Erkeklere Doğum Günü Hediyesi

Erkek arkadaşınıza veya eşinize doğum günü için, daha önce almadığınız farklı bir hediye mi arıyorsunuz? Alacağınız hediye öyle bir hediye olmalı ki; hem O’nu şaşırtacak, hem de sevginizi ve O’na verdiğiniz değeri anlatan bir hediye olacak. Bu özellikleri bir arada barındıran bir hediye bulursanız lütfen bana da haber verin. Erkeğe hediye almanın ne denli zor bir durum olduğunu bu site içerisinde bilmem kaç defa anlatmaya çalışmışımdır. Buradan hediye tasarımcılarına sesleniyorum: Lütfen hediye konusunda erkekleri artık ihmal etmeyin! Yıllardır erkekler için sadece kemer, cüzdan, gömlek, saat dışında bir şey yapmadınız yeter artık, yeter! Şaka demiyorum, gerçekten de erkeğe doğum günü hediyesi almak için alış veriş merkezlerinde herhangi bir mağazaya girdiğinizde, mağazanın 4/3’ü tamamen bayanlara hitap ettiğini, kalan kısmının sadece erkeklere ayrılmış olduğunu görürsünüz. Erkekler hediye sektöründe üvey evlat muamelesi görüyor. Demek ki gerçekten bayanlar olmasa yeryüzünde ekonomi diye bir bilim dalı olmayacak. Her şey bayanlar içinmiş. Zavallı erkekler! Neyse konumuza dönelim. Erkekler de en az bayanlar kadar, kendileri için alınmış olan hediyelerden büyük mutluluk duyarlar. Zaten hediyenin doğasında da bu var “mutlu etmek!” Hiçbir erkek, kendisine uzatılan hediyeyi geri çevirmez… Hatta fark ettirmese de aldığı hediyeden büyük bir mutluluk duyar… Hele bir de aldığınız hediye kendi hobileri ile uyumlu bir hediye olursa, o zaman işte kraliçe olursunuz. Şaka yapmıyorum gerçekten de öyle… Yani hemen hemen her erkek, illa ki bir futbol takımı tutar, büyük bir çoğunluğu ise fanatiklik seviyesinde takım tutar… Siz tuttuğu takım ile alakalı bir hediye aldığınızda hem sevginiz hem de değeriniz katlanır benden söylemesi.

 

Erkek için Doğum Günü Hediye Fikirleri


doğum günü hediyesi erkeğeKişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak

Rüzgarda sönmeyen şıkır şıkır bir çakmağa ne dersiniz? Sade ve şık tasarımıyla beğeni toplayan Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak, hediye edeceğiniz erkeğin ismine özel olarak hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza, babanıza, sevgilinize veya eşinize doğum gününde, bu havalı çakmakla hoş bir armağan sürprizi yapabilirsiniz.

erkeğe doğum günü hediyesi

Plakaya Özel İsim Yazılı Anahtarlık

Arabasıyla duygusal bir bağı olan bir erkeğe doğum gününde ne hediye alınabilir? Erkekler için otomobil, apayrı bir tutkudur. Gerek antika arabalar, gerekse de üzeri açık ve son derece pahalı olan spor arabalar her erkeğin hayallerini süsler. Bu hayallerine kavuşan erkeklerin oranı nedir bilemem ama eldekinin de kıymetini bilmek lazım:) İşte karşınızda, üzerine plaka ve isim yazdırabileceğiniz, arka yüzeyine ise otomobil resmi bastırabileceğiniz plakaya özel anahtarlık.

doğum günü hediyesi

Fotoğraflı Sihirli Kupa Barak

Çakmak, cüzdan, kemer, kalem, kravat gibi ürünleri hem klasik, hem de sıradan hediyeler olarak buluyorsanız, bir de sihirli kupa bardağa göz atmanızı öneririm. Soğuk haldeyken siyah, ancak içerisine sıcak sıvı konulduğunda ise renk değiştiren sihirli kupa bardaklar, son zamanların en popüler hediye seçeneklerinden biri. Siz de sevgilinize, eşinize veya erkek arkadaşınıza doğum gününde üzerine istediğiniz 2 adet fotoğrafı taşıyarak sihirli kupa bardak sürprizi yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Portre Karikatür

Kişiye Özel Portre Karikatür

Erkek sevgiliniz için doğum günü hediyesi alma konusunda bence çok fazla kendinizi hırpalamayın. Gerçekten önemli olan, erkek arkadaşınızın veya eşinizin, doğum gününde onu hatırladığınızı hissettirmek olmalıdır. Hediyenin kendisi, doğum günü kutlaması içerisinde olayın yan unsurlarıdır. Bence erkeğe doğum günü hediyesinden daha önemlisi, yapacağınız doğum günü sürprizidir! Çünkü hediye dediğiniz şey, beğenip satın aldığınız şeydir, ancak her şey demek değildir!

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Defteri

Doğum Günü hediyenizi güzel bir sürpriz ile destekleyip sunduğunuzda, hem hediyenizin değerini arttırmış olursunuz, hem de o özel anın yıllarca unutulmamasını sağlarsınız! Yani akıllıca ve etkili bir sürpriz yapmak, bazen aldığınız hediyenin önüne de geçebilir. Elbette size hediye bir şey almayın demiyorum ama, bence doğum günü sürprizine daha çok odaklanın…  İşte size erkek arkadaşınıza doğum gününde mükemmel bir sürprize dönüşecek olan harika bir kitap!

Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Kişiye Özel Kol Saati

Nasıl ki, kadınlar karizmatik, baskın veya karakter yönünden etkili erkeklerden hoşlanıyorlarsa, bakmayın erkekler de, sevgililerinden veya eşlerinden aynı baskınlığı görmek isterler. Belki de erkeklerin annelerine fazla düşkün olmasının nedeni de, bu olabilir değil mi? Mesela, erkek arkadaşınızın doğum gününde sevdiği arkadaşları ile birlikte, sürpriz bir kutlama yapabilirsiniz. Ya da onunla tuttuğu takımın maçına bilet ayarlayabilirsiniz. Üzerinde dilediğinmiz bir fotoğrafın yer alacağı kişiye özel bir kol saatiyle de sevdiğiniz bir erkeğe hoş bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz.

Doğum Gününe Özel Aşk Konservesi

Doğum Gününe Özel Sürpriz Konserve Kutusu

Baş başa dışarıda bir yemek de yiyebilirsiniz, takdir bu noktada sizin. Mesela Yine ona, küçük bir hediyenin yanında, özenle hazırlanmış bir sofrada çok sevdiği bir yemeği hazırlayıp, armağan edebilirsiniz. Ben mümkün mertebe makul fiyatlı hediyeler seçip bloguma eklemeye çalışıyorum. Ancak içlerinden bazı hediyeler gerçekten çok güzel ve albenisi olduğu için, artık fiyatına bakmadan belki almayı düşünen olur diye, bu hediyeleri de erkeklere doğum günü hediye fikirleri içerisine eklemeden edemiyorum…

erkeğe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Google Sertifika

Doğum günü için orijinal hediye bulmak zor mu diyorsunuz? O halde demek ki siz Google Sertifikadan bihabersiniz. İşte karşınızda bir erkeğe doğum gününde verebileceğiniz en ilginç ve en sürpriz hediyelerden biri olan Kişiye Özel Google Sertifika! Hem etkili bir sürpriz, hem de oldukça orijinal bir doğum günü hediyesi olan Google sertifika ile sevdiğiniz erkeğe yapamayacağınız sürpriz neredeyse yok gibi. Üzerine ister “Bugün doğum günü olan en ünlü kişi?” ya da “En yakışıklı erkek kim?” gibi tamamen sizin belirleyeceğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz 6 adet fotoğrafla hazırlanacak Kişiye Özel Google Sertifika ile, erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ya da sevgilinize en unutulmaz doğum günü hediyesini verebilirsiniz.

