Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi Kız Arkadaş için
Kız Arkadaşa Yeni Yıl Hediyeleri bu yazımızda Sizlerle. Yılbaşı için kız arkadaşınıza hediye bakmaya karar verdiniz ve eminim yüzlerce hediye sitesine baktıktan sonra kafanız iyice karmakarışık hale gelmiştir. Keşke birisi sizin adınıza, kız arkadaşınıza alınabilecek en güzel yılbaşı hediyesini seçse! Ama maalesef size bu iyiliği kendinizden başkası yapmayacak:) Ama durun bir dakika, size güzel bir haberim var! Belki sizin adınıza kız arkadaşınıza yılbaşında ne hediye alınır sorusunun cevabını veremeyebilirim ama, yılbaşında kız arkadaşa ne hediyeler alınabilir düşüncelerimi paylaşabilirim. Yılbaşı için kız arkadaşa hediye seçenekleri ile beklide günlerdir kabusa dönen yılbaşı hediye seçiminizi bir şekilde kolaylaştırmış olurum. Size de alacağınız yılbaşı hediyesi konusunda bir fikir vermiş olurum. Bu yazımızın devamında kız arkadaşınıza, sevgilinize ya da iş yerinizdeki bayan arkadaşınıza yılbaşında alabileceğiniz çok özel hediyeler bulacaksınız. Peki sizce bayanlar ne tür hediyelerden hoşlanır? Muhtemelen siz de bizimle aynı görüştesiniz, çünkü bayanlar erkeklere nazaran daha duygusal yapıda oldukları için, romantik hediyelerin alınmasını daha çok isterler. Bu nedenle biz de hediye önerilerimiz içerisinde, kız arkadaşınıza alabileceğiniz daha çok romantik hediyeler üzerinde durmaya çalıştık! Yılbaşında kız arkadaşınıza alabileceğiniz hediyelere tekrar dönersek, Alacağınız hediyenin kalıcı ve kullanışlı bir hediye olması kızlar için son derece önemlidir. Eğer kız arkadaşınızla uzun bir birlikteliğiniz varsa ve bu birlikteliği bir ömür boyu sürdüreceğiniz düşünülürse, Yüzük, kolye ya da yılbaşına özel bir iç çamaşırı almak de etkileyici ve iyi bir hediye düşüncesi olabilir..

Kız Arkadaşa En Güzel Yılbaşı Hediyeleri


kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni Yıl Kutlu Olsun Duvar Saati

Kız arkadaşınıza yeni yılın en güzel duvar saatlerinden biri olan Yeni Yıl Kutlu Olsun Duvar Saati armağan edebilirsiniz. 4 fotoğrafınıza özel olarak hazırlanacak bu özel duvar saati, yeni yılın en güzel renkleri ve süsleriyle hazırlandı. Kar taneleri şeklindeki alt zeminiyle oldukça şık ve sade bir görünüme sahip olan Yeni Yıl Hediyesi Duvar Saat, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

kız arkadaşa yılbaşı hediyeleri

Bayan Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

Olağanca şirinliğiyle her yerinden sevimlilik fışkıran bu özel yılbaşı hediye sepeti de yine kız arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel yılbaşı hediyelerinden biri. Süslü bir sepet içerisine Mutlu yıllar yazılı kupa bardak ve yasemin kokulu sabunların yer aldığı Peluş sevimli oyuncak ayıcık ve marshmallow şekerlemelerle birlikte kesinlikle kaçırılmaması gereken çok özel bir hediye sepetine dönüşüyor.

kız arkadaşa güzel yılbaşı hediyeleri

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası – Fotoğraflı

Heyecan verici bir yılbaşı hediyesi mi arıyorsunuz? 2016 yılının en gurur verici hediyelerinden biri de kız arkadaşınıza özel olarak hazırlatabileceğiniz Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası. Anlamlı sözleriniz ve aşk mesajlarınızla olağanüstü bir armağana dönüşecek olan En İyi Sevgili Sertifikası yanı zamanda fotoğrafınıza özel olarak hazırlanıyor. Şık bir resim çerçevesi içerisinde gönderilen bu özel sertifika ile kız arkadaşınızı çok mutlu edeceğinizden hiç şüphe duymuyoruz.

