Erkek Sevgililer Günü Hediyesi

Erkek için sevgililer günü hediyeleri

Bugünkü yazımızın konusu; sevgililer günü için erkeklere alınabilecek hediyeler. Malum 14 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor. Daha önceki yazılarımda sevgililer günü için erkeklere hediye fikirlerimden bahsetmiş ve bayan sevgili için alınabilecek hediyeler konusunda, erkek okuyucularıma çeşitli hediye tavsiyelerinde bulunmuştum. Şimdi ise, erkek için alınabilecek sevgililer günü hediyelerinden bahsetmek istiyorum. Erkek için hediye seçmek kolay zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer erkek arkadaşınız ile ilişkinizin henüz başındaysanız, şu an için sorun yok sayılır ama, ilişkiniz uzun yıllardır devam ediyorsa, eminim bu durumda olan bayanlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışlardır. Erkeğe sevgililer günü hediyelerine geçmeden önce, kısaca erkekleri biraz tanımakta yarar var sanırım. Kendi gözlemlerime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Bayanlara göre erkeklerin hayatı o kadar tek düze ve basittir ki, erkekler sadece yemek yemekten mutlu olurlar ve hayatlarının merkezinde sadece futbol vardır, gözleri başka da bir şey görmez. En başta, erkekler dedikodu yapmayı sevmez, bir başka erkeğe sevgilisi tarafından ne hediye alınmış, bununla ilgilenmez. Yine kendisi dışında, bir başka erkek ile romantiklik konusunda kendisini rakip görmez ve yarıştırılmak istemez. Hatta, bir bayan doğum günü unutuldu diye, ya da kendisine sevgililer gününde küçük de olsa bir hediye alınmadı diye, erkek sevgilisine kırıla biliyorken, erkek için bu, dünyanın sonu sayılmaz.

Yukarıda bahsettiğim, erkeğin duygu dünyasının zayıf olduğu veya romantik olma konusunda eksik olduğu, düşüncesine katılıyorum, ancak erkeklere, bayanlar tarafından biraz haksızlık edildiğini de düşünüyorum. Çünkü, bayanlar hayata nasıl bakıyorlarsa veya nasıl algılıyorlarsa, erkeğin de hayatı onların gördüğü gibi görmelerini bekliyor. Bu esasen, iki ayrı türün doğasına aykırı bir durumdur. Örneğin size basit bir örnek vereyim; Sevgililer günü için siz erkek sevgilinize ne hediye alacağınızı daha sevgililer günü gelmeden karar vermişsinizdir. Örneğin bir kazak alacağınızı ve sevgililer gününde erkek sevgilinize bu kazağı hediye edeceğinizi düşünmüşsünüzdür. Bunun için günlerce öncesinden en şık ve sizin en çok beğendiğiniz kazağı bulabilmek için gezmediğiniz mağaza veya İnternet sitesi kalmamıştır. Ayrıca siz kazak hediyesi alacağınız zaman, kazağın fiyatından ziyade şunu düşünürsünüz; Kazağın erkek arkadaşınızı kışın soğuktan koruyacağını veya en sevdiği gömlek ile çok uyumlu olacağını ve sevgilinizi daha şık gösterebileceğini düşünürsünüz. Yani siz hediyeniz konusunda işin daha çok, duygu dünyası ve estetik yönünü düşünürsünüz. Erkek sevgiliniz, size sevgililer günü hediyesi alacağı zaman hep son günü bekler. işin diğer bir yani, henüz size ne hediye alacağına da bir karar verememiştir. Yani seçeceği hediyeyi o an, gördüğünde alıp almayacağına karar verir. Erkeklerin hediye konusuna gösterdikleri ilgi ve alaka ile kadınların hediyeye bakış açısı çok farklıdır. Kadınlar bunu sorumsuzluk olarak nitelendirse de açıkçası bu durum erkeğin doğasında var.

Lafı çok uzatmadan, erkek için hediye seçenekleri aslında o kadar az ki, bu yüzden sürekli benzer hediyeler almak zorunda kalırsınız. Ben de bu durumu bildiğim için, bu yazıyı şu an okuyan siz sevgili bayan okuyucularıma, hediye sitelerinden derlediğim ve erkek arkadaşınıza sevgililer günü için alabileceğiniz en güzel ve en özel sevgililer günü hediye fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım erkek için sevgililer günü hediyesi seçeneklerini beğenirsiniz. Ayrıca sevgililer günü için bayana hediye bakıyorsanız verdiğim linkten bayan hediye tavsiyelerime de bakabilirsiniz.

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyeleri


Erkek için sevgililer günü hediyesi

Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Kitap Ayracı

Tüm benliği ile kendini kitaplara adamış bir sevgiliniz mi var? O halde Ona kitap okumayı daha çok sevdirecek, hatta elinden hiç düşürmeyeceği şık bir kitap ayracı armağan edebilirsiniz. Mesela resimde gördüğünüz kalp figürleriyle süslenmiş olan Kişiye Özel Sevgililer Günü Kitap Ayracı tam da bunun için benzersiz bir fırsat sunuyor. Dilediğiniz mesajlarınızla romantik bir hale getirebileceğiniz Sevgililer Günü Kitap ayracı modeli, erkek arkadaşınıza en güzel hediyelerden biri.

sevgililer günü hediyeleri

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

O kalbinizde dünyanın en yakışıklısı ve en tatlısı! İşte böyle bir erkeğe de Sevgililer Günü için olsa olsa çikolata hediye edilebilir. Şık bir hediye sunumuyla satışa sunulan ve kavanozunun dış yüzeyi tamamen size özel hale getirilen Tatlı Aşkıma Çikolata Kavanozu, Sevgililer Günü için çikolata armağan etmeyi düşünenler için şahane bir hediye seçeneği!

