Atatürk Temalı Hediyelik Ürünler

Atatürk Fotoğraflı Hediyeler
Merhaba sevgili okuyucumuz! Bu yazımızda çok anlamlı hediyeler bulacaksınız! Neden mi çok özel? Çünkü aşağıda göreceğiniz hediyelerin tamamı Mustafa Kemal Atatürk’e dair resim, fotoğraf, simge veya imzalı ürünlerden oluşuyor. Atatürk Aşığı Sevdikleriniz bu özel hediyeler ile değim yerindeyse adeta bayram sevinci yaşayacaklar. Çünkü, içerisinde Atatürk’ün olduğu bir fotoğraf, O’nun attığı bir imza, herhangi bir yerde söylediği güzel bir söz, değerini bilen için yeryüzünün en kıymetli şeyi. Böylesine anlamlı bir hediyeyi almak da, vermek de sonsuz bir keyif ve kıvanç kaynağı. Kişilere hediye fikirleri sunan web sitemizde, içerisinde ATA’nın olduğu hediyelerden bahsetmeden geçsek, hiç de şık olmazdı! Biz de bu nedenle boş durmadık ve İnternet üzerinden Online satış yapan hediye siteleri içerisinden Atatürk ile ilgili tüm güzel hediyeleri bu başlık altında toplamaya karar verdik! Umarız iyi bir iş çıkartmışızdır. Birbirinden özel Atatürk temalı Hediyeler ile, sevdiklerinize unutamayacakları çok anlamlı hediyeler verebilirsiniz! Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza, sıradan herhangi bir günde ise sevgilinize Atatürk’ümüzün olduğu bu son derece kıymetli hediyelerden vererek, hem kendinizi çok gururlandıracak, hem de onları inanılmaz derecede mutlu kılacaksınız!
Atatürk ile ilgili hediyelik ürünlere geçmeden önce, bir iki söz söylemeden geçmek olmazdı! Atatürk Sevgisi de, tutkusu da hep bambaşka ve özel olmuştur. Mustafa Kemal sadece, yurdumuzu düşman ordularından temizleyecek plan ve projeleri üreten askeri bir deha olmayıp, aynı zamanda asırlar ötesine de gerçekçi bir şekilde ışık tutan, inanılmaz derecede büyük bir ön görü sahibidir. O, Saltanat esaretinden ülkemizi arındıran, kişilere seçme ve seçilme hakkını getiren, egemenliği millete iade eden Cumhuriyetimizin de baş kurucusu… Dahası O, Ülkemize modern dünyanın kapılarının açılmasında de en önemli pay sahibi. Yeri gelmişken, huzurunuzda kendisini saygı ve sevgi ile bir kez daha anıyoruz.

Atatürk Temalı Özel Hediyelik Ürünler


atatürk resimli hediyeler

Hediyelik Atatürk Resimli Çakmak

Erkek arkadaşınıza, yakın dostlarınıza, eşinize, kardeşinize, babanıza veya iş yerinden patronunuza hem Atatürk resimli, hem de havalı bir çakmak hediye etmeye ne dersiniz? Üzerinde Atatürk silueti bulunan bu kaliteli çakmakla ister sigara içicisi olsun, ister sigara kullanmasın, her erkeğin sahip olmaktan gurur duyabileceği Atatürk Resimli Çakmak armağan edebilirsiniz.

Atatürk hediyelik eşyaları

Atatürk Resimli Kişiye Özel Kitap Ayracı

Atatürk Sevgisini en sevdiğiniz kitaplarınızın arasına da taşıyabilirsiniz. Üzerine istediğiniz kişisel mesajınızı, Atatürk’e ait özdeyişleri veyahut da armağan edeceğiniz kişiye özel mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Atatürk Resimli Kitap Ayracı, ufak bir hediyelik eşya olmasına rağmen, kitap okumayı seven sevdiklerinize bir hayli anlamlı bir hediye olacaktır.

Atatürk hediyelikleri

Atatürk Resimli Duvar Saati

Bedenen hayatta olmasa da, fikirleri ve ilkeleriyle yaşayan, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait, en güzel duvar saati modellerinden biri karşınızda. Duvarlarınıza Atatürk aşkını en güzel bu duvar saati ile taşıyabilirsiniz. Sevdiklerinize de özel günlerde armağan edebileceğiniz, ofis hediyesi olarak götürebileceğiniz bu özel duvar saati hem çok şık, hem de buram buram Atatürk Sevgisi taşıyor.

Atatürk hediyeleri

Else Silver Kemal Atatürk İmzalı Kolye

Atatürk’ün zarif imzası bu kolyeye anlam ve derinlik katıyor! Son derece zarif ve kusursuz bir şekilde tasarlanmış olan bu özel kolyeyi, bayan sevdiklerinize armağan etmeniz halinde, mutluluktan göz yaşlarına boğulacaklarını düşünüyoruz. Bu özel kolyeyi sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi, kendiniz için de satın alabilirsiniz. Siz de Atatürk Sevginizi her yerde sergilemek mi istiyorsunuz? O halde, O’na Mustafa Kemal’e duyduğunuz aşkı 925 Ayar Gümüş Atatürk İmzalı Kolye ile herkes görsün! Kız arkadaşınıza, Sevgilinize, Eşinize, Annenize, Bayan Öğretmeninize armağan edebileceğiniz Atatürk İmzalı Kolye, ayını zamanda son derece de şık bir hediye kutusu içerisinde.


