İlginç Hediyelik Duvar Saatleri

ilginç hediyelik duvar saatleriSıra dışı, Orijinal ve Çok İlginç Duvar Saatleri… İnsanlar sevdiklerine unutulmaz, kalıcı, ve de yıllarca hatırlanabilecek türden hediyeler seçmek ve sevdiklerini mutlu etmek ister. Ancak ömürleri kısa ve belli bir zaman aralığında kullanılan hediyeler, tükendikten sonra işe yaramaz hale gelir ve hediye zamana karşı direnemez, unutulur gider. Ama bazı hediyeler vardır dayanıklı ve uzun ömürlü hediyeler olduklarından bu hediyeler yıllarca sizi sevdiklerinize hatırlatır. Bu tip dayanıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek hediyelerden bir tanesi de duvar saatleridir. Hele hele bu davar saati, bir de ilginç ve tasarımsal açıdan dikkat çekici bir duvar saati ise, o zaman hediyenizin değeri, kullanımı ve kalıcılığı daha da artar. Duvar saatleri o kadar doğru bir hediye tercihidir ki her yere, her özel kişiye hediye edilebilir ve kimse ilginç ve güzel bir duvar saatine de hayır diyemez! Size sadece seçeceğiniz duvar saatinin beğenilerinize hitap edecek, şık ve güzel olanını seçmek düşer! İster sevgilinize doğum günü için hediye edin, isterseniz, annenize babanıza, isterseniz çocuklara doğum günü hediyesi olarak düşünün! Her derde deva, herkese alınabilecek bir hediye arıyorsanız Duvar saatleri gerçekten doğru bir hediye tercihi olur!

İlginç Tasarımlı Hediyelik Duvar Saatleri


Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati

Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati
fiyat

Erkek ve bayana hediye olarak giyim, takı, aksesuar gibi hediyeler riskli hediye tercihleridir. Özellikle, hediye götüreceğiniz kişinin, henüz beğenileri, zevkleri, hoşlandığı veya hoşlanmadığı şeyler gibi yeterince bir bilgiye sahip değilseniz, kişisel kullanıma uygun hediyeleri hiç aklınıza bile getirmemelisiniz. Çünkü giysi türü bir hediye alırsınız, bedeni uymaz, ya da kişisel kullanıma uygun bir hediye alırsınız, hediyeyi vereceğiniz kişinin zevklerine, beğenilerine hitap etmez. İyisi mi bizce hediyenizi riske atmayın ve hemen hemen hiç kimsenin hayır diyemeyeceği ve beğeneceği türden bir hediye seçeneği düşünün! Hangi hediye mi? Duvar Saatleri.


Aşkımıza Özel Sevgililer Günü Duvar Saati

Aşkımıza Özel Sevgililer Günü Duvar Saati
fiyat

Gerçekten de duvar saati hediyeleri, kullanım açısından oldukça uygun dekoratif hediyelerdir ve yediden yetmişe herkese hitap edebilir. Duvar saatlerinin diğer önemli ve güzel tarafı ise, sürekli göz önünde bulunacak bir eşya olduğundan sizi hatırlatacak olmasıdır. Hele hele hediye edeceğiniz duvar saati ilginç ve dikkat çekici zarif bir ürünse o zaman çok daha değerli ve önemli bir hediye olacaktır.


Kişiye Özel Mesajlı Kalpler Duvar Saati

Kişiye Özel Mesajlı Kalpler Duvar Saati
fiyat
Bugün sizlere sıra dışı ve ilginç duvar saati modelleri tanıtacağım. İstediğiniz duvar saati çeşitlerinin üzerine tıkladığınızda ilgili siteye yönlendirileceksiniz. Sizin hediye almaktaki amacınız, hediyeyi alacak kişinin, sürekli olarak kullanacağı türden bir hediye ise veya zarif ve göz alıcı değişik bir hediye ise, bu duvar saatleri ilginizi çekebilir.