erkeğe dogum gunu hediyeleri

Doğum Günü Hediye Kavanozu

Erkekler de tatlı hediyelerden ve romantik sürprizlerden hoşlanır! Üzeri doğum günü mesajlı ve fotoğraf baskılı şık hediye kavanozu içerisinde 24 adet kişiye özel çikolatadan oluşan bu özel kavanoz ile doğum günü olan erkek arkadaşınıza lezzetli ve güzel bir hediye verebilirsiniz. Fotoğraf baskılı ve doğum günü kutlama mesajlı erkeğe özel doğum günü çikolata kavanozu, şık hediye kutusuna sahip ve lezzetli çikolatalardan oluşuyor. Aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme kolaylığıyla sahip olabileceğiniz bu özel doğum günü hediyesini kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

erkeğe güzel doğum günü hediyesi

100 Adet Farklı Doğum Günü Kutlama Mesajları

Diyelim ki, eşinize vaya erkek sevgilinize kendi ellerinizle hazırladığınız güzel bir doğum günü hediye sepeti oluşturdunuz. Ya da mağaza mağaza dolaşıp her zaman kullanabileceği şık bir gömlek seçip beğendiniz. Şimdi bu klasik hediyeye biraz romantizm katmak istiyorsunuz ama nasıl? İşte karşınızda 100 farklı doğum günü kutlama mesajları yer alan kalpli kartlar! Kalp kutu içerisinde yer alan 100 değişik romantik doğum günü mesajları ile hem klasik hediyenize anlam katacak, hem de sevgilinizin doğum gününü en güzel mesajlarla kutlamış olacaksınız!

Erkeğe doğum günü için hediye

Mesajlı Çikolata

Hayatınıza anlam katan erkek arkadaşınıza aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz kalıyorsa, o zaman bir de mesajınızı iletmeyi, Mesajlı Çikolatalara bırakın. “Seni Çok Seviyorum”, “İyi ki Doğdun” “Aşkımsın” gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz çok mutlu olacak çok! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünenlerdenseniz, o zaman fotoğraf ve mesajınızı yazdırabileceğiniz bu çikolatalar tam size göre. 4×4 cm. boyutlarındaki Mesajlı Çikolatalar ile, erkek sevgilinize sevgi ve aşk mesajlarınızı vermek çok romantik olacak.

erkek için doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi

Sevgilinize gerçek bir emek ve araştırmacılık gerektiren, çok özel bir hediye vermek ve kendisini çok özel hissettirmek ister misiniz? Nasıl mı? Şöyle; Sevgilinizin doğduğu tarihte neler olmuş, neler bitmiş, o dönem en popüler şarkı hangisiymiş, ekmek kaç liraymış, başbakan kimmiş bu ve buna benzer bilgilerin olduğu çok özel bir Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi. Doğum günü insanlar için çok özeldir, çünkü bu tarih dünyaya merhaba dedikleri günün yıl dönümüdür. Doğum Günü olan sevdiklerimiz için bu gün ne kadar özel bir gün ise, bizler için de çok önemli ve özeldir. Çünkü aslında sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlar da bir nevi bize en güzel hediyedirler.

erkeğe özel doğum günü hediyesi

Plakaya Özel Vosvos

Bu Vosvos oyuncaklardan birinin üzerinde sizin; diğerinin üzerinde ise sevgilinizin ismi yer alacak! Erkek arkadaşınızın almaktan kesinlikle mutluluk duyacağı en samimi hediyelerden biri olan Sevgili Vosvos’ları, dekoratif olduğu kadar şipşirin! Bir çok farklı renk alternatifine sahip olan hediyelik Vosvos arabalar 1967 model Vosvos tasarımına sahip! Halk arasında adı daha çok Topağa olarak bilinen bu mini efsane otomobiller, isminize özel olarak hazırlanıp, şık bir hediye kutusu içerisinde gönderiliyor. Erkeğe doğum günü hediye seçenekleri içerisinde değerlendirilmesi gereken şahane hediyelerden biri.

erkeğe sürpriz doğum günü hediyesi

Nostaljik Mesaj Şişesi

Sözü çok uzatmadan, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak aslında yüzlerce hediye seçeneği bulunabilir. Bütçeniz ve zevkleriniz doğrultusunda parasını öder ve en beğendiğiniz hediyeyi doğum günü hediyesi olarak verirsiniz. Ancak! Hepsi bu kadar mı? Bana göre hediyelerin en güzel veya en anlamlısı emek verilmiş olan, kafa patlatılmış olan hediyelerdir. Bu tip hediyeler içerisinde emek barındırdığı için uzun yıllar kalıcı olurlar. Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi de işte bu tipte emek verilen doğum günü hediyelerinden biridir. Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, annenize veya babanıza, fiyatı ile ucuz ama özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Şık karton kutusu içerisinde Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi tam size göre bir hediye.

erkekler için doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Portre Resim

Erkek arkadaşınıza, sevgilinize, babanıza ya da patronunuza alışılmışın dışında, orijinal bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, seçenekler arasında en öne çıkan armağanlardan biri de, O’nun portre resmini çizdirmek olacaktır! 50 TL’den başlayan fiyatları ile Karakalem Portre Resim sevdiklerinizi mutlu edecek en özel doğum günü hediyelerinden biri! İster tek kişi, ister 2 kişi isterseniz de 5 kişinin resmini aynı resim kağıdı üzerinde kara kalem olarak sipariş edebilirsiniz! 2 ya da 3 iş günü içerisinde adresinize kargo yapılacak bu özel armağan ile, klasik hediyelerin çok ötesinde sevdiklerinize unutulmayacak güzellikte bir yaş günü hediyesi vermiş olacaksınız!

doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve

Eminim ki, bir gün sevginizi bir taş aracılığı ile sevdiklerinize gösterebileceğiniz, aklınızın ucundan bile geçmemiştir! Ama günümüz teknolojisi ile bu artık mümkün! Kalbinizdeki sapasağlam sevginizi bir hediyeye dönüştürmek isteseydiniz bu herhalde olsa olsa bir taş olurdu! İşte bu fırsatı ayağınıza kadar getiriyorum. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve üzerine ister ailenizin fotoğrafını bastırın, ister erkek arkadaşınızın ya da babanızın fotoğrafını bastırın! Nihayetinde ortaya çıkabilecek en güzel doğum günü hediyesi Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve ile çıkıyor! Destek ayakları sayesinde, masa üzerine rahatlıkla konumlandırılabilen bu özel taş çerçeve, yıllarca sevdiklerinize sizi hatırlatabilecek çok özel bir armağan!


erkeğe sürpriz doğum günü hediyesi20 Adet Kişiye Özel Puzzle Çikolata

Bu doğum gününe, gelecekte hatırlandığı her an tatlı bir hatıra bırakmak ister misiniz? Sevgilinizin yeni yaşına mutlu bir şekilde girmesini isterseniz, puzzle çikolata tam size göre. 20 adet üzeri fotoğraf baskılı ve mesajınızdan oluşan Kişiye Özel Puzzle çikolata ile, sevdiğiniz adama unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. Üzeri kurdele ile bağlı şık hediye kutusuna sahip olan Puzzle çikolata, fotoğrafınız ve doğum günü mesajınızla size özel olarak hazırlanıyor. Üstelik saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler, adresinize ulaştırılmak üzere aynı gün de kargoya teslim ediliyor.

