Ucuz Anneler Günü Hediyeleri

anneye ucuz hediyeler

Hem güzel, hem de fiyatı ile ucuz anneler günü hediyesi mi arıyorsunuz? O halde şu an, bakabileceğiniz en doğru hediye sitelerinden birindesiniz! Çünkü, en iyi hediye siteleri içerisinden fiyat araştırması yaparak, en güzel hediyeleri seçtik ve siz değerli okurlarımıza ucuz hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık! Burada yer alan Anneler Günü hediyelerinin sadece fiyatı ucuz, kendileri ise son derece alımlı, anlamlı, şık, zarif ve etkileyici! Anneler Günü için mükemmel hediye sürprizleri yapabileceğiniz hediyelere, servet harcama dönemi kapanıyor!Bundan böyle, güzel bir Anneler Günü Hediyesi seçmek için, kredi kartınızın limitlerini zorlamaya, bankalardan kredi çekmeye ya da yakın arkadaşlarınızdan borç istemeye artık hiç gerek kalmayacak! Çünkü Ucuz ve hesaplı fiyatları ile tüm bütçelere hitap edecek, daha da önemlisi Sevgili Annelerin sevgilerine layık olabilecek en güzel Anneler Günü Hediyelerini önünüze seriyoruz! İstanbul içi veya dışı aynı gün kargo seçenekleri, taksit avantajları ve birbirinden Ucuz Anneler Günü Hediyeleri ile Annenize güzel bir Anneler Günü yaşatmak hayal olmaktan gerçeğe dönüşüyor! İçerisinde, kişiye özel hediyelerden, ilginç Anneler Günü Hediyelerine kadar bir çok hediyelik eşya bulmak mümkün! Takılar, aksesuarlar, giyim ürünleri, güzellik/bakım ürünleri, duvar saatleri gibi bir çok Anneler Günü Hediyeleri ile Anneler Gününün anlamına uygun Anlamlı Anneler Günü Hediyesi ödüller ve plaketler de sizleri bekliyor!

Anneler Günü İçin Ucuz Hediyeler


ucuz anneler günü hediyesiKitap Ayracı 19.90 TL

Yaşasın! Annemizin, hayatımızda ne kadar önemli ve özel bir insan olduğunu O’na yeniden hatırlatabileceğimiz, çok özel bir tarihe adım adım yaklaşıyoruz! Herkesin tahmin edeceği üzere bahsettiğimiz bu özel tarih, Anneler Gününün kutlanacağı Mayıs Ayının 2. Pazar Günü! Anneler Günü özel bir gün ve bu günü anlamlı kılan kişi de bizi bugünlere getiren Sevgili Annemiz olunca, değeri de önemi de bir kat daha artmış oluyor! O zaman şu soruları kendimize sormamız gerekiyor; Anneler Günü nasıl daha iyi kutlanır ve Sevgili Annemizi bu özel günde nasıl daha fazla mutlu edebiliriz?


ucuz anneler günü hediyeleriDünyanın En Tatlı Annesi Kanvas Tablo

Gelecekte, bu Anneler Gününü en güzel şekilde hatırlayabilmesi için neler yapabiliriz, hangi hediyeleri Ona alabiliriz? Gerçekten de Annemize Anneler Gününde hazırlayacağımız güzel ve etkileyici sürprizlerle, bu özel günü unutulmaz günler arasına sokabiliriz! Bir kere hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ki; Onun için gökyüzündeki tüm yıldızları tek tek yere indirsek, yeryüzündeki en değerli mücevherleri önüne sersek, Kaf Dağı’nın ardındaki en nadide çiçekleri Onun için toplasak, yine de üzerimizdeki hakkını asla ödeyemeyeceğiz! Ancak bizler şunun da çok iyi farkındayız ki, Anneler Gününde önemli olan şey, hangi fiyata ne hediye aldığımız değil, Sevgili Annemize sevgimizi hissettirebilmek, Onun her an kalbimizde olduğunu, devamlı surette hatırladığımızı göstermektir!

Kişiye Özel İlk Anneler Günü Temalı Yastıkİlk Anneler Günü Hediyesi Yastık 24.90 TL

Anneler Günü için Annenize dev ekran bir LED televizyon almak ya da bilmem ne özelliklere sahip bir buzdolabı olmak hayalinizdeki hediyeler olabilir! Keşke bunu yapabilmek mümkün olabilseydi! Yine, keşke Anneler Günü Hediyesi olarak Sevgili Annenizi ve Babanızı en güzel tatil beldelerinden birine ikinci bir balayı tatiline göndermek mümkün olabilseydi! Tüm bunların hepsi gözü kör olsun ki, tamamen bütçe-para ile alakalı şeyler! Bu büyük sürpriziniz geleceğe ertelenmek üzere aklınızın bir köşesinde şimdilik öylece kalsın!

ucuz anneler günü hediyeleriAnnelere Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Çakmak

Umarız bütçeniz elverdiğinde Anneniz için hayalinizdeki en güzel sürprizleri O’na bir gün yaşatma fırsatına kavuşursunuz! “Hediyeler pahalı olunca ve hediyenin boyutları artınca yaratacağı mutluluk da büyük olur!” Pahalı ve büyük bir hediye paketi içerisinde ruhsuz veya anlamsız bir hediye varsa, boyutunun ya da fiyatının ne önemi vardır ki? Pek ala küçük ve ucuz hediyelerden de mükemmel hediyeler çıkabiliyor! Bunlar neler mi? Aşağıdaki hediyeleri izleyin ve görün!