İlginç Duvar Saati & Bu Kalp Seni Unutur mu?

kişiye özel duvar saati
fiyat
İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kişiye özel Bu kalp Seni Unutur mu Duvar Saati! Bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) ve rakamların yerinde sevgililerin isimleri yer alacak şekilde hazırlanıyor! Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile sevgilinize hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela!

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

tekerlek duvar saati
fiyat

İnsanlık tarihindeki en önemli buluşlardan biri şüphesiz tekerleğin icadıdır. Tekerlek sayesinde göçler yapılmış, savaşlar kazanılmıştır. Ama tekerleği icat edenler sanıyoruz ki hiç, bir gün gelecek de bu tekerlek zamanı gösteren bir duvar saatine dönüşecek diye düşünmemişlerdir. Şimdi sizlere özellikle erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz ilginç bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Otomobillerden bildiğimiz jantlı araba lastikleri farklı bir tasarım anlayışı ile çok şık bir duvar saatine dönüştü. Tasarımı son derece dikkat çekici, şık ve orijinal olan Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati artık sizlerle. Otomobil ve hız sevdalıları bu hediyeye bayılacaktır. İlginç ve orijinal tasarıma sahip Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati görenleri kendine hayran bıraktıracak. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati ev ve ofis dekorasyonunuzun en vazgeçilmezi en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Ev-ofis için orijinal ve ilginç hediye arayanlar Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saatini gönül rahatlığı ile alabilirler. Aynı zamanda bu ürünü 16 Haziran Babalar Gününde Babanıza; Babalar Günü Hediyesi olarak da verebilirsiniz.


İlginç Duvar Saati & Futbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati
fiyat
Sevgiliniz futbol meraklısı biri mi? Belki de futbol onun için bir yaşam biçimi! Futbol maçı izlemeden geçirdiği bir tek gün bile yok! Bu sizi belkide dönem dönem  acaba “bu oyunu veya bu topu benden daha mı çok önemsiyor” endişesine sevk etse de, korkmayın! Siz her zaman onun biricik aşkısınız! Belki de futbol onun yaşamında eksik olan rekabetçi ruhuna hitap ettiğinden bu oyunu seviyordur! Sevgiliniz madem futbolu bu kadar çok seviyor ve kendini bu spordan alıkoyamıyor o zaman siz de ona istediğini verin! Sevgilinizin yaklaşan doğum gününde gözlerini hiç ayıramadığı futbol topu şeklinde bir duvar saati hediye edin! Bu hediyeniz sevgilinize ince bir mesaj da olabilir. Şaka bir tarafa da, gördüğünüz bu futbol topu şeklindeki duvar saati, evini veya iş yerini spor mobilyalarla döşemiş sevdiklerinize alınabilecek harika bir ev ve ofis hediyesi olabilir. Futbolu çok seven erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, babanıza doğum günü ve babalar günü hediyesi olarak da düşünülebilir.

Basketbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati
fiyat
Özellikle son dönemde ülkemizde basketbol da en az futbol kadar popüler ve dikkat çekici hale geldi. Kanımca basketbolun verdiği heyecan başka hiçbir sporda yoktur! Çünkü son periyot ve son 5 saniye içinde bile hangi takımın galip geleceği henüz belli değildir. Maç bitmeden takımınızın o maçı kazandığına emin olamazsınız. Belki de basketbolu bu kadar sevdiren en önemli şey, kurallarının bu sporu, diğer spor dallarına göre daha heyecanlı hale getirmesidir. Neyse bizim konumuz basketboldan bahsetmek değil! Basketboldan bahsetmeyeceğiz ama basketbolu seven sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz harika bir hediyeden bahsedebiliriz öyle değil mi? Bu ürün cam bir duvar saati ve basketbol topu şeklinde şık bir duvar saati! basketbolu seven sevdikleriniz için harika bir doğum günü hediyesi olabilecek kadar şık ve güzel bir saat!