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti

Sigara kullanan erkeğe hem havalı, hem prestijli, hem de oldukça şık bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti ilginizi mutlaka çekecektir. Baklava desenli siyah hediye kutusuna sahip olan bu set içerisinde, üzerinde göndereceğiniz fotoğrafların baskısıyla hazırlanacak 1 adet metal çakmak ve 1 adet de metal sigara tabakası bulunuyor. Kalıcı olduğu kadar anlamlı da bir hediye seçeneği olan Kişiye Özel Hediye Seti üzerine taşıyacağınız fotoğrafı şimdiden ayarlamaya çalışın:)

Erkeğe özel doğum günü hediyeleriSevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti

En güzel hayaliniz, Onunla bir ömür süresince bir yastıkta yaşlanmaksa, bu doğum gününde eşinize/sevgilinize romantik bir sürpriz yapabilirsiniz! Nasıl mı? Üzerinde damat ve gelin figürleri yer alacak olan isimlerinizin gelmesiyle de anlamını büyüleyici bir şekilde tamamlayan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti karşınızda. Bu yastıklar yan yana konduğunda muhteşem bir sevgi seli tamamlanmış oluyor. Kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Setini siparişiniz sırasında isimlerinize özel hale getirmeyi sakın unutmayın.

erkeğe doğum günü için ne hediye alınabilir

Fotoğraflı-Sihirli Çay & Kahve Kupası

Doğum gününde sevgiliniz bu hediyeye bayılacak. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan iki adet fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Eşinize sürpriz Doğum günü hediyesi arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Bardağa eşinizle birlikte çektirdiğiniz bir fotoğraf ekletip bu ürünü, Doğum gününde hediye edin, eminim eşiniz bu hediyeye bayılacak. Çünkü cidden çok orijinal bir hediye…


erkek için doğum günü hediyeleri

Rengarenk Kalpler Duvar Saati

İçerisinde çok sevimli kalp figürlerinin yer aldığı bu şık ve son derece romantik duvar saati, kalbinizin sevgi dolu hallerini anlatıyor. Kız arkadaşınızı gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır ve O an kalbiniz yerinden fırlayacak gibi mi oluyor? İşte kalbinizin tüm bu aşk dolu halleri, Rengarenk sevimli kalpler ile süslenmiş bu duvar saatinde bir araya geliyor. Sevgilinize hem romantik, hem de çok şık bir hediye düşünüyorsanız, cıvıl cıvıl ve rengarenk yapısı ile Rengarenk Kalpler Duvar Saati tam sizin için tasarlanmış bir ürün.


Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler KonservesiSenin Hakkında Sevdiğim Şeyler Konservesi

Üstelik bu son derece şık duvar saati hem güzel, hem romantik, hem de tamamen kişiye özel bir duvar saati. Sevgilinizin veya hayat arkadaşınız olan eşinizin ismini bu saat üzerine bastırabilirsiniz. İçinizde büyük sevgiler beslediğiniz tüm sevdiklerinize, Rengarenk Kalpler Duvar Saati hediye ederek, kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Rengarenk Kalpler Duvar Saati sublimasyon baskı tekniği kullanılarak hazırlanır. Kalıcı olma özelliğine sahip bu renkli duvar saati sevdiklerinize unutulmaz bir hediye olacak… Sevgiliye hediye kategorisi içerisinde Rengarenk Kalpler Duvar Saati mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.


Erkeğe Doğum Günü HediyesiMesajlı Kavanoz

Cam kavanoz içerisinde sevgilinizi son derece özel ve mutlu hissettirecek birbirinden çarpıcı doğum günü mesajları ve çikolatalar bu özel doğum günü kavanozu içerisinde! Kalpli kartlar üzerinde 100 özel mesaj yer alıyor. Öyle ki bu mesajlardan her biri oldukça da etkili sözler! Şık kavanoz sunumu, çikolataları ve romantik sözleri ile erkek sevgilinize en güzel doğum günü hediyesi olmaya aday bir ürün!

Erkekler için doğum günü hediyeleri ucuzFotoğraflı Kalp Anahtarlık

Kalp şeklinde, her zaman elinizin altında güzel bir anahtarlığınız olsun, içine de en sevdiğiniz fotoğrafınız yerleştirilsin ister misiniz? Ucuz ve hesaplı fiyatıyla size özel olarak hazırlanacak Fotoğraflı Kalp Anahtarlık, erkek arkadaşınıza şirin mi şirin bir doğum günü hediyesi.

eJOYA-Kravat & Mendil-Füme

Füme Kravat Mendil Seti

Keşke erkek için takım elbiseye alternatif olabilecek ya da seçenek olabilecek başka bir kıyafet daha olabilseydi! Ama maalesef bugüne kadar, erkek için tasarlanmış olan hiçbir kıyafet, takım elbisenin erkeğe verdiği şıklığın yanına bile yaklaşamadı! Takım elbise, şık ve dış görünümüne hassas olan erkeğin her zamanki tercihi olmaya devam ediyor! O halde erkeğe alınabilecek doğum günü hediyesinin ne olacağı da kendiliğinden ortaya çıkıyor! Yanlış anlamayın takım elbiseden bahsetmiyorum! Takım elbisenin şıklığını arttıracak kravat ve mendil aksesuarlarından bahsediyorum. Yukarıda görselini görmüş olduğunuz eJOYA marka Kravat ve Mendil, farklı bir çok renk seçeneği ile birlikte, erkeğe hediye edilmek üzere sizi bekliyor!

İsme Özel Deri Yatay Siyah Erkek Cüzdanı

İsme Özel Deri Yatay Siyah Erkek Cüzdanı

Türk Erkekleri öyle kolay kolay bayanlara hesap ödetmezler! Hele hele bu kalbini kaptırdığı, gönlünü verdiği sevgilisiyse, O’nu asla para pul ilişkilerine karıştırmak istemez! Birlikte her nereye gidilirse gidilsin, hesaplar erkek tarafından karşılanır! Türk Erkekleri arkadaşlarıyla yemeğe çıktıklarında birbirleriyle hesap ödeme yarışına girerler. Hesabın kabarık olduğu görüldüğünde ise “Niye hemen etladım” diye bundan pişamnlık duyanlar da yok değil tabi ki:) Şaka bir yana da, iyi ki böyle bir kültürümüz var! Erkeğe doğum günü hediyesi olarak şimdi önereceğimiz ürün parayla ilgili ve erkeklerin çok beğenerek kullanabilecekleri özel bir cüzdan modeli!

Erkeğe doğum günü hediyesiRugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Erkeklere hediye beğenmek, sizi psikolojik açıdan geren bir duruma sokuyorsa, umuyoruz ki şimdi önereceğimiz kaliteli hediye seti, sizi bu sıkıntılı halden kurtaracaktır. Daha özel hediye kutusuyla bile beğenilerin odağı halindeki Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti, bu kategori içerisinde yer alan hediyeliklerin en havalısı en şık olanı! İçerisinde erkeklerin her zaman rahatlıkla kullanabilecekleri 1 adet hakiki deri cüzdan ve 1 adet kaliteli deri kemer yar alıyor! Patronunuza, erkek arkadaşınıza, babanıza doğum günü için gönül rahatlığıyla armağan edebileceğiniz güzel bir set!

gömlek kol düğmeleri gümüş

İsim Baş Harfli Gümüş Taşlı Kol Düğmeleri

Erkekler için hediye çilesini sona erdirecek bir başka hediye alternatifi kol düğmeleri! Ancak sizin için seçmiş olduğumuz bu kol düğmesi hem çok anlamlı hem de değerli taşlarla süslü! Üzerine sahibinin isminin baş harflerini yazdırabileceğiniz 925 Ayar Gümüş ve Zirkon Taşlı Kol düğmeleri, erkeğin şıklığını prestijle birleştirecek çok harika bir aksesuar! Erkek arkadaşınıza, babanıza, öğretmeninize ya da patronunuza gönül rahatlığı ile armağan edebileceğiniz bu kol düğmeleri tasarımıyla da göz kamaştırıcı!

erkeğe doğum günü hediyesiErkekler İçin En Tatlı Doğum Günü Hediyesi

Sevginin en tatlı hali butik kurabiyeler! Hayatınızdaki özel erkeğe doğum gününde sevginizi en şeker, en tatlı haliyle ifade etmek için, lezzetli mi lezzetli kişiye özel butik kurabiyelerden tercih edebilirsiniz! 56 farklı modeli ve 7’li 10’lu ve 15’li seçenekleri bulunan Butik Kurabiyeler üzerine sizin belirteceğiniz sevgi mesajlarınız geliyor! Son derece kolay bir şekilde sipariş verebileceğiniz Butik Kurabiyeler üzerine en sevimli doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz gibi, dilerseniz sevgi mesajlarınızı da en tatlı hali ile yazdırabiliyorsunuz! Günlük olarak taze üretilen Butik Kurabiyeler, özenle paketlenip adresinize kargo yapılıyor! Doğum günlerini gerçek bir lezzet şölenine çevirecek olan Butik Kurabiyeler hakkında daha fazla bilgi almak, ve ürün fiyatını öğrenmek için “Detaylı İncele-Satın Al” butonuna tıklayabilirsiniz!