Sevgililer günü hediyeleri

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık

Herkese öve öve bitiremediğiniz erkek arkadaşınıza, Onunla ilgili güzel düşüncelerinizi kalıcı bir armağanla göstermeye ne dersiniz? Yakışıklı, havalı, eğlenceli, tatlı, romantik veya aşırı kıskanç! Sevgilinizde bulduğunuz tüm o sevdiğiniz özellikleri Erkeğe Özel Karizmatik Yastık üzerine fotoğrafıyla birlikte taşıyabilirsiniz. Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi olarak hem havalı, hem de esprili bir hediye seçeneği olan bu yastık oldukça popüler bizden söylemesi!

Sevgililer Günü Hediyeleri

Aşkımıza Özel Sevgililer Günü Duvar Saati

Dakikalar aşkınızın üzerinde aksın! Sevgilinize, her zaman hatırası olacak şıkır şıkır ve son derece şık bir duvar saati hediye ederek, Ona olan duygularınızı çarpıcı bir şekilde dile getirebilirsiniz. Kal figürleriyle süslenmiş olan Sevgililer Günü Duvar Saati, fotoğraflarınıza, isimlerinize ve kişisel mesajınıza özel hazırlanıyor. Saat üzerine ne mesaj yazacağınız ya da sevgilinize ne tarz güzel mesajlar yazacağınız ise Size kalmış:)

Erkeklere Sevgililer Günü Hediyeleri

Erkeğe Nostaljik Oyuncak Arabalar

Sevgililer Günü için sevgilinize orijinal ve aynı zamanda nostaljik bir armağan vermeye ne dersiniz? Mesela; Her biri günümüzde artık efsane kabul edilen ve erkeklerin değim yerindeyse bakmaya kıyamadıkları hatta gördüklerinde de ağızlarının suyunun aktığı Klasik Arabalara ne dersiniz? Nostaljik Vosvos Oyuncak Araba, Nostaljik Vosvos Oyuncak Minibüs, Taksim Tünel Tramvayı, Metal Motosiklet Oyuncak, Nostaljik Bisiklet ve daha bir çok farklı nostaljik oyuncaklarla sevgilinizi hem şaşırtabilir, hem de Ona inanılmaz etkileyici bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.

Erkeğe sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Aşk Dolu Kavanoz

İçerisinde 365 adet dolu dolu aşk mesajı bulunan ve sevgilinizin tüm yıl süresince her gün için ayrı ayrı romantik mesajlar okuyabileceği Kişiye Özel Aşk Dolu Kavanozu karşınızda. Üstelik bu şık ve şirin kavanoz kişiye özel olarak hazırlanıyor. Yani kavanoz üzerine fotoğrafınız, isimleriniz, size özel tarih ve mesajınıza özel olarak hazırlanan bir kavanoz! Üzeri tüllerle sarılan ve kalp desenli şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Aşk Dolu Kavanoz, erkek sevgilinize olabilecek en romantik sevgililer günü hediyelerinden biri.


Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Romantik kalpli kartlar üzerinde yazılı 365 adet aşk dolu mesaj ile erkek arkadaşınıza yalnızca bu 14 Şubat için değil, bir sonraki sevgililer gününe yetecek kadar aşk dolu bir hediye vermek ister misiniz? İçerisinde Sevgi dolu mesajlarla hazırlanmış 365 adet kalp kartları, seni seviyorum yazılı minik yastık, mantar tıpa ile kapatılmış mesaj şişesi ile oldukça romantik bir hediye sepeti karşınızda. Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde aşkınızı en güzel şekilde göstermesi için Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ideal bir seçim olacaktır.


Sevgiliye Özel Aşk Tapusu

Aşk Tapusu

Bu Tapu, Aşk Cumhuriyeti, Sevgi Müdürlüğünden size özel! Erkek arkadaşınıza en etkileyici sürprizi Sevgiliye Özel Aşk Tapusu ile yapabilirsiniz. Bildiğiniz klasik tapu görünümünde hazırlanmış olan bu sertifika ile, kahkaha dolu bir sevgililer günü hediyesi sizi bekliyor Kişiye özel olarak hazırlanan aşk tapusu üzerine kendi mesajınızı yazdırabilir, aşkınza özel bir tapu düzenleyebilirsiniz. Hem bu şekilde sevgilinize aşkınızı esprili bir hediye ile daha iyi bir şekilde kanıtlayacak, hem de yıllarca hatırası olabilecek şahane bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız.


Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak

Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak

Şimdi de sırada hem kendiniz, hem de sevgiliniz için düşünebileceğiniz oldukça şık ve kullanışlı bir kupa bardak modeli var! Sosyal Medya Fanatiği bir sevgiliniz varsa, sevgililer günü hediyesinin de sosyal olmasının hiçbir sakıncası yok:) Tam 8 fotoğrafınızla hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak ile, erkek arkadaşınız sürpriz bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Üzerinde Instagram logosu yer alan ve etrafında göndereceğiniz fotoğrafların renk ve hayat katacağı bu sıra dışı kupa bardağın sihirli modeli de bulunmakta.


Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti

Portre Resim Hediye Seti

İşte herkesi kıskandıracak en orijinal sevgililer günü hediyelerinden biri karşınızda. Erkek arkadaşınızın karakalem resmini profesyonel ressamlara çizdirmeye ne dersiniz? Hiçbir makine, hiçbir bilgisayar, insan emeği ile üretilmiş bir hediyenin yerini kesinlikle tutamaz! İşte karşınızda %100 profesyonel ressamlar tarafından hazırlanacak olan Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti! 1 Adet ahşap çerçeve içerisinde el yapımı olarak hazırlanmış karakalem resim, 1 adet süblimasyon baskı ile hazırlanacak kupa bardak ve karakalem resminin üzerine basılı olacağı telefon kapağına uygun kılıf! İşte karakalem ile hazırlanmış bu 3’lü set ile en orijinal sevgililer günü hediyesi sizin Olsun!


Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti

Sevgi dolu 2’li bir yastığa ne dersiniz? Tasarımında aşk, sadakat, bağlılık ve mutluluk bulunan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti isimlerinize özel hazırlanıyor. Bir tekinde sizin, diğer tekinde ise sevgilinizin isminin yazılı olacağı bu 2’li yastık ile, aşkınızı yastığınıza taşıyabilirsiniz. Damat ve gelin figürleri ile son derece şirin bir görselliğe sahip olan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, romantik bir sevgililer günü armağanı düşünenler için isabetli bir hediye tercihi olabilir.


Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Çikolatalar, sevgi mesajları, şekerlemeler ve baş döndürücü şıklığı ile Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi karşınızda. İçerisinde “Seni Seviyorum” yazılı çikolatalar, 365 adet sevgi mesajlarıyla hazırlanmış kalp notlar ve şekerlemeler ile Aşk Kulesi, erkek arkadaşınıza hem tatlı, hem lezzetli, hem de oldukça romantik bir hediye seçeneği. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır diyorsanız Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi kaçırılmaması gereken hediyeliklerden biri.


Sevgiliye Özel Ahşap Çerçeve Hediye

Sevgiliye Özel Ahşap Çerçeve

Bir hediye bazen tüm güzel duyguları üzerinde taşıyabilir! Örneğin, mutluluk, aşk, sevinç, hüzün, özlem gibi! 14 Şubat Sevgililer gününde, erkek arkadaşınıza hazırlayacağınız Sevgiliye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevesi ile tüm güzel duyguları bu hediye ile Ona yaşatmış olacaksınız! İçerisinde mutluluğu yansıtan bir fotoğraf karesi, bazen hediyelerin en güzelidir! Sevgilinize bu çerçevenin üst bölgesine “Canım Aşkım” yazdırın, sağ ve sol kenarlarına ise sevgi sözcüklerinizi yazdırın ve erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak unutulmaz bir hediye tasarlayın! Kişiye Özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Ahşap Çerçeve, doğal ahşap yapısı ile son derece şık ve orijinal bir armağan!


Mini Watch - Minyatür Saatler

Minyatür Kol Saati

Kol saatleri erkeğin en önemli aksesuarlarından biridir! Hatta en önemlisidir dersem hiç de abartmış olmam! Çünkü, erkek için çok fazla aksesuar seçeneği olmadığı için, kol saati erkeğin şıklığını tamamlayacak diğer aksesuar ürünlere göre çok daha önde! Erkek arkadaşınıza hediye olarak bir kol saati mi düşünüyorsunuz? O halde Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatlerini görmeden saat satın almaya hemen karar vermeyin! Minyatür Saat, olağanüstü tasarımı ve göz kamaştırıcı şıklığı ile her erkeğin kolunda taşımak isteyeceği çok özel bir saat! Bu saati hangi özelliği önemli kılıyor derseniz, içerisinde yer alan objeler 3 boyutlu! Örneğin fotoğrafını görmüş olduğunuz bu duvar saati içerisindeki tüm ikonlar 3 boyutlu! Bayan ve erkek için onlarca renk ve model seçeneği bulunan Minyatür Saatler, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak armağan edilebilecek en güzel hediyelerden biri! Minyatür Saatler ile ilgili daha kapsamlı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için ürün üzerine tıklayabilirsiniz!


Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Aşk dolu bir duvar saati tasarlamaya var mısınız? Böylesine özel bir sevgililer günü hediyesi seçmiş olmakla, sevgilinize iki güzel jestiniz olmuş olacak! Birincisi, erkek arkadaşınıza duygu dünyanızda Ona ait yerin ne kadar önemli olduğunu hediyeniz üzerine taşımış olacaksınız, ikincisi ise duvarında zamanı gösteren ve her baktığında sizi anımsayacak özel bir duvar saati tasarlamış olacaksınız! Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati, dolu dolu aşkı yansıtan çok özel bir saat! Her mili metre karesinde size ait izler var! Duvar saatinin tam orta yerinde sizin seçmiş olduğunuz bir adet fotoğraf (Ürünün kaliteli bir şekilde hazırlanabilmesi için, göndereceğiniz fotoğrafın yüksek çözünürlükte olmasına özen gösterin.) yer alacak! Size ait fotoğrafın etrafında ise, sevgilinize iletmek istediğiniz sizin kendi sözleriniz, kendi mesajınız yer alacak! Sevgiliye Özel Cam Duvar Saatinin rakamları da son derece romantik! Çünkü saatin üzerindeki rakamların her birinin yanında Kalp semboller yer alıyor.


Erkeğe sevgililer günü için hediye

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek

O’na olan aşkınızı romantik bir sürpriz yaparak göstermeye ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde en romantik sürprizlerden birini, üzerinde “I Love You” mesajı açan bu sihirli fasulye ile yapabilirsiniz. Son derece şık beyaz renk bir saksı içerisinde yer alan sihirli fasulye, hem benzersiz, hem de oldukça romantik bir hediye seçeneği! Bir kaç gün sulayarak yetiştirebileceğiniz ve yaprağında aşk filizlenecek olan Sihirli Fasulye ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz.