Çiçek Gibisin Annem ÜrünleriÇiçek Gibisin Annem Ürünleri & Fiyat:49,90 TL

Güzelliğe dair ne varsa (En güzel gülüş, en sıcak bakış, en temiz kalp ve en büyük sevgi) her şeyin Sevgili Anneniz üzerinde toplandığını düşünüyorsanız, Ona çiçek gibi zarif bir Anneler Günü hediyesi vererek, hem çok şımartacak, hem de son derece mutlu kılacaksınız! Çiçek Gibisin Annem Ürünleri, üzerinde yer alan sarı çiçek motifi ile olağanüstü bir şıklıkta! Üzerinde dilediğiniz Anneler günü mesajınızı yazdırarak Annenize unutamayacağı çok zarif bir hediye hazırlayabilirsiniz! Çiçek Gibisin Annem Ürün seçenekleri içerisinde beyaz kupa, sihirli kupa bardak, Mouse Pad ve Yuvarlak duvar saati var ve hepsi de Annenizi mutlu etmek için hazır ve nazır sizi bekliyor! 49,90 TL fiyatı ile zannediyoruz ki, her bütçeye de hitap edebilecek ucuz anneler günü hediyesi.

Anneye Aynalı Ahşap SepetŞık Ahşap Kutuda Güzel Anneye Aynalı Hediye Seti & Fiyatı: 34,90 TL

Sadece anneler gününde değil, tüm diğer özel günlerde hediye denildiğinde akıllara ilk olarak çikolatalar ve çiçekler gelir! Anneye Aynalı Ahşap Sepet işte bu realiteyi çok iyi çözümlemiş ve içerisindeki hediyelikler ile en çok tercih edilen hediyeler arasına girmeyi başarmıştır! Son derece şık bir ahşap kutu içerisine 2 adet “Canım Annem” yazılı çikolata, Annelerin her daim güzel görünmelerini sağlayacak 1 adet kırmızı el aynası ve son olarak da çiçekler yerleştirilmiştir! Tüm bu hediyelikler ahşap kutu içerisine özenle yerleştirildikten sonra ise, kutunun üzeri kırmızı tüllerle sarılıp sarmalanmıştır! Güzel bir hediyede aranılan (göze, kalbe, damağa hitap etmeli) tüm özelliklere sahip olan Anneye Aynalı Ahşap Sepet, ucuz olduğu kadar son derece de şık bir hediye sepeti!


Anneler Gününe Özel Kare YastıkAnneler Gününe Özel Kare Yastık & Fiyat: 29.90 TL

İnsan özellikle evlenip ev hanımı olduğunda, Annesinin aslında ne kadar da tertipli ve düzenli bir insan olduğunu çok daha iyi anlıyor! Yeni nesil biz anneler bu kadarını maalesef yapamıyoruz! Ki, elimizin altında bir dünya teknoloji ürünü olmasına rağman! Neydi o eskiden öyle, üzeri dantel işlemeli masa örtüsü, fiskos örtüsü, el işçiliği ile hazırlanmış kırlantler daha bir sürü tamamen göz nuru ile oluşturulmuş el yapımı ürün! Gerçekten de insan bu tip emekleri görünce Annesine olan hayranlığı, emeklerine olan saygısı daha da artıyor! Anneler Gününde, ev işlerinde titiz olan biricik ev hanımı annenize, kalıcı ve tamamen kişiye özel olarak hazırlanan Anneler Gününe Özel Kare Yastık hediye etmek ister misiniz? Evinin baş köşesinde her an gururla sergileyeceği Anneler Gününe Özel Kare Yastık, üzerine fotoğraflarınızın basılması ile anlam dolu bir hediyeye dönüşü veriyor! 24,90 TL fiyatı ile oldukça ucuz hediyeliklerden biri olan Anneler Gününe Özel Kare Yastık Anneler günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel armağanlardan!

Anneler Gününe Özel Annem Bardağı ve Melek KolyeAnnem Bardağı ve Melek Kolye & Fiyatı : 69,90 TL

İnsan bir iş yaparken ve kendisini o işe fazla kaptırdığı zaman dünya umrunda olmaz! Ev işleri, temizlik işleri, misafir ağırlama bu tip ağır ve yorucu işlerdendir! Ama ne zaman ki şöyle mis kokulu bir yorgunluk kahvesi eline alsa, ya da güzel demlenmiş bir bardak çay içse, işte o zaman başlar düşünceler kafalardan geçmeye! Gerçi Annelerin evlatlarını düşünmesi için çay ya da kahve içmesine hiç gerek yok, çünkü Anneler bir dakika bile olsun çocuklarını aklından çıkarmazlar! Ama siz yine de Anneler günü için Annenize içerisinde şık bir kolyenin yer aldığı ve aynı zamanda “ANNEM” yazılı bir kupa bardağın bulunduğu bir hediye satın almak isterseniz, Anneler Gününe Özel Annem Bardağı ve Melek Kolye Hediye Sepeti tam size göre! Kolye ile Annenize sevginizi en şık şekilde göstermiş olacak, kupa bardak ile de yorgunluk kahvesi içtiği zamanlarda her an annenizin aklına düşeceksiniz! Anneler Gününe Özel Annem Bardağı ve Melek Kolyenin şu an indirimli fiyatı ile satışta olduğunu belirtmekte de yarar görüyoruz.

Güzel Anneme Özel Hediye SepetiGüzel Anneme Özel Hediye Sepeti

Keşke imkanımız olsa da Anneler Günü için hediyelerin en iyisini ya da en pahalısını alabilsek ama, Anneleri mutlu etmek için bir dünya para harcamaya, yatlar-katlar almaya ihtiyaç yok! Çünkü, çocukları tarafından yerden alınmış kuru bir yaprak tanesi bile, bu mukaddes varlıkları mutlu etmek için yeter de artar bile! Olabildiğince şık, olabildiğince şirin ve Annelerimizi özel hissettirecek seviyede sevgi dolu! İçerisinde ismine özel kupa bardak, makyaj aynası, sonsuzluk gümüş kolye ve çikolata bulunan (Bu çikolataların üstü Anneler Günün Kutlu Olsun yazılı) bu özel hediye sepeti, tüllere sarılıp sarmalanıp gönderiliyor.