Erkeğe doğum günü hediyesi

İsme Özel Cüzdan

İlginizi çekebilecek, beğeninizi kazanabileceğini düşündüğümüz bir diğer cüzdan modeli de, resmini görmüş olduğunuz, üzerinde erkeğin isminin yer alacağı şık ve kaliteli kişiye özel erkek cüzdan! Kahverengi ve siyah renk seçenekleri bulunan Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan, %100 kaliteli derisi ile uzun yıllar kullanıma uygundur! Bir çok fonsiyonu bulunan bu prestijli cüzdan, erkeğe doğum gününde alınabilecek en güzel hediyelerden biri! İsme Özel Deri Yatay Siyah Erkek Cüzdan üzerine erkek arkadaşınızın, eşinizin, babanızın ya da bu ürünü kime hediye etmeyi düşünüyorsanız O’nun ismini yazdırarak kaliteli ve ismine özel bir cüzdanın sahibi olmasını sağlayabilirsiniz! %100 hakiki yumuşak deriden yapılmış olan, üzeri desenli bu özel cüzdan oldukça da kullanışlı! Para harcamak en çok sevgilime yakışıyor diyorsanız, o halde O’na doğum gününde bu kaliteli ve şık cüzdanı hediye edin!

Erkeklere doğum günü için hediye

Kadife Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Hayatınızdaki özel erkeğe sürpriz bir doğum günü partisi hazırladınız! Bunun için günlerce öncesinden her anını dikkatlice planladınğınız güzel bir organizasyon düşündünüz! Güzel bir doğum günü hiç pastasız olur mu? olmaz elbette! Bunun için enfes lezzete sahip, romantik bir doğum günü pastası aldınız! (Eşinize, Sevgiliniz) Tüm sevenlerin bir arada olacağı unutulmaz bir doğum günü yaşatmak istiyorsunuz! Şimdi sıra bu özel günde O’na vereceğiniz doğum günü hediyesine geldi! Aradınız taradınız sizi etkileyebilecek güzel bir ürün bulamadınız! Ama hiç meraklanmayın! Yukarıda gördüğünüz Kadife Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti, daha kutusuyla bile gönülleri fetheden özel bir görünüme sahip! İçerisinde erkeklerin en çok kullandığı aksesuar ürünlerin bulunduğu (deri cüzdan-deri kemer ve deri anahtarlık) Kadife Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti, %100 deriden ve el işçiliği ile üretilmiştir!

Kravat Mendil-KırmızıKırmızı Kravat Mendil Seti

eJOYA marka Kırmızı Kravat ve Mendil, özellikle koyu renk takım elbise içerisinde giyilen, beyaz ve açık mavi gömlek ile birlikte mükemmel bir kombinasyon sağlayacaktır. Yukarıda yer alan füme renk kravata alternatif olarak kırmızı renk kravat ve mendil eklemenin de yerinde olacağını düşündüm! Bu ürün de özel hediye kutusu içerisinde, erkek dostlarınıza, arkadaşlarınıza, patronunuza ya da sevgili babanıza doğum gününde armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçenekleri arasındadır.

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Anılarımızı tazelemek ve o özel anlara geri dönmek için fotoğraf biriktiririz! Bazen bir fotoğraf karesi o kadar çok duyguyu bir arada yansıtır ki, bu fotoğraf diğer fotoğraflar içerisinden sıyrılır ve bizim için en değerli fotoğrafa dönüşür! Elbette ki, fotoğraf karesinin kıymetli olmasının en önemli nedeni, içerisinde bulunan kişiler ve fotoğrafın çekilmiş olduğu o özel andır! Sizin de mutlaka, babanız, anneniz, kardeşiniz, eşiniz ya da sevgilinizle mutlu olduğunuz anların ölümsüzleştiği çok özel fotoğraflarınız vardır!


erkeğe hediye doğum günü

Kişiye Özel Kol Saatleri

İşte bu güzel fotoğraf bir de çok anlamlı bir çerçeve ile bütünleşirse, ortaya kusursuz, mükemmel, en güzel doğum günü hediyesi böylelikle kendiliğinden ortaya çıkıveriyor. Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve içerisine, en güzel fotoğraf karesini yerleştirin ve erkeğe doğum günü hediyesi olarak sevginizi sunun! Üzerine isimlerinizin ve sizin için önem arz eden bir tarihin işleneceği Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve, romantik olduğu kadar son derecede dekoratif bir ürün!


Casio Erkek Kol Saati EF-551D-7A

Erkeklere Doğum Günü Hediyesi & Casio Erkek Kol Saati

Erkeğe doğum gününde kol saati hediye etme düşüncesi, eminim ki bir çok takipçimiz için klasik bir hediye anlayışı olarak gelebilir! Ne var ki, erkeğe hediye seçeneklerinin kıt olduğu bir ortamda, kol saatinden daha iyi bir düşüncesi olan varsa, lütfen bir adım öne çıksın! Görmekte olduğunuz kol saati, bir Dünya markası olan CASIO’ya ait! Şıklığına, dış görünümüne önem veren erkeklerin aksesuar olarak bileklerinde taşımak isteyecekleri Casio Erkek Kol Saati (Model:EF-551D-7A), göz kamaştıran şıklığı ile diğer saat modellerine göre bir kaç adım önde!


erkeğe doğum gününde hediye

Diesel Erkek Kol Saati

Çelik bir kasası ve kordonu bulunan bu kol saati, 2 yıl pil ömrüne sahip! Aynı zamanda üzerinde kronometre bulunan Casio Kol Saati, Saf kristalden bir cam yüzeye sahip! Daha da ilginç olanı, bu saati doğum gününde hediye ettiğiniz erkek, denizde 100 metre derine bile dalsa, ürün su geçirmiyor! Nasıl bu ürünün mükemmel bir erkek hediyesi olduğunu ve doğum gününde hediye edilebilecek en iyi seçenekler arasında olduğu konusunda sizi ikna edebildim mi?


Police Unisex Güneş Gözlüğü

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi & Police Güneş Gözlüğü

Özellikle yaz dönemlerinin vazgeçilmezlerinden biri olan güneş gözlüğü, erkeğe doğum günü hediye listemize hızlı bir giriş yapıyor! Bu ürünü doğum günü hediye listemize alış sebebimiz oldukça net ve basit: Yaz yaklaşıyor! Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize otomobil kullanırken, plajda ya da kumda kullanabileceği ve üstelik bir dünya markası olan POLICE güneş gözlüğü hediye edebilirsiniz! Police Marka Güneş Gözlüğü %100 Orijinal bir üründür! %100 UV korumalı olup gözlerinizi güneşin zararlı ışıklarından korur! Üzerinde yer alan gözlük camı 2 yıl garantili olup, orijinal kutusu içerisinde silme bezi ve garanti belgesi bulunmaktadır!


Erkeklere Özel 3′lü Aksesuar Hediye Seti

Erkeğe Özel 3’lü Aksesuar Hediye Seti

Erkeğe şıklığı ile göz kamaştıracak, görenleri ise kıskandıracak özel bir hediyeye hazır mısınız? Kırmızı şıkır şıkır hediye kutusu içerisinde, üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isim yazılı olacak şekilde, 1 adet kırmızı çakmak ve 2 adet pilot kalem Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti! Erkek arkadaş, baba, erkek eş ve erkek sevgili için, son derece kullanışlı ve son derece özel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Sevgiliniz, daha bu hediye kutusunu açar açmaz, gözlerindeki mutluluğa siz de şahit olacaksınız!

Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe Hediye & Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeklerin günlük yaşamında en fazla kullandıkları kişisel eşyaları, ceket ceplerinde asılı duran kalemler ve sigaralarını yakmak için kullandıkları çakmakları yer alır. Bu hediye seti işte tam da erkeklerin en çok kullandıkları ürünleri konu almış! Mükemmel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile, sevgililer gününde erkek sevgilinize, doğum gününde eşinize, babalar gününde de babanıza hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye! Şık kutusu içerisinde yer alan bu ürünlerin tamamı ise belirttiğimiz gibi kişiye özel!