14 şubat sevgililer günü hediyesi

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Sevgilinize 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü için olabilecek en romantik hediyelerden biriyle sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kalp kutu içerisinde bir sonraki sevgililer gününe yetecek kadar hediye var! İçerisinde dolu dolu 365 adet romantik aşk sözlerinin yer aldığı Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu ile, sevgilinize havalara uçuracak, çok mutlu olmasını sağlayacaksınız! Kalp şeklindeki kediye kutusu da, içindeki kalp kartlar da aşkın rengi olan kırmızı! Şekilden çok içeriğe önem veriyorsanız, bu hediye seti aynı zamanda anlam dolu aşk mesajlarından oluşuyor.


14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi

Aşk Dolu Kavanoz

Sevgililer günü için sevgilinize yapabileceğiniz en romantik hareket ne olurdu? Her halde sevgilisi olan her kes gibi siz de güzel bir sürpriz eşliğinde sevgilinize “Seni Seviyorum” demek isterdiniz öyle değil mi? Peki bu özel sürprizi yılın 365 günü yaşatmak istemez miydiniz? Üzeri kırmızı tüllerle sarılı son derece şık bir kavanoz ve içerisinde sevgilinizi alıp aşk diyarlarına götürecek 365 adet romantik aşk mesajı! İşte biz bu hediyeye Aşk Dolu Kavanoz diyoruz. Üzeri kalp motifleri ile süslenmiş olağanüstü bir hediye kutusuna sahip olan 365 Adet Aşk Mesajı Dolu Kavanoz ile sevgilinize romantik bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz.


Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Üzerine isimlerinizi yazdırabileceğiniz ve 3 özel fotoğrafınızla hazırlanacak Kişiye Özel Film Şeridi Yastık, oldukça romantik bir tasarıma sahip! Aşkınızı en iyi tarif eden, en mutlu gülümsemenizin olduğu, en aşk dolu bakışlarınızın olduğu 3 özel fotoğrafınızı seçin, aşkınıza özel bu yastığı hazırlatın. Kişiye Özel Film Şeridi Yastık, erkek arkadaşınıza sevgililer gününde yaşatabileceğiniz en güzel mutluluklardan biri olmaya aday!


Tasarım Ahşap Duvar Saatleri

Klasik Otomobil Tasarım Ahşap Duvar Saatleri

Bir çoğu günümüzde efsane haline gelmiş klasik otomobillerden, çok özel Tasarım Ahşap Duvar Saatleri! Erkeğin otomobil tutkusuna özel bir armağan mı arıyorsunuz? Tasarım Ahşap Duvar Saatleri, hem çok şık bir tablo, hem de kullanışlı bir duvar saati! Sevgililer gününde erkeğe orijinal ve etkileyici bir hediye düşünürseniz Tasarım Ahşap Duvar Saatleri tam size göre!


Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe şıklığı ile göz kamaştıracak, görenleri ise kıskandıracak özel bir hediyeye hazır mısınız? Kırmızı şıkır şıkır hediye kutusu içerisinde, üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isim yazılı olacak şekilde, 1 adet kırmızı çakmak ve 2 adet pilot kalem Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti! Erkek arkadaş, baba, erkek eş ve erkek sevgili için, son derece kullanışlı ve son derece özel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Sevgiliniz, daha bu hediye kutusunu açar açmaz, gözlerindeki mutluluğa siz de şahit olacaksınız! Erkeklerin günlük yaşamında en fazla kullandıkları kişisel eşyaları, ceket ceplerinde asılı duran kalemler ve sigaralarını yakmak için kullandıkları çakmakları yer alır. Bu hediye seti işte tam da erkeklerin en çok kullandıkları ürünleri konu almış! Mükemmel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile, sevgililer gününde erkek sevgilinize, doğum gününde eşinize, babalar gününde de babanıza hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye! Şık kutusu içerisinde yer alan bu ürünlerin tamamı ise belirttiğimiz gibi Kişiye Özel!


Kişiye Özel Gömlek

Kişiye Özel İsim Nakışlı Gömlek

Erkeğe hediye seçenekleri arasında şimdi önereceğim hediye özel bir gömlek! Bu gömleği özel kılan tarafı ise tamamen sevgilinize ait olmasıdır. Ya da şöyle diyeyim, sevgilinize özel hazırlanmış olmasıdır. İstediğiniz renk ve bedende tercih edebileceğiniz bu gömleğin kol ve cep kısmına sevgilinizin ve sizin isimlerinizin baş harfleri nakış ile işlenecek, ayrıca, yaka kısmına ise sizin sevgiliniz için hazırladığınız 25 karakterden oluşan özel bir mesajınız veya sözünüz yer alacak. Bir erkeğe alınabilecek en ideal ve güzel hediyelerden biri. Bu özel gömleği erkek sevgilinize, yıl dönümü, sevgililer günü için hediye edebilirsiniz.


Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri

Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri

Şu ana kadar yaşadığınız ilişkiniz süresince, erkek sevgiliniz ile özdeşleşmiş en klasik sözleri, Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri üzerine taşımak ister misiniz? 6 adet mesaj ekleyebileceğiniz bu ürünler üzerine, ister sevgilinizin en favori gördüğünüz esprilerini yazın, ister erkek arkadaşınızın diline pelesenk olmuş sözlerini yazın! Ya da sevgilinizden en fazla işittiğiniz ve belki de sizi sinir eden tatlı sözlerini bu ürünler üzerine yazdırabilirsiniz! Örneğin, “Hayatım bugün yoğunum gelemem!”,”Sen telefonu kapat biraz sonra ben seni ararım.”,”Görmen lazım.” şeklinde sözleri yazabilirsiniz! Böylesine bir armağan, eminim ki hem erkek arkadaşınızı çok duygulandıracak, hem onun gözünde takdirini kazanacağınız bir sevgililer günü hediyesi olacak!

Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

İsme Özel ve Rüzgarda Sönmeyen Metal Çakmak

Erkek sevgili için sevgililer günü hediyesi ne alınır? Bu soruyu oturduğumuz bir çay sohbetinde bana soracak olsaydınız size soru ile cevap verirdim. Benim size sorum da; “Erkek sevgiliniz sigara kullanıyor mu?” olurdu. Eğer cevabınız evet kullanıyor ise, erkek için sevgililer günü hediyesi ne alınır sorusunun cevabını, zaten sorularımız ile birbirimize vermiş olurduk! Erkek arkadaşınız zaten yanında bir çakmak taşıyordu, peki öyleyse bu çakmak neden özel, kendi isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan havalı ve şık bir çakmak olmasın? Üstelik bu çakmak bir kere yandı mı, onu söndüre bilene aşk olsun! Lotus çakmak rüzgarda da asla sönmüyor ve marka bir çakmak. Erkek sevgiliniz için hem havalı hem de romantik bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız. Erkek arkadaşınız veya eşiniz artık “Pardon! ateşiniz var mı?” diye etraftan çakmak isteyenlere, bu özel çakmağın başına bir iş gelir diye, sanırım “hayır maalesef” cevabını verecektir.


Kişiye Özel Canvas Fotoğraf Giydirme

Kişiye Özel Canvas Fotoğraf Giydirme

Mutluluğunuz duvarlara taşınsın! Erkek arkadaşınız ile en güzel fotoğrafınızın şık bir duvar tablosuna dönüşmesini ister misiniz? Sevgililer günü için düşünülebilecek en orijinal hediyelerden biri de, kişiye özel olarak hazırlanan Canvas Duvar Tablosu! Sizin belirleyeceğiniz özel bir fotoğraf, kaliteli bir baskı ile Canvas Duvar Tablosu üzerine giydiriliyor! Ortaya ise kusursuz ve son derece etkileyici bir tablo çıkıyor!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Kişiye Özel Erkeğe Deri Hediye Seti

Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisinde yer alan birbirinden kaliteli deri ürünler ile, erkek arkadaşınıza sevgililer gününün en güzel hediyesini vermiş olacaksınız! Son derece şık siyah deri kutuya sahip bu hediye seti içerisinde, 1 adet siyah erkek deri kemer, 1 adet kişiye özel deri anahtarlık ve 1 adet kişiye özel deri cüzdan bulunuyor! Her üç ürün de %100 gerçek deriden hazırlanmış! Anahtarlık ve cüzdan üzerine isim yazılabiliyor! Kişiye Özel Deri Hediye Seti ile 2014 Sevgililer günü unutulmaz bir gün olarak akıllarda kalacak! Çünkü bu hediye seti içerisinde yer alan kaliteli deri hediyelikler zaman meydan okuyacak derecede dayanıklı ve uzun ömürlü! Sizi sevgilinize hatırlatacak dolu dolu bir aksesuar seti!

İsme Özel Gümüş Kol Düğmesi

İsme Özel Gümüş Kol Düğmesi

Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, sevgililer günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.

Kristal Küp Lazer Fotoğraf Yerleştirme

Kişiye Özel Fotoğraflı Kristal Küp

Kristallerin büyülü dünyasına hoş geldiniz! Doğal görüntüsü ve adeta bir elması andıran parlaklığı ile bir kristalden ne denli güzel bir sevgililer günü hediyesi çıkabileceğine şahit olacaksınız! Sizin seçeceğiniz özel bir fotoğraf, özel lazer teknolojisi ile, küp şeklindeki bu şahane kristal dekor içerisine yerleştiriliyor! Ortaya ise kusursuz güzellikte, göz kamaştırıcı çok özel bir armağan çıkıyor! Kişiye Özel Fotoğraflı Kristal Küp içerisine yerleştirilen fotoğraflarınız zamana karşı asla boyun eğmiyor! Kristal içerisinde özel baskı ile yerleştirilen fotoğraflarınız eskimiyor, aşınmıyor ve yıpranmıyor! Fotoğraflar içerisinde dondurulan mutluluk, kristal ile ölümsüzleşiyor! Kişiye Özel Fotoğraflı Kristal Küp 14 Şubat Sevgililer gününde erkeğe verilebilecek hem orijinal, hem de çok özel bir sevgililer günü hediyesi!

Kişiye Özel Harfli Kravat İğnesi

İsme özel Kravat İğnesi

Sevgililer gününde erkek sevgilinize alabileceğiniz çok özel ve romantik bir hediye önerim daha var. Ne mi? Hemen hediyenin detaylarını vereyim: Sevgiliniz kravat kullanan birisi mi? Eğer cevabınız evet ise, bu hediye, sevgililer günü için erkek sevgilinize alınabilecek en güzel hediye. Hediyenin çok özel olmasının nedeni ise, erkek arkadaşınızın isminin baş harfleri kravat iğnesine işleniyor. İnanın erkek arkadaşınız veya eşini,z bu kişiye özel hediye olan kravat iğnesini alınca ve kendi isminin baş harfini gördüğünde çok duygulanacak ve çok mutlu olacaktır. Erkekler için sevgililer günü hediyesi ne alınır diye günlerdir arama tarama çalışması yapıyorsanız buna artık bir son verin çünkü güzel bir erkek hediyesi görüyorsunuz şu an!