Kurdeleli Anne ÜrünleriKişiye Özel Kurdeleli Anne Ürünleri & Fiyatı: 29.90 TL

Maddi imkanımız olsa bile en başta biricik Anneler bizlere kıyamadıklarından pahalı hediyeler almamıza gönülleri razı gelmez! Üzülürler yani! Çünkü Anneler, çocuklarının kendileri için bir hediyeye yüksek paralar ödediklerini öğrendiklerinde, bundan mutlu olsalar bile, kıyamadıklarından üzülürler! Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış. Başlığımız ucuz anneler günü hediyeleri, ben tutmuş pahalı hediyelerden bahsediyorum:) Neyse sevgili dostlar! Hemen ürünümüzü tanıtmaya başlayalım. Eğer Anneler günü için fiyatı ile uygun ve aynı zamanda anlamlı bir hediye almayı düşünüyorsanızi Kurdeleli Anne Ürünleri tam düşündüğünüz gibi bir hediye. Kurdeleli Anne Ürünleri; üzerine fotoğraf ve mesaj yazdırabileceğiniz 4 farklı ürün ile karşınızda! beyaz kupa bardak, fotoğraf çerçevesi, Mouse pad ve yapboz (Puzzle).

Hasır Sepet İçerisinde Anneye Özel HediyelerHasır Sepet İçerisinde Anneye Özel Hediyeler & Fiyat: 34,90 TL

Anneler için ucuz fiyatlı hediye tavsiyelerimiz içerisinde yer alan şimdiki orijinal ürün, hem kalbe, hem de göze hitap ediyor! Son derece şık bir Hasır Sepet içerisinde bir dünya hediyelik sizi bekliyor! İçerisinde Bitter Çikolatalardan, sütlü çikolatalara, Bonbon Şekerlerden Uğur Böceği şeklinde Çikolatalara, Naneli Sakızdan, Anneme 41 Kere MaşaAllah Kartlarıa, Şişe içerisinde Draje ve Kalp Çikolatalara kadar Anneler gününü güzel bir şekilde kutlamanız için bir çok hediyelik mevcut! Hasır sepet içerisinde yer alan bu hediyelikler, ucuz Anneler günü hediyesi arayanlar için ideal bir seçim olacaktır.

Anneye Özel Magnet ve Çikolata SetiHem Tatlı Hem de Ucuz Anneler Günü Hediyeleri Arıyorum!

Anneler günü için Annenize çikolata hediye etmeden yapamayanlardansanız, size harika bir çikolata kutusu önereceğiz. Altın sarısı çok şık kutu içerisinde, üzerinde “Benim canım annem” yazılı 17 adet nefis çikolata, 2 adet “Seni çok seviyorum canım annem” yazılı magnet ve mini bir plaket! Tüm bu hediyelerin hepsi, bordo renkte bir kurdele ile bağlanıyor ve müthiş bir hediye formatına dönüştürülüyor! Anneler gününde 17 adet nefis çikolata çaylarla birlikte ağzınızı tatlandırırken, mini plaket üzerinde Annenize olan sevginizi anlatan yazı duygulu anlar yaşanmasına neden olacak! Diğer klasik kutu çikolatalardan çok daha anlamlı ve özel olan Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti ile Anneler Gününün en anlamlı hediyesini vermeye hazır olun! Şıklık ve Annenize olan bağlılığınızı en güzel şekilde gösterecek olan Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti 49,90 TL fiyatı ile ucuz anneler günü hediyelerinden biri!

Kalp Kutusunda Sabun Güller10 TL Altı Ucuz Anneler Günü Hediyeleri

Anneler gününde Anne evinizin güllerle donatıp misler gibi kokmasını ister misiniz? Elbette ki anneler günü için annenize mutlaka ki çiçek alacaksınız! Bir de gerçek çiçeklerle birlikte, kalp kutusu içerisinde el yapımı gül şeklindeki mis gibi kokan sabunlardan hediye edebilirsiniz! Kalp şeklindeki kutusu kurdele ile süslenmiş olan Kalp Kutusunda Sabun Güller, pembe, mor ve fuşya renk seçenekleri ile sizi bekliyor! Kapağını daha açar açmaz, ortama mis gibi taze gül kokuları yayan bu romantik hediye kutusu ucuz fiyatı ile de göz kamaştıran çok kullanışlı hediyelerden biri!

Anneye Özel Banyo SepetiAnneler Günü için Ucuz Fiyatlı Güzel Hediyeler

Misler gibi kokan tertemiz bir yatak, pırıl pırıl bir banyo, içerisinde muhteşem yemekler pişmesine rağmen, asla dağınık bırakılmayan bir mutfak ve aradığınızı rahatlıkla bulabildiğiniz düzenli bir ev! Tüm bunların baş mimarı elbette ki sevgili ve çok titiz Anneniz! Yaklaşan Anneler gününde titiz annenize, şık ve aynı zamanda ucuz bir anneler günü hediyesi vermek isterseniz, Anneye Özel Banyo Sepeti önerebileceğimiz en hesaplı, en kullanışlı armağanlardan biri! İçerisinde sabundan havluya kadar şahane ürünlerin kendine yer bulduğu Anneye Özel Banyo Sepeti Annelere verilebilecek en güzel hediyelerden biri. Anneye Özel Banyo Sepeti içerisinde 1 adet son derece kullanışlı ve yumuşak havlu, 1 adet kese, 1 adet topuk taşı, 1 adet manikür seti, 3 adet mis gibi kokan sabun, 1 adet mum ve elbette ki anneler gününün olmazsa olmazı çiçekler bulunmaktadır. İçerisinde yer alan kullanışlı hediyelikler kadar, tüllerle süslenmiş hediye sepeti de kendinden epeyce söz ettireceğe benziyor!