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Erkeğe Kişiye Özel Gömlek ve Aksesuar Seti

Her zaman şıklığına ve dış görünüşüne dikkat eden ve klasik giyimden hoşlanan erkekler, takım elbisesine, gömleğine ve kravatına çok özen gösterirler! Bu yüzden erkekler, şıklığın tamamlayıcıları; deri kemer, cüzdan, kravat iğnesi gibi, yaka iğnesi gibi aksesuarlara karşı da kayıtsız kalamazlar! Doğum gününde, erkek dostlarınıza, arkadaşınıza ve hatta babanıza kendi isminin baş harflerine özel, son derece şık ve tasarım hatları itibari ile oval Kol düğmeleri armağan etmek ister misiniz?


Erkeğe doğum günü hediyesi

Erkeğe Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi ile, takım elbisenin erkeğe vermiş olduğu o şıklık, bir seviye daha yukarı taşınmış olacak! Sipariş etmeniz durumunda, armağanınız son derece şık bir hediye kutusu içerisinde gönderilecektir. Eğer sadece kol düğmesi değil de, yanında bir de gömlek hediye etmek isterseniz, sitemiz içerisinde yer alan, erkek arkadaşınıza kişiye özel gömlek beğenmiş miydiniz?


3 boyutlu Saatler

Minyatür Saatler

Erkek ve bayanlar için farklı modelleri olan Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatleri birbirinden renkli ve birbirinden güzel! Saat tasarımlarına yepyeni bir yorum getiren Minyatür Saatler ile bileklerinize şıklık geliyor! İncecik ve akıl almaz tasarımı ile görenlerin tekrar bakmak isteyeceği bu özel saatler içerisinde, adeta gerçek yaşamdan kesitler var! Küçük ve hatta mini minnacık objeler ile 3 boyut özelliği kazandırılan Minyatür 3D Kol Saatleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Çizilmek cam, çelik ve paslanmaz gövde, deri kol kemeri ile tasarım harikası bir kol saati! Eyfel Kulesi, 3 boyutlu güller, alış veriş ikonları, düğün ikonları daha bir çok 3 boyutlu figür bu incecik tasarım içerisinde hayat buluyor! Tarz ürünlerden hoşlanan erkek arkadaşınıza sıra dışı ve ilginç bir kol saati, doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsanız, Minyatür Kol Saati müthiş bir hediye!

Kişiye Özel Erkek Gömlek Mavi

Erkeğe Doğum gününde Ne Hediye Alınabilir?

Erkek hediyeleri ya da erkek sevgiliye hediyeler denildiğinde bayanların aklına ilk gelen hediye ürün ekseriyetle Erkek Gömlek Hediyesidir. Ancak, bu noktada sevgili bayanlara tavsiyemiz, erkek arkadaşınıza, eşinize veya babanıza şayet gömlek hediye edecekseniz, bunu daha özel hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Tamamen kişiselleştirilebilir gömlekler ile. Ya da piyasada en çok bilinen adı ile Kişiye/İsme Özel Gömlek hediye ederek. Kişiye Özel Gömlekler sadece, hediye edeceğiniz kişinin adına düzenlendiği için, hediyeniz çok daha anlamlı ve özel bir hale gelir. Şimdi sizlere önereceğim erkek gömleği de yine isme özel gömleklere çok güzel bir örnek.

Erkek gömlek modelleriÖzel Deri Kutuda Kişiye Özel Gömlek

Özel siyah deri kutusunda, hediye edilmeye hazır, son derece şık Kişiye Özel Nakışlı Gömlek erkek arkadaşınıza, erkek eşinize, özel günler için hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Bu arada gömlek siparişinizi verirken, ürün bedenini, rengini ve yakanın içine sizin belirleyeceğiniz hangi yazının yazılmasını istiyorsanız, tüm bunları belirtmeyi unutmayınız…  Harfler yazan yere, erkeğin isminin baş harflerini, ürün yazısı kutusuna da, yakanın içine yazılacak kısa mesajınızı yazınız. Baş harfler sağ manşete ve sol cep üzerine yazılacaktır. Bu kaliteli ve şık Kişiye Özel Gömleğin markası frenzy’dir. Gömlekler kol düğmesine uygun değildir.

babalar Günü Hediyesi

Erkeklere Hediye & Kişiye Özel Matara Seti

Erkek Arkadaşınız ya da eşiniz piknikte mangal yapmaya çok mu hevesli? Gelin bu keyfini ikiye katlayacak özel bir Doğum Günü Hediyesi verin. nasıl mı? Kişiye Özel matara Seti ile! Sevgiliniz Kişiye Özel Matarasını piknikte, plajda asla yanından ayırmak istemeyecektir. Özel kutusu içerisinde ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan son derece kaliteli Kişiye Özel Matara Seti iyi bir Doğum Günü Hediyesi olabilir. Üstelik bu özel matara seti tamamen kişiye özel!


erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

Retro Motosiklet Biblo

Vermiş olduğum linkte “Sepete Ekle” butonu üzerinde yer alan kutucuğa Erkek Sevgilinizin adını ve soy adını ekleterek bu ürünü tamamen sevgilinize özel bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Matara Seti içerisinde neler var? Sevgilinizin adına düzenlenmiş olan paslanmaz çelikten bir adet matara, 2 adet yine paslanmaz çelikten bardak ve 1 adet de doldurma hunisi. Hepsi şık bir hediye kutusu içerisinde sizleri bekliyor. Doğum Gününde, sevgiliniz farklı, ilginç ve tamamen kişiye özel bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Matara Seti dikkatinizi çekebilir.


Nostaljik Film Makinesi Resim Çerçevesi

Nostaljik Film Makinesi Resim Çerçevesi

İki tip erkek vardır. Birincisi; Evinin rahatlığına düşkün, “bir zahmet” gezmeye ya da dolaşmaya çıkan ve dışarıda bomba patlasa perdesini aralayıp dışarı bakmayan erkekler. İkincisi ise, evde bağlasanız durmaz, hafta sonu gelse de ava çıksam, balığa gitsem, halı sahaya gitsem ya da şehir dışına çıksam gibi özgürlüğüne düşkün erkek! Şimdi önereceğimiz erkek hediyesi daha çok ikinci kategoride yer alan erkekler için!

Kişiye Özel Deri Matara Seti

Kişiye Özel Deri Matara Seti

Yukarıda siz değerli okurlarım için, paslanmaz çelikten yapılmış olan kişiye özel matara seti önermiştim! Bu ürün dikkatinizi çektiyse, alternatif bir ürün olarak üzeri deri ile kaplı, yine üzerinde isim yazılı Kişiye Özel Deri Matara Seti öneriyorum. Erkeğin bir an olsun, yanından ayırmak istemeyeceği Kişiye Özel Deri Matara Seti, eşinize, babanıza ya da erkek arkadaşınıza bugüne kadar aldığınız en orijinal hediyelerden biri olarak tarihe geçecek. Bu özel setin içerisinde; sigara tabakası, çakı ve matara bulunmaktadır.

doğum günü için hediye

Erkeğe “Seni bu Kadar Çok Seviyorum” Ürünleri

Erkek arkadaşınıza, O’nu ne kadar çok sevdiğinizi şirin bir kupa bardak ile göstermek ister misiniz? Son derece hesaplı, Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri masa saatleri, duvar saatleri, mousepad ve kupa bardaklardan oluşuyor! Bu eğlenceli, komik ve aynı zamanda sevgi taşıyan özel ürünler ile, erkek arkadaşlarınıza, erkek ofis çalışanı arkadaşlarınıza, dostlarınıza, hem kullanışlı, hem de bütçenizi fazla zorlamayacak bu harika ürünlerden hediye edebilirsiniz.

doğum günü hediyesi erkeğe

İyi ki Doğdun Hediyesi & Kanvas Tablo Kişiye Özel

Fotoğraflarınızı bilgisayarınızda saklamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Bir çok özel anı ölümsüzleştiren o canım fotoğraflar, bilgisayarınıza bulaşan bir virüs sonucu maalesef heba olup gidiyor. Buna benzer sıkıntılar ile bir çok kişi her gün karşılaşabiliyor. Her defasında ise “Bu bana ders olsun” sonucu çıkartılıyor ama maalesef yine değişen bir şey olmuyor! Gerçekten de sizin için özel anlamları olan fotoğraflarınızı vakit kaybettirmeden bastırmanız ve O fotoğrafları özel bir albümde muhafaza etmeniz lazım!