Kişiye Özel Hediye Seti

Kişiye Özel Hediye Seti

Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, hem onun adına düzenlenmiş özel bir hediye olacak (kişiye özel bir hediye), hem de sevgilinizin çok ihtiyacı olan ürünlerden oluşacak! Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, sevgililer gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. 14 Şubat sevgililer günü için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kişiye özel kartvizitlik, anahtarlık ve kalem seti sadece erkekler için değil, aynı zamanda bayanlar için de düşünülebilecek hediyelerinden. Çünkü günümüzde bayanlar da büyük bir oranda çalışma hayatına dahil olduklarından, kartvizitlik veya kalem bayanlar için de günlük yaşamlarında kullanabilecekleri eşyalardan.

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Kişiye Özel Deri Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan, erkek arkadaşınızın, en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet sevgililer günü için bir erkek aksesuarı hediyesi düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, erkeğe sevgililer günü hediyeleri arasında hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim. Erkek arkadaşınız bu kaliteli ve ismine özel deri cüzdan ile bütün kredi kartlarını ve kendisi için değerli fotoğraf, ehliyet gibi özel eşyalarını rahatlıkla taşıyabilecek. Erkeğe cüzdan hediyesi aslında çok güzel bir fikir. Çünkü erkekler de bayanlar da, cep telefonlarını ve cüzdanlarını yanlarından asla ayırmazlar. Dolayısı ile sizin hediyeniz olan bu özel cüzdana , sevgilinizin eli ne zaman uzansa, mutlaka aklına siz geleceksiniz.

İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu

İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Erkek arkadaşınızın o tatlı ve içinizi rahatlatan sesini duymadan uyku uyuyamıyor musunuz? Yine erkek arkadaşınız yanınızda yokken, hafta sonları gerçek bir kabusa mı dönüşüyor? Bu ruh hali için söylenebilecek tek şey; sizin gerçek anlamda Ona sırılsıklam aşık olduğunuzdur! O halde, 14 Şubat Sevgililer günü için, bu özel ruh halinizi yansıtabilecek, duygularınızı sevgilinize ifade edebilecek, anlam yönü kuvvetli özel bir hediyeye ihtiyacınız var! O hediye de olsa olsa; İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusudur! Son derece şık, üzeri “Love” yazılı kalp ile süslenmiş, siyah deri hediye kutusu içerisinde; 100 Adet “Sevginizin nedenlerini anlatan Aşk Mesajları” var. Aynı zamanda kollarını iki yana açmış, üzerinde “Seni bu kadar çok seviyorum” yazılı sevimli ve lezzetli butik kurabiye bulunuyor! Benzer kategoride daha fazla hediye görmek isterseniz lütfen tıklayın: Sevgiliye Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi Erkeğe

Sevgililer günü için hediye seçmek de ne zor işmiş arkadaş! Hangi hediyeyi alsanız, alamadığınız diğer hediyede de insanın gözü kalıyor. Sevgililer günü için tavsiye edeceğim bu şık duvar saatine, sizin ve sevgilinizin ismi, çok zarif harf karakterleri yazılı olacak, isimleriniz arasına da, aşkın sembolü olan kalp girecek. Tüm bunlar, sevginizi sonsuza kadar ölümsüzleştirecek. Erkek için en güzel sevgililer günü hediyesi! Sevgililer günü için özel bir hediyede başka ne olabilirdi ki? Dekoratif ahşap kare duvar saati, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde asılı bulunacak. Erkek için romantik ve güzel bir sevgililer günü düşünüyorsanız, hediye seçenekleriniz arasına, sevgililere özel bu ahşap duvar saatini de eklemelisiniz.


Kişiye Özel Çiftlere Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Çiftlere Kalp Masa Saati

Erkek sevgilinize, her baktığında aşkınızı anlatan şık bir sevgililer günü hediyesi vermek ister misiniz? Kişiye Özel Çiftlere Kalp Masa Saati harika bir tasarıma sahip! Bu masa saatinin şeklini, aşkı sembolize eden kalp oluşturuyor! Kalbin içerisinde ise, güzel çizgilerle oluşturulmuş mutlu sevgililer var! Elbette ki bu sevgililerden biri sizi, diğeri ise sevgilinizi temsil ediyor! Kişiye özel düzenlenen masa saatinin üzerine ise şirin bir yazı karakteri ile ve saatin bütünlüğü ile uyumlu isimleriniz yazılıyor! Kişiye Özel Çiftlere Kalp Masa Saati, destek ayakları sayesinde masa üzerinde harika bir duruş sergiliyor! Masa Saatlerinin en özeli ve en romantiği!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kare Anahtarlık

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kare Anahtarlık

Şimdi sizlere, çoğu zaman çantanızda taşıdığınız ve varlığını ancak ihtiyaç duyduğunuz anlarda anladığınız, bir anahtarlık ile, nasıl mükemmel bir sevgililer günü hediyesi tasarlanır, ondan bahsedeceğim! Görmekte olduğunuz kare şeklindeki bu özel anahtarlığın ön ve arka yüzüne sizin seçeceğiniz fotoğraflarınız basılıyor! Finalde ise ortaya kusursuz güzellikte ve sıradan anahtarlıkları gölgede bırakacak özel bir sevgililer günü hediyesi çıkıyor!