Çiçek Gibisin Annem YastıkÇiçek Gibisin Annem Yastık Fiyat:59,90 TL

Kim için olursa olsun, sevdiklerimize hediye seçerken kalbe hitap edeceği kadar aynı zamanda göze de hitap etmesine özellikle dikkat ederiz. Hediye almayı planladığımız şimdiki özel insan ise, canımız, kanımız biricik sevgilimiz Annemiz! Dünyanın en güzel Annesi, başını çiçek gibi bir yastığa koysun ve sizden uzak geçirdiği her dakikada sadece sizi hatırlasın! Yukarıda yer alan kişiye özel yuvarlak çiçekli duvar saatinin yastık modeli karşınızda! Yine son derece uygun fiyata ve yine olabildiğince şık!


Hayatımı Cennete Çevirdin Annem SertifikasıHayatımı Cennete Çevirdin Annem Sertifikası

Bu sözü mükerrer kereler eminim ki bir çok yerde ya duymuş, ya da okumuşsunuzdur; “Cennet Annelerin ayakları altındadır!” Aslında Anneler aynı zamanda bizim bu dünyadaki cennetimiz de! Çünkü neden? Ne zaman sıkıntılı bir gün yaşasak, Onun saçlarımız üzerinde dolaşan şefkatli elleri ile, adeta yeninden hayata doğmuş oluyoruz! Teselliyi, mutluğu, ilgiyi, şefkati ve de sevgiyi hep Annelerimizde buluyoruz! Cennet de olsa olsa böyle bir şey olsa gerek! Cennet kokulu, gül yanaklı Annelerimize anlamı olduğu kadar, fiyat etiketi açısından da son derece ucuz bir Anneler Günü Hediyesi ile karşınızdayız! Hayatımı Cennete Çevirdin Annem Sertifikası ile, Annenize şaşırtıcı derecede mutluluk verici bir armağan hazırlayabilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerine istediğiniz Anneler Günü Mesajını yazdırabileceğiniz Hayatımı Cennete Çevirdin Annem Sertifikası ile, hediyenize sevgi ve anlam katmış olacaksınız!

Anneye Çöp Adam Kupa BardakFiyatı ile Çok Uygun Anneye Çöp Adam Kupa Bardak

Anneye Çöp Adam Kupa Bardağın fiyatı çok ucuz olabilir belki ama, hiç de öyle çam sakızı çoban armağanı bir hediyelik de değil! Anneye Çöp Adam Kupa Bardak 2’li set halinde iki şirin kupa bardaktan olulmaktadır. Bunlardan birincisinin üzerinde Annesine kalpler üfleyen ve bu şekilde sevgisini göstermeye çalışan bir çöp adam(çocuk) , diğerinin üzerinde ise bu sevgi selinden dolayı kendisini son derece mutlu hisseden bir anne bulunuyor! İki kupa bardak bir araya geldiğinde ise, sizin sevgili annenize duymuş olduğunuz o müthiş sevgiyi dile getiriyor! Anneye Çöp Adam Kupa Bardak üzerine annenizin ve kendinizin isimlerinizi yazdırarak annenize anneler gününün en anlamlı ve en güzel hediyesini verebilirsiniz! 29,90 TL fiyatı ile Anneye Çöp Adam Kupa Bardak bir tık ötenizde yer alıyor!


Bugün Ne Pişirsem? KavanozuBu Gün Ne Pişirsem?

Bugün Ne Pişirsem? Kavanozu ” ile 100 farklı yemek adı, üstelik üzerinde kalori oranları ile birlikte mutfakların yeni yükselen trendi! Bu sıra dışı kavanozun içerisinde yer alan yemek isimleri ile Annenizi çok büyük bir dertten, yani “Bu gün ne pişirsem?” derdinden kurtarmış olacaksınız! “Anne bugün çok farklı bir yemek yapsan?” Bu sözler size mi ait? O halde Annenize ne yapacağını söyleyin de biricik Anneniz hiç üşenmeden o yemeği yapsın! Ama yok nerede! Söz konusu yemek ismi söylemeye geldiğinde tıkanıp bir yemek ismi bulamıyorsanız, Bugün Ne Pişirsem? Kavanozu tam da bu noktada imdadınıza yetişiyor! Anneler günü için farklı ve aynı zamanda da ucuz bir anneler günü hediyesi arıyorsanız Bugün Ne Pişirsem? Kavanozu bakıp bakabileceğiniz en farklı ve ucuz hediyelerden biri! Yemek yapmaya eğlence serpiştirecek olan Bugün Ne Pişirsem? Kavanozu, 24,90 TL fiyatı ile de bütçeleri üzmeyecek oldukça uygun bir armağan!


Anneye Özel Dergi KapağıAnneye Özel Dergi Kapağı & Fiyatı:34,90 TL

Anneler gününe sayılı günler kala, eğer genişçe bir vaktiniz varsa (Anneler gününden en az  2 iş günü öncesi) Anneler günü için sizlere şiddetle tavsiye edebileceğimiz çok orijinal bir hediye önerimiz var! Anneye Özel Dergi Kapağı ile Annenize sürprizlerin en güzelini hazırlayabilirsiniz! Üzerinde sizin göndereceğiniz annenizin fotoğrafının yer alacağı, başlık yazılarını ise yine kendinizin oluşturacağı Anneye Özel Dergi Kapağı ile anneniz kendisini çok mutlu ve adeta bir dünya yıldızı gibi hissedecek! Şık ahşap çerçevesi ile ister duvarınıza asın, ister destek ayakları sayesinde masanızın üzerinde sergileyin! Anneye Özel Dergi Kapağı, Anneler günü için hem sürpri, hem de oldukça orijinal hediyelerden biri!