Benimle Yaşlanır mısın Yastık

Benimle Yaşlanır mısın? kişiye Özel Yastık

İşte bu yastık bir evlilik teklifi gibi de algılanabilir, Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve niyetinizin çok ciddi olduğunu belirtmesi gibi de düşünülebilir. Her ne şekilde algılanırsa algılansın, yılbaşında kız arkadaşınıza “Benimle Yaşlanır mısın” mesajınızı taşıyacak olan bu özel yastıkla harika bir sürpriz hediye vereceksiniz. İsminize ve mesajınıza özel olarak tasarlanacak yastık, sevgilinizin yıllarca saklayabileceği en güzel hediyelerden biri olacak!

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

İsim Baş Harflerine Özel Yüzük

Bu yüzük eminim ki kız arkadaşınızın da çok beğeneceği bir yüzük olacak! Neden derseniz, birincisi çok şık ve romantik, ikincisi ise, üzerinde isimlerinizin baş harfleri var! Dosta düşmana aşkınızı ilan edebileceğiniz şahane bir yüzük! Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük ile yılbaşı sevgilinizin ayakları yerden kesilecek! Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük üzerine isim baş harfleri çok şık bir yazı karakteri ile işleniyor! Unutulmaz ve kalıcı bir yılbaşı hediyesi düşünürseniz bu ürünü özellikle tavsiye ederim.

Kız arkadaşa yılbaşı için hediye

İki Harfli Ortasında Kalp Bulunan 14 Ayar Altın Yüzük

Belki de sevgilinizden uzaktasınız! Her an düşüncelerinizde o var! O halde bu yılbaşında O’na öyle bir hediye almak istiyorsunuz ki, her baktığında aşkınızı düşünsün! Yukarıda güzel bir yüzük önerimiz olmuştu. Şimdi bir başka model yüzük modeli daha tanıtmak istiyorum. İki Harfli Kalp Yüzük, muhteşem bir tasarıma sahip! üzerine sevgilinizin ve sizin isimlerinin baş harfleri yer alıyor! Bu baş harflerinin arasında ise aşkınızı simgeleyen Kalp sembolü var! Oldukça orijinal ve güzel yılbaşı hediyelerinden biri! Her baktığında sizi hatırlayacağı özel bir yılbaşı hediyesi düşünüyordunuz, buyurun İki Harfli Kalp Yüzük!

Adını Taşlara Yazdım

İsme Özel Yeni Yıl Umutlarım Sertifikası

Her an aklınızda o var! Attığınız adımda, iş yaparken, film izlerken, bir manzarayı seyrederken hep o! Ee! Siz fena halde aşıksınız o zaman! Kız Arkadaşımıza yılbaşı hediyesi ne alabilirim? Bana kalırsa siz iyisi mi, duygularınızı açığa vuracak, aşkınızı ilan edecek özel bir hediye almalısınız! O da, Adını Taşlara Yazdım Çerçevesi ile pek ala mümkün! Adını Taşlara Yazdım, kişiye özel olarak hazırlanıyor ve bu çerçeve içerisinde yer alan kalp şeklindeki deniz taşının üzerine isimleriniz geliyor! Deniz yıldızı ve çakıl taşları ile üzerine 2014 tarihini yazdırabileceğiniz son derece romantik bir yılbaşı hediyesi! Masa üzerine rahatlıkla konulabilen ve istendiğinde de duvara asılabilen Adını Taşlara Yazdım, sevgilinize en güzel yılbaşı hediyelerinden biri.

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Fotoğraf Baskılı Taş Ahşap Çerçeve

Aşkınız ve sevginiz zaten taş gibi! Bir de bu sevginizi anlatabileceğiniz taş gibi bir yılbaşı hediyesi olsa ne iyi olurdu! Evet var! Hem de çok doğal ve çok şık bir hediye! Kız arkadaşınıza yılbaşı sürprizi yapabileceğiniz bir hediye aramıyor muydunuz? İşte size harika bir fırsat! Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı ile kız arkadaşınızın fotoğrafını taş üzerine bastırıp, bir de bunu doğal ahşap çerçeve ile süsleyip dekor ahaline getirdiniz mi, ortaya inanılmaz güzel bir yılbaşı hediyesi çıkıyor! Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı üzerine hangi fotoğrafın gelmesini istiyorsanız o fotoğraf işleniyor! Üzerine de, sevgilinize özel hazırladığınız aşk mesajınız işleniyor! Oldukça etkileyici öyle değil mi?