Kama Sutra Cam Duvar Saati

esprili duvar saatleri
fiyat
Bu ilginç duvar saatini duvarda sergilemek biraz cesaret ister! Kesin olan bir şey var ki; Kama Sutra Cam Duvar Saati ile partneriniz ve siz, birlikte iken daha çok eğleneceksiniz! Birbirinizden ayrı olduğunuz zamanlarda ise, Kama Sutra Cam Duvar Saati ile hayal gücünüz faaliyete geçecek ve hayal gücünüzü geliştireceksiniz. Kama Sutra Cam Duvar Saati eğlenceli ve bir o kadar da kullanışlı bir duvar saati. Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz anlarınızı, daha renkli ve eğlenceli geçirmek istiyorsanız, Kamasutra Duvar Saati tam size göre! Duvar Saatinin 12 saat göstergesinin her birinde farlı bir kadın-erkek pozisyonu ve farklı bir heyecan bulunuyor. Sevgilinizle geçireceğiniz özel bir günde Kama Sutra Duvar Saati size eşlik edecek, özel gününüzün her saati daha özel geçecek.

Gezegenimiz Dünya Cam Duvar Saati

Gezegenimiz Dünya Duvar Saati
fiyat
Gezegenimize en yakın gezegen olan Mars’ta milyonlarca yıl evvel hayat varmıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya’ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor! İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya’ya ait cam bir duvar saati! Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır!

Karekök Cam Duvar Saati

Matematikçiler İçin Duvar Saati
fiyat
Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.

Romantik Parmakların Aşkı Duvar Saati

Parmakların Aşkı Duvar Saati
fiyat
İstanbul’un en önemli sembollerinden biri olan Kız Kulesi şimdi çok şık bir duvar saati tasarımı ile huzurlarınızda! İstanbul’a uğrayan yerli ve yabancı turistlere, İstanbul’a dair görmeleri gereken en önemli yerlerden biri olarak tavsiye edilen çok özel bir yer! Bu denli göze hoş görünen Kız Kulesi, şimdi artık evinizi süslemek için geliyor! Üstelik bu duvar saati, bir tablo değil ama bir tablo kadar şık ve alımlı. Kız Kule’sinin sizde bir hatırası vardır belki de? Belki sevgilinize evlenme teklifini kız kulesine bakarak yaptınız kim bilir? Ya da ilk aşkınızı orada tanıdınız! Bu tarihi yapının sizin için bir anlamı varsa, buyurun size hediye etmek için harika bir hediye seçeneği! Bu ürünü Anneler günü için Annenize hediye edebilir, İstanbul’da görev yapan öğretmeninize öğretmenler günü için hediye edebilir ya da Eşinize doğum günü hediye edebilirsiniz.

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati
fiyat
Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye hem bir duvar saati, hem de sevgilinizin klasik sözlerinden hazırlanacak olan esprili bir tasarım! Yani hem duvarınız güzel bir tablo ile süslenecek hem de zamanı size bildirecek şık bir duvar saatiniz olacak. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda Kadın ve Erkek sevgililer için de düşünülebilecek harika bir doğum günü hediyesi olabilir.  Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir. Bu ürüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 Dekoratif Yuvarlak Yılbaşın Özel Duvar Saati

En Güzel Yılbaşı Dileklerim Duvar Saati
fiyat
Yine harika bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Yuvarlak, turuncu ve beyaz olmak renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak yuvarlak duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

İlginç Hediye Fikirleri & Eriyen Saat

ilginç saatler
fiyat
Eriyen saat kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek en güzel saatlerden biridir. Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gözlerine inanamayacaklar. Eriyen saat, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de zamanı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz bir saatten çok daha fazlasını vaat ediyor. Eriyen saat ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal görüntüsü ile kütüphaneniz renklendirecek. Bunun yanında Kitap saat, kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok özel ve ilginç bir saat! Bu ürünü Öğretmeninize hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak sevgilinize alabilir veya babanıza armağan edebilirsiniz.