Ucuz anneler günü hediyeleriKişiye Özel Anneler Günü Hediyesi Laleli Duvar Saati

Kenarları, bahar çiçekleri şeklinde süslenmiş olan ve içerisinde Annenizin fotoğrafı ve ismi ile değerine değer katan Anneler Günü Hediyesi Laleli Duvar Saati, gönlünüzden kopup Annenize doğru yol almaya başladı! Yuvarlak kırmızı çerçevesi, içerisindeki çiçek süslemeleri ile, zamanı öğrenmek isteyenlerin içini açacak olan Anneler Günü Hediyesi Laleli Duvar Saati, ucuz fiyatı ve etkileyici görüntüsü ile Annelere hediye edilmek üzere sizi bekliyor!


Anneye Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti40 TL Altı Güzel Anneler Günü Hediyesi

En anlamlı anneler günü hediyesi hangisidir biliyor musunuz? Anne veya babasından aldığı okul harçlığından biriktirerek, hediye almayı düşünen bir çocuğun hediyesidir! Çünkü aslında okulda teneffüs ya da öğlen boşluğunda kendisine yiyecek ya da içecek alması için bu para ona verilmiştir. Ama, gelin görün ki kalbi anne sevgisi ile dolu olan bu çocuk, çok ince ve zarif bir düşünce ile bu paradan arttırarak kendi bütçesine uygun anneler günü hediyesi alma düşüncesinde! Gerçekten de hediyelerin en kıymetlisi en güzeli bu olsa gerek! Anneler günü için ne kadar bütçe ayırmak gerekir? 10 TL, 20 TL, 30 TL? 50 TL veya 100 TL? Aslında bunun bir önemi var mı?

Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti‏50 TL Altı Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti‏

Önemli olan karınca kararınca, annemize olan sevgimizi en güzel şekilde ona hissettirebilmek. İşte 8 Mayıs Pazar günü annenize sevgi gösterisi sunabileceğiniz orjinal bir hediye fikri daha; Sizleri Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti ile tanıştıralım… Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti içerisinde; annenizin her zaman şık ve güzel olmasını sağlayacak tarak-ayna seti, ağzını tatlandıracak kalp şeklinde çikolata ve içi draje dolu mantar tıpalı küçük şişe bulunmaktadır. Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti 44,90 TL fiyatı ile ucuz ama güzel anneler günü hediyesi düşünenler için ideal bir seçim.

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti60 TL Altı Ucuz ve Güzel Anneler Günü Hediyesi

Pahalı da olsa, kullanışsız olması sebebi ile bir köşeye atılıp unutulan hediyenin kime ne hayırı olabilir ki? Eğer siz de Anneler günü için hem ucuz hem de, asla bir köşede unutulmayacak derecede kullanışlı bir hediye almak isterseniz, 54,90 TL fiyatı ile Canım Ailem Hediye Kutusu tam size göre! İçerisinde yer alan tüm hediyelikler annenizin sürekli kullanabileceği ürünlerden oluşuyor! Üstelik, sevgi dolu bir hediye kutusuna sahip! Üzerinde el ele tutuşmuş Anne-Baba-Kardeşler aile figürü bulunan Canım Ailem Hediye Kutusu sevgili Anneleri çok da duygulandıracak cinsten! Bu şirin hediye kutusu içerisinde, çiçek motifleri ile süslenmiş dantelli bir havlu, yine çiçeklerin süslediği koku kesesi ve son olarak da ahşaptan yapılmış olan bir bebek bulunuyor. Son aşamada bu ucuz Anneler günü hediyesi tüllenerek güzel bir hediye formatına sokuluyor.

Kişiye Özel Annemin CüzdanıKişiye Özel Annemin Cüzdanı & Fiyatı: 99,90 TL

Eğer 8 Mayıs 2016 Anneler Gününde dünyalar tatlısı sevgili annenize kaliteli ve ucuz fiyata bir cüzdan armağan etmeyi aklınızdan geçiriyorsanız, neden bu cüzdan bir de kişiye özel cüzdan olmasın! Hakiki deriden imal edilmiş olan ve onlarca renk seçeneği bulunan Kişiye Özel Annemin Cüzdanı üzerine annenizin ismini yazdırarak ona yıllarca kullanabileceği özel bir hediye vermek pekala mümkün! Kişiye Özel Annemin Cüzdanının zevkinize hitap edecek şu renk seçenekleri bulunuyor; Taba, Kırmızı, Pembe, Siyah, Turuncu, Kahverengi, Yeşil ve son olarak Lacivert! Hakiki ve yumuşak deriden imal edilmiş olan Kişiye Özel Annemin Cüzdanı çok fonksiyonlu özelliğiyle de Sevgili Annenizin yanından hiç ayırmayacağı çok özel bir cüzdan!

Anneye Mini Mutfak KovasıAnneye Mini Mutfak Kovası & Fiyatı: 19,90 TL

Kimse O’nun gibi börek açamaz! Hele yaptığı mis kokulu kurabiyelerine ise söylenecek söz yok! Hamaratlığı ile, el becerisi ile mutfakta sihirli tatlar yaratan Annenize, şirin mi şirin bir anneler günü hediyesi düşünür müsünüz? İçerisinde yumuşacık havlusu, 1 adet kurabiye kalıbı, 1 adet sevginizi gösterebileceğiniz kalp magneti ve 2 adet ağzınızı ballandıracak çikolatası hediyelik mutfak kovası içerisinde! Annelere özel olarak hazırlanmış olan ve tüllerle süslenerek oldukça göz dolduran Mini Mutfak Kovası anneler gününde annenize verebileceğiniz hem en şirin, hem de en ucuz hediyelerden biri.