2014 Yılın En İyi Sevgili Sertifikası

2016 Yılın En İyi Sevgili Sertifikası

O, hep sizi koruma iç güdüsü ile adeta size gerçek bir kalkan oldu! Başınız sıkışıp da aradığınız her an Hızır gibi imdadınıza yetişti! Panik yaptığınız anlarda, kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda yüzünüzü güldürmeyi başaran ve sizi sakinleştiren tek kişi O oldu! Kimden mi bahsediyoruz? Elbette ki kalbinizin tartışmasız tek sahibi erkek arkadaşınızdan! 14 Şubat Sevgililer Günü Yaklaşıyor ve siz erkek arkadaşınıza size karşı göstermiş olduğu tüm bu çabalar için hem sevginizi ifade edebileceğiniz bir armağan, hem de teşekkürlerinizi sunabileceğiniz bir sevgililer günü hediyesi arıyorsunuz! O halde sıkı durun böyle bir armağan ile sizi tanıştıracağız! 2016 Yılın En İyi Sevgili Sertifikası ile, erkek arkadaşınıza sadece bir hediye vermiş olmayacak, aynı zamanda Ona olan şükranlarınızı, teşekkürlerinizi, takdirlerinizi de vermiş olacaksınız! Kişiye özel hazırlanan 2016 Yılın En İyi Sevgili Sertifikası son derece de şık bir çerçeveye sahip! Altın sarısı harflerle düzenlenen bu özel belge ile, sevgilinize yıllar geçse de hiç unutulmayacak bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız!


Sensiz Geçen Zamanın Anlamı Yok Ahşap Duvar Saati

Romantik Duvar Saati

Şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, Ne kadar romantik birisiniz, sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok romantik ve duygusal biriyim ise, o zaman bence başka bir sevgililer günü hediyesi araştırmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine, sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Sizi erkek arkadaşınıza hatırlatacak başka hangi nesne, sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir, sevgililer günü hediyesi olacaktır. Görmüş olduğunuz duvar saatindeki mesaj da yalnız çok manidar değil mi? Sensiz geçen zamanın anlamı yok!

Erkek için hediye fikirleri

Sevgililere Özel Resimli Kupa Bardak

Ele avuca sığmayan çok hareketli bir sevgiliniz mi var? O halde görüşemediğiniz ve ayrı kaldığınız zamanlarda bile, kendinizi Ona hatırlatacak bir şeylere ihtiyacınız var! Bu şey mesela; iş yerinde ya da evde en çok kullandığı bir eşya olabilir mi? Aynı zamanda sevgilinizin hem sürekli kullanabileceği, hem de sizi sevgilinize hatırlatacak bir eşya! Öyle olsun ki, bu özel eşya, aynı zamanda erkek sevgilinize bir sevgililer günü hediyesi de olsun! Üzerinde fotoğraflarınızın olduğu son derece şık bir kupa bardak var desek? Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile sevgiliniz çay, kahve ya da bir şeyler içmek istediği her an, varlığınızı ve sevginizi hatırlayacak! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, size ve erkek arkadaşınıza ait fotoğraf baskısı ve isimleriniz ile son derece kusursuz ve özel bir armağan!

Gömlek Çantası

İlginç Gömlek Çantası

Sevgiliniz veya eşiniz özellikle uzun seyahatler yapıyorsa özellikle beraberinde götüreceği gömleğinde ütü bozulmaları v.s. söz konusu oluyordur… Alacağınız bu hediye ile bu gibi sıkıntıların önüne geçmiş olacak ve Eşinizin hayatını kolaylaştırmış olacaksınız… Yolculukların en büyük kabusu nedir diye sorsak erkeklerin pek çoğunuzdan “Buruşan gömlekler” cevabını verirler. Seyahatlerde ütüsüz gömlekle dolaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bavuldan çıkarılan canım gömleklerin yakaları ezilmiş, kol kısımları buruş buruş olmuştur ve o ütüsüz gömlekle dolaşmak zorunda kalmışsınızdır. Sizi bu işkenceden Gömlek çantasının akıllı tasarımı sayesinde kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken ürünün içinden çıkan özel katlama tahtası ile gömleğinizi katlamak. Sonrasında isterseniz dünyanın diğer bir ucuna gidin, gömleğiniz hala jilet gibi ütüsünü koruyacaktır.

Araba Lastiği Duvar Saati

Tekerlek Şeklinde Duvar Saati

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yıl Dönümü için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilir.

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Kalbimin Bir Numarası Sevgilim Ödülü

Erkek sevgili için, 14 Şubat sevgililer gününe romantik ve etkileyici hediye arayanlara yönelik bir hediye fikrim var! Erkek sevgilinize hitaben, Kalbimin birincisi, bir tanem gibi anlamlara gelen 1 rakamı şeklindeki bu ödül de, vermiş olduğu o müthiş anlamı ile, erkek sevgiliniz için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya erkek arkadaşınıza, sevgililer günü için orijinal bir hediye düşünenler için, kesinlikle alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kristal cam şeklindeki 1 numara ödülü üzerine de, erkek sevgiliniz için kalbinizden gelen en özel hissleri yani sizin ona özel mesajınızı yazdırabilirsiniz.


Fotoğraflı Kristal Küp

Fotoğraflı Kristal Küp

Sevgililer gününde erkek sevgiliye, en güzel, en özel hediye hangisidir? Bu şekilde Google’ın başının etini yediniz günlerdir! Buyurun size sevgililer günü için, erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, sevgililer gününde harikalar yaratacaksınız. Tam da, sürpriz sevgililer günü hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence sevgililer gününde en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, erkek sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır.


Seni Seviyorum Yastığı

Sevgililere Özel Yastık

Sevgililer günü hediyesi olarak erkek sevgilinize, maç izlerken şöyle sırtını keyifle dayayabileceği veya en güzel sohbetlerin geçtiği bir arkadaş toplantısında, keyifle sırtını dayayabileceği kişiye özel şık bir yastık hediye etmek de, erkeğe güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Dilerseniz üzerine aranızdaki komik bir espriyi, dilerseniz romantik bir sözünüzü, ya da sevgilinize hitap ederken kullandığınız o sevimli kelimeyi bu özel yastık üzerine yazdırabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza, birbirinin benzeri klasik hediyelerden sıkılıp farklı bir hediye bakıyorsanız, kişiye özel mesajlı özel yastıklar sizin için iyi bir hediye tercihi olabilir. Erkek arkadaşınız eminim sevgililer gününde aldığı bu hediyeye çok şaşıracaktır.