Diğer Enteresan Duvar Saati Modelleri


Erkeğe ilginç hediyeler

Benzin Göstergeli Duvar Saati

Bazı kadınlara göre, “Erkekler arabalarını kendilerinden daha çok önemsiyor ve daha çok seviyor.” Çoğu bayanlar özellikle eşleri için, yalvarsanız veya üzerine para dahi ödeseniz, bir perde takmaya veya bulaşık işlerine yardım için yerinden kaldıramazsınız diye düşünüyor. Söz konusu erkeğin kendi arabası olsa, arabanın temizliği ve bakımı için ne gerekiyorsa yapar. Erkeklerin araba merakının büyük bir tutku olduğunu zannediyorum herkes kabul ediyordur. Araba merakı yüksek, araba sevdalıları için harika bir hediye önerim var; Benzin Göstergeli Duvar Saati. Oldukça şık bir tasarıma sahip, orijinal bir benzin göstergesi olan  bu ilginç duvar saatini ofis hediyesi veya erkeklerin çalışma odaları için hediye etmeyi düşünebilirsiniz. İlginç hediyeler kategorisi içerisinde Benzin Göstergesi Duvar Saatini önemle tavsiye ederim.


ilginç hediye

Sarkaçlı Duvar Saati

Görenleri hayrete düşürecek yine çok modern ve ilginç tasarımlı duvar saatlerinden bahsedeceğim. Gördüğünüz bu duvar saati sarkaçlı ve sevebileceğiniz figürlere sahip! Üzerinde dünyaca ünlü starların dışında hayvan figürleri de yar alan bu saatin diğer ilginç yanı ise yine hayret verici bir mekanizmasının olması! Sarkaçlı Duvar Saatleri idol haline gelmiş starları ve şirin figürleri dans ettiriyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri, odanızın soğuk ve cansız duvarlarına hareket katacak. Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, Marilyn Monroe, Michael Jackson, Charlie Wall, Balon, Salıncak ve Kedi. Bu saatlerdeki saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda, figürler dans ediyor dolayısı ile ortamınızın hareketsizliğine aksiyon katmış oluyor. Yani kısacası bu dekoratif duvar saati tik tak sesi duyduğunda hemen oynamaya başlıyor! Böylelikle ister salonunuzda, ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz. 2 adet AA pille çalışan Sarkaçlı Duvar Saatleri MDF malzemeden üretildi.

İlginç Hediyeler

Rulet Cam Duvar Saati

Evinizde Ocean’s eleven filimindeki gibi cıvıl cıvıl ve rengaren ışıkların hakim olduğu, bir casino rüzgarı estirmeye ne dersiniz? Rulet Cam Duvar Saati ile duvarlarınızda casino’lara ait esintiler olacak! Rulet Cam Duvar Saati hem duvarlarınızı güzelleştirmeye ve dekoratif bir görüntü katmaya, hem de size şans getirmeye geliyor. İlk olarak 18. yüzyılda Fransa’da oynanmaya başlanan rulet, şans oyunlarının belki de en meşhurlarından biridir. Rulet kelimesi, Fransızca’da ‘ufak tekerlek’ anlamına geliyor ve rulet oyununda kırmızı-siyah tekerlek çevrildiğinde, topun düşeceği cep üzerine bahse giriliyor! Rulet Cam Duvar Saati ile bu oyunun kazananı hep siz olacaksınız. Rulet Cam Duvar Saati ilginç tasarımı ve capcanlı renkleriyle, evinizde ve ofisinizde duvarlarınıza, kısacası tüm ortamlara hareket katacak.