Kişiye Özel Resimli Masa SaatiAnneler Günü Hediyesi Resimli Masa Saati

Bir yıl içerisinde özellikle reklamı çok iyi yapılmış ve hediye almadığımızda kendimizi inanılmaz mahcup ve kötü hissedeceğimiz evrensel çapta kutlanan bir kaç özel gün vardır! Bunlar Sevgililer günü, yılbaşı ve Anneler Günüdür. Elbette ki diğer günler de kendi içerisinde çok anlamlı ve çok değerlidir ancak, özellikle saymış olduğumuz bu 3 özel gün, hediye alış verişini doruk noktalara taşır! Anneler günü hediyesi olarak şimdi önereceğimiz ürün, şirin mi şirin, anlamlı mı anlamlı çok güzel bir dekor saat! Üzerinde size özel fotoğraf yer alacak olan ve annenize özel yazacağınız mesaj ile anlamını ikiye katlayan Anneler Günü Hediyesi Masa Saati, eminiz ki annenizi çok mutlu edecek ve hoşnut kalacağı bir ürün! Dekoratif görünümüyle de bulunduğu mekana taptaze bir hava getirecek Anneler Günü Hediyesi Masa Saati, ucuz fiyatı ile de zannediyoruz ki bütçenizi de hiç üzmeyecek güzel bir ürün!

Anneye Özel Mesaj ve Fotoğraflı AnahtarlıkAnneye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Anahtarlık 19,90 TL

Söz konusu espri olunca veya birilerinin taklidini yaparak konuşma olunca, Annemin üzerine kralını tanımam diyorsanız, işte bu renkli kişiliğe anneler günü hediyesi olarak ancak Cıvıl Cıvıl Annem Yastık verilebilir! Çünkü Cıvıl Cıvıl Annem Yastığın tasarımı tıpkı sevgili annenizin renkli kişiliği gibi! Üzerinde gökkuşağının tüm renkleri ile insanın içini açan bir görüntünün ve göndereceğiniz fotoğrafın yer alacağı Cıvıl Cıvıl Annem Yastık en güzel anneler günü hediyelerinden biri olmaya aday! Gerçekten de biz çocuklar, Annelerimizi sürekli iş yaparken, sürekli bir şeyler peşinde koşuştururken ve hep ciddi olarak gördüğümüz için bazen içerisindeki o renkli kişiliği göremiyoruz!

Cıvıl Cıvıl Annem YastıkAnneye Özel Fotoğraflı ve İsim Yazılı Yastık

Bu eğlenceli ve esprili kişilik en çok ne zaman ortaya çıkar biliyor musunuz? Özellikle kız arkadaş toplantılarınızda! Mesela; Tüm kız arkadaşlarınızı bir cumartesi gecesi evinize davet ettiniz! Oley! nihayet günlerdir beklediğiniz o pijama partisi bu sefer sisin evde yapılacak! Derken yemekler, börekler, çaylar derken kız arkadaşlarınız anneniz ile eğlenceli bir sohbete girerler ve bir an gelir ki Annenizi kesinlikle tanıyamazsınız! Derken, acayip bomba espriler patlanan bu kadın benim Annem mi? diye şaşkınlığınızı gizleyemezsiniz! Ve hatta belki de bu durumu kıskanabilirsiniz de! Meğersem Anneniz de ne hikayeler, ne bomba espriler varmış! Sonra böyle bir kadının Anneniz olduğu için onunla ne kadar gurur duysanız az diye düşünürsünüz! Şimdi o gurur duyduğunuz, Anneniz olduğu için kendinizi çok şanslı hissettiğiniz biricik annenize, renkli kişiliği ile örtüşecek şık bir anneler günü hediyesi öneriyoruz! Cıvıl Cıvıl Annem Yastık, kişiye özel olarak hazırlanan, üzerine isimlerinizin ve fotoğrafınızın basılacağı oldukça şirin ve güzel hediyelerden biri!

Kişiye Özel Canım Annem Masa SaatiCanım Annem Masa Saati

Çiçek desenli, mesajınıza ve fotoğrafınıza özel bir masa saati ile biricik annenizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz. Ya da Anne Adaylarına özel ahşap çerçevesi içerisinde Sertifika ile! Hamile olan eşinize güzel bir Anneler Günü Sürprizi yapmak isterseniz, bu özel sertifika ile duygu dolu bir Anneler Günü geçireceğinizi garanti ediyoruz. Son derece ucuz fiyatı ile de oldukça cazip. İçerisine bebeğinizin ultrason fotoğrafını ekletebileceğiniz bu özel sertifika üzerine aynı zamanda Bebeğinizin ağzından Anneler Günü Mesajı da yazdırabilirsiniz!

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı PuzzleAnnenize Puzzle ile Sürpriz Yapın

130 parçadan oluşan fotoğraf baskılı puzzle ile annenize hem sürpriz dolu; hem de fiyatıyla son derece ekonomik bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz. Tam 10.000 kelimden oluşan bir fotoğrafınızın olmasını ister miydiniz? İster Anneler Gününde Annenize mektup yazın ve bu özel mektup Annenizin resmine dönüşsün, ister sadece tekrar eden bir tek cümle “Anneler Günün Kutlu Olsun… Seni Seviyorum Anne” cümlesini yazdırın! Bu ürün de Ucuz Anneler Günü Hediyesi olarak seçenekler arasında bulunması gereken anlamlı hediyelerden biri!

Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler‏Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler‏

Ucuz fiyatı ile göz dolduran Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünlerde ise, şahane bir fon olan Ahşap üzerine göndereceğiniz özel fotoğrafınız ve Annenize iletmek istediğiniz mesaj geliyor. Masa Saati, Duvar Saati ve MousePad ürünlerinden oluşan bu ürün de listemize girmeyi fazlasıyla hak eden bir ürün!