İlginç yılbaşı hediyeleri

Film Şeridi Fotoğraflı Ürünler

Yeter artık romantik hediyelerden sıkıldım. Bana başka ilginç ve daha orijinal hediyeler lazım! Bu fikirdeyseniz, buyurun Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler! Üzerine 3 adet istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz Film Şeridi şeklinde Kupa Bardak, Telefon Kılıfları sizi bekliyor. Film Şeridi Kupa Bardak üzerine kız arkadaşınız ile çeşitli zamanlarda çektirmiş olduğunuz 3 adet fotoğrafı yükleyebilirsiniz. Hem kullanışlı bir hediye olacak, hem de oldukça orijinal! Film Şeridi Cep Telefonu Kılıfları, iPhone 4/4S ve 5 ile Samsun Galaxy sersi telefonlar için oldukça ideal ve orijinal! Nasıl? Belki de aklınızın ucundan bile daha önce geçirmediğiniz çok ilginç bir yılbaşı hediyesi öyle değil mi?

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Kişiye Özel 6 Adet Not Yazılabilen Duvar Saati

Yukarıda yılbaşı için kız arkadaşınıza alınabilecek ilginç bir hediye önermişken, bu grupta yer alan bir kaç hediye daha tavsiye etmek istiyorum. Görmekte olduğunuz Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine cıvıl cıvıl rengarenk notlar bastırabiliyorsunuz! Sevgilinize iletmek istediğiniz 6 adet özel not, bu duvar saati üzerinde yer alıyor! O’nu ne kadar çok sevdiğinizi, unutmaması gereken şeyleri, aşk mesajlarınızı bu sticker şeklindeki notluklara bastırabilirsiniz. Hem çok kullanışlı bir hediyeniz olacak, hem de duvar da size ait sevgilinizin sürekli görebileceği notlar yer alacak! Dilerseniz Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine yeni yıl ile ilgili kutlama mesajlarınızı yazın! Bu linkte yılbaşı kutlama mesajları yer alıyor.

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Yukarıda yer alan 6 adet not yazdırabileceğiniz duvar saati hoşunuza gitti ise, bu ürünün bir de kupa bardak versiyonu var. Belki onu da beğenirsiniz diye eklemek istedim. Sevgilinizin evde, iş yerinde rahatlıkla kullanabileceği Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak üzerine yeni yıl mesajlarınızı bastırabilirsiniz. Sevgiliniz her ne zaman çay veya kahve içecek olsa sizi hatırlayacak! Kız arkadaşına ucuz ve kullanışlı bir hediye düşünenler için Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak iyi bir hediye seçeneği.

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Şans Getiren Geyik Ürünleri

Şahane bir tasarıma sahip olan 2016 Şans Getiren Geyik Ürünleri ile, şans 2016 yılında kız arkadaşınızın hep yanında olacak! Üzerinde çok şık bir geyik figürü bulunan ve etrafı kar taneleri ile süslenmiş olan bu yastık üzerine kız arkadaşınıza iletilmek üzere kişisel mesajınızı da yazdırabiliyorsunuz! 2016 Şans Getiren Geyik Ürünleri, sadece yastıktan ibaret bir ürün değil! Aynı zamanda dilerseniz sihirli kupa bardak, dilerseniz duvar saati modellerinden de seçebiliyorsunuz! Sevdiklerinize yeni yılda boş şanslar dilemenin en sevimli yolu!