İki Fotoğraflı-Sihirli Çay & Kahve Kupası

İki Fotoğraflı-Sihirli Çay & Kahve Kupası

Sevgililer gününde sevgiliniz bu hediyeye bayılacak. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan iki adet fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Erkek Arkadaşınızasürpriz sevgililer günü hediyesi arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Bardağa eşinizle birlikte çektirdiğiniz bir fotoğraf ekletip bu ürünü, sevgililer gününde hediye edin, eminim eşiniz bu hediyeye bayılacak. Çünkü cidden çok orijinal bir hediye…

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

14 Şubat Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza düşünülebilecek çok çağdaş bir hediyeden iftiharla bahsetmek istiyorum! Teknoloji çağında yaşadığımıza göre, hediyelerimizin de bir bölümünü teknolojik ürünlerden seçmekte yarar var! Görmekte olduğunuz bu ürün son derece şık bir USB Bellek! Bu ürünü diğer sıradan Flash Belleklerden farklı kılan önemli özellikleri var. Ne mi? Mesela birincisi ürün Akrilik malzemeden yapıldığı için şeffaf bir görüntüsü var! İkincisi, ürün üzerine erkek arkadaşınızın ismini yazıdrabiliyorsunuz. Üçüncüsü ise, USB Bellek ile bilgisayarınızı birbirine bağladığınızda ortama çok güzel mavi ışık veriyor! 4 GB veri depolama kapasitesi bulunan bu harika ürün, erkek için düşünülebilecek hem ilginç hem de çok güzel sevgililer günü hediyesi!

Seni Seviyorum Aşkım Yazılı Siyah Erkek Çorabı

Seni Seviyorum Aşkım Çorabı

14 Şubat Sevgililer günü için, erkek sevgilisine uygun fiyatlı hediye arayanlara önerebileceğim bir diğer hediye, üzerinde “seni seviyorum aşkım” yazılı, özel erkek çorapları. Gerçekten de bunu ısrarla söylemeye çalışıyorum, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye. Önemli olan özel günlerde sevdiklerimizi hatırlamaktır. Hediyeye ne kadar para ödediğimizin hediyeyi alan kişi tarafından pek de önemi yok! Bir dünya para ödersiniz , bir hediye alırsınız ama, bu hediyenizi gönülsüz ve samimiyetten uzak sevgilinize uzatırsınız, bu şekilde verilmiş bir hediyenin sizce de bir kıymeti olur mu? Hediyeden daha önce gelen şey, sevgi ve samimiyettir. Görmüş olduğunuz Seni seviyorum erkek çorabı da sevgililer günü için bir erkeğe alınabilecek güzel hediyelerden.

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati

Sinema Klaketi Masa Saati Kişiye Özel

Artık filmlerle yatar kalkar olduk! Günümüzde sohbetlerin büyük bir bölümü “Şu filmi izledin mi?”, “Filanca dizinin şu final sahnesi harikaydı”,”Adam ne güzel rol yapmış!” şeklinde! Hatta film sahneleri hayatımızın o kadar içerisine sokuldu ki, bir film sahnesinde gördüğümüz “evlilik teklifi” ya da romantik bir jest, çoğu kişi için bir referans noktası olmaya başladı! Filmlerdeki gibi gösterişli bir düğün ile evlenmek, filmlerdeki gibi bir aşk yaşamak, filmlerdeki gibi maceralara atılmayı istiyoruz! Gerçi bu olsa olsa ancak filmlerde olur:) Madem sinema hayatımıza bu kadar girdi ve hepimiz sinema aşığı olup çıktık, o halde sevgililer günü için hediye fikirlerimiz içerisine bir sinema klaketini alıyoruz! Aslında klaket demek doğru olmaz, klaket görünümlü ve kişiye özel hazırlanan bir masa saati! Erkek arkadaşınıza, son derece orijinal bir sevgililer günü hediyesi vermek isterseniz, üzerine isim, film adı ve oyuncuları kendiniz belirtebileceğiniz eğlenceli bir hediye hazırlayabilirsiniz!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Erkeğe Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak Hediyesi

Üzerinde erkek arkadaşınızla birlikte çektirmiş olduğunuz fotoğraf ile şekillenen ve kişiye özel hale getirilen Fotoğraf Baskılı Çakmak, erkek arkadaşınıza en güzel armağanlardan biri! Gittiği her yere beraberinde götüreceği Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, sizden sevgilinize güzel de bir hatıra olacak! Fiyatı ile de son derece cazip ve uygun olan bu ürün en klas hediye fikirleri arasında!

14 şubat sevgililer günü hediyeleri

5 YORUMLAR

  1. Merhaba, erkek sevgilim için sevgililer günü hediyelerinden 2 tane beğendim ama sevgililer gününe çok az kaldı, acaba daha hızlı bir şekilde temin etmem mümkün mü?

  2. Acaba hangi çakmak modelinden bahsediyorsunuz? İsme Özel ve Rüzgarda Sönmeyen Metal Çakmak mı? Yoksa Erkeğe Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak Hediyesi mi? Her iki ürünün de linkini kontrol ettim bir problem göremiyorum? Acaba alış verişinizi yapabildiniz mi?

CEVAP VER