En Güzel Atatürk Ürünleri

Mustafa Kemal Atatürk Çay & Kahve Kupası

Atatürk ile baş başa kahve yudumlamaya var mısınız? Çay içerken, kendinizi O’nun deniz mavisi gözlerinin içine bakarak huzur içerisinde hissedin! Üzerinde Atatürk’ün Fotoğraf baskısının yer aldığı Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupası, tüm özel günlerin en değerli armağanı! Kupa bardağın ön ve arka bölümünde, Atatürk’ün en fazla aşina olduğumuz fotoğrafları yer alıyor.  Bu özel kupa bardağı sipariş etmeniz halinde daha sonrası için dikkat etmeniz gereken en önemli şey; Birincisi, kupa bardağı ılık suda elle yıkamalısınız! İkincisi ise, baskının uzun ömürlü olması için bulaşık makinesinde kesinlikle yıkamalısınız.


Atatürk ile ilgili ÜrünlerAtatürk Kahve İçerken- 1000 Parça Puzzle

Atatürk’e ait, ahşap bir sandalye üzerinde, elinde kahve fincanı oldukça keyifli bir pozunun olduğu özel bir fotoğraf karesi! Atatürk’e ait en güzel fotoğraflardan biri olan bu özel kare, tam 1000 parça Puzzle halinde. Sevdiklerinize, Kahve İçen Atatürk 1000 Parça Puzzle hediye ederek, hem güzel bir hobi kazandırmış olacaksınız, hem de yapbozun tüm parçaları bir araya geldiğinde mükemmel bir duvar tablosu ortaya çıkmış olacak! Ofis hediyesi veya ev hediyesi olarak bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz! Aynı kategorideki diğer hediyelere buradan ulaşabilirsiniz; Ev Hediyeleri


Atatürk ile ilgili ürün ve hediyeler

Atatürk Dekoratif Cam Duvar Saati

Artık saatin kaç olduğunu görmek için Atatürk’ümüze bakmak yeterli olacak! Hem de müthiş bir keyifle. Tüm Okullarda-resmi kurumlarda en sık rastladığımız Atatürk’ün Dumlupınar Cephesindeki meşhur fotoğraf karesi ve Ata’mızın zarif imzası dekoratif cam duvar saati olarak karşınızda. Atatürk Dekoratif Cam Duvar Saati, duvarlarınızın yeni gurur kaynağı olmaya geliyor. Son derece zarif bir şekilde hazırlanmış olan bu duvar saati ile, öğretmeninize harika bir öğretmenler günü hediyesi verebilirsiniz.


Atatürk Temalı Ürünler

Atatürk Temalı Kadife Duvar Sticker

Tarihimizin açık ara en büyük liderlerinden biri olan Atatürk, duvarlarınıza hayat vermeye geliyor. Salonunuz, Ofisiniz kısacası tüm yaşam alanlarınızda Atatürk’ün de hep olmasını istiyorsanız, mükemmel bir estetiğe sahip Atatürk Temalı Sticker karşınızda. Uygulaması son derece kolay olan bu ürünü sevdiklerinize ev hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz! Atatürk Temalı Kadife Duvar Sticker’in ne şekilde duvara uygulanacağı konusunda detaylı bilgi almak istiyorsanız, lütfen ürün resmi üzerine tıklayınız!


Atatürk imzalı erkek yüzük

Atatürk İmzalı Gümüş Erkek Yüzüğü

Bu hayatta gördüğüm en güzel imza Atatürk’ün imzası diyorsanız, O zarif imza, şimdi yüzük parmağınızı süsleyecek özel bir yüzük üzerinde! Else Silver Atatürk Erkek Yüzüğü, Atatürk Sevdalısı bir erkeğe hediye edilebilecek an anlamlı armağanlardan biri. 925 Ayar gümüş olan bu değerli yüzüğün üzeri, daha estetik görünebilmesi açısından oksitlenmiş ve karartılmıştır. Erkek arkadaşıma doğum gününde ne hediye alabilirim diye düşünüp duruyorsanız, Else Silver Atatürk Erkek Yüzüğü gördükten sonra fikrinizin netleşeceğini zannediyoruz! Aynı kategoride yer alan diğer hediyelere göz atmak isterseniz bu linke tıklayabilirsiniz; Erkek Arkadaşa Hediye


Atatürk ile ilgili ürünler

Atatürk Temalı Gümüş Erkek Yüzüğü

Ne Mutlu Türk’üm Diyene. sözü, Mustafa Kemal Atatürk şık imzası ve Ulu Önderimizin ebediyete intikal ediş yılı (1938) bu yüzüğe özel bir anlam katıyor. Atatürk Sevgisi Sonsuza Kadar. Her ne kadar aramızdan ayrılmış olsa da, O’nun ilkeleri karanlık olan önümüzü adeta bir güneş ışığı gibi aydınlatmaya devam ediyor. Atatürk fiziken aramızdan ayrılmış olsa da, O’nun fikirleri, eserleri, söyledikleri sonsuza kadar hep baş ucumuzda duracak! Atatürk İmzalı Erkek Yüzük Model-2 işte bu ruhtan ilham alınarak tasarlanmış olan özel bir yüzük modeli! Yukarıda yer alan yüzük gibi, bu erkek yüzüğü de 925 ayar gümüşten imal edilmiş. Her 2 model de birbirinden şık ve değerli! Hangisini hediye edeceğiniz ise tamamen beğenilerinize kalmış durumda:) Ancak çok zorlanacağınızı tahmin edebiliyoruz.


Atatürk ürünleriGüzel Atatürk HediyeleriÖğretmenler Günü HediyesiÖğretmene HediyeÖğretmene anlamlı hediyelerAnlamlı Atatürk ürünleri
Atatürk Temalı ÜrünlerAtatürk Resimli ÜrünlerAtatürk resimli Ürünler

Hediyelik isme özel kalemler

CEVAP VER