Askılar Troll Bilimi Serisi

Görmüş olduğunuz bu ilginç askılar, sosyal medyada sıkça karşılaştığımız, troll bilim kahramanlarından oluşuyor. Evinizde ve iş yerinizdeki bütün askı gerektiren işlerinizde, bu komik ve biraz da müstehcen askıları kullanabilirsiniz. Erkek ve bayan şeklinde değişik onlarca farklı modeli olan bu ürünü ofis hediyesi veya ev hediyesi olarak düşünebilirsiniz. İlginç hediye fikirleri kategorisine girmeyi hak eden, hakikaten çok ilginç bir ürün. Bu i,r,n askılar bir dediğinizi iki yapmayacak. Her şeyinizi onlara tutması için emanet edebilirsiniz, Eğlenceli askılar Troll Bilimi serisi tüm eşylarınızı büyük bir zevkle tutacaklardır. Evde, işte rahatlıkla kullanabileceğiniz sevimli askılıklar havlu, anahtar, yüzük, kolye, kulaklık 2 kg’ya kadar olan tüm tüm eşyalarınızı kolaylıkla taşıyacaktır. Astığınız yerde görenleri duruşu ile bile eğlendiren eğlenceli askılar Troll Bilimi Serisi ikili olarak adresinize gönderilmektedir.


Ledli Avatar Mantar Çiçeği

Ledli Avatar Mantar Çiçeği

Avatar filminden hatırlayacağınız üzere, karanlık orman içerisinde rengarenk ışıklar saçan çiçekler vardı. Şimdi o çiçekler filmlerden çıkıp evinize kadar geldi. Mantar çiçeğinin muhteşem görüntüsü ve gece LED ışıkları ile ortamı aydınlatan gece lambası özelliği, bu ürünü de sevgiliye, sevgililer gününde alınabilecek hediyeler arasına eklememe yetti açıkçası. Bu ürün ile sevgilinize, sevgililer günü için bence çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız. Hem sevgilinizin evinde dekoratif bir etki yaratacak, hem de gece uyurken yatak odası, bu özel çiçeğin led ışıkları ile aydınlanmış olacak. Bence iyi bir tercih olabilir, aklınızda bulunsun.


Eğlenceli Duş Boneleri

Eğlenceli Duş Boneleri

Çocukların banyo kabusunu eğlenceli bir hale dönüştürmek ister misiniz? Birbirinden farklı 6 çeşidi bulunan bu farklı duş boneleri ile banyo yapmak çocuklar için çok eğlenceli bir hal alacak ve çocuklar banyo yapmaktan nefret etmeyecekler. Bu ürün aynı zamanda yetişkinler için de geçerli. Duş yaparken saçınızın ıslanmamasını isteyebilirsiniz, veya havuz, deniz keyfinizi ikiye katlamak isteyebilirsiniz bunun için eğlenceli ve şık duş boneleri emrinize amade! Evinizde bir partide de bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her kafaya uygun olarak tasarlanmış ve özel iç lastiği ile kafanıza uyumlu olan bu boneler ile eğlenceler artık daha keyifli olacak.


Değişik hediye fikirleri

CEVAP VER