Romantik Hediyeler

Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi

Kız Arkadaşınıza oldukça romantik bir Yılbaşı hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin kaleminizden çıkmış, manşetini ve sözlerini tamamen kendinizin tasarlayacağı bir Aşk Gazetesi. Bu özel gazetenin manşetinde sadece ama sadece siz varsınız! Aşk gazetesi tek bir sayfadan oluşuyor! Laminant çerçevesinde hediye paketi haline getiriliyor ve sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size adresinize teslim ediliyor. Tamamı ile kişiye özel Aşk Gazetesi üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz hazırlıyorsunuz! Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Bayan Sevgilinize Yılbaşı için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna

Kızların bakımlarına ve çevresindekilere nasıl göründüklerine dair meraklarını bilirsiniz. Hanımların en yakın arkadaşlarının Ayna olduğundan kimsenin şüphesi yok! Yaşamları boyunca kadınlar en çok aynadaki kendilerine bakarlar! Bunu bir saat hesabına çevirsek, insan yaşamının bir kaç yılına eşit diyebiliriz. Madem ayna bu kadar özel bir eşya! O halde kız arkadaşınıza yılbaşı hediye fikirleriniz içerisine Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Aynayı da yazabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan ve kalp şekil içerisinde isimlerinizin baş harflerinden oluşan Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna, kız arkadaşınız için alınabilecek ucuz ama şık hediyelerden biri.

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve

Kız arkadaşınıza 2014 yılbaşında harika bir hediye sürprizi yapmaya hazır olun! Elbette ki, bu sürprizi yapabileceğiniz en önemli yardımcı araç, Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve! İçerisine tam 37 adet fotoğraf yerleştirebileceğiniz Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve ile, kız arkadaşınızın aklını başından alacaksınız! İngilizce “Love” yazısı aşkı tarif eden bir sözcük! Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve içerisinde size ait özel fotoğrafla ile çok romantik bir yılbaşı hediyesi haline getiriliyor!

Kız arkadaşa yılbaşı armağanı

Çiftlere Özel Romantik Yastıklar

Sevgilinizin, yılbaşında kendisi için hazırlayacağınız özel bir hediyenin üzerinde uyumasını ister misiniz? Çiftlere Özel Romantik Yastıklar, kendi isimlerinize özel hale getiriliyor! Bu yastıklara baş koymak çok romantik ve çok daha özel! Kız arkadaşınız, ne zaman kafasını bu özel yastıklar üzerine koyacak olsa, sizi düşünmekten kendini alı koyamayacak! Bay ve bayan (Mr. Mrs.) modelleri bulunan Çiftlere Özel Romantik Yastıklar üzerinde romantik kalp figürleri yer alıyor! Sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi için Çiftlere Özel Romantik Yastıklar birebir!

Aşkım Kolye

Aşkım Yazılı Sonsuzluk Gümüş Kolye

Yeni yılda kız arkadaşınıza “Aşkınızı” hediye etmek ister misiniz? O’na söylemekten müthiş keyif aldığınız “Aşkım” sözü çok şahane bir yüzüğe dönüştü! Sevginin bir kolye ile bu kadar şık ve zarif bir şekilde ifade edildiğine daha önce tanık olmuş muydunuz? 2016 yılbaşına Aşkım Yazılı Sonsuzluk Kolye Damgasını vurmaya geliyor! 925 Ayar altın kaplama ve özel hediye kutusu içerisindeki bu kolyenin zinciri üzerinde ise “Sonsuzluk” sembolü bulunuyor! Aşkın sonsuza değin süreceğinin apaçık delili!

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Bayan Sevgilinize Özel Fotoblog Duvar Saati

Bu Aşk zamana karşı dimdik ayakta! Bırakın zaman aşkınızın üzerinde aksın. Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati üzerine 3 tane özel fotoğrafınızı bastırabiliyor ve üzerine de sevgiliniz için romantik mesajlar yazdırabiliyorsunuz. Ders 1: Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınabilir? Cevap: Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati. Gerçekten de duygusal anlamda tesir gücü oldukça yüksek bir yılbaşı hediyesi. Bu ürün için favori yılbaşı hediyelerimden biridir dersem hiç de abartmış olmam! Çünkü bu duvar saatini esasen kendiniz tasarlıyorsunuz! İçerisinde yer alacak fotoğraflar, özel yılbaşı mesajlarınız ve isimleriniz tamamen size özel!

Sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi

Paramparça Bir Aşk – Kişiye Özel 130 Parça Fotoğraflı Puzzle

Bu oyunu oynamaya bayılacaksınız! Önce Aşkınızı parçalara ayırın, sonrasında ise bu parçaları bir araya getirin. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile aşkınıza yeni bir boyut katacaksınız! Kişiye özel olarak hazırlanan bu puzzle’nin parçaları tamamen size ait! Yılbaşı için sürpriz bir hediye düşünenler için 130 parçadan oluşan bu Puzzle, mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. Sevgiliniz ile birlikte en güzel fotoğraf karesini seçin ve ilgili linkten yükleyin! Yılbaşı akşamı ise özel kalp kutusu içerisindeki bu hediyeyi O’na uzatın! Muhtemelen kutu içerisinde neyin kendisini beklediğini tahmin edemeyecek ve hemen işe koyulup, Puzzle’nin diğer parçalarını bir araya getirmeye çalışacak! Nasıl sizce de hoş bir yılbaşı sürprizi değil mi?

Romantik Yılbaşı hediyesi

İçerisine Fotoğraf Eklenebilen Gümüş Kalpli Kolye

Yılbaşı için alınabilecek özel hediyelerden bir diğeri de, içerisine sevgilinizin ve sizin fotoğraflarının eklenebildiği, bu çok şık ve zarif gümüş kolyedir. Yılbaşı için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde, hem de aşkın en önemli sembolü olan kalp kapağı içerisinde, size ve sevgilinize ait fotoğraf içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan Yılbaşında Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok romantik bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Gümüşün asaleti ve kalp şeklindeki özel tasarımı ile bu kolye, sevgilinizin her türlü kıyafet tercihi ile uyumlu bir kolye. Bu ürünü ilişkinizin yıl dönümü için veya sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.

Romantik Yılbaşı hediyesi

İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu Yılbaşında bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Noel Baba MousePad

Yılbaşı (Cristmas) her ne kadar Hristiyanlara özgü bir dini bayramı olsa da, tüm Dünya’da insanların yepyeni bir yıla merhaba dedikleri ve kutladıkları özel günlerden biridir! Yılbaşına özel çeşitli figürler vardır mesela! Bunlar içerisinde en tanınmış olan sima; Noel Baba! Kendine has moda anlayışı olan, kırmızı ve beyaz renkli kıyafeti ile iyi kalpli tonton yaşlı dede, yılbaşı akşamı kapılarınız kilitli olsa bile, bacadan içeri girer ve usulca hediyenizi yastığınızın baş ucuna yerleştirir! Elbette ki bu, yeni yılı çocuklara sevdirmek ve çocuklara tıpkı Noel Dede gibi merhametli olmayı, iyi kalpli olmayı öğretmek için bir efsaneden ibaret! Noel Baba’dan konuyu açmışken, üzerinde “Mutlu Yıllar” yazılı, kişiye özel düzenlenebilen Kişiye Özel Noel Baba Mousepad, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz fiyatı ile de son derece ucuz, şık yılbaşı hediyesi!

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası ile duygularınızı yeni yılda serbest kalacak ve kız arkadaşınıza muhteşem bir yılbaşı sürprizi yaşatabileceksiniz. Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası tamamen sizin cümlelerinizden oluşan kişiye özel şık bir sertifika! İçerisinde üzeri kırmızı kurdele ile bağlı bir kalp sembolü var! Olabildiğince romantik, olabildiğince aşk dolu bir sertifika! Yılbaşında aşkınızın kapı gibi bir belgesi olsun ve kız arkadaşınız size bir kez daha aşık olsun isterseniz, Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası tercih edilebilir bir armağan!

Sevgililere Özel 2014 Yılbaşı Kupası

Sevgililere Özel Yılbaşı Kupası

Aşk dediğimiz duyguyu en güzel temsil eden renk, hiç şüphesiz kırmızı! Sevgililere özel olarak hazırlanmış olan bu kupa bardak da aşkı, yani kırmızı rengi referans alan bir bardak! Üzerinde fotoğraf baskısı, yılbaşı kutlama mesajı ve isim yazılı olan Sevgililere Özel 2016 Yılbaşı Kupası, kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz hem fiyatı ile uygun bir hediye, hem de çok anlamlı bir hediye!

Romantik Yılbaşı hediyesi

İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati

Yılbaşı için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar. Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Yılbaşı için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve sevimli ay dede üzerinde sizi temsilen öpüşen sevgililerin yer aldığı, oldukça romantik bir hediye olan bir duvar saati var! Yılbaşı için bu hediyeniz çok özel olacak çok!