İlginç duvar saati

Kare 12-3 Cam Duvar Saati

İlginç ve sıra dışı bir hediye peşindesiniz ve bu hediyenizin aynı zamanda popüler de bir hediye olmasını istiyorsunuz! Peki o zaman sizi Kare 12-3 Cam Duvar Saati ile tanıştıralım! Bu saat sadece 12’den 3’e kadar! Daha sonraki 3-12 arası rakamları yok! Saatin geri kalanını tamamlamak da size kalıyor. Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin ilginç tasarımına siz de aşık olacaksınız! Bu saate bir kere alıştıktan sonra, diğer sıradan duvar saatleri size çok fazla teferruatlı gelecek! Kare 12-3 Cam Duvar Saati, zamanı hesaplama konusunda biraz da kullanıcısına görev yüklüyor! Belki de akıp giden zamanın kıymetini kullanıcısı anlasın diye, ya da arada bir de olsa kafasını gömdüğü işlerden biraz soluklanıp güneş ve Ay nerede pencereden şöyle bir dışarı baksın diye! Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin üzerinde sadece 12, 1, 2 ve 3 saatleri mevcuttur. Gerisi içinse gözünüz size yardım edecektir zaten. Gözün eksik parçaları doldurma yeteneğinden ilham alınarak üretilmiş olan Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin boşluklarını isterseniz fotoğraf, not kağıdı veya çizimlerle de tamamlayabilirsiniz. Bu ürün harika bir ev hediyesi, öğretmenler günü hediyesi, anneye hediye, sevgiliye hediye olarak düşünülebilir.

Ofis-Bürone Özel Hediyeler

Gölge Duvar Saati

Yani illaki sevgilinize alacağınız ofis hediyesi üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı sevgilinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor. Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Gölgesi olan bir duvar saati. Bu duvar saatini duvara monte ettiğinizde, hem duvarda loş bir ışık belirecek ve ortama mükemmel bir ambiyans katacak, hem de bence böyle bir hediye özel ve unutulmaz olacaktır.


Çarkıfelek Cam Duvar Saati

Çarkıfelek Cam Duvar Saati

Siz de sürekli hayatta başınıza gelen şansızlıklardan mı şikayetçisiniz? Şansızlığın bir türlü yakaınızdan düşümemesi mi tek derdiniz? Unutmayın ki, hayatta olmak, nefes almak, tat almak, sevmek ve sevilmek dünyada insan için var olan en büyük şanstır! Affınıza sığınarak, konuya giriş yapacağım ya nasıl gireyim diye düşündüm derken parmaklarımdan bu şekilde sözler çıktı! Çarkıfelek Cam Duvar Saati, ünlü televizyon şovunu duvarlarınıza taşıyor. İlk olarak 1975 yılında yayınlanan çarkıfelek yarışması izleyiciler tarafından yoğun ilgi görünce yıllarca ekranlarda kalmaya devam etti. Bu bir şans oyunuydu ve çevirdiğiniz rengarenk ve para ödülünün bulunduğu renkli turnike, dönen turnikenin hızını yavaşlatmak için bulunan dil sayesinde duruyor ve size sorulan harf sorusuna doğru cevap verdiğinizde para hanenize yazılıyordu! Neyse işte şimdi bu meşhur yarışmanın, meşhur çarkıfeleği şimdi şık bir cam duvar saati olarak evlerinizi süsleyecek! Sevgilisine, eş ve dostuna şık ve şans getirmesini umduğunuz bir hediye arıyorsanız bu hediye tam size göre bir seçenek.


Disko Topu Cam Duvar Saati

Disco Topu Cam Duvar Saati

Eski ve klasikleşmiş Türk filmlerinde bir mekanın disco olduğu hissini verdirmek için, kamera ilk önce ışıl ışıl disco topuna zoom yapar ve daha açıyı genişleterek esas oğlan ile sevgilisini görüntülerdi. Belki geçmişi geri getiremeyeceğiz ama size geçmişte 70’li yıllarda yaşıyormuşsunuz gibi hissettirebiliriz. Hem de işinize yarar bir ürünle Disco Topu Cam Duvar Saati ile! Evinizde, ofisinizde nostalji rüzgarları estirmek istiyorsanız Disco Topu Cam Duvar Saati tam da sizin aradığınız şey! Bu ürünü sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. İçinizden dans etmek geliyorsa sizi dans havasına sokacak harika bir ürün olan bu cam duvar saati sevgiliniz için de düşünülebilecek harika bir hediye!