Erkeğe farklı doğum günü hediyesi

Erkeğe Yeni Yaş Günü Hediyesi & Tasarım Fotoğraf Albümleri

Şimdi önereceğimiz ürün, işte bu fotoğrafları koruyacak çok şık bir Fotoğraf Albümü! Tasarım Fotoğraf Albümleri, daha fotoğraf albümünüzü elinize alır almaz, kendisini fark ettirecek çok özel tasarımlara sahip! Örneğini gördüğünüz sinema klaketi Fotoğraf Albümü dışında daha bir çok model seçeneği bulabilirsiniz. Bunun için “Detaylı Bilgi & Satın Al” butonuna tıklamanız lazım. Tasarım Fotoğraf Albümleri, erkeğe doğum günü hediyesi olarak armağan edilebilecek çok şık ürünlerden biri.


Karton Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Erkeğe Karton Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Kaliteli aksesuar ürünlerine bir dünya para ödemenize gerek yok! Neden derseniz; Günümüz dünyasında markalar, tüketiciyi avlamak için ürünün maliyetinden çok neredeyse reklam ve ambalaj gideri yaparlar! Görmekte olduğunuz ürün erkek için muhteşem aksesuarlardan oluşmuş şahane bir hediye seti! İçerisinde erkek için deri cüzdan, deri kemer ve deri anahtarlık yer almakta! Sizin de aradığın hediye böyle bir şey olsa gerek! Erkek arkadaşınıza doğum gününde, uzun yıllar kullanabileceği aksesuar hediye etmek! Karton Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Setinin fiyatının uygun olmasının en önemli nedeni, ambalaj maliyetinin daha düşük olmasından kaynaklanmaktadır. Yoksa kutu içerisinde yer alan deri aksesuar ürünleri kesinlikle çok kaliteli!


Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Üzerinden yıllar da geçse, sizin bu doğum gününde erkeğe hediye ettiğiniz kaliteli deri ürünlerden oluşan bu aksesuar seti, ilk günkü hali ile kalmaya devam edecek! Bir üstte yer alan deri aksesuar ürünlerle ilgili olarak ambalaj maliyetlerinden bahsetmiştim. Bu hediye seti ise üzeri rugan deri ile kaplı daha şık bir hediye kutusunda sahip! Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti, beylerin gözlerini kamaştıracak kadar şık ve özel bir armağan! İçerisinde yer alan hakiki deri ürünler öyle bir iki senede eskiyecek ürünler asla değil! Bu özel hediye seti içerisinde, çok uzun yıllar kullanabilecekleri kaliteli bir erkek deri kemer ve %100 hakiki deriden yapılmış olan erkek cüzdan bulunuyor! Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim diyorsanız, Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti tam size göre!

Suni Deri Evrak Çantası

Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi & Evrak Çantası

Sözleşmeler, çeşitli evraklar, poliçeler, çek, senet, banka hesap cüzdanları, tablet bilgisayar, anahtarlık, telefon şarj aleti derken, çalışan erkeğin günlük yaşamında en çok ihtiyaç duyduğu şey, tüm bunları içerisinde derli toplu bir şekilde taşıyabileceği genişçe bir evrak çantası oluyor! Dolayısıyla bu da akıllara, erkeğe doğum gününde alınabilecek şahane bir doğum günü hediye düşüncesi getiriyor! Görmekte olduğunuz ürün, Suni deriden imal edilmiş olan ve %100 birinci sınıf işçilikle yerli üretim bir evrak çantası! Suni Deri Evrak Çantası doğum gününde hangi meslekteki erkeklere armağan edilebilir? Başta patronunuz ve babanız olmak üzere, Mühendis, Avukat, Doktor, Muhasebeci, Mimar, Ordu mensupları komutanlar için düşünülebilir!


Erkek sevgili hediyeleri

Erkek Hediyesi & Marpuçlu Küçük Boy Nargile

Doğum günü için artık sayılı saatler, günler kaldı ve siz hala erkek sevgiliniz veya eşiniz için bir hediye alamadınız mı? Şimdi sizin için erkeklere alınabilecek harika bir hediye önerisinden bahsedeceğim. Hemen hemen bütün erkekler, ki aralarında hayatında hiç sigara ve benzeri maddeler kullanmayanlar da dahil, nargile eşliğinde yapılan muhabbetlere bayılırlar. Siz de Doğum günü için erkek sevgilinize bir sürpriz yapıp arada bir keyiflenmesini sağlayacak küçük boy bir nargile hediye edebilirsiniz. İnsanoğlu tütünü ilk olarak milattan önce keşfetti. İnandıkları tanrılara ibadet amacıyla yaktıkları tütün yapraklarının verdiği keyfi fark eden o dönemin insanları, o günden günümüze tütünü ve tütünlü içecekleri hayatlarında çıkaramaz oldular. Tütün tarih boyunca çeşitli medeniyetler tarafından şekillendirildi. Kah pipo oldu, kah puro kah sigara oldu ağızlarda çiğnendi. Ancak hiçbir şekil tütün ile nargile kardeşliği kadar bütünleşemedi.


Kişiye Özel Gömlek

Kişiye Özel Gömlek

Erkek sevgilinize, eşinize veya babanıza kendisini çok özel hissettirecek çok şık bir gömlek hediyesi önereceğim. Kişiye Özel Gömlek erkekler için özel günlerde düşünülebilecek en anlamlı ve güzel hediyelerden biri. Bu gömlek o kadar özel ki, gömleğin yakasına istediğiniz o sevgi dolu notu yazdırabiliyorsunuz. Gömlek zaten erkeklerin  en çok giyindiği kıyafetlerden, bir de bu gömlek kişiye özel bir hale getirilirse o zaman işte hem kullanışlı hem de çok güzel bir hediye oluşturmuş olacaksınız. Sevgiliniz bir bankacı, öğretmen, avukat veya resmi kıyafet giyme zorunluluğu olan bir işte çalışıyorsa, gömlek hediyesi erkek için alınabilecek en doğru hediyelerden. Esmer tenli erkekler için beyaz renk gömlek çok doğru bir renk tercihidir. İşte ben de bu noktada size hem beyaz hem de kişiye özel bir gömlek öneriyorum.


eJOYA Gömlek ve Kol Düğmesi

Erkeğe Ejoya Marka Gömlek ve Kol Düğmesi

Oldukça şık kol düğmeleri ve kaliteli yumuşacık dokusu ile beyaz erkek gömleği! İki ürün de, son derece şık hediye paketi içerisinde birlikte yer alıyor! Bir araya geldiklerinde erkeğin dış görünümüne kusursuzluk kazandıracak olan eJOYA Gömlek ve Kol Düğmesi, erkeğe en güzel doğum günü hediyelerinden biri! Beyaz gömlek hem resmi hem sade erkekler tarafından çok tercih edilen bir kıyafettir. Kişiye Özel Gömleğin yakasına ister değer verdiğiniz, özel bulduğunuz erkeğin ismini yazdırın, isterseniz sizi hatırlatacak özel bir söz. Üstelik Kişiye Özel Gömleğin ceplerine veya kol manşetlerine de istediğiniz ismin baş harflerini yazdırmanız mümkün. Kişiye Özel Gömleğin S-M-L-XL olmak üzere 4 farklı bedeni bulmaktadır. Sitemiz içerisinde daha önce seçmiş olduğumuz diğer gömlek modellerine de bakmak ister misiniz? O halde lütfen bu linke tıklayın: Kişiye Özel Gömlek


Esprili Boxer

Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi & Esprili Boxer

Samimi olduğunuz erkek arkadaşınıza, doğum gününde şimdi önereceğimiz hediye ile çok bomba bir espri yapmak ister misiniz? Esprili Boxer doğum günü olan erkek arkadaşınızın o an için yüzünü güldürmekle kalmayıp, daha sonraki günlerde de yüzünü gülümsetecek bir neşe kaynağı! Bu Boxer’in ön yüzünde yer alan resim baskısı son derece sıra dışı ve son derece komik! Eğer erkeğe eğlenceli ve komik bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız Esprili Boxer tam size göre!