Çiçek Annelere Özel Fotoğraflı YastıkDünyanın En Tatlı Annesi Yastık

Annelerin çocukları için bugüne kadarki gösterdiği tüm gayretlerini, tüm fedakarlıklarını üst üste koyduğunuzda belki de arzdan arşa uzun bir yol olurdu! Annelere soracak olursak evlat yetiştirmenin her yaşı aslında zor. Bebekken ayrı bir sorumluluk, büyüdükten sonra ayrı! Her yaşın kendine göre getirdiği zorluklar muhakkak ki oluyor! Üzerinizde bunca emeği olan biricik Annenize, geçmişte yaptığı tüm fedakarlıklar için anlamlı bir hediye ile teşekkür mü etmek istiyorsunuz? Çiçek motifleri ile tasarlanmış bu özel yastık modeli üzerine annenizle birlikte çektirmiş olduğunuz en özel fotoğrafı taşıyabilir ve Ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

İsme Özel metal KalemÇalışan Anneye İsmine Özel Kalem

Çalışan bir Anneniz varsa, kendini özel hissedeceği ve yine kendi ismine özel şık bir kalemi olsun! İsim Yazılı Metal Kalem, üzeri deri kaplı ve isim yazılı bir kalem olup, metal tüp içerisinde bulunuyor.


İsme Özel Oval Anahtarlıkİsim Yazılı Anahtarlık

Ufak tefek bir hediye olmasına rağmen, İsme özel olarak hazırlanan bu anahtarlık da yine Anneler Günü için düşünülebilecek en ucuz hediyelerden biri! Pırıl pırıl parlak metal yüzeyi ile çok şık, Annenizin isminin yer almasıyla çok özel…


Anneye Özel Mesajlı Telefon KılıflarıSevgili Annenizin Telefon Kapağını Yenileyin

Sıra dışı ve son derece ilginç bir Anneler Günü Hediyesi olarak bizlere el sallayan ürünlerden biri! Üzerine göndereceğiniz 2 adet fotoğraf baskısı yapılıyor ve aynı zamanda yazacağınız mesajlarla anlamlı bir anneler günü hediyesine dönüşüyor. Ucuz fiyatıyla ise görenleri kendisine hayran bıraktırıyor. Ürün sadece iPhone 4-5 “S” serileri ile Samsung Galaxy SII telefonlar için uygundur!

Anneler Günün Kutlu Olsun Sevgi KulesiAnneler Günün Kutlu Olsun Sevgi Kulesi

Anneler Günü adeta bayram tadında geçsin! Nasıl ki, bayramlarda şekerler çikolatalar en gözde hediyelikler arasında, Anneler Günü de tıpkı bir bayram şenliğinde kutlansın! 2021 yılı içerisinde kutlanacak olan Anneler Gününde Anne evine elinizde çikolata ile gitmek sizin için bir gelenek haline gelmişse, neden bu çikolatalar daha şık bir kutuda ve yanında son derece zarif bir kolye ile verilmesin ki? Eğer siz de bizim bu görüşümüze katılıyorsanız, muhteşem bir anneler günü hediyesi ile sizleri tanıştırmak istiyoruz! Üst üste 4 kalp kutudan oluşan ve üzerinde Anneler günün kutlu olsun mesajının tamamlandığı Anneme Sevgi Kulesi süslenmiş ve göze inanılmaz hoş gelen özel bir hediye seçeneği. Çikolatalar, sözler ve şekerleri ile damaklara da hitap ediyor! Anneme sevgi Kulesi ucuz Anneler günü hediyeleri arayanların hem kayınvalide, hem de anne için düşünebilecekleri en şık armağanlardan biri!

annelere ucuz kolyeİnci Taneniz Annenize Özel Şık bir Kolye 

Gerçek istiridye kabukları içerisinde yer alan İnci tanesi ile bu anneler gününü unutulmaz kılabilirsiniz. İnci kolye, hem anlamı, hem de hesaplı fiyatıyla oldukça ideal bir hediye seçeneği. Ya da Kelebekler kadar narin Annenize, O’nun kadar zarif olmasa da, Kişiye Özel Kelebekli Ürünlerden armağan edip, Annenizi çok mutlu hissettirebilirsiniz! Masa Saati, duvar saati olarak tasarlanan bu ürünlerin üzerine, Annenize iletmek istediğiniz mesajınızı yazdırabilir ve çok güzel bir Anneler Günü hediyesi hazırlayabilirsiniz…

anneye alınabilecek hediyelerMesajlı ve Fotoğraflı Mutfak Önlüğü

Mutfağınızın hamarat elleri annenize armağan edebileceğiniz bir diğer şahane hediye seçeneği, ismine ve fotoğrafına özel mutfak önlükleri. Mutfakların Sultanı, lezzetli yemeklerin hamarat elleri “Sevgini Kat Anne” Ahşap Kesme tahtasını çok beğenecek! Mutfakların en önemli araçlarından birinin çok anlamlı bir Anneler Günü Hediyesine dönüşeceği kimin aklına gelebilirdi ki? İşte gördüğünüz gibi tasarımcılar kesme tahtasından böylesine şık bir armağan çıkartmayı becermişler!


en ucuz anneler günü hediyesiAnneye Özel Sürpriz Puzzle Çikolatalar

Kahve içmekten keyif alan sevgili Annenize, Anneler Gününde bayram yaşatacak çok özel bir hediye ile karşınızdayız! Anneye Özel Kahve ve Çikolata Keyfi Seti Annenizi adeta mest edecek! İçerisindeki enfes lezzetlerdeki çikolataları afiyetle yedikten sonra üzerine bir de keyif kahvesini yudumladı mı, Anneler Gününün keyfi ancak bu şekilde çıkacak!

Kalbimden Gelen MesajKalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti

İçerisine Annenize olan en samimi duygularınızı yazabileceğiniz Kalbimden Gelen Mesaj, kırmızı kalp tasarımlı kutusu ve üzerindeki kurdelası ile Anneler Günü için sevgili Annenize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Bu özel kutu içerisinde; Cam kap içinde kalp drajeler ve 2 adet “Seni Seviyorum” yazılı çikolata ve kırmızı kağıda yazılmış özel mesajınız bulunmaktadır.