Yılbaşı hediyeleri

İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

Erkek sevgili için, Yılbaşına romantik ve etkileyici hediye arayanlara yönelik bir hediye fikrim var! Erkek sevgilinize hitaben, Kalbimin birincisi, bir tanem gibi anlamlara gelen 1 rakamı şeklindeki bu ödül de, vermiş olduğu o müthiş anlamı ile, erkek sevgiliniz için çok güzel bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya erkek arkadaşınıza, Yılbaşı için orijinal bir hediye düşünenler için, kesinlikle alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kristal cam şeklindeki 1 numara ödülü üzerine de, erkek sevgiliniz için kalbinizden gelen en özel hisleri yani sizin ona özel mesajınızı yazdırabilirsiniz.

Romantik Hediyeler

Fotoğraflı Kalp Yastık

Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olduğunuzdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz. Gelin bu tartışmaya Yılbaşında bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün. Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar Yılbaşı için çok romantik bir hediye.

Bayan Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

925 Ayar Kişiye Özel Kalp Kolye

Yeni yılda, bayan sevgilinize ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu, kendi elleriniz ile boynuna takacağınız, 925 Ayar Kişiye Özel Kalp Kolye ile gösterebilirsiniz! Üzerinde isim yazılı olan ve yıllarca büyük bir özenle kullanabileceği 925 Ayar Kişiye Özel Kalp Kolye, yılbaşı armağanı olarak kız arkadaşınıza, annenize, eşinize en mükemmel hediye düşüncelerinden biri!

Büyüyen Kristal

Büyüyen Sihirli Kristal

Büyüyen Kristale ait görseli görünce ilk etapta “Bu üründen yılbaşı hediyesi mi olurmuş?” demekte çok haklısınız! Ancak korkarım ki, büyük bir yanılgı içerisindesiniz! Büyüyen Kristale ait özellikleri okuyunca fikrinizin değişebileceğini ve eminim ki, böyle şahane bir üründen harika bir yılbaşı hediyesi çıkabileceğine kanaat getireceksiniz. Kavanoz içerisindeki kristalin, büyümesini ve gelişmesini gözlerinizle görmek, adeta bir mucizeye tanıklık etmek olacak! Kavanozunun üzerindeki tıpaya takılan renk değiştirme özelliği bulunan LED ile birlikte, odanız mükemmel bir ışık oyunlarına ev sahipliği yapıyor. LED renginin değişiminin kavanoz içerisinde yer alan kristaller üzerinde nasıl etki ettiğini gördüğünüzde bu ürünü daha da fazla seveceksiniz. Büyüyen kristaller 8 farklı renk ve mesajdan oluşmaktadır. Ürün ile ilgili video ve daha fazla bilgi almak için resim üzerine tıklamanız yeterli!

Sevgiliye Özel Hediye

Kişiye Özel Battaniye

Sevgiliye, Yılbaşı için veya doğum günü için en Romantik hediyelerden biri! Sevgilinize olan aşkınızı özel bir battaniye ile ölümsüzleştirmek sizce nasıl bir fikir? Özel polar battaniye üzerine özel mesajınızı işleterek, sevdiğinize uzun yıllar saklayabileceği ve kullanabileceği bir hediye verebilirsiniz. Özel bir ürün olan bej renk polar battaniye üzerine, kırmızı renk ile nakışlanmaktadır. 150 x 170 cm ölçülerinde tüylenmez sertifikalı polar kumaştan üretilmiştir.


Sevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye yılbaşı hediyesi
Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesiBayan sevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye ucuz yılbaşı hediyesi
Sevgiliye yılbaşı hediyeleriSevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye yılbaşı hediyeleriBayana yılbaşı hediyesi ne alınır?Kız arkadaşa yılbaşı hediyesiBayana yılbaşı hediyeleriBayan sevgiliye yılbaşı hediyeleri
Bayanlar için yılbaşı hediyeleriBayana yılbaşı hediyeleriBayanlara yılbaşı hediyeleri
Kadınlar için yılbaşı hediyeleriKız arkadaşa özel yılbaşı hediyesibayan sevgili için yılbaşı hediyesi
yılbaşı hediyesi

CEVAP VER