Güçlü El T-Shirt

Güçlü El T-Shirt

Erkek arkadaşınızı doğum gününde şaşkına çevirecek bir hediyeye birlikte imzamızı atalım mı? Hazır yaz mevsimi de yaklaşıyorken, O’na sıra dışı bir T-Shirt hediye edebilirsiniz! Üzerinde iki yandan kavramışçasına bir el resmi bulunan Güçlü El T-Shirt, görenleri adeta şaşkına çevirecek! Eğer bu ürünü çok beğendiyseniz, Bu T-Shirt’in bayanlar için de bedenlerinin olduğunu müjdelemek isterim. Sokakta görenlerin bir daha bakmak isteyeceği ilginç tasarıma sahip Güçlü El Erkek T-Shirt, hem eğlenceli, hem de çok dikkat çekici bir doğum günü hediyesi olacaktır!


Göbekli Adam T-Shirt

Komik Doğum Günü Hediyesi & Göbekli Adam T-Shirt

Hazır erkek için komik ve dikkat çekici eğlenceli T-Shirt modellerinden bir örnek vermişken, dikkatinizi çeker düşüncesi ile bir model daha eklemek istiyorum! Göbekli Adam T-Shirt, özellikle zayıf erkek arkadaşlarınızda yaratacağı tezatlıkla, sokakta oldukça dikkat çekici olacaktır! Sevdiğiniz, espri kaldıran ve aynı zamanda samimi olduğunuz erkek arkadaşlarınıza ilginç doğum günü hediyeleri arıyorsanız Göbekli Adam T-Shirt seçenekleriniz arasında bulunması gereken bir ürün!


Canım Aşkım Siyah Erkek Deri Cüzdan

I Love İsme Özel Deri Cüzdan

Kişiye Özel ve Hakiki Deriden imal edilmiş olan Erkek El Çantası ile erkek sevgilinize, eşinize yıllarca kullanabileceği ve sadece onun ismine özel bir deri erkek çanta hediye edin. Günümüzde bayanlar için olduğu kadar erkekler için de çanta taşımak artık ciddi bir gereksinim haline gelmiştir. Bir taraftan cep telefonu, cep telefonu şarj aleti, araba anahtarı, ev anahtarı, cüzdan, içiyorsa sigara paketi derken, artık tüm bunları içine koyabileceği şık bir çanta alma vakti geldi demektir.


erkek hediyeleri

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Üzerinde sevgilinizin, eşinizin adı ve soyadının yazılı olduğu Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Bu özel ürünün siyah ve kahverengi seçenekleri bulunmaktadır. Kendi zevkinize veya erkek arkadaşınızın zevkine en uygun rengi seçin ve Onu ismine özel deri çanta ile mutlu edin! Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantasının özelliklerine gelince; içerisinde fermuarlı bir göz, 3 adet kart giriş bölmesi, 2 adet kalem gözü bölmesi ve bir adet cep telefonu koymak için bölme bulunmaktadır.


Erkeğe doğum günü hediyeleri

DESA Deri Spor Kemer Siyah

Doğum Günü pastası, doğum günü mumları, balonlar, süslemeler, patlayan fotoğraf makinesi flaşları, sevdikleriniz tarafından kızılca kıyamet alkış! Tüm bunlar, hayatınızdaki o özel erkeğin mutlu bir doğum günü geçirmesi için! İşte bu özel dakikalarda herkes, çam sakızı çoban armağanı doğum günü hediyelerini ortaya çıkartacak! Sizin hediyeniz ise oldukça şık bir deri kemer! Deri Spor Kemer Siyah, her erkeğin severek kullanacağı en şık aksesuarlardan biri. Siyah rengin asaleti ve kaliteli derisi ile, uzun yıllar kullanılabilecek harika bir ürün!

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Nostaljik Tramvay

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati.

erkeklere Doğum günü hediyesi

LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

Yıl Dönümü için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, Doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır.

Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

Kenarları desen işlemeli kare ve üzerine isim baş harfleri yazılabilen Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi! Erkeklerin her zaman beğenerek kullanabilecekli özel bir aksesuar olup, sade tasarımı ile göz kamaştırıcı…


Çiftlere Özel Gelin ve Damat Kol Saati

Çiftlere Özel Gelin & Damat Kol Saatleri

Erkek patronunuz için özel bir hediye mi arıyorsunuz? Patronunuzun her gün kaybolan ve muhtemelen orada burada masa üzerinde unuttuğu onlarca kalemi vardır mutlaka! Ancak şu var ki, üzerinde kendi isminin yazılı olduğu ve bu kadar şık kalemi olmuş olsaydı, asla bu kalemleri bir yerlerde unutmaya kıyamazdı! Kişiye Özel Siyah Renk İkili Kalem, öyle sağda solda unutulacak tipte bir kalem asla değil!


Kişiye Özel İkili Kalem Siyah Renk

Kişiye Özel İkili Kalem

Çünkü bu kalemlerin üzerinde sahibinin ismi yazıyor! Dahası kaybolsa bile, bu kalemi bulanlar kime ait olduğunu hemen oracıkta anlayacaklar ve bu özel kalem yine tıpış tıpış sahibine geri dönecek! Babanıza, erkek arkadaşınıza, patronunuza, iş yerinizden mesai arkadaşlarınıza doğum günü için anlamlı bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Siyah Renk İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olarak karşınızda!


Erkek için Doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Şampanya Kadehi

Değişik onlarca modeli bulunan, birbirinden güzel şampanya bardaklarından beğendiğinizi seçin ve erkek sevgilinize veya eşinize, doğum günü için özel sürprizin hazırlıklarını şimdiden yapmaya başlayın. Doğum gününde alacağı bu özel hediye ile, erkek arkadaşınızın çok mutlu olacağını düşünüyorum. Şampanyayı seven sevgiliniz artık bu özel kadehi elinden düşürmeyecektir. Doğum günü için hem romantik, hem de çok güzel bir hediye olacağı kanaatindeyim. Ayrıca kişiye özel hediye, hediyeyi alan kişi için daha özel ve anlamlı olduğu için bu hediyeniz Doğum günü için gerçekten çok isabetli ve doğru bir hediye tercihi olacaktır.

Erkeğe doğum gününe özel hediyelerSevgililere Özel Metal Çakmak

Erkek için Doğum günü hediyesi ne alınır? Bu soruyu oturduğumuz bir çay sohbetinde bana soracak olsaydınız size soru ile cevap verirdim. Benim size sorum da; “Erkek sevgiliniz sigara kullanıyor mu?” olurdu. Eğer cevabınız evet kullanıyor ise, erkek için Doğum günü hediyesi ne alınır sorusunun cevabını, zaten sorularımız ile birbirimize vermiş olurduk. Erkek arkadaşınız zaten yanında bir çakmak taşıyordu, peki öyleyse bu çakmak neden özel, kendi isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan havalı ve şık bir çakmak olmasın?

Erkek için Doğum günü hediyesi

İsme Özel ve Rüzgarda Sönmeyen Metal Çakmak

Üstelik bu çakmak bir kere yandı mı, onu söndüre bilene aşk olsun! Lotus çakmak rüzgarda da asla sönmüyor ve marka bir çakmak. Erkek sevgiliniz için hem havalı hem de romantik bir Doğum günü hediyesi vermiş olacaksınız. Erkek arkadaşınız veya eşiniz artık “Pardon! ateşiniz var mı?” diye etraftan çakmak isteyenlere, bu özel çakmağın başına bir iş gelir diye, sanırım “hayır maalesef” cevabını verecektir.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Seiko Erkek Kol Saati SNDC33P1

Farklı varyasyonlar- değişik renklerde bir T-Shirt, bir kot pantolon ve bir de spor ayakkabı bir yaz süresince spor giyinmekten hoşlanan erkeğin en favori kıyafetleri.  Eğer sizin de bu şekilde spor giyinmekten keyif alan bir erkek arkadaşınız varsa, doğum gününde armağan edeceğiniz Seiko Erkek Kol Saati, kesinlikle çok beğeneceği bir hediye olacaktır. Sportif çizgiler taşıyan, çelik gövdesi ve deri kayışıyla göz kamaştırıcı Seiko Erkek Kol Saati, erkeğe alınabilecek en güzel doğum günü hediye seçeneklerinden biri!