Anneye Dantelli ÜrünlerKişiye Özel Anneye Dantelli Ürünler & Fiyatı:6,90 TL

Günümüzde pek rağbet görmese de, özellikle 40 yaş üstü annelerin dantel örme ile ilgili ilk tanışıklıkları genç kız oldukları dönemlere dayanır! Eskiden evlilik öncesi hazırlıkların büyük bir bölümünü çeyiz hazırlama oluştururdu! Televizyon, buzdolabı, radyo, yemek masası, mutfak rafları, yatak örtüleri kısacası her şeyin üzerine el işi bir dantel mutlaka yapılırdı! Zannediyoruz ki, Anadolu’da bu gelenek hala devam etmekte! Eğer sizin de genç kızlığında ya da şu an dantellerle içli dışlı olan bir anneniz varsa, O’na harika bir nostalji yaşatabilirsiniz! Üzerinde dantel işlemeleri yer alan birbirinden güzel ürünler anneler günü hediyesi olarak görücüye çıktı! Kişiye özel olarak hazırlanan Anneye Dantelli Ürünler üzerine annenizin en güzel fotoğraflarından birini göndererek ve üzerine aynı zamanda kutlama mesajınızı da yazdırarak inanılmaz hoş bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz! Anneye Dantelli Ürünler beyaz kupa bardak ve magnet olmak üzere 2 modelden oluşmaktadır.

Yılın En İyi Annesi MadalyonuYılın En İyi Annesi Madalyonu & Fiyatı : 19,90 TL

Mensubu olmakla gurur duyduğunuz geniş bir aileniz mi var? Anne-Baba ve kardeşler! Bir Anne için huzurlu bir yuvadan daha değerli ve mutluluk verici ne olabilir ki? Yaklaşan anneler gününde sevgili annenize içerisinde kardeşleriniz ve babanızın fotoğraflarının yer aldığı, kısacası birlikte tüm aile fertlerinin birarada olduğu Soyağacı Metal Çerçeve hediye edebilirsiniz! Soyağacı Metal Çerçeveler, içerisinde tek tek aile fertlerinin fotoğrafları ile anneler gününde duygu yüklü anların yaşanmasına neden olacak! Diğer yandan vitrininde, televizyon ünitesinde gururla sergileyebileceği ve “İşte Benim Ailem” diyebileceği çok özel bir Anneler günü hediyesi!

Anneye Dantelli PlaketAnnenize Anlamlı Bir Plaket 

O halde sizi Kişiye özel olarak hazırlanan Anneye Dantelli Plaket ile tanıştıralım! Mavi gökyüzü bir fon üzerine etrafı dantel işlemeleri ile süslenmiş Anneye Dantelli Fotoğraflı Plaket üzerine en güzel Anneler Günü Mesajlarınızı yazdırabilir 2021 Mayıs’ın 2. Pazar Günü, hayatı boyunca asla unutamacağı en duygu yüklü armağanlardan birini verebilirsiniz! Anneye Dantelli Plaket siparişinizi verirken, mesajınızı da ürün üzerine eklenecek annenize ait fotoğrafı da belirtmeyi unutmayınız! Yukarıda 10-50 Lira arası Anneler Günü için hediye önerileri görmektesiniz! İçerisinde yeni Anne adaylarına hediye olarak alınabilecek ürünlerden, kişiye özel kalem, anahtarlık, duvar saati, kesme tahtası gibi bir çok alternatif hediye seçeneği yer almaktadır! Burada yer alan hediyeler, 9 Mayıs 2021 tarihine kadar sürekli olarak güncellenmeye ve yeni çıkan hediyeler eklenmeye çalışılacaktır.

Anneler Günü için hediye

4 YORUMLAR

  1. Anneler günü için gerçekten de farklı ve değişik anneler günü hediyeleri. Bu arada sitenizi ilgi ile takip ediyorum! Güzel bir konsept yakalamışsınız! Tek eleştirim sitenin tasarımı ile ilgili! Elbette ki bu benim kişisel değerlendirmem! Ama herşeye rağmane yinde de bravo ve Kutlarım sizi!

    Erzurum'dan ben Hanefi Çıtak

    • Hanifi Bey güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Sitemizin tasarımı ile ilgili sözlerinizi değerlendirmeye aldığımızı ve yakın zamanda yepyeni tasarım ile devam edeceğimizi söylemek isteriz. Saygı ve selamlar

  2. Merhaba… İzmir'den Murat.. Annem hayatta olmadığı için, anneler gününde hayırlısıyla bir huzur evini ziyaret etmeyi ve düşünüyorum. Oradaki annelere yanımda hediyeler götürmek istiyorum. Ama fazla sayıda hediyelik alacağım için bütçemi çok aşacağım! Ben de bu sebeple ucuz anneler günü hediyeleri araştırıyorum! 14,90 TL olan Canım Ailem Hediye Kutusu ürününü beğendim. Sizden ricam 30 tane alırsam bir indirim yapabilir misiniz acaba? Kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Teşekkür eder iyi çalışamalar dilerim.

    • Merhaba Murat Bey! Anneniz için tek söyleyebileceğimiz Allah rahmet eylesin! Elimizen başka hiçbir şey gelmiyor maalesef! Mekanı cennet olsun inşallah! Huzur evi ziyaretiniz için de ayrıca sizi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten de çok zarif ve ince düşünmüşsünüz! Normalde biz sitemiz üzerinden hediye satışı yapmıyoruz ama sizin için firma ile bizzat görüşeceğim ve sonucu buradan paylaşacağım.

      Kalın Sağlık ve Mutlulukla..

CEVAP VER