Sıra dışı hediyeler

Kendi Tasarımınız Duvar Saati

Duvar Saatleri de, yine alınabilecek ideal ev hediyelerindendir… Yan tarafta gördüğünüz duvar saati kendinden yapışkanlı ve özellikle dekoratif duvar kağıtlarının döşeli olduğu salonlara çok şık olur düşüncesindeyim. Çünkü rakamların aralıkları saatin çapı v.s. tamamen kendi tasarrufunuzda. Yani istenildiği gibi ayarlama yapılabilir… Ev hediyesi arıyorsanız bence bu da iyi bir tercih olur…


duvar saati

Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati

Dünya üzerinde 100 tane efsane sanatçı sayın deseniz ilk onun içerisine ben Michael Jackson’u tereddütsüz eklerdim. Gerçek anlamda tam bir Star’dı. Hatta Star denildiğinde aklıma gelen ilk sanatçılardan biriydi. Kendine özgü dansları ve show’ları ile kesinlikle bir fenomen! Şimdi önereceğim hediye ile Popun Kralı Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati ile sonsuza dek yaşayacak. Saniye mekanizmasına bağlı olarak dans eden Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati, bir efsaneyi odanıza kadar getirmeye kararlı. Sarkaçlı Duvar Saatlerinde hem en sevdiğiniz figürler hem de her göreni hayrete düşüren özel bir mekanizma yer alıyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri ikon mertebesindeki ünlüleri dans ettiriyor. Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saatinde saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda figür dans ediyor görüntüsüne kavuşuyor. Bir diğer deyişle Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati tik tak duymayagörsün, hemen dans etmeye başlıyor. Böylelikle ister salonunuzda ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz.  Erkeğe alınabilecek ilginç ve güzel hediyelerden biri.


Uzay Manyetik Saat

Uydumuz Ay ve Dünya Duvar Saati

Güzel bir ofis hediye veya ev hediye önerisi daha. Yine bir Duvar saati, ama bu seferki yukarıdaki duvar saatinden farklı olarak bilardo toplarından oluşmuyor… Dünya’nın uzaydan görüntüsünü ve etrafında uydumuz olan ayın dönüş hareketini zaman cinsinden gösteren şık bir saat… Arkadaşlarınıza, eşinize dostunuza verebileceğiniz ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Çocukların çalışma odalarına asa bilecekleri, odalarına güzel bir dekoratif unsur olarak da düşünülebilir… İlginç hediye arayanlar için yine çok isabetli bir hediye…

Kalem Tasarımlı Duvar Saati

Kalem Duvar Saati

İlginç tasarımı ile dikkat çeken bu duvar saati kurşun kalemlerden oluşmuş çok orijinal bir saat. Kalem Tasarımlı Duvar Saati zamanı gösteren bir saatten çok öte! Özellikle Öğrencilerde ders çalışma şevkini ateşleyen bir duvar saati. Ders çalışmaktan yorulup da saate baktığınızda eksik kalan konularınıza tekrar bakmanız için ve daha fazla çalışmanız gerektiğini hatırlatmak için her saat başı tekrar size ders çalışmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bazen çok ders çalışmaktan sağa sola baktığımızda olmadık nesneler gözümüze ilişir. Kalem duvar saati de tam öyle bir his yaratacak bir saat çalışıp biraz mola verdiğinizde duvarda duran kalemleri gördüğünüzde gözlerinize başta inanamayabilirsiniz ama Kalem Tasarımlı Duvar Saati hayal ürünü değil tamamen gerçek! Gökkuşağı şeklinde Yeşil, lacivert, sarı ve kırmızı 12 tane kurşun kalemden oluşan Kalem duvar saati ortasındaki Metal gövdesi ile hem çok sağlam hem de zarif bir saat. Çocuk odası için, çalışma odası için ve ofisler için hediye olarak düşünülebilir. Bu orijinal Tasarımlı Duvar Saatini siz de henüz bitmeden alın ister sevdiklerinize hediye edin isterseniz kendiniz kullanın.

ilginç hediyelerilginç ürünlerİlginç Duvar Saatleri
ilginç hediyelerİlginç hediyeler
İlginç hediyelerİlginç Hediyeilginç hediyeler
İlginç duvar SaatleriDekoratif Yuvarlak Duvar SaatiEv Hediyeleri

CEVAP VER