Kişiye Özel Deri Gümüş Plaka Sigara Tabakası

Kişiye Özel Deri Gümüş Plaka Sigara Tabakası

Sigara kullanan erkeğe prestijli bir hediye vermek ister misiniz? Üzeri deri kaplı ve gümüş plakadan hazırlanmış olan kişiye özel sigara plakası! Şık ve sade tasarımı ile içerisine 20 adet sigara konulabilen ve üzerine 10 harf ile sınırlı olmak üzere isim yazdırılabilen Sigara Tabakası, erkeğe hediye seçenekleri içerisinde aklınızda bulundurmanız gereken ürünlerden biri!

Erkeğe hediye

İsme Özel Çelik Sigara Tabakası Yeni Model

Masa üzerine herhangi bir marka sigara paketi koymakla, üzerinde isim yazılı son derece şık bir sigara tabakası koymak arasındaki farkı bir düşünelim! Hangisi daha prestijli? Elbette ki üzerinde sahibinin adını soy adını taşıyan çelik sigara tabakası. Sigara kullanan erkek arkadaşınıza, babanıza, patronunuza ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, içerisine 16 adet uzun ya da kısa sigara konulabilen Yeni Model İsme Özel Çelik Sigara Tabakası ilginizi çekebilir.

Mat Zemin Üzerine İsim Baş Harfleri Yazılabilen 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gömlek Kol Düğmesi

Muhteşem bir tasarıma sahip olan kol düğmeleri ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Eminim ki böyle bir doğum günü hediyesi seçmiş olmaktan dolayı acayip bir keyif duyacaksınız! Ürünün özelliklerine gelince; Görsel olarak çok şık bir ürün! Çünkü mat bir zemin üzerine yazılar yazılıyor! Anlamlı bir hediye! Çünkü, doğum gününde kendisine hediye edeceğiniz erkeğin isminin baş harflerine özel olarak düzenleniyor! Üçüncüsü ise değerli bir hediye! Çünkü, 925 Ayar Gümüşten imal edilmiş!


Erkeklere doğum günü hediyesiKığılı Erkek Deri Kemer

Bu yönüyle de hediye edeceğiniz kişiye verdiğiniz kıymeti yansıtıyor! Erkeğe doğum günü hediye fikirleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, Doğum günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, Mat Zemin Üzerine İsim Baş Harfleri Yazılabilen 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi ilginizi çekebilir.

Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Deri Cüzdan

Erkeğe Hediye & Kişiye Özel Harfli ve İsimli Cüzdan

Allah korusun ama, diyelim ki sevgilinize yukarıda görmüş olduğunuz kişiye özel deri cüzdanı O’nun doğum gününde hediye ettiniz. Derken aradan uzun bir zaman geçti! Bir gün sevgiliniz belki bir toplu taşıma aracında düşürdü, belki bir restoranda yemek masasında hesabı öderken bir şekilde unuttu! Eminim ki o an, sevgiliniz için cüzdan içerisindeki kaybettiği hiçbir şey, sizden sevgilinize özel bir hatıra olan bu kişiye özel cüzdan kadar önemli olmayacaktır. Bu örneği vererek konuyu çok mu dramatize ettim acaba? Aslında vermek istediğim mesaj, erkek arkadaşınıza etkileyici ve yıllarca sizi hatırlayabileceği özel bir armağan vermek isterseniz, bu hediyenin Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Deri Cüzdan olabileceğiydi!


erkeğe doğum günü hediyesi ne alınabilir

Bizimklisi Bir Aşk Hikayesi Kanvas Tablo

En güzel ve özel anlarınızdan oluşan fotoğraflarınızı artık bir kitaba dönüştürmek hayal olmaktan çıkıyor. Siz, eşinize veya sevgilinize özel bir hediye arıyordunuz, biz ise o aradığınız mükemmel hediye ile sizleri buluşturuyoruz. Sevgilinize mükemmel sürprizler yapabileceğiniz bu sürpriz hediye ürünün adı “Fotokitap”. Aşkınız adeta romanlarda geçen bir aşk hikayesine Fotokitap ile dönüşüyor. Tamamen sizin belirleyeceğiniz fotoğraflar ve yine sizin yazacağınız hikaye ile aşkınız fotoğraflı bir kitap haline geliyor.

Sevgiliye Sürpriz Hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap (Fotokitap)

Kişiye özel düzenlenebilen “Fotokitap” sevgilinize, eşinize özel günlerde hediye edebileceğiniz son derece romantik ve sürpriz bir hediyedir. Düğün fotoğraflarınızı bir araya toplayıp, düğününüzün hikayesini yazın. Nişan fotoğraflarınızdan en ilginç fotoğraf kareleri ile içerisinde sevdiklerinizin olduğu anlara belki komik, belki romantik hikayeler yazın. Bu konudaki hayal gücü tamamen size ait. Nasıl bir Fofokitap görmek istiyorsanız, kitabınız tamamen size özel. bu son derece anlamlı ve şık hediye sevgilinizin kalbini bir kez daha fethedeceksiniz.


Puma Erkek Kol Saati

Puma Erkek Kol Saati

Kol saatleri, erkeğin dış dünyaya karşı prestijini arttıran en önemli aksesuarlardan biri! Bu durum da erkeğe doğum günü hediyesi düşünenler için güzel fırsatlar sunuyor! Örneğin yukarıda yer alan şık tasarımlı ve kaliteli PUMA marka kol saati gibi! Sportmen ve spor giyinmeyi seven erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz özel bir kol saat!

erkek hediyeleri

İlginç Gömlek Çantası

Sevgiliniz veya eşiniz özellikle uzun seyahatler yapıyorsa özellikle beraberinde götüreceği gömleğinde ütü bozulmaları v.s. söz konusu oluyordur… Alacağınız bu hediye ile bu gibi sıkıntıların önüne geçmiş olacak ve Eşinizin hayatını kolaylaştırmış olacaksınız… Yolculukların en büyük kabusu nedir diye sorsak erkeklerin pek çoğunuzdan “Buruşan gömlekler” cevabını verirler. Seyahatlerde ütüsüz gömlekle dolaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bavuldan çıkarılan canım gömleklerin yakaları ezilmiş, kol kısımları buruş buruş olmuştur ve o ütüsüz gömlekle dolaşmak zorunda kalmışsınızdır. Sizi bu işkenceden Gömlek çantasının akıllı tasarımı sayesinde kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken ürünün içinden çıkan özel katlama tahtası ile gömleğinizi katlamak. Sonrasında isterseniz dünyanın diğer bir ucuna gidin, gömleğiniz hala jilet gibi ütüsünü koruyacaktır.


Erkelere doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Kahverengi Set

Sizin için öyle bir hediye seti seçtik ki, içerisinde çalışan erkeğin prestijini katlayacak ve Ona iş hayatında son derece kolaylıklar sağlayacak ürünlerden oluşuyor. USB bellek, Kartvizitlik, kalem ve defterden hazırlanmış olan Kişiye Özel Kahverengi Set, babanıza, eşinize, arkadaşınıza verebileceğiniz en prestijli doğum günü hediyelerinden biri.

Erkeğe doğum günü hediyeleriKişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş ÇerçeveDoğum Gününe Özel Karakalem Hediye Setisevgiliye kişiye özel hediyelersevgiliye hediyeSeni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünlerisevgiliye hediyeErkek Hediyelerierkeklere en iyi Doğum günü hediyesi


sevgiliye doğum günü hediyesi

4 YORUMLAR

CEVAP VER